Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.981.623
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

znaci mogao bih igrati bez stekanja?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Davorr3 kaže...

S obzirom da igras na laptopu, ne vjerujem, mozes igrat al s stekanjem

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Haker_x kaže...

U mene jedva low sa 25-30 fps-a(konfa pod "Moj PC"), ali nema veze, sakupio sam nekih para pa će se uzeti kakva solidna grafička, makar za medium postavke i 40+ fps-a :)

Pa ja ne vjerujem, ti imaš integriranu grafu i 25-30 FPSa, ja imam HD7770 OC i imam 20-tak fpsa (na autocesti 27 - 28)

Ja igram na high, al opet ono..

Ali velika je razlika izmedju High i Low, ja sam sve do dna smanjio, jest da je malo tesko kada ulazi u igru dok ocita tsm i ostalo, ali kada vozim imam 25-30 fps-a

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 12:00 (Haker_x).
13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Davorr3 kaže...

S obzirom da igras na laptopu, ne vjerujem, mozes igrat al s stekanjem

steta, hvala svejedno

13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Hrvek1909 kaže...
Haker_x kaže...

U mene jedva low sa 25-30 fps-a(konfa pod "Moj PC"), ali nema veze, sakupio sam nekih para pa će se uzeti kakva solidna grafička, makar za medium postavke i 40+ fps-a :)

Pa ja ne vjerujem, ti imaš integriranu grafu i 25-30 FPSa, ja imam HD7770 OC i imam 20-tak fpsa (na autocesti 27 - 28)

Ja igram na high, al opet ono..

Ali velika je razlika izmedju High i Low, ja sam sve do dna smanjio, jest da je malo tesko kada ulazi u igru dok ocita tsm i ostalo, ali kada vozim imam 25-30 fps-a

Velika je razlika između high i low, a još veća između integrirke i 7770..

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nisam dugo igrao igru a ni pisao u temi. I odna kad sam vidio mod za stari mercedesov kamion dobio sam želju za igranjem {#} Jel vama radi  mod za njegov zvuk i jel ima neki slabiji motor za njeg od npr. 300-350ks? Btw evo kad već pričamo o fps-u moj možete vidjet na slici u gradu s unutrašnjom kamerom oko 33, postavke su na high-ultra a igram na prvoj konfi pod moj pc. E da isključio sam sve modove koji bi mogli smetat zvuku od mercedesa a igram na 1.8.2.5 patchu. LP!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...

Nisam dugo igrao igru a ni pisao u temi. I odna kad sam vidio mod za stari mercedesov kamion dobio sam želju za igranjem {#} Jel vama radi  mod za njegov zvuk i jel ima neki slabiji motor za njeg od npr. 300-350ks? Btw evo kad već pričamo o fps-u moj možete vidjet na slici u gradu s unutrašnjom kamerom oko 33, postavke su na high-ultra a igram na prvoj konfi pod moj pc. E da isključio sam sve modove koji bi mogli smetat zvuku od mercedesa a igram na 1.8.2.5 patchu. LP!

Otvori mod od kamiona i idi u def-vehicle-truck-mersedes.1632 i izbriši sound folder. Onda će drugi zvuk proraditi, kod mene je. 

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam ja za njega OM403 V10 od 320HP i ZF mijenjac 16 brzina sa ili bez retardera

Mod za zvuk mi radi, nije los, ali je nerealan za Mečku, pricao sam sa autorom moda za zvuk i poslao mu par snimki sto ja imam, pa ce viti moze li sloziti bolji zvuk ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 14:14 (Kiki287).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

­

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
I evo napravio sam i to sto si rekao i pokrenuo ali opet se nije ucitala mapa. E sad jeli problem u tome sto je 4.6 meni prvi dl tsm mape ili moram imati i prethodne mape? Mozda je problem to sto je moja verzija igre 1.7. nesto? Ili je problem u tome da ne nudi cijelu mapu dok ne osnujes svoju tvrtku?
He who dares, Wins!
12 godina
Kiki287 kaže...

Imam ja za njega OM403 V10 od 320HP i ZF mijenjac 16 brzina sa ili bez retardera

Mod za zvuk mi radi, nije los, ali je nerealan za Mečku, pricao sam sa autorom moda za zvuk i poslao mu par snimki sto ja imam, pa ce viti moze li sloziti bolji zvuk ;)

Možeš negdje uploadat mod za taj motor?

14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Kiki287 kaže...

Možeš negdje uploadat mod za taj motor?

http://www.mediafire.com/download/1i90ea94ia3czs4/Mercedes_NG1631_V2.0+improved.rar

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 15:33 (Kiki287).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ah taj MegaStore mod... Uvijek me razveseli što sve mogu sa njime :D

P.S.: Ovo je sve rađeno na testnom profilu, glavni ne smijem dirati

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
Seanai kaže...
I evo napravio sam i to sto si rekao i pokrenuo ali opet se nije ucitala mapa. E sad jeli problem u tome sto je 4.6 meni prvi dl tsm mape ili moram imati i prethodne mape? Mozda je problem to sto je moja verzija igre 1.7. nesto? Ili je problem u tome da ne nudi cijelu mapu dok ne osnujes svoju tvrtku?

Problem je 1.7.x, ili nadji v1.8.x ili mapu za v1.7.x a to je TruckSim Map v4.1.2a ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kiki287 hvala na linku,  još samo kad bi autor moda malo detaljnije napravio kamion bilo bi super. Btw ako bude nešto od onog sound moda javi :)

jedva sam izašo odavde :) jedva sam izašo odavde :)
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nisam dugo igrao i sada gledam malo po modovi šta je novog izašlo i nisam našao tandem... 

zna li netko jel ima neki tandem da radi ili to neće ni biti... ili barem duplu prikolicu kao što je bilo u ETS 1....

--> gas -- gas <---

0 0 hvala 0
12 godina
DriverOS kaže...

nisam dugo igrao i sada gledam malo po modovi šta je novog izašlo i nisam našao tandem... 

zna li netko jel ima neki tandem da radi ili to neće ni biti... ili barem duplu prikolicu kao što je bilo u ETS 1....

BDF Tandem Truck Pack v19.0  ->  Download here: Devil Tandem Truck Pack

17 godina
Euro Truck Simulator 2

...evo Vam mali dodatak pa probajte. Trebao bi da radi na svim mapama i verzijama igre,izvukao sam ga iz jednog drugog moda. A radi se o skinovanim Opalinima/autobusima, da nisu više jednobojni...  http://www66.zippyshare.com/v/69712233/file.html

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Kiki287 hvala na linku,  još samo kad bi autor moda malo detaljnije napravio kamion bilo bi super. Btw ako bude nešto od onog sound moda javi :)

A nema se tu na njemu vise sto napraviti, osim mozda dodati 6x2 osovina i popraviti oznake:

4x2 - 1632

6x2 - 2032

6x4 - 2232

Ako bude novi zvuk dobar, napraviti cu video ;)

2232 2232
2032 2032
12 godina
lion002 kaže...

...evo Vam mali dodatak pa probajte. Trebao bi da radi na svim mapama i verzijama igre,izvukao sam ga iz jednog drugog moda. A radi se o skinovanim Opalinima/autobusima, da nisu više jednobojni...  http://www66.zippyshare.com/v/69712233/file.html

Hej, ma svi bus-evi su ti super (tsm 4.6 i v1.8.2.5) ... {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

meni tsm 4.61 radi na starom profilu, provo sam onaj stari tsm izbacio i ubacio novi , zatim ucitao i igru i sve normalno, pare, kilometraza, garaze {#}

spusteni do zemlje, siroke su felne, u krivini nema zime u kadu kad se sedne

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Uspio instalirat TSM, problem je bio u 7zipu :/ Ovo mi je prvi put da sam instalirao neku mapu i mogu reci da sam odusevljen. Kako su ljudi slozili dobru mapu, i odmah prva Tura narezane fosne za Grčku, pa ćemo ubost neki povratak preko Zadra :)

He who dares, Wins!

1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

U Berlinu guzva pred farmom ?!? moozda ce dijeliti mlijeko ... {#}

Berlin > Drama (GR) za novu firmu Discounter (1856 km) a samo 3.444 eur, koji bedak a jos me i GPS savjetuje "preko prece naokolo blize" ... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo par friški slika sa danasnje ture :D

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prestao sam igrati TSM mapu cim je izasla expanzija GoEast.Od tada su prosli mjeseci, i stiglo nam par sluzbenih  patcheva za ETS2. Sad sam na 1.8.xxx.

Zanima me kakva je sada TSM mapa? Prije je vazilo da je bilo puno svega ali losije kvalitete nego recimo ProMods-ova mapa, ili DLC. kakva je sada situacija? Jesu li sto poradili na detaljima TSM mape?Drago mi je da su opet dodali nove rute po Italiji.

Pozz.

0 1 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...novi reverse sound/test ....   

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 23:31 (lion002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja jos uvijek na 1.8.2.5 zbog Promods-a

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo old school-a {#}

Moj PC  
10 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo konacno je scs dobio licencu od mercedesa {#}https://twitter.com/SCSsoftware/status/448400532336832513

spusteni do zemlje, siroke su felne, u krivini nema zime u kadu kad se sedne

8 1 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...

Malo old school-a {#}

koje modove upotrebljavaš za manje retrovizore i info advisor na desnoj strani bez gps slike?

hvala

095/8033306
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice