Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.541.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Foz-matija kaže...
Jel ima problema? ;)

Mislim kupit al tek kad slozim volan(h shift,900°,i 3 pedale) a mozda i ir track slozim kasnije pa da bude uzivancija

nije problem ali će te stalno nešto zezat pošto je pirat, znam po sebi prije kada sam koristio isti 

10 godina
neaktivan
A nis onda cekam popust
Potpis
15 godina
Foz-matija kaže...
A nis onda cekam popust

sad ce biti na STEMU Blagdanski popusti, no imaš recimo i na KINGUIN povoljnije,  pa vidi što ti najviše odgovara 

12 godina
Foz-matija kaže...
Moze pomoc posto igram na joysticku i za gledanje lijevo desno koristim analog desni,a mene zanima kak da tj di da namjestim da pomakne glavu lijevo/desno na gumbe (da prebaci glavu odma u stranu a ne da mice polako)

Meni ti je igra na Hrvatskom stavljena, znaci, to ne postavljas u postavkama ''Keys & Buttons'' nego pod ''kontrole'' ( nacrtan volan i papucice ), odes pri dnu i pise ti tamo ''Os pogleda lijevo-desno''. 

Battleog - 191silvinjo
10 godina
neaktivan
Jbga propustil sam na steamu kad je bilo neki dan ets2, skandinavija i going east za 12e

Hvala,budem poledal u postavkama!
Potpis
15 godina
Euro Truck Simulator 2

ipak mi je ova "mašina" nekako najviše draga

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Evo jedna slika od tih konvoja, nazalost nemam vise slika dok smo imali neku blijedu crvenu bug forum boju koja je na suncu izgledala kao roza I evo jedna od sinoc dok sam malo nove getribe testiro :)

Evo našao sam i ja fotke od tih konvoja

Kupio i ovaj zadnji DLC Francusku,a jedino što još nemam je High Power Cargo dodatak,ono za uređenje skanije,za felge neću kupovat jer mi je to nepotrebno. U zadnje vrijeme igram samo MP, niti neznam više da SP postoji haha. Navečer uštekam volan,skuham kavu, cigare,izaberem rutu i vozi

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Iz Promodsa navode kako idući update za 1.26 neće zahtjevati DLC Francuska, već  idući u narednim razdobljima (dakle 1.27 ili kako već)......... 

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Tko radi ne boji se gladi ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

SCS coincidence, i think not (Prvi vozač )

Dobro drži volvo Dobro drži volvo
It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 2:01 (ja111).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
tino26 kaže...
macgyver 53 kaže...

Evo jedna slika od tih konvoja, nazalost nemam vise slika dok smo imali neku blijedu crvenu bug forum boju koja je na suncu izgledala kao roza I evo jedna od sinoc dok sam malo nove getribe testiro :)

Evo našao sam i ja fotke od tih konvoja

Kupio i ovaj zadnji DLC Francusku,a jedino što još nemam je High Power Cargo dodatak,ono za uređenje skanije,za felge neću kupovat jer mi je to nepotrebno. U zadnje vrijeme igram samo MP, niti neznam više da SP postoji haha. Navečer uštekam volan,skuham kavu, cigare,izaberem rutu i vozi

Lijepo lijepo.

Daj mi reci koji je IP od TS-a pa da odvozimo nesto 

Battleog - 191silvinjo
17 godina
Euro Truck Simulator 2

odavno nisam igrao ets 2 i sad bih opet da instaliram da bacim koju turu :D ako moze preporuka nekih must have modov-a ? jer vidim da stvarno ima puno toga na raspolaganju ali bih volio eto te "must have" koji ce popraviti igru... moze i u pp

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DangerousB kaže...

odavno nisam igrao ets 2 i sad bih opet da instaliram da bacim koju turu :D ako moze preporuka nekih must have modov-a ? jer vidim da stvarno ima puno toga na raspolaganju ali bih volio eto te "must have" koji ce popraviti igru... moze i u pp

Prvo i osnovno Promods (mapa), onda preporucujem neku Scaniu RJL, brutal hd lite(poboljsanje grafike u igri), jazzycat-ove prikolice, definitivno nadjes neki zvuk motora od Skanđe rjl (ima ih dosta). 

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Euro Truck Simulator 2

nisam dugo igrao ets2,sad sam instalirao i krenuo sa igrom

no nakon cc 5 min .pc se zagrije i ugasi

promijenio sam pastu na procesoru no opet isto

ne znam uzrok,prije cc  godinu dana sam sa istim igrao bez problema

evo sastav pc na slici

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav dobri ljudi .. Nisam igrao ETS stvarno dugo , od verzije 1.22 .. ponovo dobivam volju za gaženjem kilometara pa bi vas zamolio za par savjeta .. Po raznim stranicama vidio sam da je aktuelna neka mapa u kojoj ima i naš balkan , zagreb , sarajevo i beograd kao i cijela ukrajina , bugarska , rumunija , turska koja je spojena sa gruzijom i rusijom .. Zanima me gdje mogu pronaći te mape za download , pošto nisam ništa konkretno pronašao na ets2.lt .. 

P.S zadnje mape koje sam koristio su promods , rusmap , project balkan .. 

0 0 hvala 0
15 godina
trucktz kaže...

Pozdrav dobri ljudi .. Nisam igrao ETS stvarno dugo , od verzije 1.22 .. ponovo dobivam volju za gaženjem kilometara pa bi vas zamolio za par savjeta .. Po raznim stranicama vidio sam da je aktuelna neka mapa u kojoj ima i naš balkan , zagreb , sarajevo i beograd kao i cijela ukrajina , bugarska , rumunija , turska koja je spojena sa gruzijom i rusijom .. Zanima me gdje mogu pronaći te mape za download , pošto nisam ništa konkretno pronašao na ets2.lt .. 

P.S zadnje mape koje sam koristio su promods , rusmap , project balkan .. 

upravo su to te mape ali u novijim inačicama 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 7:16 (Gale92).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozz ljudi.Nikako nemogu se ulogirati na TruckMP.Mislim na njihovoj stranici od kud sam skinuo client,uspijem se ulogirati i pise mi kada sam zadnji put bio ulogiran i sve.Ali kada udjem u igru i upisem svoj mail i pass,kaze da je invalid mail or pass...Ne kuzim kako to da u igri me ne prepoznaje a na njihovoj stranici da?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

ProMods 2.12 je vani, ... skidanje u tijeku

095/8033306
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
walter79 kaže...

ProMods 2.12 je vani, ... skidanje u tijeku

danas skidanje i kupovanje DLC Francuska 

13 godina
neaktivan

Namješten promods 2.12 , Rusmap 1.7 te balkan projekct 2.2 .. zaista fantastičan spoj , oduševljen sam raznovrsću mapa , samog krajolika , pregleda , realnosti i uživanja .. Šteta što nemam dovoljno banki za DLC France , ali doće i to uskoro ! 

P.S Da li je south region kompaktibilan sa promodsom i rusmap

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Kvragu, jučer ugrabio DLC Francuska i sad vidim da novi Promods nije kompatibilan s njim. Ima li kakve obavijesti kad bi otprilike mogao biti?

Edit: može novi dlc s promods 2.12 ali novi promods onda preklapa dlc kao da ga ni nema, tek s 2.15 budu kompatibilni. Tako kažu na službenom forumu.

@trucktz

Pod što misliš south region, što je to?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 8:27 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vrinho kaže...

Kvragu, jučer ugrabio DLC Francuska i sad vidim da novi Promods nije kompatibilan s njim. Ima li kakve obavijesti kad bi otprilike mogao biti?

Edit: može novi dlc s promods 2.12 ali novi promods onda preklapa dlc kao da ga ni nema, tek s 2.15 budu kompatibilni. Tako kažu na službenom forumu.

@trucktz

pa za sada je aktualni promods 1.26 odnosno ETS2 1.26 i kaže se da je DLC Francuska kompatibilan s 1.26 promods te s ETS 1.26 

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Promods je 2.12 i kompatibilan je s 1.26 i dlc Francuska ali dlc-a kao da nema jer su ceste sve od Promodsove Francuske. Tek sa 2.15 verzijom Promodsa će srediti da bude DLC full kompatibilan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

@trucktz

http://ets2.lt/en/southern-region-v-5-0-beta/

mislim na ovu mapu , djeluje fantastično ali piše da je kompaktibilna samo sa rusmapom .. dok na scsforumu čitam komentare kako radi i na promods , ali je potreban neki fix

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Nisam upoznat s tom mapom, po datumu to je već dosta stari mod. Sigurno ju treba updateirati da radi s novijim verzijama igre.

Edit: sad sam našao temu na scs forumu, kompatibilna je s 1.25 i bude kompatibilna s Promods. Izgleda zbilja impresivno iz videa koje sam našao, ona vožnja po šumi.... sigurno ju stavljam kad sve srede.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 12:07 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kako radi novi Promods ? Jel pada FPS po gradovima i velikim raskršćima ko prethodni ili su to valjda uspili riješiti ?

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za promjenu RRT

Max1985

2 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Uff... Jedva čekam da ga konačno stave u igru kao original, malo za promjenu da nešto novo vozimo.

Malo OFF: točno takav (ista boja) je ove godine bio na Kamion & Bus Roll Showu kod Westgatea. Aaa... Užitak je bio samo sjedit u njemu. :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da li je moguce igrat ets2 multiplayer a da nemam na steamu to jest imam piratsku

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ne.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice