FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.252.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...
Encyanix kaže...

Danas mi dan koma, nemojte mi ga vi jos vise kvariti {#}

OT: moze mi ko predlozit nekog igraca boljeg od sturidge-a  da je englez ili da igra u engleskoj ligi?

Sturridge ima RW i ST verziju, na kojoj poziciji ti treba igrac? I koliki budget imas

ST do 25k

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
15 godina
FIFA 13

probaj remya ili podolskog, ma da je i sturridge sam po sebi zvjerka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Goldmember kaže...

probaj remya ili podolskog, ma da je i sturridge sam po sebi zvjerka.

ili balotelli, ako volis shot power, strength + lud jumping i heading sa 78 pacea onda uzmi IF Jonesa

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Nabavio sam Ramosa, kakav igrač, puno mi je bolje sjeo od Thiaga Silve, rastura u obrani sa Kompanyem.

0 0 hvala 0
13 godina

ne sjećam se kad sam zadnji put otvorio pack...ovaj nije loš

13 godina
FIFA 13

BOlestan pack, a kolko vidim jos nitko nema martineza IF. Tako da ga mozes za dobro utopit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad sam gledao prodajne chartove ua UK...FIFA 13 je druga...još uvijek...bila bi prva, al dosao je neki novi fantazy rpg...

1. Ni no Kuni
2. FIFA 13
3. Call of Duty: Black Ops 2
4. Far Cry 3
5. Hitman: HD Trilogy
6. Assassin's Creed 3
7. Need for Speed Most Wanted
8. Just Dance 4
9. Hitman Absolution
10. Skyrim

Ova FIFA mora da je nadmašila sve svojom prodajom...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
FIFA 13

Neko je odlucio nasmijat nas sa cijenama IF Balotelia

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Kad mi trazi protivnika izbaci mi ovo: no opponent found. Try choosing a club with a different star level, or loosen your DNF / controls settings.. Kak namjestit ovaj DNF? Hvala
PES.. FM..
16 godina
soja kaže...
Kad mi trazi protivnika izbaci mi ovo: no opponent found. Try choosing a club with a different star level, or loosen your DNF / controls settings.. Kak namjestit ovaj DNF? Hvala

Upali UPnP u routeru, meni je to pomoglo da me brže spaja, prije mi je isto izbacivalo stalno tu poruku .

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 23:33 (RePlaY).
16 godina
RePlaY kaže...
soja kaže...

Upali UPnP u routeru, meni je to pomoglo da me brže spaja, prije mi je isto izbacivalo stalno tu poruku .

Kak to napravit?? Hvala
PES.. FM..
13 godina
FIFA 13

Znaci igras season. Stisnes mislim da je 3 ili 4 po redu i slozis sve na normal ili kako vec i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Sad sam gledao prodajne chartove ua UK...FIFA 13 je druga...još uvijek...bila bi prva, al dosao je neki novi fantazy rpg...

1. Ni no Kuni
2. FIFA 13
3. Call of Duty: Black Ops 2
4. Far Cry 3
5. Hitman: HD Trilogy
6. Assassin's Creed 3
7. Need for Speed Most Wanted
8. Just Dance 4
9. Hitman Absolution
10. Skyrim

Ova FIFA mora da je nadmašila sve svojom prodajom...

A tu je negdje u rangu prošlogodišnje.  do 26.01. u svijetu je prodano 11 270 000 komada igre.

Čestitke i PES-u koji je upravo prešao prvi milijun, točnije 1 260 000 u svijetu

Što reći na ove cifre?  Sve je jasno, osim ako nisi slijepac...

Žalosno je da je ovogodišnji PES uspio srušiti prošlogodišnji katastrofalan rezultat

Omjer je ove godine gotovo 10/1 u korist FIFE a prošle godine je bilo podnošljivih 4/1... kakav debakl..

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 0:21 (movie).
13 godina
neaktivan

A lol...tek milju i nesto PES-a..to se misli na sve ili samo na konzole? Negdje sam citao da se FIFA 13 za PC prodala u vise od 1.M primjeraka. Znaci samo PC verzija FIFE je pogazila PES na svim frontovima:D hahaha...Ako ovako nastavi PES, i ne sredi se sa PES 14 mogu slobodno zatvorit vrata:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
FIFA 13
evo u vezi današnjeg update-a igre:

In today’s update, we addressed the following:
- Guest Play as an option in FIFA 13: Ultimate Team
- An error when trying to access Pro Clubs
- An issue to reduce disconnects to the EA Servers and in EA SPORTS Football Club while in menus or gameplay
- An issue in Creation Centre where some licensed kits were displayed incorrectly.
- Disconnects while viewing FUT Auction House search results
- Snow will again be a random weather option in Pro Clubs
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
evo u vezi današnjeg update-a igre:

In today’s update, we addressed the following:
- Guest Play as an option in FIFA 13: Ultimate Team
- An error when trying to access Pro Clubs
- An issue to reduce disconnects to the EA Servers and in EA SPORTS Football Club while in menus or gameplay
- An issue in Creation Centre where some licensed kits were displayed incorrectly.
- Disconnects while viewing FUT Auction House search results
- Snow will again be a random weather option in Pro Clubs

Nis bitnog sta nisu mogli dosad sredit, jedino disconectovi u AH i sa EA serverima, to jedino valja ovo ostalo, nezamjetno..

17 godina
FIFA 13

Danas sam slagao engleze u formaciji 4-3-1-2 i na sve ove igrače potrošio 80 000 coinsa?  Još kad bih znao ea stranicu linkati ovdje a da radi, prva liga..

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 1:19 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

A lol...tek milju i nesto PES-a..to se misli na sve ili samo na konzole? Negdje sam citao da se FIFA 13 za PC prodala u vise od 1.M primjeraka. Znaci samo PC verzija FIFE je pogazila PES na svim frontovima:D hahaha...Ako ovako nastavi PES, i ne sredi se sa PES 14 mogu slobodno zatvorit vrata:)

Reza ti je za sve platforme na kojima su igre izašle. Za računala je teško zbrojiti jer imaju rezultate samo iz maloprodaje. Po tome do kraja prvog mjeseca u svijetu se u maloprodaji prodalo oko 240 000 kopija fife. Koliko ih je skinuto digitalnim putem nema nigdje podataka. Za PS3 je tako u svijetu prodano 5.9 milja komada a za xbox 4.23 milje komada.  Prošlogodišnji, po mnogima najgori pes u povijesti prodao se u preko 3 milje komada a ovaj kao najbolji u jedva preko milje komada... kad se brod nagne teško ga je ispraviti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 8:35 (movie).
13 godina
FIFA 13

Danas dobre stvari uletile i fino se digno na 10,280coinsa. Jos njih par ceka za ukupno 20k. Kako dalje, sta kupovati. Sve sta sam trgovo je presusilo. 4-1-2-1-2 su otisle u nebo sa cijenom. A na niskim cijenama se pojavljuju samo smeca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Uskoro će cijene opet gore, zadnje što sam uzeo je Ramos, ali sam ga i ovako preplatio. No zato su po dobrim cijenama bili Toure, Silva, Nasri itd.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Uzeo sam adebayora i nisam pozalio.

7 David luiz
0 Terry
Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ona budala od KSI-a je izgubio i messia, nakon ronalda...i sad ima kao izazov od nekog tipa...ako KSI pobjedi dobiva dva messia od tog nekog tipa...ako izgubi daje cijeli toty team tom liku. Kako igra, spusio je i taj toty team...hahaha:D Ima da stavi omcu oko vrata...

Evo video kako puši messia...

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ona budala od KSI-a je izgubio i messia, nakon ronalda...i sad ima kao izazov od nekog tipa...ako KSI pobjedi dobiva dva messia od tog nekog tipa...ako izgubi daje cijeli toty team tom liku. Kako igra, spusio je i taj toty team...hahaha:D Ima da stavi omcu oko vrata...

Evo video kako puši messia...

baš pratim KSI-a na twitteru i kao nemože se loginat na xbox account il tako nešto jedan mu je lik odgovorio

They are not trolling you, they are saving you from losing more of your team

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 7:45 (bjong).
15 godina
A bas ga boli :D
14 godina
neaktivan
Ko je ovaj sto stalno stavlja palac na dole vec duze vreme to vidim tj na poslednjih par stranica.ILi reci nesto u vezi toga ili cuti..........
13 godina
FIFA 13

Jel se to netko sprda ili je jedan Esswwein uzeo loptu iz ruke TOTY Casilasu. Pa daj me nemoj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel se to netko sprda ili je jedan Esswwein uzeo loptu iz ruke TOTY Casilasu. Pa daj me nemoj...

Ja sam slican gol primio i odmah lorisa stavio da se proda,s tim sto je umesto easweina bio micoli i poludeo sam bas ,jesam pobedio tu tekmu ali ovo je ipak previse,mislio sam da je sigurno hvata u ruke kad ono primio gol.

13 godina
SimeKZ kaže...

ma retard od igre...skripting do bola

14 godina
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Koliko sam ja takvih golova dobio iz kornera... casillas ispod lopte a neki div skoci preko njega samo.. mslm da je casillas prenizak xD

13 godina
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Koliko sam ja takvih golova dobio iz kornera... casillas ispod lopte a neki div skoci preko njega samo.. mslm da je casillas prenizak xD

Casillas je viši od Essweina jbga

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice