- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako aktivirat ovaj kur$c od DLC-a???
edit: rjesia sam.
Steam > Games > Activate a product ...
edit:
MP casti sa: "Steam has stopped working" > iskljuciti (deaktivirati) christmas dlc ... 
Steam > Library > ets2 > Properties > DLC ...
pozdrav ekipo :) :)
malo sam napravio vecu pauzu od igranja pa sad mi se poceo opet igrati :))))
nemam jos nazalost originalnu igru :(
daj mi recite neke dobre mape vise bi volio tamo gdje ima vise lokalni cesta
neki dobar mod za prikolice(da ih ima vise)
koji mogu najbolji zadnji patch igrati(nemam originalnu igru)
i neki mod za xsenon svjetla :) :) :)
pozdrav ekipo :) :)
malo sam napravio vecu pauzu od igranja pa sad mi se poceo opet igrati :))))
nemam jos nazalost originalnu igru :(
daj mi recite neke dobre mape vise bi volio tamo gdje ima vise lokalni cesta
neki dobar mod za prikolice(da ih ima vise)
koji mogu najbolji zadnji patch igrati(nemam originalnu igru)
i neki mod za xsenon svjetla :) :) :)
Ako ti je puno dati 3€ za igru koju ćeš igrati mjesecima, možda čak i godinama, nemoj je nikako ni igrati.
Kad uđem u MP traži mi: Please login to your ETS2 MP account i sada ja trebam upisat svoju E-Mail adresu i pasword ali nemogu upisat E-Mail jer mi neda da upišem @, jednostavno neda jebo im ja pas mater, več mi pun ku*ac tih MP govana, koda u pentagon provaljujem nabijem ih na ku*ac poljski...Jel zna neko šta treba?
ja napisem u google trazilicu svoj mail i kopiram ga i kad se idem logirat samo zaljepim sve. samo kopiraj cijeli mail i zaljepi tamo
ja napisem u google trazilicu svoj mail i kopiram ga i kad se idem logirat samo zaljepim sve. samo kopiraj cijeli mail i zaljepi tamo
Pa ne mogu kad mi neda desni klik miša u polje gdje treba upisat da obavim copy-paste...
Ovo je vrhunac idiotizma, traži e-mail al neda @....
Ctrl+v
Ctrl+v
Hvala, ali izbaci mi invalid e-mail ili pasword...kako, aj kako.?
Ctrl+v
"Ja sam novi vozač s malo radnog staža, ... " 
Pa samo ispravan pass i mail, eto tako ...
Ctrl+v
"Ja sam novi vozač s malo radnog staža, ... " 
Pa samo ispravan pass i mail, eto tako ...
Valjda mogu iz 100 pokušaja pravilno napisaat svoj E-Mail i pasword..znači treba upisat E-mail i pasword koji upisujem na stranici ****@net.hr?
da, zekat@hr.net > cijeli koji si prijavio na MP
to copy/paste ...
Koliko se sjećam kad sam se regao na forum od ets2 mp tražio me da se logiram preko Steama i automatski mi je pisao nadimak, email i lozinka koju koristim za Steam. Samo sam promijenio nadimak, ostavio sve ostalo kako je.
Na email mi je došlo da potvrdim registraciju i to je to uglavnom.
Svaki put upišem taj email i lozinku i bez problema radi mp.
Hello, new update has been just released - 0.1.1 r3
Changelog:
Added support for Christmas paintjobs DLC pack.
Added option to remember password and mail.
Improved validating version of game client. Now you can retry this process if it failed.
Improved banning in server. Now players truck is immediately removed from game world after ban.
Fixed some memory corruption problems in client and server.
Fixed crash when delivering a cargo without owned truck.
Fixed client and chat log.
Will be out around 20:00 (Polish time).
Zna netko kakav je ovo update od 240 mb?
Dosla 1.15 verzija.
Da, to je beta verzija ali sa jako zanimljivim poboljšanjima, SCS kapa do poda
Idem sad skinuti i pogledati...
Changelist
- New Exclusive interior for DAF Euro 6
- New sounds for Scania V6 engines
- New sounds for Iveco Highway and Iveco Stralis
- Support for different dashboard computer black-light colors
- Showroom updates:
- New interface for showrooms
- New showroom interior
- New look for small truck dealers
- Significantly faster autosaving
- Gameplay improvements
- Interior camera motion feature - camera can now simulate movements of the player's body and motion of the truck seat
- Smart cruise control - retarder will now be used automatically
- Trailer brake
- Support for second reverse gear for custom H-Shifter layouts
- Support for Holiday Special content
Trailer brake ili ti kocnica na prikolici, svaka je prikolica ima (ili bar vecina) inace se nebi nikad zaustavio kada bi samo kocnice sa tegljaca kocile !! ;))
Šta nije to bilo i prije jer bi teret gurao kamion pri naglom kocenju ( dobro mozda i nebi jer fizika nije bas realna :D ) a i nisam osjetio neku razliku u kocenju.
EDIT: Čitam komentare na SCS blogu i neki lik napiso da se Scania R730 trudi pobjedit kočnicu prikolice, možda je to kočnica da prikolicu drži na mjestu kad nije prikvačena.
Razlika je mozda neprimjetna u ETS2, ali zapravo je druga stvar, vozim zapravo kipera, nikad nisam vozio tegljace, ali kad smo vozili bager na prikolici, znam da je imala naletnu kocnicu, tako da ove velike 12m prikolice imaju vjerojatno i neki bolje razvijeni sustavo od toga !!
Ako ima koji kolega koji vozi zapravo tegljace neka napise ovdje, posto ja nemam bas iskustva s prikolicama da ne napisem krivo ;)
Pozadinsko osvjetljenje možeš promijeniti samo kroz def/vehicle/truck/<truck>/interior/dashboard_color.sui.
Poslao mi lega High Power Cargo Pack kao gift na steam,e sad me zanima koliko bi ja trebao cekati da mi se to pojavi na steam-u?
Poslao mi lega High Power Cargo Pack kao gift na steam,e sad me zanima koliko bi ja trebao cekati da mi se to pojavi na steam-u?
pa trebalo bi ti tijekom updatea pokupiti dlc i radit će. barem je meni tako bilo kad sam uezo taj dlc kao gift sa g2play. sa dolaskom dlc-a počeo je i update i vidio sam te nove prikolice.

....