ja nemam nikakvih problema sa Xbox 360 gamepadom za PC.Igra mi leti na najvišim postavkama i sve je super odrađeno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Omg.. je djoistik je pravio problem
sad moram igrat na *ebenoj tipkovnici...
Omg.. je djoistik je pravio problem
sad moram igrat na *ebenoj tipkovnici...
isti sam ti a valjda nece biti ovaj problem i kad izadje finalna verzija necu igrati na tipkovnici nema tih para!!
Ma daj nema šanse da igram na tipkovnici, ja taman zasjeo, uzeo pivicu i kontroler, upalio FIFU i kad ono izbaci. 5 min sam gledo "WTF?"
Kao i kod Fifa 11 problem ce ponovno stvarati controlleri ; evo par naputaka za moguca rjesenja.
Go to Start->Run->type Regedit->HKEY_CURRET_USER->System->CurrentControlSet->Contro->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM->and there in some of the three foulders you should find a file called OEMName->Right Click on it-> Modify-> Copy+Past the controller name.
p.s. Evo kako installirat FIFA 12 demo bez potrebe za micanjem FIFA-e 11 - > http://forum.ea.com/uk/posts/list/987075.page
Jedva čekam da skinem demo, valjda mi neće štekat ko Fifa11.
Igra je predobra :o
Iznenadila me. Puno bolja nego Fifa 11.
Igraci se odlicno krecu, grafika je puno poboljsana.
Jos nisam naisao na neku gresku :D
Jedino sta mi izlazi iz igre kada mi je gamepad stavljen na Rumblepad 2 (imam Logitech f510, te mogu mijenjat između xbox i rumblepad)
Mislim da bi mogao napravit preorder :D
I pobjedio sam Barcu 3-0 sa Milanom
kolika je velicina demo-a?
ova igra bi mogla biti savršenstvo! sve je poboljšano,od obrane,napada,dodavanja,šuteva,kamere,grafike,publike,komentatora,proslava golova,sve je predobro! jedva čekam da izađe tweak za povećavanje težine protivnika i trajanje utakmice.Oduševljen sam!
imam demo ka da ga nemam nece mi gamepad radi a na tipkovnici nema sanse igrat , nista cekat 10 navecer dok izade za ps 3
kolika je velicina demo-a?
1,5GB
imam demo ka da ga nemam nece mi gamepad radi a na tipkovnici nema sanse igrat , nista cekat 10 navecer dok izade za ps 3
što ne izalzi sutra za PS3 za korisnike u Europi?
ova igra bi mogla biti savršenstvo! sve je poboljšano,od obrane,napada,dodavanja,šuteva,kamere,grafike,publike,komentatora,proslava golova,sve je predobro! jedva čekam da izađe tweak za povećavanje težine protivnika i trajanje utakmice.Oduševljen sam!
vec ima nesto ovde: http://forum.ea.com/uk/posts/list/985663.page
vidim i na EA forumima se žale da im ne radi gamepadi u igri,a jbg tako je to,zato ja uvijek kažem da je bolje uzezi jedan kvalitetan gamepad za 300kn koji će raditi uvijek,nego neki šrot za 50 kn kojeg ćeš morati uvijek mijenjati i u pola igara ne radi.
meni igra trza :(
ma ja imam od ps 3 kontorler i spojim ga na komp i naravno radi uvik a sad nece , nista nezelim vise zivce gubit cekat 10 navecer za ps 3 i popodne citat vase dojmove :)
nisam bas odusevljen, iskreno previse mi lici na fifa-u 11... al to je samo moje misljenje. djeluje mi nekako kao da igraci klize po travi... player impact engine je dobar...
Nikako nemogu pokrenit ovaj demo. Isključia sam gamepad, izbrisa FIFU 11, instalira nove drivere za grafičku... Ništa ne pomaže.
Ne mogu pokrenit ea setup jer mi izbaci error, a kad pokušan pokrenit igru ništa se ne dogodi.
I meni trza, makni AA
nisam bas odusevljen, iskreno previse mi lici na fifa-u 11... al to je samo moje misljenje. djeluje mi nekako kao da igraci klize po travi... player impact engine je dobar...
ovo nema nikakve veze sa Fifom 11,puno bolja igra u svim segmentima.
Instalacija prošla savršeno, joypad radi.. i igra mi leti, ne šteka kod replaya kao 11.. super optimizirano. (high + 4x AA)
Za sad je odlična, poboljšali su valjda svaki aspekt gameplaya.. i dalje ostaje najbolja simulacija nogometa uvjerljivo po meni.
link za povećavanje težine i vrijeme trajanja utakmica:
Osjetno je teže, hvala Diavol na linku! Btw bez AA i Vsynca igra radi perfektno a vizualno nije ružnija! ;)
Odo ja na faks, večeras rasturam!
Igra je jednostavno pre*ebeno dobra.... (s obzirom da moram igrat na *ebenoj tipkovnici)
Izgleda da san ja jedini kojemu ama baš ništa ne radi.
Sad sam malo zabrinut.. jel to znaci da ni u full verziji necu moci igrat sa joystick-om...s obzirom da je neka šrot marka???
Izgleda da san ja jedini kojemu ama baš ništa ne radi.
nemoguce... reinstaliraj demo... jer ako si prvo instalirao demo pa izbrisao fifu11 onda nece....barem je meni tak bilo...
Nije ni meni iz prve moglo, pa san izbrisa sve fileove i foldere od fife sa sistema, skinia ponovo demo i nakon extractanja opet ništa. Ne mogu pokrenit EA Setup jer mi izlazi error koji tupi da već iman neku verziju tog setupa, kad pokušan pokrenit igru na 1-2 sekunde izgleda kao da kreće ali opet ništa. Konfiguracija mi je sasvin dovoljna za igru.
Lijep pozdrav svima
Več duže vrijeme pratim i čitam ovu temu i mogu reći dasu ovdje najkorisnije informacije u vezi fife. Evo i ja sam skinuodemo pa izbrisao fifu 11 i instalirao demo. Igru mogu pokrenuti jedino ako isključim adapter za ps2 joysticke, a nemam druge tako da sam sada u dilemi da li kupovati druge ili ipak postoji riješenje da zaigram sa tim ps2 joysticima. Ja sam stavio na najveću moguću rezoluciju i na high, ali barem mi se na prvi tren čini da mi je grafika bila bolja na fifi 11. Možda u nečemu griješim, što se tiće same igre ono malo što odigrao na tipkovnicu mi se jako sviđa.
Uklonio sam FIFA-u 11 i instalirao FIFA 12 Demo.
Došlo je do problema s kontrolerom, morao sam isključiti joystick... tek tada sam mogao pokrenuti s kontrolerom.
Uglavnom, očekivao sam optimiziranu igru za PC jer je prošlogodišnja FIFA 11 bila konverzija s konzole, a ispada da je za mene bila prilagođenija PC-u od ovogodišnje FIFA-e 12.
Presporo i kilavo, sve se vuče, pretromo... tako da u startu imam više zamjerki nego na FIFA-u 11.
PESfan koji kontroler imaš?