Prije igrao...sa robinhom sam odnio kevin princa boatenga...doslovno odnio ga i prosao pa zabio gol...a boateng je zivotinja..to svi znaju, u milanu...puyola je rusio kao da je pijun...i puno jace od puyola...totalno nerealno...ludost...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije igrao...sa robinhom sam odnio kevin princa boatenga...doslovno odnio ga i prosao pa zabio gol...a boateng je zivotinja..to svi znaju, u milanu...puyola je rusio kao da je pijun...i puno jace od puyola...totalno nerealno...ludost...
To su bugovi sa player impact.. koji se dosta puta dese..
Nije to bio toliko bug...znaci usporedno su trcali i ono naguravali se rukama, i boateng samo ode...robinho ko da ima strenght 90,a ustvari ima 40 i nesto..dok boateng 88
Nije to bio toliko bug...znaci usporedno su trcali i ono naguravali se rukama, i boateng samo ode...robinho ko da ima strenght 90,a ustvari ima 40 i nesto..dok boateng 88
Al je brz, mislim zna se meni puno puta desit da trcim sa walcotom koji ima slab strenght al je brz i samo prodje pored nekog jaceg igraca..
Al je brz, mislim zna se meni puno puta desit da trcim sa walcotom koji ima slab strenght al je brz i samo prodje pored nekog jaceg igraca..
Al ti kazem, nije mi robinho protrcao, nego je doslovno izgurao baotenga...sta je neralno..em je višlji od njega 13 cm, em je jaci, veci sreblji...
Ae da proslavim sta sam ga napokon prodao organiziram jedan turnir (sa nagradama naravno), link uskoro.
https://docs.google.com/forms/d/1vTfNNgsJLgzWvY5IKHvUjsVObssmy0MxSkbZAqrHOdE/viewform
min 8, max 16 sudionika
koliko imaš prijavljenih, i kad da ti pošaljem donaciju?
Kad ce Kico biti to ? Ja sma se prijavio :D
wow šta je reć da su se sjetili stavit in-form mandžo i to još ima 89 heading
Nema Varanea, pa smješni su!
Nema Varanea, pa smješni su!
ne gledaju kup ja mislim
Di ima najpovoljnije za kupit FIFU 13? Hvala
Pa traži...
http://www.onlinekeystore.com/home.php
http://nova.eplati.com/index.php?route=common/home
http://www.gamingdragons.eu/en
Tu sam uzeo cd key za 145 kn:
wow šta je reć da su se sjetili stavit in-form mandžo i to još ima 89 heading
sad će tata bundesligu složit

ima li kojim slučajem netko ovdje Onuohu (RB- QPR) za prodati ili posuditi?! bio bi zahvalan
Kamere ti se mjenjaju ovisno na kojem terenu igras...Klubovi sa puno sjedista i koj idu visoko u vis tamo ces imat kameru višlju...slabiji klubovi sa malim i niskim tribinama kamera ce ti bit nisko. Meni je to islo na zivce, pa sam si u opcijama custom podesio. Jer reciimo bio sam se navikao na kameru na real madridu, i onda dodjem u granadu pa mi kamera bude pre nisko, pa se malo i pogubim. O opcija mozes podešavat... Neznam kakva je ta wide camera u PES-u al ovdje mozes podesit dosta dobro kameru kako zelis da ti visina bude, i da ti tako bude za sve utakmice...
Ja sam je isto nariktavao i jedino sta mi je blizu PES-a je:
Camera: Tele
Height: 10
Zoom: 1
Sve vise PES-ovca dolazi :D
Hehehe... Ja sam se prebacio na Fifu jos od Ffe 11... samo sam uvijek poriktavao tu cameru...
A i ono, ako se prebacuju na Fifu, nek je nabave na nekoj od konzola... Division 1 je trenutacno ne igriv u UT, a osvojio sam ga u H2H.. Tak da ono mogu igrat samo onaj gold cup... :( :( :(
Hehehe... Ja sam se prebacio na Fifu jos od Ffe 11... samo sam uvijek poriktavao tu cameru...
A i ono, ako se prebacuju na Fifu, nek je nabave na nekoj od konzola... Division 1 je trenutacno ne igriv u UT, a osvojio sam ga u H2H.. Tak da ono mogu igrat samo onaj gold cup... :( :( :(
Do FIFE 13 nisam trebao kameru sredjivat, jer je bila ista na svim stadionima...sad u 13ci su to napravili...kao da se dobije drugaciji feel utakmice...
Do FIFE 13 nisam trebao kameru sredjivat, jer je bila ista na svim stadionima...sad u 13ci su to napravili...kao da se dobije drugaciji feel utakmice...
Da do FIFE 13 je bila standard kamera Tele, sad su prebacili na onu tele broadcast il kaj vec
Dosao je update od 200Mb za FIFU 13. Zna netko nesto o tome? Transferi? Ili i kakva poboljšanja?
Ae da proslavim sta sam ga napokon prodao organiziram jedan turnir (sa nagradama naravno), link uskoro.
https://docs.google.com/forms/d/1vTfNNgsJLgzWvY5IKHvUjsVObssmy0MxSkbZAqrHOdE/viewform
min 8, max 16 sudionika
9
CrO_KiCo77
antiljano27
SIMEKZ1
ZvoNimir91Hx
Drakside
DundaloKT
Don_Omar_11
unforgiven1909
El_T1gr3
Iskreno sam ocekivao da ce bit malo vise prijavljenih, pogotovo onih koji dolaze na forum zicat 10-20k ali kad imaju priliku zaradit 300k nema ih
neznam do kad da jos cekam, nemogu zapocet turnir sa 9 sudionika, zvat cu ih malo po originu jos
**strbi nemas se sta prijavljivat sam si rekao svoje misljenje o meni...a ja dijelim isto to za tebe :)
min 8, max 16 sudionika
9
CrO_KiCo77
antiljano27
SIMEKZ1
ZvoNimir91Hx
Drakside
DundaloKT
Don_Omar_11
unforgiven1909
El_T1gr3
Iskreno sam ocekivao da ce bit malo vise prijavljenih, pogotovo onih koji dolaze na forum zicat 10-20k ali kad imaju priliku zaradit 300k nema ih
neznam do kad da jos cekam, nemogu zapocet turnir sa 9 sudionika, zvat cu ih malo po originu jos
**strbi nemas se sta prijavljivat sam si rekao svoje misljenje o meni...a ja dijelim isto to za tebe :)
Mogu ja?
Origin ID: Smece12
Popuni tu sve ..
Od dobrovoljnih donacija zasad su samo Zvonimir(goldmember) i unforgiven ulozili 30 i 10 tisuca.
Ja ulazem 100-200k ovisno o donacijama.
Kada skupimo 16 sudionika cete dobit sve informacije kao i nagrade, termine i tablicu. Igra se u ovom obliku http://www.samplewords.com/docthumbs/home-tournament-16-thumb.jpg
min 8, max 16 sudionika
9
CrO_KiCo77
antiljano27
SIMEKZ1
ZvoNimir91Hx
Drakside
DundaloKT
Don_Omar_11
unforgiven1909
El_T1gr3
Pa lako ti dijeliti te pare kad nisi posteno zaradio. Daj nabaci još koji milijun na match earnings, i dobi nekog 20:0 :)
Pa lako ti dijeliti te pare kad nisi posteno zaradio. Daj nabaci još koji milijun na match earnings, i dobi nekog 20:0 :)
Ah, lako tebi govorit kad ih nisi nikako zaradio i ti meni nemas pravo govorit na koji sam ja nacin zaradio pare kad neznas nista o meni a ocito ni o Fifi :) i milijuni na match earningsu se ne zarađuju tako lako kad preko tjedna igras 2 utakmice na dan, i zas bi dobio 20, sta nije dosta i 1:0?
Da prekinemo daljnju raspravu, neda mi se natezat sa debilima, ako imas sta za rec javi se na pm, na turnir su svi dobrodosli osim tebe, treba mi jos 6 ljudi.
Ah, lako tebi govorit kad ih nisi nikako zaradio i ti meni nemas pravo govorit na koji sam ja nacin zaradio pare kad neznas nista o meni a ocito ni o Fifi :) i milijuni na match earningsu se ne zarađuju tako lako kad preko tjedna igras 2 utakmice na dan, i zas bi dobio 20, sta nije dosta i 1:0?
Da prekinemo daljnju raspravu, neda mi se natezat sa debilima, ako imas sta za rec javi se na pm, na turnir su svi dobrodosli osim tebe, treba mi jos 6 ljudi.
Ispravak netocnog navoda, te pare nisi zaradio nego dobio prevarom. Pa nemožeš ti nikoga dobiti regularnim putem :) Pokvareno si mučko đubre.
Ispravak netocnog navoda, te pare nisi zaradio nego dobio prevarom. Pa nemožeš ti nikoga dobiti regularnim putem :) Pokvareno si mučko đubre.
Jbg, mozemo se vrijeđat do sutra, svaki seljak to zna, ali ponasajmo se malo ko civilizirani ljudi (iako je to tebi nepoznat pojam).
i da ti boldam jer ocito nisi vidio:
Da prekinemo daljnju raspravu, neda mi se natezat sa debilima, ako imas sta za rec javi se na pm
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Zamolio bih prijavljenje
Drakside
El_T1gr3
i GalebUbica
Da mi posalju linkove na PM posto nisu u onom obrazcu.
Ako webapp neradi mozete sa frapsom slikat ingame, nije hitno ali posaljite do sutra.
Danas mi dan koma, nemojte mi ga vi jos vise kvariti
OT: moze mi ko predlozit nekog igraca boljeg od sturidge-a da je englez ili da igra u engleskoj ligi?
Danas mi dan koma, nemojte mi ga vi jos vise kvariti
OT: moze mi ko predlozit nekog igraca boljeg od sturidge-a da je englez ili da igra u engleskoj ligi?
Sturridge ima RW i ST verziju, na kojoj poziciji ti treba igrac? I koliki budget imas