FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Vidim da se na EA forumu ljudi masovno žale na DLC. Čak 24 od 53 države nisu licencirane, odnosno nisu pravi i dresovi i prava imena igrača. Također ima dosta problema oko Online-a npr. nema opcije za invite frendova! Dobro da nisam kupio.

I used to say MW3 is better than BF3 then I took arrow to the knee.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Sve mi se čini da ću kupit Jelvaića u Liverpool i Pienara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 12

Imam original igru, ,mogu li instalirati cracked dlc Uefa Euro 2012 na tu igru!?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 12
KiX777 kaže...

Imam original igru, ,mogu li instalirati cracked dlc Uefa Euro 2012 na tu igru!?

Poprilično sam siguran da ne.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdrav svima, zamolio bih kolege sa foruma(one iz BiH) da mi kazu gdje bih mogao da kupim xbox360 gamepad za windows(u BIH) i ako bi mi to moglo postom doci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav.

Da li jos prodajes key za Fifa 12?

Thx

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Je li netko uopče kupio euro?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hojs kaže...

ja sam probao kupiti preko e-plati, a danas mi je napisao e-mail da je sve već rasprodao i da će mi vratiti pare......

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja bi kupio al na Eplati ga nema, rasprodano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alen177 kaže...
Hojs kaže...

ja sam probao kupiti preko e-plati, a danas mi je napisao e-mail da je sve već rasprodao i da će mi vratiti pare......

Zar neće dobijati nove keyeve?

16 godina
FIFA 12

I kakva je razlika? Jesu promjenjeni skillovi nekih igrača?

Kolko čujem samo su licensirane reprezentacije koje igraju EURO sve ostalo nije.Jel barem naša reprezentacija kak treba, jel srna konačno ima pravu sliku kad ga gledaš ili je jop uvijek neki tamo lik?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hojs kaže...
alen177 kaže...
Hojs kaže...

Kolko ja znam, mislim da neće, jer bi inače rekao da pričekam dok ne nabavi keyeve

15 godina
neaktivan
alen177 kaže...
Hojs kaže...
alen177 kaže...
Hojs kaže...

Kolko ja znam, mislim da neće, jer bi inače rekao da pričekam dok ne nabavi keyeve

Evo upravo sam dobio e-mail kaže da će možda dobiti nešto keyeva idući tjedan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 11:08 (Hojs).
16 godina
FIFA 12

Što kažete na squad? Jel bi nešto možda mijenjali?

http://www.futhead.com/12/squad/602610 

Moram još golmana, jednog napadača i CDM-a dovesti.  

EDIT:

Ovaj squad = {#} 

http://www.futhead.com/12/squad/581798  i ovaj http://www.futhead.com/12/squad/136540

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 13:31 (sinister_axe).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12 par pitanja,molim vas pomoć
ovako dok igram fifu kad mi komp napravi ful neku akciju kao da mi se ubrza sve,kao da malo,tu i tamo mislim sitno zatrza
vjerovatno kao renda
iskljucio sam rendering u opcijama na of, ima lov med i high
sad mi je malo usporilo se,u normalu,ali tu i tamo jos kao da trzucka ili laga,tak nesto,neznam tocno kak da vam objasnim
nadam se da zna neko o cemu bi mogao biti problem
uljucen mi je    wait for ysinc i ono za ati card users,igram na 1920x1080
i  igram football life protiv kompa i sad ima da mozes kao player igrati kao coach i player i kao manager
ja igram na player i sad me pita kojeg cu igraca pravoga ili svoga,ja sam uzeo kaku
ali neznam di prije tekme ja mogu namjestiti formaciju tima svojega,kalendar ide idu dani dodje dan kad je tekma i idem plejati,ima sve ono samo nema di da foermaciju namjestim,neg moram kak
mi komp namjesti.
i ne radi player bio na desnoj gljivi od gamepada,kad hocu da vidim ocjene od pojedinog igraca,zasto ne radi???
inace gamepad mi je speedlink strike black,ps2 kopija.
to   i di mogu namjestiti da saltam igrace na ljevoj gornjoj tipci,to bi bio L1 na playstationu,tu mi je na pc ta komanda na L2
zasto???? 
eto tih par problema imam
bio bih zahvalan ako bi mo mogao neko znati rjesenje tih par problema
ako ima neki fix za tih par problema molio bih link ili stranicu di da skinem
i jeli moguce da imam transfere od svih igraca u momcadima kao sto su u stvarnosti,nemam orginal igru
ak ima di za skinuti ili caka neka za to isto bi volio da mi neko zna reci kako sve to da rjesim
MOLIM VAS POMOĆ!!! Help pls
unaprijed se zahvaljujem
~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 12 par pitanja,molim vas pomoć
igor1311 kaže...
ovako dok igram fifu kad mi komp napravi ful neku akciju kao da mi se ubrza sve,kao da malo,tu i tamo mislim sitno zatrza
vjerovatno kao renda
iskljucio sam rendering u opcijama na of, ima lov med i high
sad mi je malo usporilo se,u normalu,ali tu i tamo jos kao da trzucka ili laga,tak nesto,neznam tocno kak da vam objasnim
nadam se da zna neko o cemu bi mogao biti problem
uljucen mi je    wait for ysinc i ono za ati card users,igram na 1920x1080
i  igram football life protiv kompa i sad ima da mozes kao player igrati kao coach i player i kao manager
ja igram na player i sad me pita kojeg cu igraca pravoga ili svoga,ja sam uzeo kaku
ali neznam di prije tekme ja mogu namjestiti formaciju tima svojega,kalendar ide idu dani dodje dan kad je tekma i idem plejati,ima sve ono samo nema di da foermaciju namjestim,neg moram kak
mi komp namjesti.
i ne radi player bio na desnoj gljivi od gamepada,kad hocu da vidim ocjene od pojedinog igraca,zasto ne radi???
inace gamepad mi je speedlink strike black,ps2 kopija.
to   i di mogu namjestiti da saltam igrace na ljevoj gornjoj tipci,to bi bio L1 na playstationu,tu mi je na pc ta komanda na L2
zasto???? 
eto tih par problema imam
bio bih zahvalan ako bi mo mogao neko znati rjesenje tih par problema
ako ima neki fix za tih par problema molio bih link ili stranicu di da skinem
i jeli moguce da imam transfere od svih igraca u momcadima kao sto su u stvarnosti,nemam orginal igru
ak ima di za skinuti ili caka neka za to isto bi volio da mi neko zna reci kako sve to da rjesim
MOLIM VAS POMOĆ!!! Help pls
unaprijed se zahvaljujem

Za ovo trzuckanje potraži rješenja na netu jer nema općenitog rješenja. Upiši FIFA 12 ati stuttering u google i pročešljaj malo forume. Meni npr. FIFA radi samo sa 11.9. driverima od ATI-ja, kod bilo koje druge verzije imam to trzuckanje.

Pretpostavljam da ne možeš mijenjati formaciju ako si samo igrač. Ima logike, jel.

Ovo s gamepadom je čest problem koliko vidim kod tih jeftinih gamepada. Provjeri par stranica prije, bila je neka rasprava u vezi s tim.

Za transfere ne znam, potraži patch na torrentima ak ima.

15 godina
FIFA 12

najlakse rjesenje je za gamepad skini si fifu 11 namjesti kontrole i onda onaj buttondatasetup kopiraj u Fifu 12(provjereno radi) dok cekas da ti netko drugi uploada sve je pitanje oce li raditi...meni u 5 dana poslali 7-8 i nijedan nece i skinem fifu 11 namjestim tipke i kopiram tamo sve radi ko po loju :D

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Ljudi jel vam se ikad dogodilo da nece da skine Game Face...

Dosta puta sam radio i sve u redu i sinoc si uradim novu i prvo mi dolazi do max. 40% i javlja neku gresku da se nece da skine i danas hocu,javljada nema Face za skinuti -.-' ja uradim ponovno ono i dalje isto javlja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ova igra je šala i smijeh, nakon dužeg igranja na professional i world class mogu reći da je žešće cheaterska igra i sad ne znam dali da uzimam original a htio sam čisto zbog ultimate team jer mi se čini bolestan. Da uzmem zbog online igranja jer više neću ni pogledati offline?

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ova igra je šala i smijeh, nakon dužeg igranja na professional i world class mogu reći da je žešće cheaterska igra i sad ne znam dali da uzimam original a htio sam čisto zbog ultimate team jer mi se čini bolestan. Da uzmem zbog online igranja jer više neću ni pogledati offline?

Da. Tko još kupuje nogometne igre radi offline-a.

14 godina
Wicked_Sick87 kaže...

igraš offline i govoriš da je čiterska igra??? Stari moj ti si u većim problemima onda!!!!

15 godina
neaktivan
Brus Lee kaže...

Fifa 12 online super bez rijeci

Fifa 12 offline sranje da vece ne moze biti

sa nogometom nema veze,Wigan igra poput Barcelone i bolje

pasovi katastrofalni

lopta ne poznaje prazan prostor samo protivnicke noge za koje se lijepi cim pokusas poslat pas,valjda su im magneti u nogama

protivnicki AI imaju motore u guzicama i nogama tako da neki Lunga Lu{#}nga iz vrazije matere sa brzinom 70 fura brze od bilo kojeg tvog igraca npr. Balea,

protivnicki AI je svaki blizi brat Maradoni ili Messiu,dribling ocijena 70 il manje al frajeri driblaju i vrte se oko svoje osi kao da su na roslama,sa fizikom nigdje veza sa vezom,

protivnicki AI u dijelicu milionitog dijelica sekunde promijeni pravac u punom trku,dobro da je to neko npr. Ronaldo ali Lunga Lunga iz vrazije matere hmm,

protivnicki AI svaki tvoj potez,pokret,okret unaprijed zna,cak prepoznavaju i tajming kad ces sutnut prema golu pa hirurski tacno postave nogicu

da od stotinu odigranih utakmica nisam niti jednom vidio da kojim slucajem nedaj boze naprave gresku,valjda je to tako i u stvarnom fudbalu vjerovatno,

protivnicki AI u suprotnom slucaju kad ti ides na njih i hoces da uzmes loptu koliko god cekao tajming cim pritisnes dugme odmah reaguje i uradi po stoti put jednu te istu fintu

to jest zaobidje tvog vrhunskog branica kao da je klada,ponekad i vise njih a u vecini slucajeva se radi o nekom za koga ni njegova rodbina ne zna da je fudbaler.

Jao jao pa koliko bi samo jos mogao nabrajati da bi mi trebalo pet postova,od najglupljih i najsmijesnijih golova koje sam u nekoj igri dozivio do toga da

je svaka lopta bezveze ispucana odmah teleportirana u protivnicke nogice kao da je sam Bekham sa namjerom poslao,do protivnicke stamine u kojoj

tvoj igrac ma koliko bio jak i stabilan gubi bitku jer ovaj bukvalno prodje kroz njega sa zaljepljenom loptom u svojim nogicama.

Dribling je sveden na to da se sto prije rijesis lopte jer slijedi hirurski preciznan start ako pokusas Lungu Lungu predibrlati,itd,itd,itd,itd.

Naravno ovo je sve na profesional i vecoj tezini jer na normal tezini nista nije normalno posto se ovo sve isto desava ali u tvoju korist,zmireci se mozes igrati.

Znam da ce se mnogi pobuniti sa mojim misljenjem u vezi ove Fife,ali je to tako nazalost ko god da igra sto posto je milon puta sve ovo dozivio

e pa ako se ovako nesto moze nazvat bilo kakvom simulacijom onda {#}{#}{#}{#}{#}

Govorim apsolutno ovo što je on napisao.

15 godina
FIFA 12

offline ne pruža ni 1% zabave FIFE 12,sve je u online komponenti (bar meni). Slobodno uzmi igru ako ti se sviđa gameplay igre. Ako si igrao protiv frenda na jednom kompu onda ćeš znati otprilike što možeš očekivati od online igre, nemožeš suditi o igri na temelju igranja protiv kompa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 8:22 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samo i igram protiv frendova u zadnje vrijeme, često napravimo i turnir i tako.
Puno bolje od neke lige tamo..
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav! Jel ima neki patch za fifu 12 za dinamo zagreb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TeškiPajzl kaže...

Ima ali možeš igrat samo protiv Reala i uvijek završi 6:2, pa nije baš nešto.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TeškiPajzl kaže...

Fora ti je jadna, ima onda il nema?

Il je u planu neki CRO-patch ili slično?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 22:06 (TeškiPajzl).
14 godina
TeškiPajzl kaže...
Hexfire kaže...
TeškiPajzl kaže...

Fora ti je jadna, ima onda il nema?

Il je u planu neki CRO-patch ili slično?

Ima nešto u planu ali još razmišljaju dali ubaciti NK Goricu ili ne.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TeškiPajzl kaže...

Ne brini, imaš sa Hajdukom, ali možeš igrat samo protiv Lučkog, Intera, Belupa i inih, i uvijek Hajduk izgubi. Baš kao u pravom životu, pa nije baš nešto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 6:10 (Hojs).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice