FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...

Ova od 80 je nova i poboljsana, dosla je 8.1.2013.

Pa kaj je moguće da na računalu nema niti jedne na prodaju?

Evo našo jednu karticu za smiješnih 1200 coinsa i Wellingtona za 600 coinsa u cam-u i pretvorim ga u cm i ide za 28 000. U zadnjih par dana sam već tri prodao

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 22:16 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

ubise ovi paketici od 25k :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Ova od 80 je nova i poboljsana, dosla je 8.1.2013.

Pa kaj je moguće da na računalu nema niti jedne na prodaju?

Evo našo jednu karticu za smiješnih 1200 coinsa i Wellingtona za 600 coinsa u cam-u i pretvorim ga u cm i ide za 28 000. U zadnjih par dana sam već tri prodao

Ma sta nema, stavi MLS, Brazil, Midifiers i doc ce ti ih pun k.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Prvo sam gledao cm pa onda cam i našao sam neke četiri kartice što sam i napisao...

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Prvo sam gledao cm pa onda cam i našao sam neke četiri kartice što sam i napisao...

Pa pogledaj sliku, vidi koliko ih je meni doslo

14 godina
neaktivan
KAd izlazi novi team of the week?
17 godina
KiCo77 kaže...

Pa pogledaj sliku, vidi koliko ih je meni doslo

U trenutku kad sam ja gledao toliko ih nije bilo.  Doduše ja sam tražio u određenoj formaciji a ne u bilo kojoj...

13 godina
neaktivan
FIFA 13
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Kad vidim te postave sa 3 odozada odmah mi se smuci :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Kad vidim te postave sa 3 odozada odmah mi se smuci :) 

Pogotovo ako je kombinacija Ogbona-Chiellini-David Luiz.. Kako mrzim protiv te obrane igrati, nešto strašno, al šta se mora-nije teško (je, ali nema veze) :D 

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Story of my life... David Luiz u mojoj ekipi isti ko u Chelseau, elementarna nepogoda na kvadrat, dok kad igram protiv klubova koji imaju David Luiza on bude jači od Supermana, gura i vuče po 4-5 igrača odjednom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja igram sa silver brazilcima sa tri u odbrani i to trio mislim najjaci brazilaca kanu,antonio fereira i juan.Znaci njih trojica mogu da se nose sa rare gold npadacima i to bez nekih velikih muka.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#j5AoLp10nI5a1:pc

OVaj leandro je jak ko bik,skoro svaki duel je njegov,eninho mozda najbolji silver  izvodjac slobodnih  udaraca.MOzda gresim ali jos nisam sreo nekog boljeg od njega power shoot 84,curve 87 sasvim odlicno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 15:47 (Nokialino).
14 godina
FIFA 13

Vodim cijelu tekmu 1:0, 87ma korner 1:1, 90ta 2:1, pa j/bem mu sve vise :@@@@@@@@{#}{#}{#}{#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Jel mi moze netko objasniti kako pucati slobodnjake u igri. Dakle, na treningu jednostavno ne mogu fulati i radi mi kad napunim krugom i drzim kocku za fels. No u igri mi ne radi niti sa kockom, niti sa R2, nista. Kako vi pucate slobodnjake. Jedino mi radi ono power shoot kad drzis L2 pa ju raspali, tako dajem na prvu stativu cesto golove. Ali ostalo nikako da napravim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja sutiram potpuno isto kako na treningu tako i na tekmi,e sada dal dam gol pa zavisi koliko sam dugo drzao za sut ili da li sam dovoljno drzao u stranu za fels i sa kim sutirm slobodnjak,recimo sa ronaldinjom u 80 posto slucjavea je gol dok sa drugima manje.
16 godina
FIFA 13

Kad sracunam ova Bundesliga kosta manje od Aguera {#}

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#eYlYFh2PnI5jc:pc

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 19:13 (frenky17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Nokialino kaže...
ja sutiram potpuno isto kako na treningu tako i na tekmi,e sada dal dam gol pa zavisi koliko sam dugo drzao za sut ili da li sam dovoljno drzao u stranu za fels i sa kim sutirm slobodnjak,recimo sa ronaldinjom u 80 posto slucjavea je gol dok sa drugima manje.

Ma smeta me to kad drzim fels prije udarca on mi pozove igraca. A ako drzim za vrijeme udarca ide preko gola, makar ja napunio 1,5... 

14 godina
FIFA 13

Novi TOTW

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#eTuW5W8MnI4Vy:pc

Kucka,Reus,Danilo..

BTW Reus SIF je trenutno bidan na 3m

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Ja ne znam kako Adler ima 84 ocjenu, sad igram finale kupa i do 90 min protivnik ima 1 udarac u okvir, 3 ukupno, te vodim 1-0, u 90-oj primim 2 gola iz 2 suta...

Vec 2-3 utakmice gdje igram cvrstu obranu prima golove iz prvog il drugog udarca u okvir...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

taj sa reusom je imo srece tj brzo ga je stavio, vec ga ima za 1,3mil buy now

danilo ide najveci bid zasad 120k

mrtvi citeri upropastili auction house

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Trnjan kaže...

Ne razlikujes 1. od 2. IFa :P 85 kosta 1.3, a ovaj je 86 koj ce bit oko 2-3m

13 godina
FIFA 13

Prodajem:

Puyol  CB ,4-3-1-2, 7700

Sergio Busquets CDM, 4-1-2-1-2, 2200

Remy 4-3-1-2 ,ST, 10000

Villa 4-5-1, LM, 9000 

Origin: KiX7777

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Nokialino kaže...

Ma smeta me to kad drzim fels prije udarca on mi pozove igraca. A ako drzim za vrijeme udarca ide preko gola, makar ja napunio 1,5... 

Pa ti onda ne znas da izvodis fels slobodnjak,nikakvo dugme se ne drzi pri fels udarcu samo kocka i u stranu kada si blizu gola a kada si daleko samo drzis L1 i plus predhodna operacije i to ti je citava filozofija.I za daljinu lopta ide u felsiu ali jako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 21:32 (Nokialino).
13 godina
FIFA 13

Ne znam. Ja kad drzim tipku ide brutalan fels. Ali kad ne drzim nista nejde. Probat cu ponovno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Vodim cijelu tekmu 1:0, 87ma korner 1:1, 90ta 2:1, pa j/bem mu sve vise :@@@@@@@@{#}{#}{#}{#}{#}

Danas sam odigrao pet šest tekmi i ama baš svaku tekmu sam primio gol u 45 i 90 minuti?  Odmah vidim da će pasti gol.  Ne mogu izbiti, ne mogu dodati, ne mogu oduzeti loptu, ne mogu blokirati igrača, ne mogu baš ništa i reza svega je gol..

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Danas sam odigrao pet šest tekmi i ama baš svaku tekmu sam primio gol u 45 i 90 minuti?  Odmah vidim da će pasti gol.  Ne mogu izbiti, ne mogu dodati, ne mogu oduzeti loptu, ne mogu blokirati igrača, ne mogu baš ništa i reza svega je gol..

Nista, u 43coj i 87moj uzmi loptu iza i dodavaj se do kraja hahahah

17 godina
KiCo77 kaže...

Nista, u 43coj i 87moj uzmi loptu iza i dodavaj se do kraja hahahah

Pa nejde, svako dodavanje je krivo a svaki duel izgubljen a protivnik leti kao supermen..

16 godina
KiCo77 kaže...

Klasika, čista klasika, uh kolko sam samo puta tako izgubio..

16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Trnjan kaže...

Ne razlikujes 1. od 2. IFa :P 85 kosta 1.3, a ovaj je 86 koj ce bit oko 2-3m

vjerujmi znam, mozda sam u brzini predvidio taj jedan broj

jesi bido za njega

12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice