Pa baš je to zadnje u pitanju. Činjenica da tigar ne umire od rafala u glavu mi lagano kvari imerzivnost i donekle zabavu.
Ak me igra naučila da čovjek padne od dva metka u guzicu, onda očekujem da padne i tigar od rafala u glavu.
Pa baš je to zadnje u pitanju. Činjenica da tigar ne umire od rafala u glavu mi lagano kvari imerzivnost i donekle zabavu.
Ak me igra naučila da čovjek padne od dva metka u guzicu, onda očekujem da padne i tigar od rafala u glavu.
Jel ima velike razlike izmedju Ambient lightining medium-high ? Puno fps nosi,a ne vidim neki pomak nazad sto se tice eye-candy ?
Ljudi pozdrav,dali netko možda zna zašto u onom nivou kad se sastaješ sa onim ćelavim njemcem nedozvoljava oružje,samo možeš bacat kamenje i fotografirat (toje onaj nivo kad nprijatelj ima žute trake na desnoj ruci)?
Svak ima svoje nešto.. za mene postoje stvari u igri koje puno više kvare imerzivnost.
Inače na svakom koraku pomislim kako bi igra bila daleko bolja da se ubaci/makne/promjeni bar neka sitnica, ali s obzirom na open-world koncept i ekonomsku isplativost za izdavača takve stvari su nemoguće za riješit jer bi razvoj vremenski i po hardverskim zahtjevima išao u nedogled. I devovi su na dan release-a sigurno imali još miljon ideja za ubacit i poštelat, ali takve savršene i sveobuhvatne igre će bit moguće tek kad ćemo imat holograme ala Star Trek doma.
@pirana:
Kako si ti došao do tog dijela igre, a da nisi još shvatio da se u naseljima ne može koristiti oružje i da ova igra nema nikakve "nivoe" nego misije na otvorenoj mapi?
Ljudi pozdrav,dali netko možda zna zašto u onom nivou kad se sastaješ sa onim ćelavim njemcem nedozvoljava oružje,samo možeš bacat kamenje i fotografirat (toje onaj nivo kad nprijatelj ima žute trake na desnoj ruci)?
Možda jer ti kaže sam Jason da ne smije ubijat?
Prošao igru (glavnu priču) a sad se zezam po otoku i lovim... Kad to završim, krećem opet u priču, ali ovog puta na najtežem i se na stealth :-))
Definitvno, ovu igru se isplati kupiti.
Moja top lista fps-ova:
1. Crysis
2. Half Life 2
3. Crysis Warhead
4. Stalker 1.
5. Metro 2033
6. Bioshock - nastavak
7. Far Cry 3
8. Mirror Edge
9. Stalker 3.
10. Dishonored
sa nekima se slazem ,ali crysis oba
definitivno ne
po meni prosjecan fps sa dobrom grafikom
sve skupa malo truda ulozeno u igru
Samo kamenje i suma u levelima + koja baraka
to moze napravit bilo koji moder
detaljna ahitektura nigdje
meni je far cry 3 vise kao 1st person action advanture game
Jel igra ima in-game benchmark ??
mislim da ne... bar ga ja nisam vidija
inace skuzija sam kako lovit ove bestije... animal repellent ftw... samo ga taggam i deri
Moja top lista fps-ova:
1. Crysis
2. Half Life 2
3. Crysis Warhead
4. Stalker 1.
5. Metro 2033
6. Bioshock - nastavak
7. Far Cry 3
8. Mirror Edge
9. Stalker 3.
10. Dishonored
Tako slično i kod mene samo umjesto warheada je far cry 1 i umjesto bioshocka doom 3.
sa nekima se slazem ,ali crysis oba
definitivno ne
po meni prosjecan fps sa dobrom grafikom
sve skupa malo truda ulozeno u igru
Samo kamenje i suma u levelima + koja baraka
to moze napravit bilo koji moder
detaljna ahitektura nigdje
E ali uzmi u obzir kada je to napravljeno, i kakve smo strojeve tada imali. Današnje zvijeri još uvijek lome zube na tom Crysisu.
Meni se jednostavno sviđa otvoren prostor, priroda i lijepa grafika. Crysis je zapravo bio nastavak prvog Far Crya (ako se ne varam, dio Cevatove ekipe je i radio na FC). I zato mi je odmah ''legao'', a ni priča nije bila za baciti... Pogotovo u Warheadu. Dvojka je već podbacila, unatoč DX11 ''bombonima''.
nekako mi je far cry 3 postao repetitivan u svemu osim u story-ju naravno.
·Better Sights
·Hardcore mod (no icons over enemies' heads etc.)
·No minimap mod
Also included a .dll that removes the mission reminder popups.
tigar je zaštićena vrsta,zato ne pada
·Better Sights
·Hardcore mod (no icons over enemies' heads etc.)
·No minimap mod
Also included a .dll that removes the mission reminder popups.
Treba čekati novi patch, tada bi se fino trebalo on/off po želji..
Životinje su valjda mutirale, stvarno im treba previše metaka.
Na kolinju kad se kolju svinje, šta bi trebalo sprašit dva metka u nju da ju ubiješ
evo kako ce te lovit bestije... i to samo bow da stedite municiju
dakle prisuljajte se zivini, tagg sa fotoaparatom i zatim apply bestija repellent... i to je to
evo kako ce te lovit bestije... i to samo bow da stedite municiju
dakle prisuljajte se zivini, tagg sa fotoaparatom i zatim apply bestija repellent... i to je to
Ne znam kakav je problem svima životinje lovit, igrao sam od početka igre na najteže i nisam imao problema sa životinjama. Čak i kad sam morao ubit 3 medvjeda mačetom mi je bilo sasvim u redu.
Mislim da je bolje što se životinje teže ubijaju. Kakva čar bi bila kad bi je ubio iz jednog-dva poteza, na ovaj je način napetije, u meni se stvori jeza dok lovim tigra (ili slično) i istrošim strijele pa onda bježim od njega, a diše mi za vrat.
Ma ja igram na xboxu i sad želim popaliti sve signale na onim antenama, i ostala su mi dva na doljnjem juznom otoku.
Ajme kako sam se naživciro kako je bugovito to penjanje na te tornjeve. Ta dva mi i dalje ostala.... Valjda će popraviti nešto patchem.
Isto tako i Komodo dragoni si bugani. Ubijem ih a njima rep propadne dolje i oni se usprave u uspravan položaj i nemogu im oderat kožu LOL.
Imam neobican problem,isao sam pod save i stalno mi stoji save nikako da spremi igru
Mene zasad u previše stvari podsjeća na Just Cause 2, pre-previše čini mi se. Ali vrlo dobra igra sve u svemu, uz dosta eye-candy scena, nelošom pričom itd.
To što te podsjeća na JC2 je meni osobno samo plus, u toj igri ne da sam uživao nego sam uživao
To što te podsjeća na JC2 je meni osobno samo plus, u toj igri ne da sam uživao nego sam uživao
Ma apsolutno, dobro je što Steam pamti sejvove, jel. Pa se rado vratim i dan danas, nisam valjda 30% igre prešao kolika je.