- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da neznas ti mozda gdje da nadjem kljuc za verziju 1.4.8
ovdje nema takvih stvari , tek si doso citaj pravila ! 
Biciklista umalo zatepao jer me je bus stigao a ja taman krenuo na drugu traku na kojoj je bus,jojojoj 
Pa mogo si ga proć u svojoj traci bez da prelaziš u drugu..
Pogledaj GPS,možeš jasno viditi gdje tream sketat i ja sam krenuo međutim dok se kamion nakani
ima li neko kljuc za verziju 1.4.8
Alo vidiš li ti šta ti je kolega iznad napiso? Lijepo kupi igru i nemoj bit dosadan! I pročitaj ovo par puta http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx
Novi rekordi u 11 i 12. Nemožem se obuzdat pa bih molio link za teške terete (1.4.8)?
Opet ti spamaš sa tim rekordima, brzinama i s*anjima 
Novi rekordi u 11 i 12. Nemožem se obuzdat pa bih molio link za teške terete (1.4.8)?
daj se lega sredi, odi fino instaliraj si neku trkaću igru, ili promijeni konzolu, pa igraj Gran Turismo (bilo koji)
nego, počeo sam svoj onaj mazohistički projekt, s 0€ na startu i rekao da neću uzimat kamion na kredit dok ne dohvatim nekih 100-150 k €
za sada pošto nisam imao previše vremena (zbog posla preko ljeta) odvozio tek nekih 10 fura, uglavno kretajući iz hrvatskih gradova, vozeći svašta, došao sam tek na 12k €
Imam osjećaj da mi ovo neće dosadit

EDIT: zaboravih napomenit hard economy mod, ali to sam sam nešto čačko po fajlu, pa da iskren budem ne znam ni kolku sam brojku stavio haha
pa nis novo, tako i ja vozim, napravio 10-12 tura do sad sigurno, a u kasi nema ni 20t€ hahaha...
Ključ evo možeš nać O V D J E tu ćeš ga nać 100% 
Tebe dijete drago ni teret od 200 tona ne moze obuzdati...
Slike su onako usput stavljene, treba mi link za teške terete. Ako je to za tebe sranje, za mene nije.,samo sam danas napravio ~7000km vozim brale po cjele dane, preko 80 grla radi za mene...
Slike su onako usput stavljene, treba mi link za teške terete. Ako je to za tebe sranje, za mene nije.,samo sam danas napravio ~7000km vozim brale po cjele dane...
OK, 
Ali moram ti i reć da su slike potpuni promašaj i da su odvratile pozornost od tvog pitanja pa si OPET umjesto odgovora dobio 10 TD-ova
http://www.simgamemod.com/heavy-haulage-trailers/
http://www.eurotruck2mods.com/ets2-mods/heavy-transport-trailer.html
12-i TD by me ccc 
12-i TD by me ccc 
Inače u šoferskim krugovima me zovu interceptor.
12-i TD by me ccc 
ti si puko ko titanic... brijem da su ti vrhunac soferstva bile limex tacke
po svemu sto si do sad pokazao to smo jedino mogli zakljuciti...
Limex CROATIA 
Danas sam ih gurao ali malo mi cvili kotač, moram ih na servis odgurat 
http://www.smit-commerce.hr/aploads/artikli/kolica-07410.jpg
12-i TD by me ccc 
ti si puko ko titanic... brijem da su ti vrhunac soferstva bile limex tacke
po svemu sto si do sad pokazao to smo jedino mogli zakljuciti...
Nemoj tako, limexov bicikli 
Slike su onako usput stavljene, treba mi link za teške terete. Ako je to za tebe sranje, za mene nije.,samo sam danas napravio ~7000km vozim brale po cjele dane, preko 80 grla radi za mene...
Ti si prijo jedan vrlo nesretan covik, sigurno zapravo nisi uspio postati vozac pa sad ovako sam sebi dajes nadu, jer jedino kamion mozes voziti na ETS2, a zaravo nikada ;)
Ti si prijo jedan vrlo nesretan covik, sigurno zapravo nisi uspio postati vozac pa sad ovako sam sebi dajes nadu, jer jedino kamion mozes voziti na ETS2, a zaravo nikada ;)
Ma možda je problem, da budem iskren u muzici koja svira dok vozim, ponese me i moram ga očepit, pa ko nebi...
pozz momci,dali znate mozda dali mogu raditi skupa skandinavija i tsm 3.5 map????
pozz momci,dali znate mozda dali mogu raditi skupa skandinavija i tsm 3.5 map????
Koliko ja znam ne 
Nope! 
joooooj,bas steta,nego dali mozda znas mod od nekok starijeg kamiona marke man,mercedes i tako?? 
joooooj,bas steta,nego dali mozda znas mod od nekok starijeg kamiona marke man,mercedes i tako?? 
Ja ne, ali sigurno ces naci na ets2.lt ... 
Vidi ti yuge..udri mehoooo ...
dva vozaca malo jaca, sjede iza upravljaca.. najbolja serija , jesam 97-o godiste ali stvarno ova serija rastura sa ckaljom
sjetio si me na moga komšiju stalno je ovo pjevo :D hahah
A šta djeca znaju.....
Po svemu sto smo dosad vidjeli i culi u tvojim postovima, znaju puno vise od tebe...
A šta djeca znaju.....
Zekat..Nezz zašto ali pošto si tako uporani i glup k'o točak od Limexa....Ja kad vidim tvoj post lupim TD bezz da ga pročitam..JEdino kad vidim da je neka čitaba pa je pročitam i tek ondda lupim TD