- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trazim Wellitona u 41212 i cijene su 15-20k...jesu oni normalni??
Ajde daj mi netko kakav Trade tip da ne lupam bzvz coinse. Posto sam jucer cijelu noc sibo da osvojim offline ligu jer ovi nedaju mira i dalje. Sad cu mu sasut sve u live chat pa nek se hebe.
Kakav trade tip? nauči kako se krecu cijene i kupuj za manje od toga. Cijela filozofija tradea
A nemoj zezat da je to filozofija trade.a Mislio sam kao koja liga i to najbolje ide. Evo spicio sam 9k i ako sve prode imat cu oko 15-16k...
A nemoj zezat da je to filozofija trade.a Mislio sam kao koja liga i to najbolje ide. Evo spicio sam 9k i ako sve prode imat cu oko 15-16k...
Ja sam u nedjelju počeo sa 4k sad sam na 37k čistog keša i 40 itema na TL vrijednih barem 150k.
Jedno vrijeme sam gonjao formacije. 4-3-1-2 , 4-2-3-1 , 4-3-2-1 sam kupovao po 600-850 coinsa i stavljao cijenu BIN 1400/1500. Nekad treba duže da se prodaju ali je fina zarada po komadu.
Sad gonjam igrače u 4-1-2-1-2 koji nisu na BIN maksimalno do 750 coinsa i preprodam 1100-1500 ovisi kakav je igrač.
Kad skupiš dovoljno coinsa onda gonjaj veće igrače. Recimo ovih dana se dalo na cjenkanju kupit Reinu za 1100, Suareza 8500, Evru 6000. Nemoj ih odmah stavljat na TL, sačekaj barem dan-dva ili ako ti je žurba stavi ih večeri oko 7 na 12h rok do ujutro, trebali bi otić relativno brzo.
I još jedna važna stvar, ako koristiš twitter EASPORTSFIFA objavljuje kad će kentrat oko servera pa neće radit online usluge. Evo baš jutros sam uspio 2 Dedea kupit za 1800 coinsa, 2 Pato-a za 4800 i Hulka za 3400 coinsa. To je čista zarada kad im se cijena vrati u normalu.
I jedan prijateljski savjet nemoj kupovat gold packs :D to je droga
Ja sam sprdio nekih milijun coinsa od blagdana i najvrijednije što sam dobio su bili Joe Hart , Peter Cech i Luis Suarez u nekakvim levatskim formacijama.
Edit: Kupovina stoljeća u najprometnijem dijelu dana
Od packova sam odusto davno, davno. Tako i ja radim sad. Stavim cijenu buy now 600-650, 650-700 i onda trzim po 800-900 pa na vise ovisi kakav je igrac i u kojoj formaciji. Lovim samo 41212 i 4222 formacije igraca i to dosta dobro zna otic. Jest da treba duze, ali svaka roba ima svog kupca :D
Ali ovaj web app radi svake prestupne godine sta je najgore.
otkriveno je da svaki dan zaradi 840$ sad računajte dalje...
26050$ po MJESECU
312480$ po godini HAHA ma njima youtube daje na svakih 1750 uglavnom oko 1k pregleda dobiju jedan dolar pa sad ti vidi da li je bolje crncit ili se zajebavt po YT i samo primat pare i biti bogat jer 312 480$(17498888 kn) je velik novac i prosjecna placa od 4k kuna oras dobro crncit za tu platu i to bez nekakvihbnonusa i glopsti...Nisam ljubomoran ali ti gledaj da dzabalebarosi i neradnici dobijaju takve svote novca..
BTW. poceo sa qpr karijeru ne ide bas najj ali sam 3..
pa sto je najgore onaj na bausteli kod nas dobije minimalac 2100kn (malo vise) i radi od 7 do 7... ovaj cijeli dan dr?a ku*ac i zaradi u jedan dan cijelu neciju placu... ne, nisam ljubomoran, al mi je jako krivo sto neko ko stvarno dobije bruh, iskrivi kicmu, okisne ili se preko ljeta przi na +40 dobije manju mjesecnu placu nego sto ovaj mangup dobije za jedan dan... sramota, ali tako je, i ne mozemo to promijenit :(
pa da,ali ja takveosobe nazivam bolesnicima i ovisnicima(btw. dere se nasvaki gol kad primi kad da jos je gore boze sacuvaj) i onda on na takav nacin zaradjuje pare i promovise fifu i ea..sramotno je to sto npr nama ne daju nekeigrace a njemu brate mili trpaju...Uskoro na live chat i sve im reci...G*mad!!
Nema kruha. 50min me spaja i kad spoji naravno ne gledam svakih 5min pa popusim. Ma sranje su.
EDIT:
SORRY!Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
Krvavu im majku...
Nema kruha. 50min me spaja i kad spoji naravno ne gledam svakih 5min pa popusim. Ma sranje su.
EDIT:
SORRY!Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
Krvavu im majku...
I to cu im nabit na nos....
Sorry, ali ovo nije ni kupovina tog sata, kamoli stoljeća. bronze igrač, kupio ga za 15k prodao za 75k bez problema. I to nije ni blizu nekog opakog tradea.
pa da,ali ja takveosobe nazivam bolesnicima i ovisnicima(btw. dere se nasvaki gol kad primi kad da jos je gore boze sacuvaj) i onda on na takav nacin zaradjuje pare i promovise fifu i ea..sramotno je to sto npr nama ne daju nekeigrace a njemu brate mili trpaju...Uskoro na live chat i sve im reci...G*mad!!
u jelly?
Tko mi stalno daje TD krvi cu mu se napit
Sorry, ali ovo nije ni kupovina tog sata, kamoli stoljeća. bronze igrač, kupio ga za 15k prodao za 75k bez problema. I to nije ni blizu nekog opakog tradea.
ma daj, pssst, kupio SIF Albu za 300k cekao 2 tjedna i prodao ga za 600k...
Ja upeco sessegnona i Khediru za 1500... sad ce otic za duplo... smao ta ovaj web app malo radi malo ne majku svoju.
Emenike man of the match !!!!!!!!
na RW ;(
strength 96 :D
Onaj KSI...ma kakav ovisnik...ste mu vidli lvl...27 tek...znaci uopce ne igra FIFU...s tim da se prvih 15 lvl-a dobije u roku odma...tako da igrao je on jako slabo...
kako dobro, samo udjem na futhead i vec vidim slozen squad, pace ftw muahahahah emenike <3
Obi nevalja. Obrana nece funkcionirat... Lose je to. Bez chemistrya nema ekipe.
Nije to moj squad, samo kazem, ja imam slican
Neymar Welitton MOTM Emenike
Lucas Ramires C.Eduardo
Marcelo Ramos David Luiz Danilo
Casillas
Svi 9 chem.
Nije to moj squad, samo kazem, ja imam slican
Neymar Welitton MOTM Emenike
Lucas Ramires C.Eduardo
Marcelo Ramos David Luiz Danilo
Casillas
Svi 9 chem.
igrao sad protiv sličnih cirkusanata, dobio 2:0, sta ja znam, Emenike nije bas neoboriv, samo sam zamijenio mjesto Clichy-u i Maiconu, Maicon ga je trgo
evo uspio sam evru za 1,600
ja sam upravo dobio 8:2 sa tim "cirkusantima" :)
Emenike mi nije bas nes... najmanje je zabio, namjestio sam mu penal jer mi ga je bilo zao pa je do kraja samo 2 gola zabio... neymar 2 welitton 2 i jos neki iz veze.
BTW Neymar mi je najluđi igrac s kojim sam dosad igrao :D prej.ben je
Nemoj ovo shvatit ko napad. Ali protiv koga ti igras hebote kad na forumu rijetko koga dobijes ?
Ma neki skiller mi se tamo kur*cio cijelo vrijeme hahahaha nije bio problem dobit ga ... a na forumu se obicno zajebavam, pa vidis da sam dobivao 5-6 golova po utakmici xD
Isto 3-5-2 talijani su odlicni, gold cup sam iz prve dobio :)
ja sam upravo dobio 8:2 sa tim "cirkusantima" :)
Emenike mi nije bas nes... najmanje je zabio, namjestio sam mu penal jer mi ga je bilo zao pa je do kraja samo 2 gola zabio... neymar 2 welitton 2 i jos neki iz veze.
BTW Neymar mi je najluđi igrac s kojim sam dosad igrao :D prej.ben je
ma kažem cirkusanti jer je idiot neki igrao, više pleše s neymarom nego što igra
Di ima najpovoljnije za kupit FIFU 13? Hvala
Di ima najpovoljnije za kupit FIFU 13? Hvala
Pa traži...
http://www.onlinekeystore.com/home.php
http://nova.eplati.com/index.php?route=common/home
http://www.gamingdragons.eu/en
Bome danas mi je heben dan... nisam ni jednu dobio 5 puta mi pao internet.. kako sam zivcan sad ajme..
Pozz dali moze pomoc
Kad zelim igrati online protiv nekoga jostick mi jednostavno vise ne reagira
dali netko zna kako to rijesit hvla
Balotelli i Mandzo in-form. Steta da nemam para....