Vi koji imate Euro, jel su licencirane nacije koje su na euru?
U više navrata je napisano da ih dosta nije licencirano. Trollolol?
Pita za nacije koje su na euru. Trollolol fail?
Netko je napisao da jesu, ali neka potvrdi netko tko ima igru :)
o cemu ti kompa pricas?
I kakva je razlika? Jesu promjenjeni skillovi nekih igrača?
Kolko čujem samo su licensirane reprezentacije koje igraju EURO sve ostalo nije.
...
O ovome, mislim da je to i pitao. (post iz 28.4)
Evo tu piše koje točno su licencirane i kako. Od ovih na prvenstvu, Poljska i Rusija nisu 100% licencirane. Igrači jesu ali ili logo ili dresovi nisu.
Pitao sam za ove koje su na Euru nacije za druge me ni ne zanima.
Trollolol!
Pitao sam za ove koje su na Euru nacije za druge me ni ne zanima.
Trollolol!
Sve su ti licencirane.
E to me zanimalo. Hvala.
Šta stvarno nema opcije da gledam golove i prilike na utakmici u euro 2012 ili ja to jednostavno ne vidim (kao u fifi kad se može uploadat)?
Kad se sjetim da sam fifu 12 platio 20ak eura jako mi je žao što sam isto toliko novaca dao za ovu glupost (online zapostavljen). Razumijem da je dlc, ali stvarno izgleda kao da su ga sklepali u desetak dana i izdali da ne propuste zaradu.
ljudi,ako izbrisem fifu i opet instaliram,hoce li meni ostati ono sto sam uradio od Virtual pro igraca??
nece mi nikako da skine gameface pa reko da probam reinstall,al ne bi htio opet sve ponovno raditi
ljudi,ako izbrisem fifu i opet instaliram,hoce li meni ostati ono sto sam uradio od Virtual pro igraca??
nece mi nikako da skine gameface pa reko da probam reinstall,al ne bi htio opet sve ponovno raditi
Hoće ako napraviš backup/spremiš save. Najsigurnije je da kopiraš cijeli folder Fifa 12 (unutar My Documents-a) na sigurno mjesto te ga nakon ponovne instalacije Fife samo prekopiraš nazad.
Ima tko iskustva sa superpatch-om za fifu 12 by Zlatan? da li to radi, jel korisno to skidat?
Ima tko iskustva sa superpatch-om za fifu 12 by Zlatan? da li to radi, jel korisno to skidat?
Preporučujem ti da to ne skidaš, skinuo sam par patcheva i onda sam opet morao skidati igru!
ili je jednostavno reinstaliras xd, no dobro trazio sam savjet i dobio. hvala
Sad sam krenuo online igrat s Španjolskom, majko mila kakve oni igrače imaju
Xavi,llorente,Mata,Silva,Puyol,Pique,Alonso....Neznaš ko je bolji.
Sad sam krenuo online igrat s Španjolskom, majko mila kakve oni igrače imaju
Xavi,llorente,Mata,Silva,Puyol,Pique,Alonso....Neznaš ko je bolji.
ja nemogu igrat s njima,jednostavno u veznom redu neznam koju trojicu stavit (igram 4 3 3),xavi,busi,iniesta,alonso,silva,fabre........
pozdrav, nov sam ovdje i samo sam htio pitat koliko vas igra na full manual? ja sam probao i ispadam tezi telembus
pozdrav, nov sam ovdje i samo sam htio pitat koliko vas igra na full manual? ja sam probao i ispadam tezi telembus
Ako nemas controler tipa Xbox 360 ne mozes ni da hoces, jer ti upravljanje najvise ovisi o preciznosti gljivica sto jeftiniji kontroleri nemaju
Uzet ćemo to onda kao razlog tome što neznam tako igrat, fala
Zašto su mi se igrači počeli jače umarati? Prije tri dana je sve bilo super, zabijaju kao ludi, sad odjednom svaku utakmicu su mrtvi i bar je netko ozljeđen. Igrao sam singleplayer i Ruffier mi se umorio a nije ništa ni radio. Ni jedan šut nisu imali.
Kraj sezone je pa su umorniji.
Zašto su mi se igrači počeli jače umarati? Prije tri dana je sve bilo super, zabijaju kao ludi, sad odjednom svaku utakmicu su mrtvi i bar je netko ozljeđen. Igrao sam singleplayer i Ruffier mi se umorio a nije ništa ni radio. Ni jedan šut nisu imali.
To je normalno pred kraj sezone.
Ako netko igra pro clubs (i dobar je) slobodno moze doc u moj klub, igra se vise manje svakodnevno, trenutno smo na 4k i stari mozda dva i pol tjedna. nick je isti
ovo sto se meni dogada u zadnja 3 dana je nemoguce!!!
nabavio 20-30 silver brazilaca za 350 max i prodam svakog za 800-1000,trazim 4312 formaciju za 1000 buy now i nadem 4-1-2-1-2 koju prodam za 15000,kupim nekoliko gold shiny-a za 550,prodam za 3500+,nadem maicona za 15000,pata za 10.5k,neymara i luiza za 5k,i napokon ekipa je zavrsena :D
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cuAD5WAAbdvVO
oce ko steam account za fifa 12 origin cd key? ima mw3 i hackers evolution
Želi ko kupiti/mjenjati nest za Fifu 12 (dosadila mi)? Nemam cd-key vec origin acc.
ponude na pp
RIJESENO
dali mi je na CF poziciji bolji Siva ili Nasri ako u spicu imam teveza i aguera
dali mi je na CF poziciji bolji Siva ili Nasri ako u spicu imam teveza i aguera
Meni je Silva draži, ali najbolje bi ti bilo da isprobaš oba ak možeš.
ako kupim box verziju http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/fifa-12/10460624.html ocu li morati imati origin instaliran?