FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.266.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
Idealist kaže...

obozavam kad se svim silama pokusava opravdati lose programiranje...

Ne znam o kakvom loše programiranju govoriš a još manje opravdanju. Ja samo kažem da u onoj situaciji meni golman ne bi napucavao loptu. U ove tri godine što igram fifu nisam napucao loptu s golmanom. Uvijek odigram prvog do sebe. Pogle kelavu što napravi ispucavanjem lopte na prvu i na silu? Što se reakcije igrača tiče uvijek je stvar timinga. Vida je skočio u krivom trenutku, lopta ga je pogodila u prsa pa tonela u petu i rijeka je povela 2:0. Zar je i vida loše programiran?  Jednostavno, takve stvari se događaju.

Već sam to objašnjavao. Prijatelj vozi GT i uđe u zavoj 200 na sat i normalno zabije se u zid i kaže, ebeš tu igru. Pogle kako sam bezveze izletio. Ono, u čudu gledamo, pa majstore vozio si 200 na sat?  Pa što onda, to je samo igra... E, nije... nije to samo igra stisni i vozi niti stisni i pucaj.... treba imati i malo osjećaja, znanja, strpljenja.  Ne mogu auto i igrač u svakom trenutku regairati kako ti hoćeš kontra zakona fizike a istovremeno tražiti realnost u igri..

Odlučite se... više arkadno, manje realno ili obrnuto...  Ja ove dvije situacije definitivno ne vidim kao greške programiranja već greške igrača koji igra..

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Idealist kaže...

Ne znam o kakvom loše programiranju govoriš a još manje opravdanju. Ja samo kažem da u onoj situaciji meni golman ne bi napucavao loptu. U ove tri godine što igram fifu nisam napucao loptu s golmanom. Uvijek odigram prvog do sebe. Pogle kelavu što napravi ispucavanjem lopte na prvu i na silu? Što se reakcije igrača tiče uvijek je stvar timinga. Vida je skočio u krivom trenutku, lopta ga je pogodila u prsa pa tonela u petu i rijeka je povela 2:0. Zar je i vida loše programiran?  Jednostavno, takve stvari se događaju.

Već sam to objašnjavao. Prijatelj vozi GT i uđe u zavoj 200 na sat i normalno zabije se u zid i kaže, ebeš tu igru. Pogle kako sam bezveze izletio. Ono, u čudu gledamo, pa majstore vozio si 200 na sat?  Pa što onda, to je samo igra... E, nije... nije to samo igra stisni i vozi niti stisni i pucaj.... treba imati i malo osjećaja, znanja, strpljenja.  Ne mogu auto i igrač u svakom trenutku regairati kako ti hoćeš kontra zakona fizike a istovremeno tražiti realnost u igri..

Odlučite se... više arkadno, manje realno ili obrnuto...  Ja ove dvije situacije definitivno ne vidim kao greške programiranja već greške igrača koji igra..

Trebao je nogom, a ne glavom.... Golman je ono morao izbit... Da ne kazem da ovo nije realonst jer je to ultimate team di su boostani na 9chem... Jednostavno to je variance, jbga. meni se dogodilo 3x sranje u istoj utkamici 2 utakmice poslije te se njima dogadjalo sranje takvo 1x na utakmici... Tako kad se reda, neka se reda barem na jednoj tekmi :D

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad sam se osiguro sa 12 Gold contracta i 12 Gold fitnessa i još mi je ostalo desetak bronze contracta od prije {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Sad sam se osiguro sa 12 Gold contracta i 12 Gold fitnessa i još mi je ostalo desetak bronze contracta od prije {#}

ahhahaha da.... Svaka srijeda je za kupovanje consumables :D

15 godina
movie kaže...
Idealist kaže...

pa koliko situacija se desilo da obrambeni igrac trci za loptom a njemu iza leđa napadac, i ako stisnes dodavanje ili je fula, a ako ne stisnes nista onda je proba stopati  i uspori se 50% i opet napadac uzme loptu. i ta boljka prati igru jos od fife 11!  i nemoj mi prodavati finte o losem tajmingu stiskanja gumba ili o tome da nemam pojma o nogometu...

fifa ima svojih mušica, prestanite to negirati! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 21:26 (Idealist).
16 godina
neaktivan
Meni se to ne dogadja jer ne stiscem prerano gumbe
League of Legends EU West: Dmanz
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Danas naletio na desetak zlatnih ugovora za 300coinsa :D

morao sam svaki treci stiskat jer su se rasprodali za par sekundi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajmo ovako bicu veoma kratak i konkretan:

1.SUt-nema veze sa sutom iz fife 12 gde je bio realniji,ovde je svaki sut sa 16 metara gol.

2.Odbrana-jednog drugogo ne pokrivaju,ko muve bez glave opet u fifi 12 bolje

3.Dodavanje-u jednom trenutku vidis lepo pas najnormalniji a u sledecem toliko brz pas da je to frustirajuce i bukvalno ni kamera ne moze da je isprati i samim tim ptorivnik te izabci i popijes gol,znaci to u fifi 12 nije bilo jer na prvu si ponekad dao kracu,netacnu i slicno a na assisted je podesavanje

4.First touch bi trebao da uspori igru,netacna dodavanja iz prve ali ovde je to precizno da se ne zna koji je bolji u tome pes ili fifa 13,dok fifa 12 nema to i samim tim je opet bolja u tome od ove dve.

5.Brzina gameplaya- ma koliko se ti trudio da konttrolises tok utakmice to je totalno nemoguce,fifa 12 jede ovaj takozvani tikataka fudbal samo tako.

6.sta je sa ispucavanjem i cudnom putanjom lopte u vazduhu totalno ne prirodno i svaka padne na tvog igraca,to je bilo i u fifi 12 ali je brate lopta bila u vazduhu kako prilici zakonu prirode,u jednom trenutku igraci sa loptom cas brzi cas frustirajuce gledati kada da pas a ona opet ide toliko brzo da to je vec postalo smesno.

& kao protiv igraca koji prima loptu ledjima mislim na tvog protivnickog a ti si odbrambeni jednostavno ako ti nagovesti gde ces u drugom slucaju popijes gol ili kontru a zasto pa jednostavno tolika je brza igra da ne mozes da regujes u pravom trenutku.Sto OPET FIFA 12 JEDE OVU FIU KO BATE BORISOV BAYERN MINHEN

.

Na sve nacine trazim resenje za odbranu,pa ako je dotle doslo da ja treba da postavljam ultra defensive onda ea lose ti se pise u buducnosti jer si krenula losim putem.

Dok je druga pesma online obican rezim ono sto je i trebalo da tako i bude.

Sve u svemu lose odradjen posao.

E sada ako kojim slucajem to odradi neki update onda sve ovo pada u vodu sto sam rekao ali posto od toga nema nista i uto sam siguran 99% a jedan posto je neki tracak neke NADE!

I da ima dosta bugova tipa ja pritisnem da udari glavom on uopste ne skace,ili kada pratim u bekosvkom plesu igraca  uvek ispadnem kao da mi se joy otima iz kontrole i to isot nije bilo u fifi 12!

SVE STO JE LEPO IMA I KRAJ!!! (tako i fifa)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 21:54 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan

Krenuo sam ponovo UT i dobio onaj pack sa 12 kartica. Neke od njih sam pohranio za kasnije kada će mi trebati, i sad to nemrem naći.. Nisam htio ispucati onaj fitness i contract al jbg nemrem sad naći di se to pohrani.

17 godina
dmanz kaže...

Ne možeš mu to objasniti, on zna bolje od tebe... kriva je igra kaj on stišće gumbe a ne on...

13 godina
neaktivan

Pogledaj te neke moje golove iz fife 12.NIje ona montaza golova u vrhunskom nivou vec amaterski,javi te se kada lopta bude isla tom brzinom i fluidnost je bolja od fife 13!!!

16 godina
Red_Star_Forever kaže...

Pretjerao si s svojim frustriranjem, sto jest jest.. 
Ako ti nesto ne stima ok, ali ne moras spamati 5 puta na dan jedno te isto..

16 godina
neaktivan
movie kaže...
dmanz kaže...

Ne možeš mu to objasniti, on zna bolje od tebe... kriva je igra kaj on stišće gumbe a ne on...

LOL pogledaj replay ponovo... I vidjet ces da je trebao na tu loptu SA NOGOM ne sa GLAVOM, isto tako se dogadja i mojim protivnicma, sad moze biti da smo svi mi nesposobni ili sam ja upravu :S :S :S :S hmmmmmm... Da ziher smo svi mi nesposobni...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 22:19 (Smece2).
17 godina
FIFA 13

Jel mi možete preporučiti koji je jedan od najzabavnijih silver timova za sastaviti i da nisu preskupi?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
Idealist kaže...

ah! sa nekima jednostavno ne mozes na zelenu granu...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Tko slaže Bronze team neka uzme Akinsolu, ja sam ga kupio kad je FIFA izašla za nekih 200 coinsa i mogu reć da je odličan igrač, vidim da su to svi skužili i nema ga ispod 3000 sad, al odličan igrač je, u 15 utakmica mi je zabio 20 golova.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
POsot vidim ovde da svi pricaju kako je bajno bas bi voleo da igram sa vama da vidite kako je to kada ispadate ko blesavi na UT,a u stvari se javljaju kji dva minuta nisu igrali UT,te fore carere mode je za decu al zaista poput mog bratica,kaze mi bato za mene je tesko igrati UT jer sam jos mali tako da cu igrati ja carer mode,protiv kmpa jer je lakse.

Evo zovem bilo koga od tih koji smatraju da je fifa super pa da vide koliko je to bug igrica,cas ide brz pas cas vise ne znas i ti,i golovi se daju sve na istu foru nema nikakave razlike a ni logike.

Samo mi nije jasno da ste vi davali pare da bi igrali carer mode,bolje da ste kupili nesto pametno nego za igranje protiv kompa.Jer vidim da pola vas ovde igra te cristina ovamo ,mesi tamo,lesi napolje i tako u krug.I kao super daop sam gol kompu vau bajno,sta kada dodju ortaci svako izabere po tim i picimo kareru posto je jedan na jedan gameplay rasulo obicno.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

gdje je najjeftinije nabaviti cd key od fife 13?Da se placa uplatom na ziro racun,hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Pogledaj te neke moje golove iz fife 12.NIje ona montaza golova u vrhunskom nivou vec amaterski,javi te se kada lopta bude isla tom brzinom i fluidnost je bolja od fife 13!!!

Gledajući ove golove a da nikada nisam igrao fifu nakon ovog sigurno je ne bih nikada niti igrao. Sedamdeset posto golova zabio si s preko 30 metara?  Ja od tuda niti ne pucam po golu. Kako ti to uopće padne na pamet i koji je gušt u tome? Kako ti protivnički golman tako visoko stoji?  Ja to nisam primjetio u fifi12 ili nisam obraćao dovoljno pažnju na to?  Nisam vidio niti jedan gol a da je bila akcija od tri četiri dodavanja i igrač izbaćen u šansu. Više manje soliranje, guranje kroz noge, tehniciranje i precizni udarci iz daljine, ama baš sve ono što ja ne volim niti radim.  Zato i igram solo karijeru pa se dodajem do besavijesti i težim odigravanju akcija dok mi igrač ne ostane sam na drugoj stativi. Ja suprotno od tebe sedamdeset posto golova zabijem nakon što izigram obranu a moj igrač zabija s par metara u prazan gol. Vrlo vjerojatno većini dosadno ali meni je to gušt. Što ćeš, svaka budala ima svoje veselje, kako kažu stari...

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Gledajući ove golove a da nikada nisam igrao fifu nakon ovog sigurno je ne bih nikada niti igrao. Sedamdeset posto golova zabio si s preko 30 metara?  Ja od tuda niti ne pucam po golu. Kako ti to uopće padne na pamet i koji je gušt u tome? Kako ti protivnički golman tako visoko stoji?  Ja to nisam primjetio u fifi12 ili nisam obraćao dovoljno pažnju na to?  Nisam vidio niti jedan gol a da je bila akcija od tri četiri dodavanja i igrač izbaćen u šansu. Više manje soliranje, guranje kroz noge, tehniciranje i precizni udarci iz daljine, ama baš sve ono što ja ne volim niti radim.  Zato i igram solo karijeru pa se dodajem do besavijesti i težim odigravanju akcija dok mi igrač ne ostane sam na drugoj stativi. Ja suprotno od tebe sedamdeset posto golova zabijem nakon što izigram obranu a moj igrač zabija s par metara u prazan gol. Vrlo vjerojatno većini dosadno ali meni je to gušt. Što ćeš, svaka budala ima svoje veselje, kako kažu stari...

lol... sastavit ce kompilaciju sa fake shot to finesse :D

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako me zivcira 90min. u tekmi, vodim(1 gol razlike), pa ajmo napravit obranu,golmana ili first touch j*beno retardirano i napravit grešku da primiš gol.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Legendary u FIFI nije lak, tezi je nego igrat protiv pravog protivnika....FIFA 12 legendary jos je tezi od trineske...

Onaj video gore, ja onakve golove sam danas zabio barem 4 komada frendu kad smo igrali frendlies...sta se tice karijer moda...jako je dobar...daje drugu stranu FUT-a...a i imam ja osobno trenutno problema sa netom, pa zuasto da si razmišljam dal ce mi puknut veza stalno i strepim kad mogu igrat na miru karrier mode di i da crkne skroz net mogu igrat..samo necu bit sign in u EA server...

Onaj tko nevjeruje da je legendary od FIFE tezak, nek proba, nek proba trcat kao protiv pravog protivnika...nece prec ni centar...nek rpobava dubinske lopte na srecu..mozda ce mu proc jedna od dvadeset, i to ce proc jedva tako da nece moc s tom loptom nista...nek proba forove ovako cisto ofrlje...nece mu proc nijedan...

Naravno da je brzi gameplay protiv frenda nego protiv CPu-a na legendary..kakve su to gluposti zalit se? Pa danas sam igrao protiv frenda, doslovno sam mu cijelu obranu izvrtio, pretrcao jos se oko šesnes motao koliko me bilo volja sa CR7 i nakraju pucao i zabio gol....probajte to na legendary pa mi javite ako mozete...

Nemojte pricat gluposti sta se tice karier moda, da to igraju "slabi igraci". Jer bas onaj koji dominira legendary na karier modu, taj stvarno zna dodavat i pucat...a ovako u online matchu 5× je lakse zabit gol...kad svi ionako drze sprint i pass i samo trce ko muhe, odjednog do drugog igraca sa loptom.

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Prvo odg za movie-Dok sam profesionalno igrao fudbal voleo sam golove iz daljine,to mi je ostalo u krvi da sutiram iz daleka a pritom priroda mi je dala veoma jak i precizan udarac al zato mi oduzela neku brzinu al to je sada ne bitno.Nisam mogao da snimam golove koje sam davao iz akcija jer za to nemam uslova.Jednostavno to je vise od mene samog volim efektne golove i zato sutiram dosta iz daljine pa ako udje odlicno,i samim tim se vezbam da sto bolje sutiram.

Nisam ja rekao ja nego moj brat sta je njemu lakse da igra.

MAlo pre sam igrao online season sa brazilom jer volim sa njima da igram,totalno ali totalno drugi fudbal u odnosu na FUT.Zasto?jednostavno gameplay je sproiji i samim tim igram bolje odbranu.Odigrao sam pet utakmica i sve pobede po tri cetiri razlike nijedan gol nije sa distance vec dupli pas ili neki efektni dribling.Sve stim,sve je super i to skidam kapu ne sada ja sam pobedio pa zato,vec se oseti razlika.

Dok odmah krenuo jednu na FUT sa brazilcima sta cak osim pata hulka i neyamara ostale imam i igram protiv lika koji ima englesku ligu covek me bukvalno oduvao 15 prema tri i svi golovi identicni duga lopta ovi moji spavaju ili pak driblanje na levom analogu ja ne mogu da ga uhvatim jer deluje sve brzo i munjevito i da igraci nista ne pokrivaju kao da nisu iste nacionalnosti,da nije njihova pozicija itd.

Sada neka mi neko objasni u cemu je ovde problem do mene ili do loseg uradjenog FUT-a

I da koja je najbolja formacija po vama?mozda je u tome problem jer ja igram 4-1-2-1-2!!!
14 godina
neaktivan

eo u jeku fakulteta večeras smo ja i lega napokon uzeli vremena pa zaigrali fifu jedno 3 sata poštena šta reć maestralno i super.. ocjena čista desetka.. ugođaj gameplay ma sve sve..  pala su možda 2-3 gola sa 20-25 metara udaljenosti i to sa igračima koji to i mogu..

malo me hebu sve te opcije u igri i svi ti bodovi ako nije bed jel može neko objasniti kako da maknem onu sliku messija gore gdje mi piše user name kada uđem u to imam shop i neke pi*darije challingere i to.. no nemogu nikako maknuti te mi smeta kod odabira ekipa i sastavljanja momčadi.. hvala

inače eo gol po meni jedan od lijepših i u fifi 12 i fifi 13 koje sam zabio ; strijelac je stephan el shaarawy

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137694990

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 3:04 (skala).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

imate kakav savjet za prodavanje?

imam par viška gold contracta, kako je najbolje prodavati ?

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CIatao sam dosta na EA-nom forumu i mnogo nji se zale,na FUT,brzina gameplay-a sto prouzrukuje ping pong dodavanje i samim tim ne reaalnim u pojediinim trenucima da ti pasevi budu veoma tacni.Zatim dosya njih se zale sto je bilo receno da ovde PACE nece doci toliko do izrazaja a ono suprotno.

Samo prenosim misljenja drugih sa oficijalno foruma fife.

I neko oceukuju da to sve bude ispravljeno 18 oktobra u patch-u!!!!
15 godina
neaktivan
FIFA 13

joj brate dobit ću žulj na mozgu od tvog kukanja{#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

JEl smes da odigras samnom jednu da stvarno osetis zulj na mozgu?

14 godina
Red_Star_Forever kaže...
EraserHead kaže...

JEl smes da odigras samnom jednu da stvarno osetis zulj na mozgu?

Ja "smem", i meni ides na .i. vise s tim kukanjem, dodaj me Origin:  CrO_KiCo77

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice