Vidis tim gdje je u napadu golman, ili bilo gdje osim na golu, ili ipak sve slabi igraci, ili igraci sa crvenom vezom...
Sve bi to bilo ok da ne izađe cim se prikaze centar...
Vidis tim gdje je u napadu golman, ili bilo gdje osim na golu, ili ipak sve slabi igraci, ili igraci sa crvenom vezom...
Sve bi to bilo ok da ne izađe cim se prikaze centar...
Sa kojim igracima imate najvise uspijeha u trejdanju ?
Sa kojim igracima imate najvise uspijeha u trejdanju ?
suarez cf kupim ga za 6k, kupim cf >> st za 9k, prodam ga za 21k
Opet je trade otiso ća. Kupim Defoa za 600coinsa i stoji na expired.
EDIT:
Reko aj idem otvoriti koji pack. I otvori mi LUcasa 4-1-2-1-2 CAM, Fannia i GAbionnetu. Fino ce se isplatit.
Ja sam primetio da ima dosta njih koji ne vode racuna o ceni igraca ili ima dosta para pa se sprda sa njima.
Evo jedan primer vec duze vreme jurim Jucilea silver brazilca i nadjem danas njega za pocetna cena 185 000 u bas mojoj formaciji 3-5-2 sa 90 contracta a buy now 560 000 i ostalo je jos nekih 10 minuta i ja na 15 sekundi pre isteka bidujem na 185 000 i cekam da se zavrsi u sekund pre kraja neki majstor ga kupi buy now a ima ga u istoj formaciji samo sto je tamo u CM za 320 000 buy now prosto nisam mogao da verujem .
I malo pre hteo da kupim 352 karticu i pisalo buy now na njoj 9 000 i neko je kupio odmah a ostalo je jos 3 minuta do isteka.Znaci show!
EDIT: Ne mogu da verujem kupim najzad Jucilea da mi igra u paru sa Richalyson-om na poziciji CDm kada ono pf razocarao se maximalno njemu je atack low a defensive medium i primetim da je totalno odsutan u toku igre,njega jedino krasi snaga i 4 * skilla sve ostalo mi je sve potanko a na toj poziciji pre je igrao Rosinei lik em sto ima 86 pace al ovde sada mi to nije najbitnije vec ima high/high workrate i ima ga svuda po terenu i defensive mu je 72 a ovom konju je 73 i pet puta jeftiniji od konja, na poluvremnu uporedio njihove ocene i nije neka razlika stim sto opet kazem ovog konja krasi to sto je veci i samim tim jaci ali u igri je ne primetan dok ovog ima svuda po terenu mislim na Rosineja i uvek krpi rupe ali uvek ovaj niti je pozadi kada treba niti napred.I ubacim ovog malog drugo poluvreme protiv jake gold ekipe i takav osecaj sam imao kao da je cela ekipa poletela.Kakvo razocarenje.Ej 200 000 sam dao zasta? ma idi bre.
Ej 200 000 sam dao zasta? ma idi bre.
Prodaj, mozda se opet nekom bude zurilo pa zaradis xD
Ovo me je počelo živcirati. Igram noćas finale kupa i vodim 3-1 do 80 minute bez ikakvog problema. Kontroliram tekmu, lik nemoćan i onda show. U zadnjih deset minuta ne mogu napraviti dodavanje, ne mogu zadržati loptu, u svakom duelu moj igrač pada, popikava se, spori do bola u bilo kakvoj reakciji, užas. Nemoćan sam bilo što napraviti i naravno lik iz dva udarca zabije dva gola i produžeci. Odmah na početku prvog produžetka zabijem gol i do zadnje minute prvog produžetka vodim 4-3 a onda se sudare moja dva igrača i njegov samo prođe i opet izjednači. Drugi produžetak sve normalno, stalno stišćem, lik ne prelazi centar i u zadnjoj minuti zabijem za prvu pobjedu u kupu. Kad sve zbrojim zasluženo sam dobio, više udaraca, posjed lopte, na kraju i više golova ali ne mogu se oteti dojmu da tu nije bilo nečega na što mi kao igrači nismo mogli utjecati pogotovo kad se sjetim na što je to sličilo od 80 do 90 minute. I da, ovo sam prvi put vidio. Lik kad bi god došao do mojih 16m stisne pauzu i čeka 30 sek. Kaj misli da ću se opustiti ili zbuniti kad ponovno krene u igru?
Nemogu vjerovat da nitko ne primjecuje skcripting dok pobjeđuje hahaha.. mozda je bas fifa bila na tvojoj strani do 80te, jer kako kazes on je bio nemocan :P
stvar je u tome da kad dobijes gol iz neke glupe situacije odmah kazes ma to je scripting nemoram se ni trudit kad cu izgubit i popusite :P
Nemogu vjerovat da nitko ne primjecuje skcripting dok pobjeđuje hahaha.. mozda je bas fifa bila na tvojoj strani do 80te, jer kako kazes on je bio nemocan :P
stvar je u tome da kad dobijes gol iz neke glupe situacije odmah kazes ma to je scripting nemoram se ni trudit kad cu izgubit i popusite :P
A gle, nisam toliko glup da ne vidim zna li netko igrati ili ne zna a ovaj lik definitivno ne zna. Ima tekmi u kojima mi je jasno nakon par minuta da tu ne mogu ništa napraviti kao što ima tekmi u kojima odmah skužiš da si jednostavno puno bolji a ova je bila jedna od tih. Jučer sam igrao s likom koji je imao dvadesetak udaraca po golu, rastavio me i na kraju završi 2-2. Prodao sam dvije kontre za dva gola a u zadnjem napadu lobao golmana s tridesetak metara i lopta skakuće u prazan gol i nekako ju je uspio izbiti sa same crte. Znači za malo sam pobijedio a to bi bilo nezasluženo jer je i neriješeno nezasluženo. Imao je nekoliko stativa, prazan gol i što sve ne...
Koliko sam skužio tekme uvijek počnu normalno a onda se umiješa fifa ovisno o zbivanjima na terenu. Zar nije čudno da mi lik zabija uvijek u zadnjoj minuti? I onda ja zabijem njemu isto tako zadnji gol?
Meni se vise promjena dogodi nakon poluvremena nego pri kraju. Neznam je li to scripting il sta. Neki dan sam vodio 4:0 u 45.toj, poslije poluvremena on samo zabija golove i do 70te je bilo 4:4, na kraju me dobio 5:6...nevjerovatno..
A jucer mi je pukla veza u 118toj minuti, popi*** sam hahahah
Meni se vise promjena dogodi nakon poluvremena nego pri kraju. Neznam je li to scripting il sta. Neki dan sam vodio 4:0 u 45.toj, poslije poluvremena on samo zabija golove i do 70te je bilo 4:4, na kraju me dobio 5:6...nevjerovatno..
A jucer mi je pukla veza u 118toj minuti, popi*** sam hahahah
Tu si u pravu, sve počne u drugom poluvremenu i ako se obraniš početkom poluvremena što se utakmica primiče kraju sve je gore. Dodavanja netočna, igrači spori, kriminalni u duelima, ama baš svaki izgubim, ni prazan gol ne mogu pogoditi. S jednog metra na drugoj stativi na prazan gol pukne mi visoko preko gola? Mislim, vidiš da te netko ebe a taj nije protivnički igrač...
Ako vodiš 4-0 zar nije logično da psihološki tvoji igrači lete a protivnički padaju? No ovdje je obrnuto. Odjednom tvoji su u totalnoj banani a njegovi lete kao u transu?
Često je i obrnuto, na 4-0 se igrači opuste, nisu toliko koncentrirani pa cesce i grijese, no ako protivnik slučajno dodje do npr. 4-2 igrači se malo koncentriraju saberu i igraju kao i prije, što ovdje nije slučaj. Ja mislim da je to iz ovog razloga, imaš nekog igrača koji kupuje fifu zadnje 3 godine, i jednostavno nezna igrat i cesto gubi bla bla, šta misliš da bi masa takvih kupovala i dalje fifu da nemogu tekmu pobjedit, ili, nedaj bože da prestanu kupovat fifa coinse pa im se mora nekakva prednost dat jednostavno.
Ovo je vjerojatno moja najjaca momcad ikad u fifi.
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#jQWdVYfonI4yp:pc
off:kako ono stavite da skrtaite link tj ono"LINK" plavo
a zato ja imam tako los rezultat u ligi, hahahah
E sad bi valjalo isprobat ovaj team da vidm kako se ponaša
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#c06AcE2QnI4Aq:pc
Koja je svrha ovog golmana kad za manje novca dobiješ boljeg?
Golman nema svrhe, CDM ovaj IF isto nema svrhe drzi Fellainia na klupi. Drzi Lucasa na klupi a igra mu Mata koji je sa drugom nogom nesposoban totalka. Dosta lose postavljeno.
imao sam na racunu 45 000 i prodam Bale za 106 000 i trebao da imam 151 000 a imam 145 000 poslije prodaje sta je sa ovim dabogda pocrkali svi ?
imao sam na racunu 45 000 i prodam Bale za 106 000 i trebao da imam 151 000 a imam 145 000 poslije prodaje sta je sa ovim dabogda pocrkali svi ?
EA uzima 5% od svake prodaje lol
Golman nema svrhe, CDM ovaj IF isto nema svrhe drzi Fellainia na klupi. Drzi Lucasa na klupi a igra mu Mata koji je sa drugom nogom nesposoban totalka. Dosta lose postavljeno.
Pa sta ce mu Lucas u BPLu igrat sa 3 chemistrya? brv...
sada sam skontao rekao mi je ovaj advisor!!!hvala
Koja je svrha ovog golmana kad za manje novca dobiješ boljeg?
Imam Reinu i Checha u klubu ali mi ovaj nekako sexy jer je u drugoj boji :)
Imam Reinu i Checha u klubu ali mi ovaj nekako sexy jer je u drugoj boji :)
E onda je to u redu..
Kupio sam novu karticu juninha s ocjenom 80 i klubom iz mls-a NY red bulls s kompletno poboljšanim ocjenama na PS3. Vidim da na računalu takve kartice nema. Na aukciji sam pronašao samo četiri takve kartice i cijena im je pet puta veća od ove s ocjenom 76 i klubom iz brazilske lige
E sad, pošto sam počeo igrati tek prošli mjesec fut je li to nova kartica ili stara? Cijena mi sugerira da je nova...
Kupio sam novu karticu juninha s ocjenom 80 i klubom iz mls-a NY red bulls s kompletno poboljšanim ocjenama na PS3. Vidim da na računalu takve kartice nema. Na aukciji sam pronašao samo četiri takve kartice i cijena im je pet puta veća od ove s ocjenom 76 i klubom iz brazilske lige
E sad, pošto sam počeo igrati tek prošli mjesec fut je li to nova kartica ili stara? Cijena mi sugerira da je nova...
Ova od 80 je nova i poboljsana, dosla je 8.1.2013.