Nakon što sam prodao Brazilce koji mi nikako nisu pasali radi formacije, napravio sam BPL squad: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kzBOsVCPnIWXf:pc
Moram priznati da sam prezadovoljan u dvije tekme sam preokrenuo dva vodstva(2-0 na 3-2 i 3-0 na 5-4). Aguera sam prije koristio kao ST, ali na CF-u je puno bolji, stalno ulazi u prazan prostor i otkriva se konstantno. Balotelli je definitvno najbolji ST u igrici barem meni, omjer cijene i dobivenog je najbolji barem meni. IF Luiz, mi je bolji od Toure-a...
luiz na CDM? Jel funkcionira kako treba s njim na toj poziciji? Mislio sam i ja radit neku novu formaciju pa na CDM-a stavit ili Ramiresa, ili luiza...
Ovo je IF Luiz koji je pomaknut na CDM poziciju. Jako je dobar, obrambeno koristan i zabio je jedan gol iz kontre, uglavnom jako sam zadovoljan, ali ako gledamo cijenu, preskup. Platio sam ga oko 300K, makar ga se prodaje i po 400K. Vrlo je jak i prodoran, baš onakav kakav je u obrani inače, samo što ga se ovdje može staviti na CDM.