FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.265.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Hexfire kaže...

Seasons možeš isto igrat protiv ljudi na full manual, samo promijeniš postavke searcha. Barem zasad nema razlike u potrebnom čekanju na protivnika u odnosu na assisted postavke. Moje dosadašnje iskustvo je da u div 10 i 9 ljudi nisu nešto posebno jaki. Igram tek dva dana na manual i nitko me dosad nije baš ono razbio. Sve tekme su bile jako zabavne i u svakoj sam imao šansu da dobijem. Tak da je dosta lako krenuti ako si manual početnik ko ja. Javi mi se na Origin ako si za koju tekmu.

Nažalost u FUT-u se ne može tako, ali to ću probavit iako mi je taj mod prilično zabavan. Doduše, offline na manual protiv kompa nije ni toliko loše pošto je AI stvarno dobar ove godine.

Upravo smo ja i ezo odigrali 5 utakmica na manual i stvarno je fantasticno, malo nas pucanje zeza, ali doc ce i to s vremenom. Da se zna, obožavam igrat na manual to sam vec reka i prije i tako sam protiv kompa igra FIFA-u 12 jer nisam ima original, na assisted samo igram protiv ovih glupih stranaca, zasto bi me punili kad znam da sam bolji od njih? Isto tako, nisam proba, al vjerujem da bi tesko pronalazija protivnika jer nebi se poklapa izbor kluba. Volim igrat s klubovima s 3ipo, 4 zvjezdice tipa Pescara, Saint Etienne vise nego samo s onim najjacim i trebala bi sreca da uopce nađem protivnika, i ovako znam cekat...A na manual,protiv domacih ljudi s kojima mozes porazgovarat i dogovorit se, sam uvijek za.

Mozes me dodat na nick mariuchi pa cemo bacit koju :) To vrijedi i za ostale, tko zeli jos jednog manual igraca među prijateljima, al nemojte samo igrat s najjacim :D

EDIT: Izvjestaje s utakmica s eZom mozete vidit ako se registrirate na ovu stranicu u potpisu. Otvorene su prijave za prvi turnir, zasad je sve na semi assisted kao i liga koja ce bit za nekih 3 tjedna, ali ako se vecina usuglasi da bi mogli sve na manual zasto ne. Razmotrit cemo sve opcije u ta 3 tjedna...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 17:28 (axest).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni je ova Fifa najbolja dosada, imam već 20 sati gameplaya :)

Krenuću karijeru igrat s TSV Munchenom, i cilj mi je preuzet Liverpool jednog dana i Englesku repku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Meni je ova Fifa najbolja dosada, imam već 20 sati gameplaya :)

Krenuću karijeru igrat s TSV Munchenom, i cilj mi je preuzet Liverpool jednog dana i Englesku repku.

Samo 20? xd...meni je 51 xd

Meni dolaze retardirane reprezentacije, grcka zasad najbolja ponuda...tamo dobivao sam neki crni island, obalu bjelokosti i ta cuda...a ja zelim španjolsku...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Nemam baš vremena za igrat, al nakupiće se sati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam je dobio u ponedjeljak pošto sam počeo praktički igrati tek u utorak imam trenutno 7 sati igranja.. demo sam natukao oko 40

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo i mojih kamikaza:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gYsYz2fhnHzBV:pc

Brzi igrači rulaju, igra je očito zamišljena da se igra na kontre...

Ono što sam primjetio je da 90% UT igrača koristi through lob jer je jednostavno OP, izbacuje obranu prelagano...

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ljud ako je ko zainteresirn napravija sam klub za sam manual igrace... zove se CroManualTim p ko oce nek se prikljuc ili ako imate vec klub me pozovite :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
striker0708 kaže...

ljud ako je ko zainteresirn napravija sam klub za sam manual igrace... zove se CroManualTim p ko oce nek se prikljuc ili ako imate vec klub me pozovite :P

A di je taj tim??Kako doc do toga?

13 godina
neaktivan

.

Love is in the air :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 19:43 (ajdin99).
14 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

gdje je najjeftinije nabaviti cd key od fife 13?Da se placa uplatom na ziro racun,hvala

?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Moram pohvaliti red stara koji p.... na fifu srazlogom ali nadam se da to nije neriješiv problem pa tako ga pitam za patch koji je najavio 18.10. dali dolazi i za konzole ili samo za pc

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Da vi postavite svoju obranu kako treba nebi svi trough passovi prolazili, igro sam s jednim likom, fkt je bio dobar, svaki trough pass mi je presjeko ili prestigo mog igraca, isto tako meni vrlo rijetko zabijaju sa trough passom, sta da vam kazem, mozda je vrlo dobar nacin za prec cijelu obranu, ali se ipak lako moze sprijecit,  ako nemos sprijecit onda nabavi brzu i bolju obranu...

EraserHead kaže...

Evo i mojih kamikaza:

Ono što sam primjetio je da 90% UT igrača koristi through lob jer je jednostavno OP, izbacuje obranu prelagano...

BTW Koliko si Hernandeza platio? Ja nikako da ga prodam...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 20:16 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Sve je bilo ok u be a pro modu, prvu sezonu na posudbi iz MUFC-a u Notts Countyju, drugu me poslali u Sheffield United, taman karijera u usponu kad ono - kad Sheffield igra kući, nema lopte na terenu. Ima je, ali je nevidljiva. E jebiga sad...

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TIR669 kaže...

Sve je bilo ok u be a pro modu, prvu sezonu na posudbi iz MUFC-a u Notts Countyju, drugu me poslali u Sheffield United, taman karijera u usponu kad ono - kad Sheffield igra kući, nema lopte na terenu. Ima je, ali je nevidljiva. E jebiga sad...

LOL

Viš ja sam bio u port vale prvu sezonu a sad u drugoj sam u w. hamu

Ti si prihvatio prve ponude?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

kupljen i trener 

93% :D jos par kartica i gotov s ekipom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi MOLIM VAS, ali MOLIM P O M O Z I T E ! ! ! ! !! ! !

Dakle ovako, kupio sam CD key za fifu, i install preko origina i sve, upalim je, sve normalno, i sad idem samo da provjerim jel radi game..i odaberem prijateljsku i sve namjestim, i kad idem Start match, samo mi izađe iz igrice, nista ali nista mi ne piše, znaci samo izađe...probao sam online i carrer mode, ali opet nista, ne mogu igrat, a zeliiim

POMOOOOOOZITE!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Da vi postavite svoju obranu kako treba nebi svi trough passovi prolazili, igro sam s jednim likom, fkt je bio dobar, svaki trough pass mi je presjeko ili prestigo mog igraca, isto tako meni vrlo rijetko zabijaju sa trough passom, sta da vam kazem, mozda je vrlo dobar nacin za prec cijelu obranu, ali se ipak lako moze sprijecit,  ako nemos sprijecit onda nabavi brzu i bolju obranu...

EraserHead kaže...

Evo i mojih kamikaza:

BTW Koliko si Hernandeza platio? Ja nikako da ga prodam...

Ma na mojoj obrani through lobovi ne prolaze, ali primjetim da dosta likova pokušava..dok s druge strane ja s hernanesom u 90 % slučajeva izbacim obranu...

Hernadeza sam platio čini mi se 1500 coinsa, odličan igrač, zabija ko lud.

My global position systems are vocally addressed
13 godina

Evo malo slika iz mog karier moda na legendary :)

I da, igram sa realom zato jer to zelim, ne zato jer patim pa moram sa najboljima. Ionako ovaj real na slici je malo restauriran:)

U ovu ekipu ulozeno je dosta para, ali jedno 2-3 sezone sam sigurno miran, ako i dalje budem tad manager reala :D Ako ne dobim kakav otkaz:)

Na slikama nema dodatnog LB-a i RB-a kao ni nekog ST, u slucaju ozljede Di Maria moze na poziciju Benzeme a Benzemu gurnut u sredinu... trenutno sam u pregovorima za LB i RB dodatne...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
FIFA 13

Upravo sam odigro vrlo zanimljivu tekmu na FUT.. derbi Barcelona - Real Madrid (ja)... mslm ne igraci nego samo logo i dresovi xd

Ugl lik me poveo s 3:0 (moje glupe greske u obrani) zatim sam smanjio na 3:1, pa 3:2, pa 3:3, onda prelazim u vodstvo 4:3, pa on izjednacava na 4:4 i na kraju ga dobim 6:4, a kako se samo veselio kad je vodio 3:0 u 12toj minuti... (imo je mic upaljen) hahahah

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

Upravo sam odigro vrlo zanimljivu tekmu na FUT.. derbi Barcelona - Real Madrid (ja)... mslm ne igraci nego samo logo i dresovi xd

Ugl lik me poveo s 3:0 (moje glupe greske u obrani) zatim sam smanjio na 3:1, pa 3:2, pa 3:3, onda prelazim u vodstvo 4:3, pa on izjednacava na 4:4 i na kraju ga dobim 6:4, a kako se samo veselio kad je vodio 3:0 u 12toj minuti... (imo je mic upaljen) hahahah

Ja se još uvijek sjećam svog prvog FUT turnir finala. Prvo poluvrijeme gubim 0:3, u drugom uspijem nekako izjednačiti i na kraju dobijem na penale trofej. Liverpool style {#}.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Ja se još uvijek sjećam svog prvog FUT turnir finala. Prvo poluvrijeme gubim 0:3, u drugom uspijem nekako izjednačiti i na kraju dobijem na penale trofej. Liverpool style {#}.

Kako sam ja jednog frajer naživciro, vodi me 2:1 i u 86 min. mu zabijem za 2:2, on psuje na mikrfon i onda lijepo u 90 min. za 2:3, poludio je čovjek {#}

14 godina
Jabulani kaže...
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Kako sam ja jednog frajer naživciro, vodi me 2:1 i u 86 min. mu zabijem za 2:2, on psuje na mikrfon i onda lijepo u 90 min. za 2:3, poludio je čovjek {#}

A i ovaj moj je bio neki čeh il neš... svaki gol bi se dero jeb*ny k*rwa, p*zda i slicno .. sve ga razumijem al s onim njihovim č ž š naglaskom... i ime kluba mu je Jebatzy xD

14 godina
neaktivan
FIFA 13

moze odgovor?gdje je najjeftinije kupiti cd key..uplatom na ziro racun..hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kako se to namesta za mikrofon znam da mi je stiklirano u setingsu ppre igre za sluske.

Moram da priznam javno da je do mene greska jer ja konstantno drzim palicu za navodjenje ka napred i zalecem se i to sam primetio prvi put i rekoh ma nije,drugi put onda sam sam sebe poceo da psujem u tri lepe,e sada kada cekam je to mnogo bolje ali jos treba da se navikavam.

Jos jednom izvinite na mojoj dosadi ALI EBIGA VOLIM FIFU PA ZATO SE NERVIRAM!
13 godina
neaktivan

Ljudi, jel moguće u UT da u online turniru igraju međusobno oni koji igraju na manual i oni na asissted??

Sad igro protiv tipa, iskidao me na mrtvo, ima dobar chemistry al je isto početnik ko ja, mislim da čak imam kvalitetnije igrače od njega. Ma lik ni jedno krivo dodavanje, finesse šut svaki put u rašlje ovo ono. 

Nije baš fair da su svi pomješani. Ja se potrgo ko svinja da napravim akciju po onoj kišurini a ovaj sa nekim šabanom kaj ima pace 90 samo dubinske snajper lopte šalje. Po meni veliki propust, ne znam jel tako prije bilo. 

13 godina
trolljegeren kaže...

key4gamer na fejsu, 210kn.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
trolljegeren kaže...

key4gamer na fejsu, 210kn.

tako sam si i mislio..hvala

13 godina
neaktivan

E sda Lepi Borko da ti to malo pojasnim nije do njega ni do propusta vec do toga da trebas da igras cekalicu,bas sam gledao juce i prekljuce ligu sampiona,niko se ne zaledje svi igraju neku cekalicu pa tako i ovde,veruj mi probaj sa cekalicom i da moras da odrzavas posed lopte i bez preterano kididsanja na gol kad je tvoj napad gradi igru, ovo ti sve pricam jer nisam ja to radio i lose sam prolazio kao i ta tiki taka, cim te vidi da cekas zbuni se i ne zna sta ce!e kak sam poceo da to primenjujem druga prica i sve ostalo.Izgubio sam od lika 3 prema dva lik imao napad aguero i van persi i u zadnjoj sekundi mi dao gol iz kornera mislim na prekid ali je imao malo sanse jer sam ja taj koji je drzao loptu i bukvalno je u nekim trnucima se nervirao pa povceo da uklizava ali je imao srece kod nekih mojih decijih bolesti zvani driblaj tj razvali ga do besvesti, da to nisam radio u zavrsnici mozda bi i pobedio.

evo vec tri partije minimalni rezultati najmanje po tri max 4 gola po tekmi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 23:55 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Sutra kupujem key pa ako netko zeli mozemo baciti par utakmica :) pozz

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Red Star.. ak si tek sad skuzio da treba pricekat s igracem i kad je pravo vrjeme krenut na protivnika.. onda i nisi neki igrac.. (svejedno jel pes ili fifa...)

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice