Poslao mi lega High Power Cargo Pack kao gift na steam,e sad me zanima koliko bi ja trebao cekati da mi se to pojavi na steam-u?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poslao mi lega High Power Cargo Pack kao gift na steam,e sad me zanima koliko bi ja trebao cekati da mi se to pojavi na steam-u?
pa trebalo bi ti tijekom updatea pokupiti dlc i radit će. barem je meni tako bilo kad sam uezo taj dlc kao gift sa g2play. sa dolaskom dlc-a počeo je i update i vidio sam te nove prikolice.
Sinoc sam ja apdejto igru ali sam imao nekih problema pa sam sada obrisao i skidam ponovo pa cemo vidjeti.Mozda i meni odma instalira taj dlc..
Razlika je mozda neprimjetna u ETS2, ali zapravo je druga stvar, vozim zapravo kipera, nikad nisam vozio tegljace, ali kad smo vozili bager na prikolici, znam da je imala naletnu kocnicu, tako da ove velike 12m prikolice imaju vjerojatno i neki bolje razvijeni sustavo od toga !!
Ako ima koji kolega koji vozi zapravo tegljace neka napise ovdje, posto ja nemam bas iskustva s prikolicama da ne napisem krivo ;)
da, ugradjuje se ta naletna kocnica ili kako se to strucno zove inerciona kocnica, samo joj ime govori, pri kocenju kamiona, sila inercije gura prikolicu ka kamionu i tako prikolica svojim naletom aktivira tu kocnicu. Takodjer kamioni imaju pneumatski sistem kocenja za razliku od automobila gdje je hidraulicni, jer su kod kamiona potrebne znato vece sile kocenja zbog samih tezina, i stoga se i cuje karakteristicni zvuk kod zasutavljanja kamiona.
Razlika je mozda neprimjetna u ETS2, ali zapravo je druga stvar, vozim zapravo kipera, nikad nisam vozio tegljace, ali kad smo vozili bager na prikolici, znam da je imala naletnu kocnicu, tako da ove velike 12m prikolice imaju vjerojatno i neki bolje razvijeni sustavo od toga !!
Ako ima koji kolega koji vozi zapravo tegljace neka napise ovdje, posto ja nemam bas iskustva s prikolicama da ne napisem krivo ;)
da, ugradjuje se ta naletna kocnica ili kako se to strucno zove inerciona kocnica, samo joj ime govori, pri kocenju kamiona, sila inercije gura prikolicu ka kamionu i tako prikolica svojim naletom aktivira tu kocnicu. Takodjer kamioni imaju pneumatski sistem kocenja za razliku od automobila gdje je hidraulicni, jer su kod kamiona potrebne znato vece sile kocenja zbog samih tezina, i stoga se i cuje karakteristicni zvuk kod zasutavljanja kamiona.
Također da dodam jos nesto, danasnji kamioni vise koce retarderom nego kocnicom, danas kocnica samo sluzi da se potpuno zaustavis, dok danasnji retarderi, pogotovo ovi sto imaju 4-5 stepeni kocenja te zaustavljaju ko ludi.
Na starom MAN-u i Mercedesu (i opcenito svim starim kamionima do 90tih) je frena, no ona nije toliko ucinkovita kao retarder jer moze unistiti motor ako se njom dugo koci.
Također da dodam jos nesto, danasnji kamioni vise koce retarderom nego kocnicom, danas kocnica samo sluzi da se potpuno zaustavis, dok danasnji retarderi, pogotovo ovi sto imaju 4-5 stepeni kocenja te zaustavljaju ko ludi.
Na starom MAN-u i Mercedesu (i opcenito svim starim kamionima do 90tih) je frena, no ona nije toliko ucinkovita kao retarder jer moze unistiti motor ako se njom dugo koci.
tacno, zamisli da na nizbrdici stalno stisces kocnicu a pod teretom si, kocnice bi stradale, najbolja preventiva je pomalo retarder ukljucit, u ets2 retarder solidno funkcionise, sve u svemu igra napreduje u dobrom smjeru.
PS: i retarder ima karakteristican zvuk :P, ono zujanje, u ets2 je vrlo realno odradjen taj zvuk
Pozadinsko osvjetljenje možeš promijeniti samo kroz def/vehicle/truck/<truck>/interior/dashboard_color.sui.
kako otvoriti def fajl ?
Šta kad ja stavim ove neke mape iz npr. Skandinavije, kako da onda odaberem da idem preko te mape, na šta moram paziti kada biram mapu?
Šta kad ja stavim ove neke mape iz npr. Skandinavije, kako da onda odaberem da idem preko te mape, na šta moram paziti kada biram mapu?
Samo odaberes rutu koja ide tamo i to je to.Moras samo paziti da ti verzija mape pase sa verzijom igre..
Si kupio igru ili imas jogurt verziju?
Kupi igru,barem sada nije skupa..Na forumu se o takvim stvarima nesmije raspravljati pa ces se morati sam snaci..
Na njihovoj stranici je skuplje,ali ima njih par koji si kupovali sa nekih stranica pa neka te savjetuju gdje bi mogao kupiti i proc sto jeftinije.A sto se tice MP,fora je kad igras sa legom i pricate na skajp recimo ali mene brzo nazivciraju kamikaze pa ni ne igram.Ima dosta idiota pa mi brzo pokvare igru.Cilj ti je isto sto i u SP samo sto je ono MP pa vidis ostale igrace.
Ako ubace snijeg u mp mogli bi brzo očekivat i neke modove za mp npr. za tuning i to. :)
Pozdrav svima koliko Vas ima
novi sam na forumu, pa evo odma jedno pitanje da li je netko imao problema sa svjetlima sa ovim novim patchom 1.15.x koristim "maxx2504 Scania Lightbox" mod i na prethodnoj verziji je sve bilo Ok ali sada na ovoj beti svjetlo ne radi, takođe niti lightbox na 50keda scania pa sam se ponovo vratio na 1.14.
Najavili su da će u slijedećem update-u za mp biti snijega... 
bit će to super, samo se nadam da snijeg neće biti samo vizualna promjena, nego da će vožnja biti fizički teža i komliciranija 
koji volan imas?
danas napokon nakon jako dugo vremena upalio mp i igrao sa frendom, dok je on sredjivao kamion posto je novi vozac ja sam se vrtio u krug sa prikolicom u no collision zoni da mi nebude dosadno i na jednom prodjem kroz prikolicu i tako mogu naopako voziti..
Najavili su da će u slijedećem update-u za mp biti snijega... 
bit će to super, samo se nadam da snijeg neće biti samo vizualna promjena, nego da će vožnja biti fizički teža i komliciranija 
Da, ako bude fizika promjenjena bit ce haha, ali samo zamislite sad one overtakere, trolove i one koi voze brzo haha. PA to ce biti nered,,,,
Upravo tako bice to bas ufuf ... hoho ... 
MP kaze;
The snow mod will be released with ETS2MP mod. So, by downloading ETS2MP, you will also download this snow mod.
The roads will be slippery, but not too much. @Satan19990 created snow mod with 3 levels. If i remember good, we choosed 2nd level
Upravo tako bice to bas ufuf ... hoho ... 
MP kaze;
The snow mod will be released with ETS2MP mod. So, by downloading ETS2MP, you will also download this snow mod.
The roads will be slippery, but not too much. @Satan19990 created snow mod with 3 levels. If i remember good, we choosed 2nd level
E, onda ce se vidjeti tko je pravi šofer
dajte mi neke dobre mape za patch 1.14
ce biti lanci u igri za snijeg ili samo zimske gume? da su barem napravili da se gume sa vremenom trose pa da ih moras zamjeniti nakon odredjenog broja km i da losije drze cestu ...