FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
TheDarkSide kaže...
Đapa club kaže...

Nakon što sam prodao Brazilce koji mi nikako nisu pasali radi formacije, napravio sam BPL squad: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kzBOsVCPnIWXf:pc

Moram priznati da sam prezadovoljan u dvije tekme sam preokrenuo dva vodstva(2-0 na 3-2 i 3-0 na 5-4). Aguera sam prije koristio kao ST, ali na CF-u je puno bolji, stalno ulazi u prazan prostor i otkriva se konstantno. Balotelli je definitvno najbolji ST u igrici barem meni, omjer cijene i dobivenog je najbolji barem meni. IF Luiz, mi je bolji od Toure-a...

luiz na CDM? Jel funkcionira kako treba s njim na toj poziciji? Mislio sam i ja radit neku novu formaciju pa na CDM-a stavit ili Ramiresa, ili luiza...

Ovo je IF Luiz koji je pomaknut na CDM poziciju. Jako je dobar, obrambeno koristan i zabio je jedan gol iz kontre, uglavnom jako sam zadovoljan, ali ako gledamo cijenu, preskup. Platio sam ga oko 300K, makar ga se prodaje i po 400K. Vrlo je jak i prodoran, baš onakav kakav je u obrani inače, samo što ga se ovdje može staviti na CDM.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 23:22 (Đapa club).
13 godina
neaktivan

Imam u planu slozit bronze ekipu u 4-1-2-1-2...

E sad...neznam na koje bronze da idem? Najvise inace prakticiram i volim brazilce...al iso bi na engleze . Imate sta za preporucit? Ili mi kakav team sastavit? Znaci chem da se prodazumjeva na 100..brazilske bronze ili engleze... I naravno da nije preskupo..pristojan tim...:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

E sad...neznam na koje bronze da idem? Najvise inace prakticiram i volim brazilce...al iso bi na engleze . Imate sta za preporucit? Ili mi kakav team sastavit? Znaci chem da se prodazumjeva na 100..brazilske bronze ili engleze... I naravno da nije preskupo..pristojan tim...:)

Išao bi na Engleze(imaju stvarno velik broj dobrih bronze igrača), jer bronze Brazilce nikada nisam probao, ali ti odluči.

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

javi se na originu pa cu ti ja dat neki savjet za bronzeve ako ti treba. 

15 godina
FIFA 13

evo ti mojih silver brazilaca, nedavno napravljenih.

http://www.futhead.com/fifa/squads/5250587/

dovoljno skilla, ili može bolje ? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Presao sam na 4-1-2-1-2 formaciju i zapeo mi ovaj Sessegnon za oko, protiv mene uvijek dobro odigra, jel bolji od Gerrarda na cam (u igri, vidim i ja da po ocjenama nije) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ipak odlucio sam se na pocetni gold 41212 i zasad sam jako zadovoljan...

ovo je team sastavljen za 20k  http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fDvxsjF7nIW0j:pc

Prve dve utakmice u div 1..protiv lika sa utra dobrim talijanima dobio sam 3:2 i protiv BLP-a sa aguerom i svim zivotinjama napred dobio sam 4:2...prvi put igram ovu formaciju u fifi 13...i ono imam osjecaj kao da sam je igrao cijelo vrijeme...

Mislim da cu napravit brazilski 41212 team...al i ovaj BPL mi se svidja...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Umro sam...

KSI sa ovakvim igracima spusi od troduplog slabijih..dokaz da je skill vazniji od pace-a i igraca...

Ovaj nema pojma ali stvarno gledao sam njegov klip iz fife 12 ,lik polomio gamepad a definitvno mi nije jasno kako je slozio toty ekipu,nekako mi ne deluje da je cheater ali opet svi toty igraci i plus da ne zna igrati i jos se cudi, ma idi bre.

13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
TheDarkSide kaže...

Umro sam...

KSI sa ovakvim igracima spusi od troduplog slabijih..dokaz da je skill vazniji od pace-a i igraca...

Ovaj nema pojma ali stvarno gledao sam njegov klip iz fife 12 ,lik polomio gamepad a definitvno mi nije jasno kako je slozio toty ekipu,nekako mi ne deluje da je cheater ali opet svi toty igraci i plus da ne zna igrati i jos se cudi, ma idi bre.

Frajer baca pare..doslovno "baca"...kupuje zlatne pakete...i ono ceka da mu doleti kakav messi ronaldo, pa proda, dobi par miljona, i tako u krug, dok ne skupi dovoljno pa onda kupuje sve najbolje igrace redom...tip trejda nije vidio...ili mozda kupuje coinse...bit ce cak i to prije nego da spuca toliko love na pakete...

14 godina
neaktivan
I to je moguce mada mozda i ovi iz EA mu nameste tako posto svaki njegov klip je fifin,a i bio sa onim ostalima kada su igrali fifu 13 pre svih.
13 godina
FIFA 13

Dakle. Solo action sa Abbiatiom. I onda eurogol sa kojih 20m :D 

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/150629935

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Dođem kući jutros vidim na twitteru EA obavijest da će serveri bit down 4 sata, 12k kesha i odmah u akciju.

Zabidao Ramiresa za 2k , 2x Dede za 900 , 2x Pato za 2,4k , Hulk 3,4k

Eto fine zarade. Ako nastavi ovim tempom ubrzo ću opet namirit 300k i onda nema više kupovanja gold paketa i trošenja coinsa bezveze

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nokialino kaže...
TheDarkSide kaže...

Umro sam...

kakve veze ima zna ili nezna igrati ako je dobar u trade-u npr? a i ovaj video samo pokazuje da postoji namjerno skriptiranje, kad igra odluči da ćeš izgubit, bit će tako. koliko je stativa pogodio, a Di Natale gura obranu doslovno kao Hulk? yebe to nas sve samo neće nitko priznat jer smo svi kao uber igrači, ali zna nam i pomoći. neki dan me lik ubija al mu neće lopta u gol a ja iz jednog šuta zabijem, a sinoć neće u gol šta god radio.

14 godina
neaktivan

MA kakakv skript i ovo nema veze sa trajedanjem, ni pod razno tj sto kaze Darkside on nije video trade al dobro,gledao sam ga par puta kada igra sa nekim klubom kako igra i mogu da potpisem da mi sto igramo ligu smo pet puta bolji.Ovde me jedino kopka a to je dal je davao zaista veliki novac za coinse ili fifine poene,kao i to sto stalno snima fifine klipove pa ima neki dogovr sa ea-om ili je nesto drugo u pitanju.

Stalno pricate o nekom skriptanju i slicno,lik jednostavno ili se opusti sad cu lagano protiv ovog jer imam toty igrace a ne shvata da njemu sam vezni red i piqe je najsporiji i samim tim i ranjiv deo tima i pritom ne zna da igra, dok sa druge strane lik je bio skoncetrisan celu tekmu i imao motivaciju pobediti takav tim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 9:32 (Nokialino).
15 godina
FIFA 13

Moze mi ko rec do kad ce bit serveri down? i od kud nabavljate te vijesti?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

od 8-12 UK ili 9-13 po našem vremenu. Na twitteru potraži EASPORTSFIFA i predbilježi se na njihove tweetove

13 godina
Nokialino kaže...

MA kakakv skript i ovo nema veze sa trajedanjem, ni pod razno tj sto kaze Darkside on nije video trade al dobro,gledao sam ga par puta kada igra sa nekim klubom kako igra i mogu da potpisem da mi sto igramo ligu smo pet puta bolji.Ovde me jedino kopka a to je dal je davao zaista veliki novac za coinse ili fifine poene,kao i to sto stalno snima fifine klipove pa ima neki dogovr sa ea-om ili je nesto drugo u pitanju.

Stalno pricate o nekom skriptanju i slicno,lik jednostavno ili se opusti sad cu lagano protiv ovog jer imam toty igrace a ne shvata da njemu sam vezni red i piqe je najsporiji i samim tim i ranjiv deo tima i pritom ne zna da igra, dok sa druge strane lik je bio skoncetrisan celu tekmu i imao motivaciju pobediti takav tim.

Pique je "spor" al to ne objašnjava kako ga je Di Natale izgurao s lopte kad TOTY Pique ima 92 strenght, a Di Natale 63 strenght. Ne, uopće nije čudno, umjesto da ga otrese ko balavca on se jadan uplašio Hulka Di Natale-a. Taj strenght puno znači, imam IF Jonesa koji ima 94 strenght, kod headinga unosi i loptu i obrambenog igrača u gol.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 11:17 (BoobZ).
13 godina
FIFA 13

Ista stvar se i meni događa. Iza sam imo Luiza i Kaboula. Dok je njegov Luiz moje igrace guro koda imaju strenght 5. Moj Luiz nije mogo Wallcotu uzeti loptu. To tako valjda mora bit. Mozda sad u ovom maintencu nesto anprave sa cheaterima. Kad cemo moci znati sta rade sad u ovom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Omg do 16h ce serveri bit down...

"FIFA 13 online service will be down for maintenance Tues Feb 5th 8am-12pm UK time (12am-4am PT). Details: http://bit.ly/11lPAOy"

Origin ID:Draksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
TheDarkSide kaže...

Umro sam...

pa jel vi znate ko je KSI?? jeste vi normalni? tip nije složio srbij nikad nijednu ekipu, sve dobija od EA, sponzoriraju ga, da znate kolko para diže od njih i od youtubea...

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Nokialino kaže...
TheDarkSide kaže...

Umro sam...

Frajer baca pare..doslovno "baca"...kupuje zlatne pakete...i ono ceka da mu doleti kakav messi ronaldo, pa proda, dobi par miljona, i tako u krug, dok ne skupi dovoljno pa onda kupuje sve najbolje igrace redom...tip trejda nije vidio...ili mozda kupuje coinse...bit ce cak i to prije nego da spuca toliko love na pakete...

on je hit na YT i ima milju subscribera, dobiva vjerovatno tjedno od ea po par somova fifa pointsa. Ljudi mu vjerovatno posudjuju kartice sao da budu spoenuti na njegovom kanalu.  

@drakula do 13h po nasem

taman opet nisam uspio pobijedit, bido namjerno 10 sekundi prije pocetka tih popravka servera za inform Welbecka 75k, na kraju netko uspio ga dobit za 76k :(

14 godina
neaktivan
FIFA 13

otkriveno je da svaki dan zaradi 840$ sad računajte dalje...

Som la gent blaugrana

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

o.O sta on to radi je*o sebe... kod nas cijeli mjesec radis za toliko, s tim da nekad i ne dobijes placu, u 90% slucajeva kasni, a na kraju kad sve zbrojis i oduzmes imas samo grbava leđa da bi prezivio od 1. do 1. :/ meni da neko svaki dan da 40 ja bi bio presretan, ovih 800 u humanitarne dajem :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

26050$ po MJESECU

312480$ po godini HAHA ma njima youtube daje na svakih 1750 uglavnom oko 1k pregleda dobiju jedan dolar pa sad ti vidi da li je bolje crncit ili se zajebavt po YT i samo primat pare i biti bogat jer 312 480$(17498888 kn) je velik novac i prosjecna placa od 4k kuna oras dobro crncit za tu platu i to bez nekakvihbnonusa i glopsti...Nisam ljubomoran ali ti gledaj da dzabalebarosi i neradnici dobijaju takve svote novca..

BTW. poceo sa qpr karijeru ne ide bas najj ali sam 3..

Origin ID:Draksides
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
rookica19 kaže...

26050$ po MJESECU

312480$ po godini HAHA ma njima youtube daje na svakih 1750 uglavnom oko 1k pregleda dobiju jedan dolar pa sad ti vidi da li je bolje crncit ili se zajebavt po YT i samo primat pare i biti bogat jer 312 480$(17498888 kn) je velik novac i prosjecna placa od 4k kuna oras dobro crncit za tu platu i to bez nekakvihbnonusa i glopsti...Nisam ljubomoran ali ti gledaj da dzabalebarosi i neradnici dobijaju takve svote novca..

pa sto je najgore onaj na bausteli kod nas dobije minimalac 2100kn (malo vise) i radi od 7 do 7... ovaj cijeli dan dr?a ku*ac i zaradi u jedan dan cijelu neciju placu... ne, nisam ljubomoran, al mi je jako krivo sto neko ko stvarno dobije bruh, iskrivi kicmu, okisne ili se preko ljeta przi na +40 dobije manju mjesecnu placu nego sto ovaj mangup dobije za jedan dan... sramota, ali tako je, i ne mozemo to promijenit :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
drakula789 kaže...
rookica19 kaže...

26050$ po MJESECU

ISPRAVAK: 2 do 4 dolara.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
13 godina
neaktivan

Pa zato on i radi toliko gluposti...sta mislis da bi bio gledan da mirno igra i komentirao kao i svi ostali...zna i on da se glupostima i smjesnim komentarima i stvarima dolazi do subscribera.,..

14 godina
neaktivan
To sam i mislio u pocetku jer mi je bilo ne logicno da ima tkav tim sve ostalo....
13 godina
FIFA 13

Ajde daj mi netko kakav Trade tip da ne lupam bzvz coinse. Posto sam jucer cijelu noc sibo da osvojim offline ligu jer ovi nedaju mira i dalje. Sad cu mu sasut sve u live chat pa nek se hebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ajde daj mi netko kakav Trade tip da ne lupam bzvz coinse. Posto sam jucer cijelu noc sibo da osvojim offline ligu jer ovi nedaju mira i dalje. Sad cu mu sasut sve u live chat pa nek se hebe.

Ko kome u live chat? :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice