FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.250.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Bič pliz, J.Alba SIF kupljen za 300k, prodan za 700k, a da sam duze cekao sada bi ga prodao za 800k al nema veze.

To mi je uvijek bila misterija?  Vidim imaš ih koliko hoćeš od 400 do 500k i onda netko uzme po 700 ili 800k?

(82)IF je 400-500k, SIF(83) je 700-800k

http://www.futhead.com/fifa/players/compare/11806/11566

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
FIFA 13

nakon što sam XY puta doživio EA sindrom napokon došlo vrijeme da iskalim bijes na nekome

http://i.imgur.com/mYJvu1Q.jpg?1

I kažu 4-2-3-1 pre defanzivna

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Pogba u CM poziciji 4-3-1-2 za fine pare ce otic. Samo da ode :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Prodajem : Lampard, 83, CF, 4-1-2-1-2,  2900

Remy, 83, ST, 4-3-1-2,  9000

Kagawa, 83, CAM, 4-1-2-1-2, 2000

Origin: KiX7777

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 1 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

(82)IF je 400-500k, SIF(83) je 700-800k

http://www.futhead.com/fifa/players/compare/11806/11566

Kaj sam tražio to sam dobio... fakat nisam skužio da je jedan 82 a drugi 83... jesam čorav, ali toliko...

16 godina
neaktivan
FIFA 13

uf tesko ce otic jer se moze za oko 10k nabavit a ta formacija nije skupa

al sretno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Nemogu vjerovat sta mi se sada dogodilo. Igram i imam 27 udaraca na gol od toga 19 u okvir. On ima 10/8. I produzeci jer on ne moze gol profulati. Dok ja imam oko 2-3 precke za redom no sve je to ok. Dok mi Balotelli nije nadskocio Vermallena, dok mi Benzema nije nadskocio Skrtela i lik me pobijedi 6-4. Pa kakvo mi to smece igramo, to nije istina.

EDIT: Nova tekma. Slicne ekipe imamo. Ali chiellini je brzi od Lennona, Marchetti je bog bogova na golu ostalo da ne spominjem koliko je sturridge OP sa svojim strenghtom koji skida sa sebe Evru i Vermallena ko nista. Igraci mu doslovno lete po igralistu od najsporijeg do najbrzeg svi su na pace 99.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 14:26 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodajem;

Suarez -  ST, 4-3-3, 20k

origin; cico_cro

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Eu upravo sam nakon 5 poraza za redom dobio jednu tekmu i tek na kraju sam skuzio da mi Ramos ima crveni od 20te :) EA je bio na mojoj strani ovu tekmu :D i Di Maria mi je dobio crveni btw ko i u RL XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znaci citamove postove i slicne tekme sam igrao pre podne i primteio sam da su moj igraci usporeni dok njegovi spartaju samo tako ali sam nekako uspeo da budem pobednik u svemu tome ali mi se to ni malo ne svidja taj nacin pobede .Gde sam u svakoj tekmi bio bolji a nesto mi nije dozvoljavalo da to kristalisem jos boljlom igrom i golovima.A ne jedva dva ili tri gola .

EDIT: Evo sada igram i u kontri sam i primam loptu sa walysonom i u tom trenutku drzim brzo trcanje kada ono kao da ne drzim tipku za brzo trcanje a video sam da je odmoran i da ima snage i naravno sustigne ga odbrambeni igrac i ja ne dam gol.A posle toga ista situacija sa istim igracem sve isto ponovim i on ostavi istog odbrambenog igraca iza sebe barem deset metara i dajem gol,znaci ovo nisam video nigde,da namerno nece u prvom slucaju da brzo trci da ne bi dao gol a u drugom slucaju hoce.I sledeca tekma isti slucaji .Kao da namerno nece da mi radi tipka a ustavri radi sve vreme.Koja fora zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 18:53 (Nokialino).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo novog tima http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#iUprXlNaRej:360

Danas odigrao 5 tekmi i sve dobio, falcao je tako bolestan

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Popusio 7-1, ali Cavani glavom roka kraj Vermallena i SKrtela 4 komada. Pa hebemu jel to moguce... Sta ovo smece mi radi na psihijatriji cu zavrsit.

EDIT: dajte, jel ima ko kakav cheat da porokam coinse pa da si slozim dvije bolesne ekipe ko ova gore i da rokam. Ovo nema smisla, nit coinsa, nit paketa nicega.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 19:52 (SimeKZ).
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Popusio 7-1, ali Cavani glavom roka kraj Vermallena i SKrtela 4 komada. Pa hebemu jel to moguce... Sta ovo smece mi radi na psihijatriji cu zavrsit.

EDIT: dajte, jel ima ko kakav cheat da porokam coinse pa da si slozim dvije bolesne ekipe ko ova gore i da rokam. Ovo nema smisla, nit coinsa, nit paketa nicega.

1. Ocito ga je dobro postavio 

2. Nema Cavani uzalud 85 Heading i 92 Jumping

13 godina
FIFA 13

Ma nemozes mi toliko biti nadmocan da to nije moguce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ma nemozes mi toliko biti nadmocan da to nije moguce.

A to sam reko samo sta se tice Cavanija,

inace, i ja sam popi**io vise, nemogu vjerovat sta mi EA radi, pa jeb*te kad ce malo na moju stranu otic taj skripting -.-

16 godina
Novi sam u FIFI, pa me zanima u FUT-u jel bolje igrat online seasons ili online tournament te kakva je razlika?? Hvala
14 godina
soja kaže...
Novi sam u FIFI, pa me zanima u FUT-u jel bolje igrat online seasons ili online tournament te kakva je razlika?? Hvala

Online seasons je bolji jer dobijes vise coinsa.

Naravno, mi koji duze vrijeme igramo FUT vise nemozemo igrat seasons jer nas stalno spaja sa citerima, a ti igraj dok mozes.

Ako te bude spajalo sa likovima koji izadu odmah u prvoj minuti prebaci se na tournament..

14 godina
neaktivan
Jedva cekma sta ce PEs uraditi u novoj seriji ,posto je ovo zadnja fifa koju cu igrati jer ovo nije vise normalno.Ako i Pes bude bio kao i predhodni onda uopste necu igrati.Da l je moguce da ovo EA sebi dozvoljava ali dobro,njih ne interesuju gejmeri na pc-u vec na konozli,i ako neko kaze da su pc i konozla iste fife e taj se presao.

Pod jedan fludnije i nema seckanja i padanja frapsa i tih stvari

Pod dva nema citera i vise imas na aukciji

Pod tri konzola je zakon.

Skripting je ocigledan na pc,dok na konzoli to nisam primetio ni ja a ni brat koji vise vremena igra na konzoli od mene.

I sve vise sumnjam da pored tog programa za citanje ima verovatno jos neka opcija tipa da ti se smanji moral,fitnes i te stvari,jer je fakat ocigledno da mi naporsno pade moral igracima i odjednom svi umorni na terenu.
13 godina
FIFA 13

Igram polufinale kupa. Gubim 3-2. Akcija za 3-3 puff gol, reko odlicno. On izvede sa centra i pukne nam veza. Reko dobro, sta sad lik izaso. Ali, najbolje od svega sta ja sam osto bez finala i sve tekme su se izbrisale :D Koji je to sex, to nisu istine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pali serveri a pre toga mi pisalo jos vremena do isteka silver cup-a,koja pamet da ne verujes,bolje odmah da su ga iskljucili nego ovo.Bas bi voleo neko da mi da odgovor na ovo pitanje a to je :

Zasto kupovati Fifu 14?
13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Pali serveri a pre toga mi pisalo jos vremena do isteka silver cup-a,koja pamet da ne verujes,bolje odmah da su ga iskljucili nego ovo.Bas bi voleo neko da mi da odgovor na ovo pitanje a to je :

Zasto kupovati Fifu 14?

Nema ništa bolje trenutno/meni je razlog pro clubs isto tako. 

16 godina

Kolko je u FUT-u važno te kolko znače za samu igru club staff?? (GK coaches, head coaches, fitness coaches, physio)

Dal se dižu atributi ako imam više posto??

I ako imam 100% fitness coaches kaj to znači?

17 godina
SimeKZ kaže...

EDIT: Nova tekma. Slicne ekipe imamo. Ali chiellini je brzi od Lennona, Marchetti je bog bogova na golu ostalo da ne spominjem koliko je sturridge OP sa svojim strenghtom koji skida sa sebe Evru i Vermallena ko nista. Igraci mu doslovno lete po igralistu od najsporijeg do najbrzeg svi su na pace 99.

Igram s likom i vodim 1-0 do neke sedamdesete minute a onda cazorla iz dva pokušaja zabije mi dva gola glavom u direktnom skoku s dedeom. Da se podsjetimo, cazorla je visok 168 cm a dede 192 cm. Kaj da napravim da ebeni dede nadskoći cazorlu koji je od njega niži 24 cm? Naravno, nakon primljenog drugog gola bacim sve u napad i onda me u zadnjoj minuti iskontrira i izgubim tekmu u kojoj je lik puknio tri puta po golu a loptu nije imao više od 30%... samo da napomenem kako nisu golovi pali iz neke gužve. Jednostavno lik probije stranu centrira na penal na loptu natrčavaju i skaču samo dede i cazorla. Dede u prazno, cazorla u gol... vrlo jednostavno a meni frustrirajuće.. da me izigra, stvori višak ili nešto, ali ne uvijek isto. Centaršut i moj visok njegov nizak igrač i uvijek moj puši ili drugi način zabijanja oprobani recept, brza kontra i bijeg s najbržim igračem kojem mogu soli staviti na repi gol. Vrijednost moje momčadi 81 a njegove 86 i lik igra samo na kontre... shranje od nogometa, mislim što lik igra ali i to je dio igre... to kaj se meni ne sviđa, ebiga...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 10:22 (movie).
14 godina
neaktivan
Secam se da ovoliko negativnih stvari fifa 12 nije imala,a i secam se sta smo pricali za fifu 13 na njenom samom pocetku kada je izasla u prodaji,sve suoper,extra i sve je bajno.

Fifa 12 je po meni bila revolucija sto se tice fubdla na konzolama.nisi mogao tako lako da das gol iz kontre i pre se vise baziralo sto kaze Movie na dobru akciju,dribling ili neki ne ocekivan potez i nije bilo ovog tipa dede/cazorla i slicne stvari.

Hendikep je bio u znatnoj manjoj pristunosti dok je u fifi 13 nenormlano pristuan i ocigledan.

Unisten je skill u smislu ne sada da stalno on prolazi kada ga uradis ali je imao neku smisao dok sada on ti i nije potreban a mislim da je to fifu najvise krasilo.

U fifi 12 nisi mogao tako lako da dajes golove sa 16 i to ako sutnse punom iz sve snage dok u fifi 13 je to ko penal.Unisten je fels sut tj toliko me podseca ta fizika lopte iz pesa da to nije normalno.Dok u fifi 12 je imlao neku svoju prirodnu putanju tj zna se kako ide lopta kada sutnes fels i kako se postavlja igraca u tom trenutku tj sama priprema je bila prirodnija nego u fifi 13.

Odbrana fifa 12 je bila na mestu i znalo se ko igra dobro odbranu njemu ne pomaze ni mesi ni ronaldo i pace i bilo sta,u fifi 13 odbrana ne postoji vec presecanje i i to ako uspes da procitas gde ce lopta ici a ako ne primas gol.

Samo mi nije jasan first touch i da li je moguce da je isti first touch kod ronaldinja i kod maicona leite naravno da jeste jer ustvari ronaldinjo je niko i nista a maicon leite je svetski igrac.
13 godina
Nokialino kaže...
Secam se da ovoliko negativnih stvari fifa 12 nije imala,a i secam se sta smo pricali za fifu 13 na njenom samom pocetku kada je izasla u prodaji,sve suoper,extra i sve je bajno.

Fifa 12 je po meni bila revolucija sto se tice fubdla na konzolama.nisi mogao tako lako da das gol iz kontre i pre se vise baziralo sto kaze Movie na dobru akciju,dribling ili neki ne ocekivan potez i nije bilo ovog tipa dede/cazorla i slicne stvari.

Hendikep je bio u znatnoj manjoj pristunosti dok je u fifi 13 nenormlano pristuan i ocigledan.

Unisten je skill u smislu ne sada da stalno on prolazi kada ga uradis ali je imao neku smisao dok sada on ti i nije potreban a mislim da je to fifu najvise krasilo.

U fifi 12 nisi mogao tako lako da dajes golove sa 16 i to ako sutnse punom iz sve snage dok u fifi 13 je to ko penal.Unisten je fels sut tj toliko me podseca ta fizika lopte iz pesa da to nije normalno.Dok u fifi 12 je imlao neku svoju prirodnu putanju tj zna se kako ide lopta kada sutnes fels i kako se postavlja igraca u tom trenutku tj sama priprema je bila prirodnija nego u fifi 13.

Odbrana fifa 12 je bila na mestu i znalo se ko igra dobro odbranu njemu ne pomaze ni mesi ni ronaldo i pace i bilo sta,u fifi 13 odbrana ne postoji vec presecanje i i to ako uspes da procitas gde ce lopta ici a ako ne primas gol.

Samo mi nije jasan first touch i da li je moguce da je isti first touch kod ronaldinja i kod maicona leite naravno da jeste jer ustvari ronaldinjo je niko i nista a maicon leite je svetski igrac.

slažem se, maloprije me namučio Mlapa?? http://www.futhead.com/fifa/players/7986/ na kraju ispalo Jovetić - Mlapa 3:2, kao da se i mogu usporedit ta dva igrača IRL

17 godina
Nokialino kaže...
Jedva cekma sta ce PEs uraditi u novoj seriji ,posto je ovo zadnja fifa koju cu igrati jer ovo nije vise normalno.Ako i Pes bude bio kao i predhodni onda uopste necu igrati.Da l je moguce da ovo EA sebi dozvoljava ali dobro,njih ne interesuju gejmeri na pc-u vec na konozli,i ako neko kaze da su pc i konozla iste fife e taj se presao.

Pod jedan fludnije i nema seckanja i padanja frapsa i tih stvari

Pod dva nema citera i vise imas na aukciji

Pod tri konzola je zakon.

Skripting je ocigledan na pc,dok na konzoli to nisam primetio ni ja a ni brat koji vise vremena igra na konzoli od mene.

I sve vise sumnjam da pored tog programa za citanje ima verovatno jos neka opcija tipa da ti se smanji moral,fitnes i te stvari,jer je fakat ocigledno da mi naporsno pade moral igracima i odjednom svi umorni na terenu.

A gle, sve nas interesira što će napraviti i kojim putem krenuti pes i fifa u sljedećem izdanju. No poučen dosadašnjim iskustvom ne bih se na tvom mjestu previše nadao. Što može ozbiljno napraviti pes ako nije mogao u 2012 godini napraviti normalno bacanje lopte rukom od strane golmana već taj potez izaziva salve smijeha? 1992 god na sensible socceru mi je to bilo normalno ali 2012 na pesu mi to nije normalno ili bar ne bi trebalo biti normalno? I kako onda očekivati neke korjenite promjene na bolje kad ne mogu promjeniti tako banalnu stavar na bolje?

S druge strane svjedoci smo kako prodaja pesu strahovito i nezaustavljivo pada i s obzirom na poslovne rezultate, troškove i slične gluposti prije bih se nadao ukidanju serijala nego nekom njegovom buđenju...

Što se tiče konzola i računala, godinama igram nogomet isključivo na konzoli. Na računalu tu i tamo no ove godine neusporedivo više igram na računalu. Nema zbora da igra izgleda ljepše na računalu no meni ona jednako fluidno radi i na računalu i na konzoli. Tu ne bih dao nikakvu prednost konzoli. No dobro si primjetio kako na konzoli neka lopovluka i kako je aukcija i do 15x veća nego na računalu što je i normalno s obzirom da se prodalo oko 6 milja komada igre samo za PS3 dok broj prodanih primjeraka igre za računalo ne prelazi pola milje, i puno manje od toga... kako sam manje igrao na konzoli manje sam primjetio i skripting o kojem pričaš. Zadnjih dana na računalu me izluđuje. Mislim si, pa nisam takav debhil da tekme uvijek isto pušim na isti način, a pušim. U čemu je fora? Neki put se sam zeznem neki put mi to igra napravi. Zar nije suludo da golove primam uvijek na isti način i uvijek u istim minutama?  I ne mogu si pomoći. Odjednom ne mogu točno dodati, igrači spori ko duhovi, lopta se od njih odbija kao od zida i sve to do trenutka dok ne popijem gol. Jučer hulka gurnem između dvojce na centru i lik trči tako brzo da umreš od smijeha. Imao sam prednost gotovo pola terena a njegov stoper me stigne prije 16m da nisam uspio udarac uputiti. Sreća pa sam već do tada vodio 4-0. Zašto se na tome inzistira? Možda ne žele ubiti volju kod loših igrača ali ubijaju volju kod svih nas ostalih... ebiga, ako si bolji daj mi 9 komada ali neka mi igra niti ne pomaže niti ne odmaže... samo to i ništa više. Da skratim, ne vidim da će se nešto korjenito promijeniti. PES nema niti snage niti moći za nekim bitnim iskorakom a rezultati prodaje FIFE daju im za pravo da puno ne mijenjaju u odnosu na sadašnji proizvod. Očito je da većini ovo odgovara. Pravih haklera ionako ima malo i u manjini su i igra se neće riktati po njima već po onoj većini koja voli da netko drugi igra za njih i misle kako su dobri.. da mogu skočio bih kroz ekran u nekim situacija i frajeru grkljan pregrizao. Kud te ebe igra tud se i on ponaša do čiste provokacije...

13 godina
FIFA 13

Danas u pre-order packu dobio 4-1-2-1-2 formaciju {#}

Stavio na aukciju za 11k

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

I kaj da sad kažem? Idem na prvu stativu i odigram na drugu na prazan gol i neymar na metar od praznog gola muči se sa štopanjem umjesto da pukne u prazan gol i naravno nezabijem ga i u kontri iz prvog udarca odmah dobijem gol. Imsm tri stative, dva fulana prazna gola da bih onda čudesno u 90 min izjednačio. Ova igrta ebe obje strane.  Uz sve to danas mi trza do neigrivosti. Dođem u gol šansu, hoću puknuti i igra se smrzne na par sek i onda naglo krene i sve ode k vragu..

edit: Kaj sam sad odigrao? Kad misliš da si sve vidio uvijek se iznenadiš kako fifa ima novo iznenađenje.  Pucam i pogodim stativu. Svi njegovi igrači i golman na podu a lopta se odbija mom igraču koji puca u prazan gol i opet pogađa stativu od koje se lopta odbija njegovom igraču koji se sjuri po krilu u kontru. U visini korner zastavice ubaci u peterac poluvisoku loptu koju golman lagano primi na trbuh i s njom onako lagano padne na travu. U tom trenutku mu lopta ispodne i prođe kroz noge i stane na gol crti. Sjuri se njegov igrač prije mog i s crte ju zakuca u gol? Hoću izletiti iz kože. Frustracija totalna. Sljedeću tekmu igram s likom koji ima neizmjerno jaču momčad od moje. Vrijednost momčadi 87 ako se ne varam. Polu igrača oni crni. Rekoh kud me nejde sad još dobijem i ovog lika da me razvali. Krene tekma, ja letim frajer kao drogiran. Lagano zabijam iz svake pozicije i utrpam mu 6 komada. Lik ne može gol zabiti. Stative, pored gola, spetlja se kad treba pucati, sve ono što je mene snašlo danas prije te tekme? Mogu si misliti kako mu je bilo.  Fakat nakon današnjih tekmi dobijem želju da se vratim karijeri i lagano igram sam sa sobom gdje me nitko ne ghusi... ovo stvarno nema smisla..

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 14:41 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Cim kupim konzolu prodajem svoj origin account sa tim i kupujem fifu za xbox i nema kruha vise igrat na kompu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Cim kupim konzolu prodajem svoj origin account sa tim i kupujem fifu za xbox i nema kruha vise igrat na kompu.

ja ima i xbox i fifu,ali nemam para za xbl i adapter :/

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice