Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 918.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
zv'jer2 kaže...
Po takvim kriterijima postoji bezbroj "nerealnih" stvari za koje bi onda mogli prigovarati, zašto zapeti za ovu kad postoje daleko apsurdnije...  Jedina bitna stvar je da je igra zabavna s čime se svi ovdje slažemo.

Pa baš je to zadnje u pitanju. Činjenica da tigar ne umire od rafala u glavu mi lagano kvari imerzivnost i donekle zabavu.

Ak me igra naučila da čovjek padne od dva metka u guzicu, onda očekujem da padne i tigar od rafala u glavu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
Far Cry 3

Jos malo i kraj smrc,prva igra di sam isao sve odradit do kraja...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Jel ima velike razlike izmedju Ambient lightining medium-high ? Puno fps nosi,a ne vidim neki pomak nazad sto se tice eye-candy ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ljudi pozdrav,dali netko možda zna zašto u onom nivou kad se sastaješ sa onim ćelavim njemcem nedozvoljava oružje,samo možeš bacat kamenje i fotografirat (toje onaj nivo kad nprijatelj ima žute trake na desnoj ruci)?

piranasb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
zv'jer2 kaže...
Po takvim kriterijima postoji bezbroj "nerealnih" stvari za koje bi onda mogli prigovarati, zašto zapeti za ovu kad postoje daleko apsurdnije...  Jedina bitna stvar je da je igra zabavna s čime se svi ovdje slažemo.

Pa baš je to zadnje u pitanju. Činjenica da tigar ne umire od rafala u glavu mi lagano kvari imerzivnost i donekle zabavu.

Ak me igra naučila da čovjek padne od dva metka u guzicu, onda očekujem da padne i tigar od rafala u glavu.

Svak ima svoje nešto.. za mene postoje stvari u igri koje puno više kvare imerzivnost.

Inače na svakom koraku pomislim kako bi igra bila daleko bolja da se ubaci/makne/promjeni bar neka sitnica, ali s obzirom na open-world koncept i ekonomsku isplativost za izdavača takve stvari su nemoguće za riješit jer bi razvoj vremenski i po hardverskim zahtjevima išao u nedogled. I devovi su na dan release-a sigurno imali još miljon ideja za ubacit i poštelat, ali takve savršene i sveobuhvatne igre će bit moguće tek kad ćemo imat holograme ala Star Trek doma. {#}

@pirana:

Kako si ti došao do tog dijela igre, a da nisi još shvatio da se u naseljima ne može koristiti oružje i da ova igra nema nikakve "nivoe" nego misije na otvorenoj mapi?

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 19:11 (zv'jer2).
16 godina
neaktivan
pirana kaže...

Ljudi pozdrav,dali netko možda zna zašto u onom nivou kad se sastaješ sa onim ćelavim njemcem nedozvoljava oružje,samo možeš bacat kamenje i fotografirat (toje onaj nivo kad nprijatelj ima žute trake na desnoj ruci)?

Možda jer ti kaže sam Jason da ne smije ubijat?

17 godina
neaktivan

Prošao igru (glavnu priču) a sad se zezam po otoku i lovim... Kad to završim, krećem opet u priču, ali ovog puta na najtežem i se na stealth :-))

Definitvno, ovu igru se isplati kupiti.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
17 godina
neaktivan

Moja top lista fps-ova:

1. Crysis

2. Half Life 2

3. Crysis Warhead

4. Stalker 1.

5. Metro 2033

6. Bioshock - nastavak

7. Far Cry 3

8. Mirror Edge

9. Stalker 3.

10. Dishonored

Iz Hrvatske, s ljubavlju
13 godina
odjavljen
Far Cry 3

sa nekima se slazem ,ali crysis oba 
definitivno ne

po meni prosjecan fps sa dobrom grafikom

sve skupa malo truda ulozeno u igru

Samo kamenje i suma u levelima + koja baraka

to moze napravit bilo koji moder

detaljna ahitektura nigdje  

http://revohd.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 19:25 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina

meni je far cry 3 vise kao 1st person action advanture game

It's not who u are, it's who u know.
14 godina

Jel igra ima in-game benchmark ??

17 godina

mislim da ne... bar ga ja nisam vidija

inace skuzija sam kako lovit ove bestije... animal repellent ftw... samo ga taggam i deri

14 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Moja top lista fps-ova:

1. Crysis

2. Half Life 2

3. Crysis Warhead

4. Stalker 1.

5. Metro 2033

6. Bioshock - nastavak

7. Far Cry 3

8. Mirror Edge

9. Stalker 3.

10. Dishonored

Tako slično i kod mene samo umjesto warheada je far cry 1 i umjesto bioshocka doom 3.

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

sa nekima se slazem ,ali crysis oba 
definitivno ne

po meni prosjecan fps sa dobrom grafikom

sve skupa malo truda ulozeno u igru

Samo kamenje i suma u levelima + koja baraka

to moze napravit bilo koji moder

detaljna ahitektura nigdje  

E ali uzmi u obzir kada je to napravljeno, i kakve smo strojeve tada imali. Današnje zvijeri još uvijek lome zube na tom Crysisu. 

Meni se jednostavno sviđa otvoren prostor, priroda i lijepa grafika. Crysis je zapravo bio nastavak prvog Far Crya (ako se ne varam, dio Cevatove ekipe je i radio na FC). I zato mi je odmah ''legao'', a ni priča nije bila za baciti... Pogotovo u Warheadu. Dvojka je već podbacila, unatoč DX11 ''bombonima''.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 20:46 (Danyel).
17 godina

nekako mi je far cry 3 postao repetitivan u svemu osim u story-ju naravno. 

15 godina
Far Cry 3

Feedbackula : Far Cry 3 Review Special!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

·Better Sights
·Hardcore mod (no icons over enemies' heads etc.)
·No minimap mod

Also included a .dll that removes the mission reminder popups.

http://www.mediafire.com/download.php?4vdytabevih7jj0

3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
zv'jer2 kaže...

tigar je zaštićena vrsta,zato ne pada

15 godina
neaktivan
melem kaže...

·Better Sights
·Hardcore mod (no icons over enemies' heads etc.)
·No minimap mod

Also included a .dll that removes the mission reminder popups.

http://www.mediafire.com/download.php?4vdytabevih7jj0

Treba čekati novi patch, tada bi se fino trebalo on/off po želji..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Životinje su valjda mutirale, stvarno im treba previše metaka.

Na kolinju kad se kolju svinje, šta bi trebalo sprašit dva metka u nju da ju ubiješ{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

evo kako ce te lovit bestije... i to samo bow da stedite municiju

dakle prisuljajte se zivini, tagg sa fotoaparatom i zatim apply bestija repellent... i to je to

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

evo kako ce te lovit bestije... i to samo bow da stedite municiju

dakle prisuljajte se zivini, tagg sa fotoaparatom i zatim apply bestija repellent... i to je to

Ne znam kakav je problem svima životinje lovit, igrao sam od početka igre na najteže i nisam imao problema sa životinjama. Čak i kad sam morao ubit 3 medvjeda mačetom mi je bilo sasvim u redu.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Mislim da je bolje što se životinje teže ubijaju. Kakva čar bi bila kad bi je ubio iz jednog-dva poteza, na ovaj je način napetije, u meni se stvori jeza dok lovim tigra (ili slično) i istrošim strijele pa onda bježim od njega, a diše mi za vrat.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ma ja igram na xboxu i sad želim popaliti sve signale na onim antenama, i ostala su mi dva na doljnjem juznom otoku.

Ajme kako sam se naživciro kako je bugovito to penjanje na te tornjeve. Ta dva mi i dalje ostala.... Valjda će popraviti nešto patchem.

Isto tako i Komodo dragoni si bugani. Ubijem ih a njima rep propadne dolje i oni se usprave u uspravan položaj i nemogu im oderat kožu LOL.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Imam neobican problem,isao sam pod save i stalno mi stoji save nikako da spremi igru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Oni koji su igrali FC3 znaju o cemu pricam:) Dan zalosti se desio na tu pjesmu:) Bar u igri:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Mene zasad u previše stvari podsjeća na Just Cause 2, pre-previše čini mi se. Ali vrlo dobra igra sve u svemu, uz dosta eye-candy scena, nelošom pričom itd.

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

To što te podsjeća na JC2 je meni osobno samo plus, u toj igri ne da sam uživao nego sam uživao {#}{#}

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

To što te podsjeća na JC2 je meni osobno samo plus, u toj igri ne da sam uživao nego sam uživao {#}{#}

Ma apsolutno, dobro je što Steam pamti sejvove, jel. Pa se rado vratim i dan danas, nisam valjda 30% igre prešao kolika je.

Faith divides us. Death unites us.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice