Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.219
|
čitano: 8.163.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi rekordi u 11 i 12. Nemožem se obuzdat pa bih molio link za teške terete (1.4.8)?

Moj PC  
2 17 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
iveco hi-way kaže...

da neznas ti mozda gdje da nadjem kljuc za verziju 1.4.8

ovdje nema takvih stvari , tek si doso citaj pravila ! {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Hrvek1909 kaže...
Strm kaže...

Biciklista umalo zatepao jer me je bus stigao a ja taman krenuo na drugu traku na kojoj je bus,jojojoj {#}

Pa mogo si ga proć u svojoj traci bez da prelaziš u drugu..

Pogledaj GPS,možeš jasno viditi gdje tream sketat i ja sam krenuo međutim dok se kamion nakani

Strm
13 godina
iveco hi-way kaže...

ima li neko kljuc za verziju 1.4.8 

Alo vidiš li ti šta ti je kolega iznad napiso? Lijepo kupi igru i nemoj bit dosadan! I pročitaj ovo par puta http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 18:18 (macgyver 53).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Novi rekordi u 11 i 12. Nemožem se obuzdat pa bih molio link za teške terete (1.4.8)?

Opet ti spamaš sa tim rekordima, brzinama i s*anjima {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
Zekat kaže...

daj se lega sredi, odi fino instaliraj si neku trkaću igru, ili promijeni konzolu, pa igraj Gran Turismo (bilo koji)

nego, počeo sam svoj onaj  mazohistički projekt, s 0€ na startu i rekao da neću uzimat kamion na kredit dok ne dohvatim nekih 100-150 k €
za sada pošto nisam imao previše vremena (zbog posla preko ljeta) odvozio tek nekih 10 fura, uglavno kretajući iz hrvatskih gradova, vozeći svašta, došao sam tek na 12k €

Imam osjećaj da mi ovo neće dosadit {#} {#}

EDIT: zaboravih napomenit hard economy mod, ali to sam sam nešto čačko po fajlu, pa da iskren budem ne znam ni kolku sam brojku stavio haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 18:51 (TheAnswer023).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

pa nis novo, tako i ja vozim, napravio 10-12 tura do sad sigurno, a u kasi nema ni 20t€ hahaha...

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ključ evo možeš nać O V D J E  tu ćeš ga nać 100% {#}

5 0 hvala 0
12 godina
Zekat kaže...

Tebe dijete drago ni teret od 200 tona ne moze obuzdati...{#}

15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
Zekat kaže...

Slike su onako usput stavljene, treba mi link za teške terete. Ako je to za tebe sranje, za mene nije.,samo sam danas napravio ~7000km vozim brale po cjele dane, preko 80 grla radi za mene...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 20:27 (Zekat).
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Slike su onako usput stavljene, treba mi link za teške terete. Ako je to za tebe sranje, za mene nije.,samo sam danas napravio ~7000km vozim brale po cjele dane... 

OK, {#}

Ali moram ti i reć da su slike potpuni promašaj i da su odvratile pozornost od tvog pitanja pa si OPET umjesto odgovora dobio 10 TD-ova 

http://www.simgamemod.com/heavy-haulage-trailers/

http://www.eurotruck2mods.com/ets2-mods/heavy-transport-trailer.html

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 20:31 (mantgxtruck).
14 godina
Zekat kaže...

12-i TD by me ccc {#}

Strm
15 godina
neaktivan
Strm kaže...
Zekat kaže...

12-i TD by me ccc {#}

Inače u šoferskim krugovima me zovu interceptor.

16 godina
Zekat kaže...
Strm kaže...
Zekat kaže...

12-i TD by me ccc {#}

ti si puko ko titanic... brijem da su ti vrhunac soferstva bile limex tacke {#} po svemu sto si do sad pokazao to smo jedino mogli zakljuciti...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Limex CROATIA {#}

Danas sam ih gurao ali malo mi cvili kotač, moram ih na servis odgurat {#}

http://www.smit-commerce.hr/aploads/artikli/kolica-07410.jpg

5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Zekat kaže...
Strm kaže...
Zekat kaže...

12-i TD by me ccc {#}

ti si puko ko titanic... brijem da su ti vrhunac soferstva bile limex tacke {#} po svemu sto si do sad pokazao to smo jedino mogli zakljuciti...

Nemoj tako, limexov bicikli {#}

12 godina
RuskeGTT kaže...

btw ne vidim RI regu :/

Kako ne ... a sada ... ? "... i znaci uz vise pokusaja i malo srece naletecemo na zeljeni grad ..."

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
mantgxtruck kaže...
Zekat kaže...

Slike su onako usput stavljene, treba mi link za teške terete. Ako je to za tebe sranje, za mene nije.,samo sam danas napravio ~7000km vozim brale po cjele dane, preko 80 grla radi za mene...

Ti si prijo jedan vrlo nesretan covik, sigurno zapravo nisi uspio postati vozac pa sad ovako sam sebi dajes nadu, jer jedino kamion mozes voziti na ETS2, a zaravo nikada ;)

15 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Zekat kaže...
mantgxtruck kaže...
Zekat kaže...

Ti si prijo jedan vrlo nesretan covik, sigurno zapravo nisi uspio postati vozac pa sad ovako sam sebi dajes nadu, jer jedino kamion mozes voziti na ETS2, a zaravo nikada ;)

Ma možda je problem, da budem iskren u muzici koja svira dok vozim, ponese me i moram ga očepit, pa ko nebi...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz momci,dali znate mozda dali mogu raditi skupa skandinavija i tsm 3.5 map????{#}

http://ets2.lt/en/category/maps/page/2/

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
croatia324231 kaže...

pozz momci,dali znate mozda dali mogu raditi skupa skandinavija i tsm 3.5 map????{#}

Koliko ja znam ne {#}

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ma možda je problem, da budem iskren u muzici koja svira dok vozim, ponese me i moram ga očepit, pa ko nebi...

A tako ti B*ga pisme {#}

12 godina
croatia324231 kaže...

Nope! {#}

12 godina
neaktivan

joooooj,bas steta,nego dali mozda znas mod od nekok starijeg kamiona marke man,mercedes i tako?? {#}

http://ets2.lt/en/category/maps/page/2/
12 godina
croatia324231 kaže...

joooooj,bas steta,nego dali mozda znas mod od nekok starijeg kamiona marke man,mercedes i tako?? {#}

Ja ne, ali sigurno ces naci na ets2.lt ... {#}

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Vidi ti yuge..udri mehoooo ...

dva vozaca malo jaca, sjede iza upravljaca.. najbolja serija , jesam 97-o godiste ali stvarno ova serija rastura sa ckaljom {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sjetio si me na moga komšiju stalno je ovo pjevo :D hahah

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A šta djeca znaju.....

Ja sam novi vovi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 12 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Po svemu sto smo dosad vidjeli i culi u tvojim postovima, znaju puno vise od tebe...

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Zekat kaže...

A šta djeca znaju.....

Zekat..Nezz zašto ali pošto si tako uporani i glup k'o točak od Limexa....Ja kad vidim tvoj post lupim TD bezz da ga pročitam..JEdino kad vidim da je neka čitaba pa je pročitam i tek ondda lupim TD {#}

Strm
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice