Far Cry 2 problem

poruka: 13
|
čitano: 2.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Far Cry 2 problem

Kada pokušam instalirati fc2 javi mi ovaj error: "The version of your file is not compatible with the version of windows youre running.Check your computers system information to see whether you need an x86 or x64 version of the program,and then contact the software publisher."

Imam instaliranu sedmicu.Pokušao sam pokrenuti instalaciju u compatibility modu za vistu i xp ali ni to nije pomoglo.Zna li netko rješenje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Far Cry 2 problem

pa problem ti je sto je igra 32 bitna a ti imas os vjerojatno 64 bit zato si " nabavi " ili drugi os ili novu igru ... Smijeh

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/541141739.png[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan
Far Cry 2 problem

Da imam 64 bitni windows.Pa jel postoji far cry za 64 bitni windows ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2 problem

Pročitao sam na netu da fc2 radi i na 64 bitnoj sedmici.Zašto ga ja onda nemogu instalirati ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 14:55 (Hanter).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2 problem

Uspio sam instalirati fc2,ali sad se javio drugi problem.Kada na postavkama prebacim sa directx9 na directx10,igra nakon ponovnog pokretanja nije prikazana preko cijelog monitora nego u prozoru.Osim toga,nevjerojatno trza i treba mi 5 minuta samo da dođem do glavnog menija.Kada prebacim na directx 9 opet je sve ok.Što bi mogao biti problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
marinn95 kaže...

pa problem ti je sto je igra 32 bitna a ti imas os vjerojatno 64 bit zato si " nabavi " ili drugi os ili novu igru ... Smijeh

32-bit igre i programi rade na 64-bit OSevima Smijeh (driveri ne rade - moraju bit 64bit)

Hanter kaže...

Uspio sam instalirati fc2,ali sad se javio drugi problem.Kada na postavkama prebacim sa directx9 na directx10,igra nakon ponovnog pokretanja nije prikazana preko cijelog monitora nego u prozoru.Osim toga,nevjerojatno trza i treba mi 5 minuta samo da dođem do glavnog menija.Kada prebacim na directx 9 opet je sve ok.Što bi mogao biti problem ?

možda grafička nije dovoljno sposobna? koju graf imaš? updateaj drivere od graf za svaki slučaj

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Far Cry 2 problem

Grafa je 4890 vaporx,a drivere sam prije dva dana skinuo sa sapphireove stranice i instalirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2 problem

grafa je itekako sposobna, kao i ostatak konfe.

jeli piratska ili original?

jesi probao igrati jos koju dx10 igricu s tom grafom i tim driverima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Piratska je.Igrao sam spore i call of juarez 2, neznam jesu li to dx10 igre.

16 godina
neaktivan
Far Cry 2 problem

spore ne znam, ali coj 2 je directx10...ne znam sto bi mogao biti problem, mozda ga probaj reinstalirati, ili novog nabavi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 14:11 (stipica_zd).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2 problem

Grafička ima podršku za dx10.1.Neznam u čemu bi mogao biti problem,win7 ima već instaliran dx11.Jedino da negdje skinem dx10.1 i instaliram ga pa onda pokušam,ali normalno bi dx10.1 trebao raditi ako imam instaliran dx11 ili ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2 problem

Itko ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hanter kaže...

Grafička ima podršku za dx10.1.Neznam u čemu bi mogao biti problem,win7 ima već instaliran dx11.Jedino da negdje skinem dx10.1 i instaliram ga pa onda pokušam,ali normalno bi dx10.1 trebao raditi ako imam instaliran dx11 ili ?

Mislim da ne, ali nisam siguran za DX11.

Imam Vistu koja je DX10, pa sam morao nekoliko puta instalirati DX9 ili onu opciju sto nudi instalacija igre ili onaj DX9 Runtime ili kako se zove sto se skine sa MS stranica da bi igra proradila.

Obicno error bude da fali neki dx9xxxx.dll. Dakle, bez obzira sto dodje DX10 ipak trebaju neke stvari da bi poneke DX9 igre proradile

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice