FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
FIFA 12

http://fifasoccerblog.com/blog/the-fsb-guide-to-the-fifa-12-demo/

The FSB Guide To The FIFA 12 Demo

Ok, so we’ve seen quite a lot of FIFA 12 gameplay videos from gamescom all of which can be found here. But some common complaints from you guys have been, where is Tactical Defending? Where is Precision dribble? Why is it playing like FIFA 11?

likovi dali par savjeta oko demoa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

još 29 minuta, možda ipak odigram prije škole !! yeeee!! :D :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ekipa hvala za link, kakvo jutarnje iznenadjenje :-). Nisam nesto u poslednje vrijeme pratio vjesti za novu fifu. Jesam li ja nesto pomjesao ili dosad ni jedna fifa nije izasla prije 15. 10.? Ova 12. mi je bas poranila, sto je naravno veoma pozitivno. 

Nikad docekati da se demo skine....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Nisam igral demo neke igre 10 godina al ovo moram probati {#}.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 12

Downloading :D

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

http://forum.ea.com/uk/posts/list/985663.page link na forumu ea-a,, preteklo me :P

Podvala.

15 godina
PESfan kaže...
Arnold Šrafncinger kaže...

http://forum.ea.com/uk/posts/list/985663.page link na forumu ea-a,, preteklo me :P

Podvala.

?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
protjeran
FIFA 12

Koja bi bila najjeftinija grafička koja će moči gurati fifu12???{#}

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…

0 0 hvala 0
16 godina

Kako volim kad par minuta prije kraja downloada pukne veza..

Ne bi pukla kad skidam nešto bezveze, al kad skidam nešto što jedva čekam da se skine - pukne.

Jhva Elohim Meth.
15 godina
Lex Luthor kaže...

Koja bi bila najjeftinija grafička koja će moči gurati fifu12???{#}

gledaj neku 8600GT ili Radeon HD 3650.

i BTW skinulo seeeeee! još samo instalirati!

Javim dojmove nakon par tekmi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 11:38 (antimadridista).
16 godina
FIFA 12

meni jos 6 minuta i onda install :D can't wait

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

ljudi samo da vas upozorim,prije nego krenete instalirati demo izbrišite FIFU 11 jer će te imati problema sa instalacijom,bar sam ja imao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 12:13 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
antimadridista kaže...

ljudi samo da vas upozorim,prije nego krenete instalirati demo izbrišite FIFU 12 jer će te imati problema sa instalacijom,bar sam ja imao.

mislis fifu 11 ?

16 godina

Misliš FIfu 11?!

EDIT: kolega brži :3

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 11:46 (dreammaker).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

meni neradi, a fifa 11 nece da se uninstall PSUJEM !!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Hm..ja imam problem sa instalacijom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Napokon radi, preko revo uninstallera sam uradio force uninstall fife 11, sada RADIIIII

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

ljudi ja imam problema :S pokrenem igricu pojavi se ono fifa 12 i samo me izbaci nikakav error ne pokazuje :S shittttttt{#} zbog djojstika mi nece :S imam ovaj gigatech i kad njega iskljucim radi normalno! :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 11:59 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja isto imam taj problem pokrenem igru i srusi mi se wtf ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

ljudi ja imam problema :S pokrenem igricu pojavi se ono fifa 12 i samo me izbaci nikakav error ne pokazuje :S shittttttt{#}

izbrisi fifu 11, isto je i meni bilo..

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni je tek pokrenuo instalaciju kad sam zbrisao fifu11 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rulF kaže...
DangerousB kaže...

ljudi ja imam problema :S pokrenem igricu pojavi se ono fifa 12 i samo me izbaci nikakav error ne pokazuje :S shittttttt{#}

izbrisi fifu 11, isto je i meni bilo..

nisam imao instaliranu fifu 11 nego mi je do djojstika :S

15 godina
neaktivan
FIFA 12

izbrisana je fifa 11

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Zato sam napisao "podvala".

Kad se na raspakiranome FIFA 12 Demou pokrene ikona EA Setup dojavi grešku i ne može se instalirati.

Kad se klikne na ikonu EA Run ponudi opcije Play, Read me, Quit i sl... klikne li se na Play otvara FIFU 11.

Neki kažu da se treba ukloniti FIFA 11...

Nisam probao.

Ne bih ni uklanjao FIFU 11 jer bih baš htio usporediti FIFA 11 sa FIFA 12 Demo.

Trenutno skidam "na" verziju... vidjet ću radi li instalacija pa dojavim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

moze lista koja sto tipka je na tipkovnici inace nije mi tilo pokrenit igru dok gamepad nisam isteka iz usb

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

evo i mojih prvih dojmova:

igra je strašno napredovala,to se vidi odmah pri prvom vašem kontaktu sa loptom.odmah kada uđete u demo imate tutorial sa svim novim featurima igre i kako ih koristiti,jako dobro odrađeno i jako lijepo.Novi sistem obrane je totalno promijenio način igranja,više nema bezglavog trčanja za igračem sve dok se ne oduzme lopta,već ga sad lijepo pratite i izaberete najbolji trenutak kad vam odgovara da igraču probate oduzeti loptu.To ne znači samo bolja obrana u igri,to totalno mijenja i sistem napadanja u igri,sad imate puno više vremena sa loptom,puno više prostora za kretanje,svega onog što je nedostajalo u FIFI 11.Igra ima vrhunsku igrivost,,a novi Precision Dribbling daje vam i mogućnost kad su dvojica igrača oko vas,da loptu zagradite il isačuvate dok vam se ne priključi suigrač,jako lijepo i relno je sve to napravljeno.Šutevi na gol su ove godine puno bolji nego prošle,lopta ima bolju putanju,oni felš šutevi više nisu onako efektivni kao prošle godine,baš su onakvi kakvi trebaju biti.Igra je napredovala i grafički,gledatelji su napokon u bojama tima domaćina,atmosfera na stadionu odlična,komentatori super,ovaj novi Alan Smith je puno bolji od onog komentatora prošle godine.Kada se sve to zbroji,totalno se uživi u igru i predobra je igrivost,odigrao sam dosad dvije tekme i još nisam našao zamjerku u igri,a što će tek biti kad budemo mogli igrati na većim nivoima težine.Idem sad još malo odigrati,javljam se poslije ako se promijeni mišljenje ili ako naletim na još nešto novo u igri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 12:14 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pokrenem igru pocne ucitavat i samo me izbaci bez bilo kojeg objasnjenja {#}

i tak stalno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dasoo988 kaže...

i tak stalno...

iskljuci djojstik ako ti je ukljucen meni je to pomoglo :S i samo na tastaturi mogu igrati!

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ista stvar i sa "NA"...

Dojavi grešku čim se klikne na ikonu EA Setup.

"Autorun program has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvinience..."

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 12:18 (PESfan).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
dasoo988 kaže...

i tak stalno...

iskljuci djojstik ako ti je ukljucen meni je to pomoglo :S i samo na tastaturi mogu igrati!

upravo je reinstaliram... ako je do djojstika ranit cu se... ne zelim igrat na tipkovnici{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice