Seasons možeš isto igrat protiv ljudi na full manual, samo promijeniš postavke searcha. Barem zasad nema razlike u potrebnom čekanju na protivnika u odnosu na assisted postavke. Moje dosadašnje iskustvo je da u div 10 i 9 ljudi nisu nešto posebno jaki. Igram tek dva dana na manual i nitko me dosad nije baš ono razbio. Sve tekme su bile jako zabavne i u svakoj sam imao šansu da dobijem. Tak da je dosta lako krenuti ako si manual početnik ko ja. Javi mi se na Origin ako si za koju tekmu.
Nažalost u FUT-u se ne može tako, ali to ću probavit iako mi je taj mod prilično zabavan. Doduše, offline na manual protiv kompa nije ni toliko loše pošto je AI stvarno dobar ove godine.
Upravo smo ja i ezo odigrali 5 utakmica na manual i stvarno je fantasticno, malo nas pucanje zeza, ali doc ce i to s vremenom. Da se zna, obožavam igrat na manual to sam vec reka i prije i tako sam protiv kompa igra FIFA-u 12 jer nisam ima original, na assisted samo igram protiv ovih glupih stranaca, zasto bi me punili kad znam da sam bolji od njih? Isto tako, nisam proba, al vjerujem da bi tesko pronalazija protivnika jer nebi se poklapa izbor kluba. Volim igrat s klubovima s 3ipo, 4 zvjezdice tipa Pescara, Saint Etienne vise nego samo s onim najjacim i trebala bi sreca da uopce nađem protivnika, i ovako znam cekat...A na manual,protiv domacih ljudi s kojima mozes porazgovarat i dogovorit se, sam uvijek za.
Mozes me dodat na nick mariuchi pa cemo bacit koju :) To vrijedi i za ostale, tko zeli jos jednog manual igraca među prijateljima, al nemojte samo igrat s najjacim :D
EDIT: Izvjestaje s utakmica s eZom mozete vidit ako se registrirate na ovu stranicu u potpisu. Otvorene su prijave za prvi turnir, zasad je sve na semi assisted kao i liga koja ce bit za nekih 3 tjedna, ali ako se vecina usuglasi da bi mogli sve na manual zasto ne. Razmotrit cemo sve opcije u ta 3 tjedna...

.