FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.985
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
FIFA 12

ja necu ni da igram dok se ovo ne sredi za djojstik!! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

E zanima me hoće li biti moguće dodavati vlastite pjesme na playlistu,pošto sam pogledao playlistu i nisam baš oduševljen {#}(Oprostite na "Noob" pitanju {#})

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ako van neradi gamepad :

Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> tpye Regedit -> HKEY_CUURET_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. -> Copy+paste the controller name.

na mjestu controllor name ukucaj Logitech Cordless RumblePad 2  i meni sad radi !

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
antimadridista kaže...

link za povećavanje težine i vrijeme trajanja utakmica:

http://www.megaupload.com/?d=P37BX6W7

di da ubacim taj rna fajl sto skinem ?

14 godina
Commandos88 kaže...
antimadridista kaže...

link za povećavanje težine i vrijeme trajanja utakmica:

http://www.megaupload.com/?d=P37BX6W7

di da ubacim taj rna fajl sto skinem ?

how to use:

copy the text file to -

Program Files\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game

and play the game, enjoy.

16 godina
Commandos88 kaže...

ako van neradi gamepad :

Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> tpye Regedit -> HKEY_CUURET_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. -> Copy+paste the controller name.

na mjestu controllor name ukucaj Logitech Cordless RumblePad 2  i meni sad radi !

kralj si proradilo je! {#} hvala

15 godina
PESfan kaže...

Uklonio sam FIFA-u 11 i instalirao FIFA 12 Demo.

Došlo je do problema s kontrolerom, morao sam isključiti joystick... tek tada sam mogao pokrenuti s kontrolerom.

Uglavnom, očekivao sam optimiziranu igru za PC jer je prošlogodišnja FIFA 11 bila konverzija s konzole, a ispada da je za mene bila prilagođenija PC-u od ovogodišnje FIFA-e 12.

Presporo i kilavo, sve se vuče, pretromo... tako da u startu imam više zamjerki nego na FIFA-u 11.

ok,tebi možda ne odgovara,ali nemožeš reći da je kilavo i pretromo,ova igra je totalno pogođena kakav treba biti gameplay jedne nogometne simulacije,imaš vremena za "build-up play",Tactical Defending je prezakon stvar,šutevi su odlični,sve je dignuto na jednu novu i bolju razinu.Ti pored onakvog PES-a ovo nazivaš pretromim?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
mariclius kaže...
PESfan kaže...

PESfan koji kontroler imaš?

Logitech RumblePad 2

14 godina
FIFA 12

Commandos88, da li je potrebno imati logitech ili xbox controler ili se mogu prošvercati na adapter za ps2 controlere? ako možeš napiši mi da znam da se ne mučim jer ja dođem do ovoga dijela i tu ne znam šta bi trebao napraviti, a da ne zaserem nešto{#}

http://imageshack.us/photo/my-images/850/23822272.png/

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 13:38 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Za 3 minute će mi skinut.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Commandos88 kaže...

ako van neradi gamepad :

Gdje točno se mora upisat ovo za logitechov gamepad?

15 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Commandos88, da li je potrebno imati logitech ili xbox controler ili se mogu prošvercati na adapter za ps2 controlere? ako možeš napiši mi da znam da se ne mučim jer ja dođem do ovoga dijela i tu ne znam šta bi trebao napraviti, a da ne zaserem nešto{#}

ja sam ima 2 instaliran jojsticka i oba sam modificira u onaj ligitech  i sad mi radi ali nepasu mi tipke u igri s slikom di se namistaju kontrole  s mojim gamepadom pa me se neda otrkivat koja moja tipka odgovara tipki na slici od igre tako da cekam ps 3 demo...

OEMName->Right Click on it -> Modify...  ( znaci di ima OEMName na njega desnli klik i modify i upises logitech onaj)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 13:42 (Commandos88).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
PESfan kaže...

Uklonio sam FIFA-u 11 i instalirao FIFA 12 Demo.

Došlo je do problema s kontrolerom, morao sam isključiti joystick... tek tada sam mogao pokrenuti s kontrolerom.

Uglavnom, očekivao sam optimiziranu igru za PC jer je prošlogodišnja FIFA 11 bila konverzija s konzole, a ispada da je za mene bila prilagođenija PC-u od ovogodišnje FIFA-e 12.

Presporo i kilavo, sve se vuče, pretromo... tako da u startu imam više zamjerki nego na FIFA-u 11.

ok,tebi možda ne odgovara,ali nemožeš reći da je kilavo i pretromo,ova igra je totalno pogođena kakav treba biti gameplay jedne nogometne simulacije,imaš vremena za "build-up play",Tactical Defending je prezakon stvar,šutevi su odlični,sve je dignuto na jednu novu i bolju razinu.Ti pored onakvog PES-a ovo nazivaš pretromim?

Ne, ne radi se o tome...

Usporeno je ali i trza, igrači su usporeni, sve je usporeno, dodavanje lopte je usporeno, brzina lopte je usporena...

Neprirodno je sporo. Nije realno, u stvarnom svijetu nije tako kilavo. Da, prva pomisao mi je bila ovo je kilavo kao PES. Ma gotovo da bih rekao kao da igraju nogomet pod vodom. Nije tako, ali eto, da shvatiš o čemu pričam kad kažem da je kilavo..

Nešto nije kako treba.

Nisam čak ni poluvrijeme odigrao, izgasio sam.

15 godina
neaktivan
bulls23fan kaže...
Commandos88 kaže...

ako van neradi gamepad :

Gdje točno se mora upisat ovo za logitechov gamepad?

Ma ja sam to bio upisao. Ista mi je stvar bilo upisano ili ne upisano.

FIFA-u 12 Demo mogu pokrenuti samo ako iskopčam joystick, a ostavim samo kontroler (gamepad).

Upisivanje ili ne upisivanje nije ništa značilo kod mene.

15 godina
FIFA 12

neznam što je s tobom,možda ti je komp spor {#} ali igra je totalno pogođena,mislim da će se većina složiti sa mnom kad odigra par utakmica,ljudi hvale igru i na EA forumima,ogroman napredak od prošle godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

No krasno ne mogu ni uć u igru.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

No krasno ne mogu ni uć u igru.

što ti piše? izbriši FIFU 11 ako već nisi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 13:48 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Izbroso sam, ništa mi ne javi samo kad uđe u igru i piše fifa 12 kreša me na desktop.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Nakon par odigranih tekmi što reči?  Igra grafički izgleda izvrsno. Sve se vrti glatko i pravi je gušt gledati zbivanja na terenu.  Sama igra je poprilično napredovala u odnosu na prošlu godinu i trebat će vrijeme privikavanja na nove poteze i situacije na terenu.  Ne bi sada u detalje opisivao što je sve novog, što je sve dobrog jer ste većina i sami probali. Samo bi dodao, ovo je najbolja nogometna simulacija ikada napravljena.... nema se više što dodati...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Ja definitivno ove godine prelazim sa sugavog pesa na FIFU <3

Ako zelite zaraditi http://www.potentialbux.com/?ref=thenovak65

5 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Meni ne želi u igru,a li ne zato jer imam uštekan krivi gamepad nego zato jer imam uštekan volan.Kad odkoščam volan van iz usb-a igra radi normalno{#}

Što kaže EA na te stvari, oče li fixati to sa gamepadovima i izbacivanjem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ja sada idem skinuti demo a xbox 360, i pise mi normalno da je free jer je demo, ali moram imati xbox live gold da mogu skinuti....za sve ostale nemoram imat gold da skinem, a za fifu moram, bas mi je gold isteko prije 2 tjedna...idem sada kupiti gold {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Iako sam fan PES-a skidam ovaj demo. S obzirom da FIFA radi ogroman napredak iz godine u godine vrlo je moguće da ove godine zaigram nju umjesto PES-a.

Sve u svemu,52 minutes left

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DangerousB kaže...

ja necu ni da igram dok se ovo ne sredi za djojstik!! {#}

Meni normalno radi?  Prilikom prvog pokretanja uredno mi je prepoznao kontroler chillstream i sve radi za pet. U igri nema nikakvog tržanja, usporavanja i ne znam čega kako neki pričaju.  Znači kod mene igra radi najnormalnije i nije mi jasno kakvi se problemi kod pojedinaca javljaju niti koji je razlog tome?  Apsolutno nemam nikakvu zamjerku i samo mogu još jednom ponoviti kako je ovo nešto najbolje što je do danas napravljeno...

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Meni ne želi u igru,a li ne zato jer imam uštekan krivi gamepad nego zato jer imam uštekan volan.Kad odkoščam volan van iz usb-a igra radi normalno{#}

Što kaže EA na te stvari, oče li fixati to sa gamepadovima i izbacivanjem?

Evo i meni radi kad isključim gamepad a stvarno se srami EA{#}{#}

Ja jednostavno nemogu vjerovat koja glupost{#}

F.C LIVERPOOL
14 godina
Commandos88 kaže...
mariclius kaže...

ja sam ima 2 instaliran jojsticka i oba sam modificira u onaj ligitech  i sad mi radi ali nepasu mi tipke u igri s slikom di se namistaju kontrole  s mojim gamepadom pa me se neda otrkivat koja moja tipka odgovara tipki na slici od igre tako da cekam ps 3 demo...

OEMName->Right Click on it -> Modify...  ( znaci di ima OEMName na njega desnli klik i modify i upises logitech onaj)

Zahvaljujem{#} uspio sam to sve prebaciti na logitech i sad imam problem kao i ti. Tipke su pomješane pa nikako naštimati, al ajde barem sam uspio da se i9gra ne ruši zbog adaptera za ps2 controlere. Čini mi se da mi driveri nisu najbolji jer meni je grafika čak i lošija nego fifa 11, a sve mi je na največoj rezoluciji...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Malo su mi control tipke sad zeznute.... di da to promijenim?? Help!{#}

sve mi je kontra za razliku od fife11 ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja san skinia demo za 30 min i sada nemogu otvorit RAR,neki operation error,neki kura*???

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Evo složio sad radi čak i kad je volan zaštekan, jedino kaj mi se sad volan zove Logitech Cordless RumblePad 2...LOL

Inače veliki napredak u svakom pogledau. Detalji lica su sad savršeni, ma sve su unaprijedili. Svaka im čast.

Nego kao što sam već pitao dali EA misli popraviti to sa gamepadovima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

sva sreca da nemam gamepad, nego sad dosao iz skole skida se FIFA @ 900 kbps  :D jedva cekam

Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice