FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
StilaMANIAC kaže...

Neznam dal je to samo meni, ali ti si dao link web appa i link za slaganje momčadi. ne vidim ni jednu ni drugu momčad

14 godina
neaktivan

Da li cete kupiti Fifu 14?

14 DA?
4 NE?
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Da li cete kupiti Fifu 14?

Da, ali najvjerovatnije za konzolu.

14 godina
neaktivan
Evo sada gledam trade i sinoc je Reus bio oko 3,4 miliona a sada ima ga i za 1,2 miliona.Znaci super.Tj Cekam da se pojavi neki bolji team of the week.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

i ti si predvidio jedan broj novi reus je ovr 86 , on je 2,5mil +

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 12:20 (Trnjan).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
FIFA 13

Ima netko viška coinsa za PS3 pa je spreman mijenjati ih ili prodati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

oce netko za 5k 3-5-2?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li itko ikakav prijedlog za neku divlju momčad da složim? Imam već ligue1, francuze, brazilce, bbva, silver ligue1, bronze engleze, 2 bpl, serie a, bundesliga, nigerijce i swedish/southafrica hybrid i bronze korejce. Htio bi neku čudnu/divlju/fora momčad , dosadno mi je lagano već :D 

0 0 hvala 0
16 godina
antiljano27 kaže...

Ima li itko ikakav prijedlog za neku divlju momčad da složim? Imam već ligue1, francuze, brazilce, bbva, silver ligue1, bronze engleze, 2 bpl, serie a, bundesliga, nigerijce i swedish/southafrica hybrid i bronze korejce. Htio bi neku čudnu/divlju/fora momčad , dosadno mi je lagano već :D 

Samo Slovence, milina će ti biti za igrati.

14 godina
neaktivan
Napravi tim iz belgijske lige???????
16 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

oce netko za 5k 3-5-2?

oprosti al to ide za 2k ai manje se zna uhvatit

14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

oce netko za 5k 3-5-2?

http://i.imgur.com/YItR8DZ.gif

12 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Napravi tim iz belgijske lige???????

Zanimljiva liga,ima pace ali veznjaci nisu neki.Imam je u planu cim me zadovolji moj Celtic squad.

14 godina
neaktivan
tu jedino stima odbrana i napad da kazes tj u toj ligi imas medju najboljim defanzivaca silver igraca a najskuplji i upravu si ,tu jedino sredina nije na nekom zavidnom nivou.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

mislim da cu napraviti hybrid - 4 lige i 4 nacije. Francuzi/nizozemci/belgijci/brazil. vidjet ćemo :D

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 13

Imam jedan problem, instalirao sam patch koji ubacuje Hrv i Ukr reprezentaciju umjesto Mađ i Pol, napravio sam još brdo igrača kojih nije bilo (kovačić, radošević, sammir, caktaš, halilović, oremuš............. i još hrpu njih), napravio sve zimske transfere, krenuo career mod sve super svi transferirani i napravljeni igrači su u igri ali problem je sljedeći, ne radi mi transferi, dakle odem na bilo kojeg igraca stisnem buy ponudim cijenu, ugovor sve i kad stisnem submit i kad izade van i dalje pise buy player kao da mu nista nisam ni ponudio niti mi dode odgovor u vezi igrača, dakle probao sam više igrača kupiti i tako za svakoga kao da ništa ne stisnem, nikoga ne mogu kupiti...... dali je neko imao sličan problem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 17:54 (ibme74).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Hebeno iskriptana igra... sad igram i od znaci 1 minute igraci su bili usporeni.. znaci cim sam kreno s tekmom osjetio sam da je nes usporeno.. i naravno cijelu tekmu tako bilo imao 1 udarac sveukupno.. zbog ovakvih stvari mi se gadi fifa.. a igrao sa manchester cityom!!

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 19:58 (Encyanix).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

odvratno nešto, ja odigrao upravo utakmicu u turniru jednom sa ea foruma. 19 mojih udaraca - 5 njegovih. On je dobio penal, a skrivio ga je igrač kojeg nisam kontrolirao plus 3 moje stative. 2-1 za njega. izvrsno

12 godina
ibme74 kaže...

Imam jedan problem, instalirao sam patch koji ubacuje Hrv i Ukr reprezentaciju umjesto Mađ i Pol, napravio sam još brdo igrača kojih nije bilo (kovačić, radošević, sammir, caktaš, halilović, oremuš............. i još hrpu njih), napravio sve zimske transfere, krenuo career mod sve super svi transferirani i napravljeni igrači su u igri ali problem je sljedeći, ne radi mi transferi, dakle odem na bilo kojeg igraca stisnem buy ponudim cijenu, ugovor sve i kad stisnem submit i kad izade van i dalje pise buy player kao da mu nista nisam ni ponudio niti mi dode odgovor u vezi igrača, dakle probao sam više igrača kupiti i tako za svakoga kao da ništa ne stisnem, nikoga ne mogu kupiti...... dali je neko imao sličan problem?

Zbog čega dobivam tolike td-ove?

12 godina
antiljano27 kaže...

odvratno nešto, ja odigrao upravo utakmicu u turniru jednom sa ea foruma. 19 mojih udaraca - 5 njegovih. On je dobio penal, a skrivio ga je igrač kojeg nisam kontrolirao plus 3 moje stative. 2-1 za njega. izvrsno

http://img5.joyreactor.com/pics/post/9gag-auto-261135.jpeg

17 godina
antiljano27 kaže...

Nije da plačem ali zadnjih par dana uopće ne mogu ništa odigrati. Danas sam odigrao pet tekmi i četiri izgubio rezultatom 3-2. Od toga tri tekme gubim u zadnjoj minuti. Pregršt stativa, zicera ali lopta neće u gol. ( npr. pucam i pogodim stativu i lopta se na prazan gol odbije mom igraču koji stoji na petercu i opet pogađa stativu? )Napravim danas tri penala, dva crvena a to nisam napravio u mjesec dana do sada? Fakat imam osjećaj da me nešto ebe...

12 godina
neaktivan
FIFA 13

pomoć plizz! znači igrao sam sezone normalno(seasons) i odjednom mi ne želi igrati utakmice i piše da moram re-downloadat squad i sad ne znam što napravit,probao sam izbrisat onaj file squad.online pa pod use local data,ali i dalje ne želi
pliz pomoć ako neko zna neko rješenje!
btw igram na pc-u 

aaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Ova fifa mene fakat zaje*ava... gubim 4:0, u drugom poluvremenu zesci start i do 60te je vec 4:4 hahahha i onda on izbori korner, moj golman uzme loptu, ide izbijat iz ruke, njegov id*ot se nabije ispred, uzme golmanu loptu i zabije za 5:4? omfg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Nije da plačem ali zadnjih par dana uopće ne mogu ništa odigrati. Danas sam odigrao pet tekmi i četiri izgubio rezultatom 3-2. Od toga tri tekme gubim u zadnjoj minuti. Pregršt stativa, zicera ali lopta neće u gol. ( npr. pucam i pogodim stativu i lopta se na prazan gol odbije mom igraču koji stoji na petercu i opet pogađa stativu? )Napravim danas tri penala, dva crvena a to nisam napravio u mjesec dana do sada? Fakat imam osjećaj da me nešto ebe...

To se sad popularno kaze "you got EA-ed! xd...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
StilaMANIAC kaže...

dobro, samo umjesto Zhirkova stavi Gonzalesa, predobar je i Hondu za CAM-a

13 godina
FIFA 13

Koja je shema sa No Coins kupom ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Koja je shema sa No Coins kupom ? 

nema čitera {#}

13 godina
FIFA 13

To sam i ja pretpostavio, ali jako los potez EA. Jako los. Bolje da su slozili da se tamo ne trose Contracti i fitness pa nek nema nagrada. Ovako spicim sve to pa ponovno kupuj. A bitno da je FUT ne igriv.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

To sam i ja pretpostavio, ali jako los potez EA. Jako los. Bolje da su slozili da se tamo ne trose Contracti i fitness pa nek nema nagrada. Ovako spicim sve to pa ponovno kupuj. A bitno da je FUT ne igriv.

kako misliš neigriv?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice