znaci mogao bih igrati bez stekanja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S obzirom da igras na laptopu, ne vjerujem, mozes igrat al s stekanjem
U mene jedva low sa 25-30 fps-a(konfa pod "Moj PC"), ali nema veze, sakupio sam nekih para pa će se uzeti kakva solidna grafička, makar za medium postavke i 40+ fps-a :)
Pa ja ne vjerujem, ti imaš integriranu grafu i 25-30 FPSa, ja imam HD7770 OC i imam 20-tak fpsa (na autocesti 27 - 28)
Ja igram na high, al opet ono..
Ali velika je razlika izmedju High i Low, ja sam sve do dna smanjio, jest da je malo tesko kada ulazi u igru dok ocita tsm i ostalo, ali kada vozim imam 25-30 fps-a
S obzirom da igras na laptopu, ne vjerujem, mozes igrat al s stekanjem
steta, hvala svejedno
U mene jedva low sa 25-30 fps-a(konfa pod "Moj PC"), ali nema veze, sakupio sam nekih para pa će se uzeti kakva solidna grafička, makar za medium postavke i 40+ fps-a :)
Pa ja ne vjerujem, ti imaš integriranu grafu i 25-30 FPSa, ja imam HD7770 OC i imam 20-tak fpsa (na autocesti 27 - 28)
Ja igram na high, al opet ono..
Ali velika je razlika izmedju High i Low, ja sam sve do dna smanjio, jest da je malo tesko kada ulazi u igru dok ocita tsm i ostalo, ali kada vozim imam 25-30 fps-a
Velika je razlika između high i low, a još veća između integrirke i 7770..
Nisam dugo igrao igru a ni pisao u temi. I odna kad sam vidio mod za stari mercedesov kamion dobio sam želju za igranjem Jel vama radi mod za njegov zvuk i jel ima neki slabiji motor za njeg od npr. 300-350ks? Btw evo kad već pričamo o fps-u moj možete vidjet na slici u gradu s unutrašnjom kamerom oko 33, postavke su na high-ultra a igram na prvoj konfi pod moj pc. E da isključio sam sve modove koji bi mogli smetat zvuku od mercedesa a igram na 1.8.2.5 patchu. LP!
Nisam dugo igrao igru a ni pisao u temi. I odna kad sam vidio mod za stari mercedesov kamion dobio sam želju za igranjem Jel vama radi mod za njegov zvuk i jel ima neki slabiji motor za njeg od npr. 300-350ks? Btw evo kad već pričamo o fps-u moj možete vidjet na slici u gradu s unutrašnjom kamerom oko 33, postavke su na high-ultra a igram na prvoj konfi pod moj pc. E da isključio sam sve modove koji bi mogli smetat zvuku od mercedesa a igram na 1.8.2.5 patchu. LP!
Otvori mod od kamiona i idi u def-vehicle-truck-mersedes.1632 i izbriši sound folder. Onda će drugi zvuk proraditi, kod mene je.
Imam ja za njega OM403 V10 od 320HP i ZF mijenjac 16 brzina sa ili bez retardera
Mod za zvuk mi radi, nije los, ali je nerealan za Mečku, pricao sam sa autorom moda za zvuk i poslao mu par snimki sto ja imam, pa ce viti moze li sloziti bolji zvuk ;)

Imam ja za njega OM403 V10 od 320HP i ZF mijenjac 16 brzina sa ili bez retardera
Mod za zvuk mi radi, nije los, ali je nerealan za Mečku, pricao sam sa autorom moda za zvuk i poslao mu par snimki sto ja imam, pa ce viti moze li sloziti bolji zvuk ;)
Možeš negdje uploadat mod za taj motor?
Možeš negdje uploadat mod za taj motor?
http://www.mediafire.com/download/1i90ea94ia3czs4/Mercedes_NG1631_V2.0+improved.rar
Problem je 1.7.x, ili nadji v1.8.x ili mapu za v1.7.x a to je TruckSim Map v4.1.2a ...
Kiki287 hvala na linku, još samo kad bi autor moda malo detaljnije napravio kamion bilo bi super. Btw ako bude nešto od onog sound moda javi :)
nisam dugo igrao i sada gledam malo po modovi šta je novog izašlo i nisam našao tandem...
zna li netko jel ima neki tandem da radi ili to neće ni biti... ili barem duplu prikolicu kao što je bilo u ETS 1....
nisam dugo igrao i sada gledam malo po modovi šta je novog izašlo i nisam našao tandem...
zna li netko jel ima neki tandem da radi ili to neće ni biti... ili barem duplu prikolicu kao što je bilo u ETS 1....
BDF Tandem Truck Pack v19.0 -> Download here: Devil Tandem Truck Pack
...evo Vam mali dodatak pa probajte. Trebao bi da radi na svim mapama i verzijama igre,izvukao sam ga iz jednog drugog moda. A radi se o skinovanim Opalinima/autobusima, da nisu više jednobojni... http://www66.zippyshare.com/v/69712233/file.html
Kiki287 hvala na linku, još samo kad bi autor moda malo detaljnije napravio kamion bilo bi super. Btw ako bude nešto od onog sound moda javi :)
A nema se tu na njemu vise sto napraviti, osim mozda dodati 6x2 osovina i popraviti oznake:
4x2 - 1632
6x2 - 2032
6x4 - 2232
Ako bude novi zvuk dobar, napraviti cu video ;)
...evo Vam mali dodatak pa probajte. Trebao bi da radi na svim mapama i verzijama igre,izvukao sam ga iz jednog drugog moda. A radi se o skinovanim Opalinima/autobusima, da nisu više jednobojni... http://www66.zippyshare.com/v/69712233/file.html
Hej, ma svi bus-evi su ti super (tsm 4.6 i v1.8.2.5) ...
meni tsm 4.61 radi na starom profilu, provo sam onaj stari tsm izbacio i ubacio novi , zatim ucitao i igru i sve normalno, pare, kilometraza, garaze
Uspio instalirat TSM, problem je bio u 7zipu :/ Ovo mi je prvi put da sam instalirao neku mapu i mogu reci da sam odusevljen. Kako su ljudi slozili dobru mapu, i odmah prva Tura narezane fosne za Grčku, pa ćemo ubost neki povratak preko Zadra :)
Prestao sam igrati TSM mapu cim je izasla expanzija GoEast.Od tada su prosli mjeseci, i stiglo nam par sluzbenih patcheva za ETS2. Sad sam na 1.8.xxx.
Zanima me kakva je sada TSM mapa? Prije je vazilo da je bilo puno svega ali losije kvalitete nego recimo ProMods-ova mapa, ili DLC. kakva je sada situacija? Jesu li sto poradili na detaljima TSM mape?Drago mi je da su opet dodali nove rute po Italiji.
Pozz.
evo konacno je scs dobio licencu od mercedesa https://twitter.com/SCSsoftware/status/448400532336832513
Malo old school-a
koje modove upotrebljavaš za manje retrovizore i info advisor na desnoj strani bez gps slike?
hvala