FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.266.995
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

ovde je covek lepo sve objasnio u video klipovima koliko je losa fifa 13.Toliko od mene bilo sta u vezi fife!

http://forum.ea.com/uk/posts/list/1981236.page

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 13:06 (Red_Star_Forever).
16 godina
FIFA 13

Ovo mi se ne dešava..

Kak igraš?

Koja razina i postavke?

Ovo mi se čini da se dešava na nekoj ultra amateur razini..

Samo kao primjer, ovaj prvi video, lik koji igra s totenhamom je jadan i bijedan. Nemreš na temelju takvih videa donosit sud o igri.

Mislim, nisam ja fifn odvjetnik i da ne velim koliko mi ne znači to kaj neko misli o fifi, samo kažem da možda imaš neki loši setup..

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 13:17 (DadoZG).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovo se i meni zna dogodit, da obrambeni malo zastane sta je dovoljno da napadac uzme loptu i zabije gol i to pogotovo na ova precizna trokut i l1 trokut dodavanja..to me upravo podsjeca na PES, a to je bija jedan od glavnih razloga zasto sam presa na FIFA-u. Znaci u PES-u das toliko preciznu loptu sa centra kroz sredinu di ti sa obrambenim jednostavno ne mozes reagirat jer zastane i eto te vec u sansi 1 na 1...na to se svodila cijela akcija. Također i fliper dodavanja iz prve i u par poteza eto te u gol sansi...sad kao da su prenili to sve na FIFA-u, ne znam sta im je to trebalo pogotovo sta su uveli ovaj first touch, a to bi trebalo otezat. Ovako ti igra sa Indijom ili Barcelonom isto je jer se sve svodi na to, bas kao sto je i u PES-u...U 12ici sta sam igra nesto malo nisam to primjetija iako nije bilo first toucha. Nadam se nekom patchu koji ce ovo sve ispravit jer izdali su nedovrsenu igru...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
axest kaže...

Ovo se i meni zna dogodit, da obrambeni malo zastane sta je dovoljno da napadac uzme loptu i zabije gol i to pogotovo na ova precizna trokut i l1 trokut dodavanja..to me upravo podsjeca na PES, a to je bija jedan od glavnih razloga zasto sam presa na FIFA-u. Znaci u PES-u das toliko preciznu loptu sa centra kroz sredinu di ti sa obrambenim jednostavno ne mozes reagirat jer zastane i eto te vec u sansi 1 na 1...na to se svodila cijela akcija. Također i fliper dodavanja iz prve i u par poteza eto te u gol sansi...sad kao da su prenili to sve na FIFA-u, ne znam sta im je to trebalo pogotovo sta su uveli ovaj first touch, a to bi trebalo otezat. Ovako ti igra sa Indijom ili Barcelonom isto je jer se sve svodi na to, bas kao sto je i u PES-u...U 12ici sta sam igra nesto malo nisam to primjetija iako nije bilo first toucha. Nadam se nekom patchu koji ce ovo sve ispravit jer izdali su nedovrsenu igru...

Poznavajuci ea patch ce se zvat fifa14
16 godina
axest kaže...

...

Ja ti kažem da su fliper pasovi mogući samo na asisted bez problema.

Na manual je to druga priča, moraš sve u obzir uzeti.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Slažem se Dado u potpunosti, ali velika vecina igra samo na assisted tako da opet dođe na isto. Isto tako, nekako na FIFA-i 12 kad si igra na assisted nije bilo fliper passova, znalo se pogrijesit da lopta ode u aut i sl., ali ovdje je to skoro pa nemoguce...Ja sam isto za manual iako ne znam pucat i dobro je kad igras prijateljske, ali na season ili FUT-u bome necu da me gaze :D

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 14:12 (axest).

0 0 hvala 0
16 godina

Moj prijedlog BUG Fifa communityu je da stavite na "ignore" ovog redstara i njemu slične. Nemojmo se obazirati na nekakva tuđa (po meni presubjektivna) razmišljanja i uživajmo u igri. Još jedna prednost prelakog assisteda je što će napokon bar nekolicina igrača biti primoreno prijeći na manual i osjetiti Fifu u svim njenim čarima.

Uopće mi je glupo raspravljati s nekim tko igra na assisted. To ti je ko da igraš neku utrku i po cesti imaš liniju kretanja, automatsko kočenje prije zavoja i na samoj liniji kretanja kad dati gas, kad stisnuti kočnicu i kad pustiti gas. 

Ima nas svakakvih. Ali ako Fifu ne isprobate na način na koji ju treba isprobati, nemojte ovdje trollati sa svojim glupostima.

Idem igrat..

šumski put je bio ravan.
14 godina
axest kaže...

Slažem se Dado u potpunosti, ali velika vecina igra samo na assisted tako da opet dođe na isto. Isto tako, nekako na FIFA-i 12 kad si igra na assisted nije bilo fliper passova, znalo se pogrijesit da lopta ode u aut i sl., ali ovdje je to skoro pa nemoguce...Ja sam isto za manual iako ne znam pucat i dobro je kad igras prijateljske, ali na season ili FUT-u bome necu da me gaze :D

Seasons možeš isto igrat protiv ljudi na full manual, samo promijeniš postavke searcha. Barem zasad nema razlike u potrebnom čekanju na protivnika u odnosu na assisted postavke. Moje dosadašnje iskustvo je da u div 10 i 9 ljudi nisu nešto posebno jaki. Igram tek dva dana na manual i nitko me dosad nije baš ono razbio. Sve tekme su bile jako zabavne i u svakoj sam imao šansu da dobijem. Tak da je dosta lako krenuti ako si manual početnik ko ja. Javi mi se na Origin ako si za koju tekmu.

Nažalost u FUT-u se ne može tako, ali to ću probavit iako mi je taj mod prilično zabavan. Doduše, offline na manual protiv kompa nije ni toliko loše pošto je AI stvarno dobar ove godine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 14:34 (Hexfire).
13 godina

Red, ovdje se nitko ne zali kao ti...daj ohladi sta se tice FIFE...nismo dosli je igrat s ciljem da bi joj pronasli mane, pljuvali je i samo nasli nesto da je kudimo. Nego da se zabavimo i uzivimo. Sta ako ima greska...pa nista nije savrseno...

Ako vec toliko pljuješ po fifi i nevalja ti, sta je onda još uvijek igraš? Ja ne vidim razloga onda uopce igrat nešto šta toliko ti ne paše kako ti pišeš. Meni je fifa 13 osobno puno bolje sjela od dvaneske i prezadovoljan sam...al sad da cu ja nju igrat sa ciljem samo da joj nesto pronalazim...ma daj daj...dosao sam se opustit, zabavit, zabit kakav gol frendu ili u karier modu a ne trazit mane igri...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo i ja igrao demo na assisted i bilo mi je nekako glupo sa tim pa ekipa i ja isprobali manual i stavili šut na semi(zbog razvaljenih joysticka) i igra je predobra. Stvarno sam u početku bio frustriran zbog neznanja sa tim manual postavkama, ali svaka sljedeća utakmica sve veći gušt:) Osječaj igranja na taj način je neusporediv sa tim assisted tika taka nogometom. Nego da vas pitam... kad igrate sa frendovima stavite na legendary ili? Da li je tako najbolje? Igrali bi neku ligu, znaći konstantno jedan protiv drugog pa može savjet što se tiće toga.

edit: nisam igrao full fifu 13 pa ne mogu komentirati šta piše red star u vezi toga, ali kad je napisao da je pes odličan gameplay shvatio sam da ima neki sasvim drugačiji pogled na nogomet. Probao sam pes sa frendovima i veliko razočaranje je novi pes, ali ne mislim se zamarati time več uživam u fifi:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 14:38 (marcus1950).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
marcus1950 kaže...

Evo i ja igrao demo na assisted i bilo mi je nekako glupo sa tim pa ekipa i ja isprobali manual i stavili šut na semi(zbog razvaljenih joysticka) i igra je predobra. Stvarno sam u početku bio frustriran zbog neznanja sa tim manual postavkama, ali svaka sljedeća utakmica sve veći gušt:) Osječaj igranja na taj način je neusporediv sa tim assisted tika taka nogometom. Nego da vas pitam... kad igrate sa frendovima stavite na legendary ili? Da li je tako najbolje? Igrali bi neku ligu, znaći konstantno jedan protiv drugog pa može savjet što se tiće toga.

edit: nisam igrao full fifu 13 pa ne mogu komentirati šta piše red star u vezi toga, ali kad je napisao da je pes odličan gameplay shvatio sam da ima neki sasvim drugačiji pogled na nogomet. Probao sam pes sa frendovima i veliko razočaranje je novi pes, ali ne mislim se zamarati time več uživam u fifi:)

Kad igras protiv frenda, lokalno, online, turnir ili bilo sta sta je protiv drugog PRAVOG igraca nema ti onda tezine AI-a...golman i kretanje igraca( defanzivno i ofanzivno je na legendary) ali prava tezina je ona koliko je igrac protiv kojeg igras dobar :)  Kad igras protiv CPU-a...bilo karier mode, ili fut offline ili nesto drugo onda biras tezinu

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Samo da pitam mogu li nekako ubaciti klubove iz full igre u demo da samo mogu igrati dok ne izadje crack posto sam skinuo full i fali mi crack?

1 1 hvala 0
14 godina
simo97 kaže...

Samo da pitam mogu li nekako ubaciti klubove iz full igre u demo da samo mogu igrati dok ne izadje crack posto sam skinuo full i fali mi crack?

Daj više shvati da je zabranjeno razgovarat o piratiji. Pa jeb*** sve, znam da si klinac, ali ajde misli malo svojom glavom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 15:09 (Hexfire).
15 godina
dreammaker kaže...

Moj prijedlog BUG Fifa communityu je da stavite na "ignore" ovog redstara i njemu slične. Nemojmo se obazirati na nekakva tuđa (po meni presubjektivna) razmišljanja i uživajmo u igri. Još jedna prednost prelakog assisteda je što će napokon bar nekolicina igrača biti primoreno prijeći na manual i osjetiti Fifu u svim njenim čarima.

Uopće mi je glupo raspravljati s nekim tko igra na assisted. To ti je ko da igraš neku utrku i po cesti imaš liniju kretanja, automatsko kočenje prije zavoja i na samoj liniji kretanja kad dati gas, kad stisnuti kočnicu i kad pustiti gas. 

Ima nas svakakvih. Ali ako Fifu ne isprobate na način na koji ju treba isprobati, nemojte ovdje trollati sa svojim glupostima.

Idem igrat..

usporedba ti je na mjestu... oces reci da ste svi vi koji igrate na manual bogovi. kaj ja na assisted ne mogu igrati bez ping-ponga? i kakve su ti to "čari" igre? ovu igru vidim samo kao proizvod kojim ea pokusava izvuci cim vise novaca od mene, a ja je budala igram jer nemam pametnijeg posla. i onda jos tu vrsite pritisak sa tim hebenim manualom kao da se moram kome dokazivati. pes je imao carski sistem - assisted (nitko se nije onda bunio), ali si mogao u bilo kojem trenutku odigrati manualan pas. s tim manualom se samo kur****, ali tko ima zivaca i volje, neka igra sa njime (cemu onda statistike igraca ako igras na manual - recimo: sa svakim igracem mozes pogoditi okvir gola)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Sta ima samo 5 mjesta za uploadanje replaya na EA stranicu?

0 0 hvala 0
14 godina
CroChef kaže...

Sta ima samo 5 mjesta za uploadanje replaya na EA stranicu?

Moralo bi biti više, vjerojatno samo prikazuje 5 najnovijih.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja sam pokusao manual igrati ali jednostavno neznam igrati sa gljivom, nikad je nisam rabio niti u jednoj igri, navikao sam na strelice cjeli zivot : I

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 15:19 (dZelja).

0 0 hvala 0
16 godina
Idealist kaže...
usporedba ti je na mjestu... oces reci da ste svi vi koji igrate na manual bogovi. kaj ja na assisted ne mogu igrati bez ping-ponga? i kakve su ti to "čari" igre? ovu igru vidim samo kao proizvod kojim ea pokusava izvuci cim vise novaca od mene, a ja je budala igram jer nemam pametnijeg posla. i onda jos tu vrsite pritisak sa tim hebenim manualom kao da se moram kome dokazivati. pes je imao carski sistem - assisted (nitko se nije onda bunio), ali si mogao u bilo kojem trenutku odigrati manualan pas. s tim manualom se samo kur****, ali tko ima zivaca i volje, neka igra sa njime (cemu onda statistike igraca ako igras na manual - recimo: sa svakim igracem mozes pogoditi okvir gola)

Hoće reći da se na manual ne primjete greške zbog kojih svi vajnate. Nije brz gameplay i uživanje je u igri, vidiš da mi koji igramo na manual nemamo puno protiv igre a vi samo plačete.

Nismo bogovi al smo bolji od vas kaj vam komp igra umijesto vas..

13 godina
neaktivan
Evo pozivam VAS koji volite fifu da odigrate tekmu protiv mene moze i deset protiv mene i znam kakav ce ishod biti.

Ti DArk Side ocito imas problem a to je da ja ne pricam ni jednog trebutka od igranju protiv kompa jer da mi je do toga ja bi onda ne bi kupovao iriginal igricu vec uzeo mornarsku,drugo ja ne igram na assiste vec na semi,trece poceo sam kao i Hexfire na manual i to je to,i u cemu je problem,a to sto completan dribling i skills vise nije u upotrebi odnosno nema vise znacenje vec samo manervisanjem igraca levo desno o tome necu ni da pricam jer ocito da vi nikada niste igrali tekmu pred 50 000 hiljada ljudi i neznate za ozbiljnost igre koju je fifa 12 imala dok ova sada je postala ne zna ni ona sta vec.

Imam prava da pisem,sta hocu i kako hocu jer sam kupio igru,igru predhodnu punih godinu dana i znam o cemu pricam,i niko ne moze da mi zabrani,jer hocu ono sto sam platio da bude kako treba a ne polovicno.

Sta vicete kao na FUT_u igrati na manual pa bas bi voleo da vidim kako ce proci kada protivnik udari sistem ping pong i to na speed-u neces znati gde se nalazis.

I NEMOJTE VISE DA MI SALJETE PORUKE TIPA DA PRDAJEM KEY I SLICNO SKUPI PARE I KUPI JE SAM.HVALA BOGU INTERENT JE CUDO PA SNADJI SE........
13 godina

Kakvih ti problema red imaš? Tuđe mišljenje nečeš uvažavat ali zato tvoje moraju svi slušat i uvijek uvažit? Alo o cemu mi pricamo? Sta se tebi zivot sastoji od FIFE? Da samo guraš te pobjede, statstiku, ti si ovo ti si ono "tko se usudi nek igra protiv tebe" i tako to...daj se spusti malo na zemlju...Doso sam uzivat u igri na SVOJ nacin a ne se prilagođavat drugom..Sve sta si napisao ti smeta? Ok smeta ti, iznio si jednom, nemoraš 100 puta jedno te isto...frustriraš...sta mene briga sta se tebi nesviđa a sta sviđa...ok rekao si jednom...nemoraš 100 puta...tj pokusavat nametnut i drugima da je to tako...

16 godina
Red_Star_Forever kaže...
,drugo ja ne igram na assiste vec na semi,trece poceo sam kao i Hexfire na manual i to je to

to je samo sto mi je upalo u oko.. takoder i ostalo nije potrebno komentirati
ok, igra nije savrsena dobro, mozda sta poprave u patchu, hoce sigurno..
toliko se mislim ne zale prvih 100 online.. nego uzivaju u igri.. 
to savjetujem i tebi, uzivaj brate, a nemoj smarati na razini klinca iz osnovne  {#}

17 godina
dreammaker kaže...

Idem igrat..

Glas naroda se mora čuti!

13 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Idem igrat..

Glas naroda se mora čuti!

Hahaha, to onda nije glas naroda...nego ispiranje mozga...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Red_Star_Forever-koji si ti pro*ljev, čovječe pratim temu i već 5-6 stranica zaredom ako ne i više gledam tvoje postove kako igra ne valja. Jednostavno prodaj igru i prestani se preseravati o svome profi igranju nogometa i ostalim glupostima jer ovo je igra, a ti imaš totalno krivu briju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 16:31 (Đapa club).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Svi smo mi bili takvi, djeca od 15-16 godina koji misle da su najpametniji i najbolji. Proć će ga to s vremenom, a dotad ga treba jednostavno ignorirat.

Ontopic:

Na manual je igra odlična, al ne znam pucat da ga...

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

I dajte ljudi editirajte postove koje quotate, ostavite samo ono što želite istaknut. Ovako kad sve qoutate je nepregledno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

moze par savjeta kako da povecam chemistry? :D

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#dWZKcnJKnHzty:ps3

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Hvala bogu da je netko skužio i napravio videe protiv EA-a vidim opet sranja sa fifom 13 kao i u 12...ljudi s pravim razlogom traze novac natrag i potpuno su u pravu,pa da onda ja za to dam 400 kn..moš mislit

1 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

moze par savjeta kako da povecam chemistry? :D

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#dWZKcnJKnHzty:ps3

zlatni manager, ista nacionalnost i ista liga iz koje igrači dolaze također daju chemistry te prava pozicija i formacija. Ukratko objašnjenje kako se dobiva chemistry. 

14 godina
eZo kaže...

Svi smo mi bili takvi, djeca od 15-16 godina koji misle da su najpametniji i najbolji. Proć će ga to s vremenom, a dotad ga treba jednostavno ignorirat.

Ontopic:

Na manual je igra odlična, al ne znam pucat da ga...

Da, pucanje je definitivno najveći izazov. Zasad većinu golova postignem sretno, barem mi tako izgleda. Danas npr. uspijem pospremiti odbijanac  sa 17 metara s Gundoganom iz Borussije točno kamo sam htio, desni kut gore, neobranjivo. Nekad mi se pak dogodi da umjesto u gol, puknem u aut. I to ne gol aut {#}.

Al evo već 2 dana zaredom sam uspio zabiti van 16, a kad sam tek počeo mislio sam da neću zabiti amam baš ništa osim penala i kornera barem tjedan dana.

Javi se na Origin ak si za meč na manual-

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice