Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.857.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Euro Truck Simulator 2
tonchy kaže...

Pozdrav. Danas sam prvi put zaigrao ETS2 i nisam se razočarao. Igra je predobra, pogotovo ako se igra uz volan. No zanima me nešto.. Kako ste skombinirali volan (ako igrate njime) i miš za okretanje kamere? Ja sam uspio jedino okretati volan s 1 rukom, a drugom kontrolirao miš, te tu i tamo obje ruke na volan, zbog brzina.

Također, zanima me kako namjestiti full screen, a da nemam crne crte gore i dolje, prilično mi je iritantno to da imam niski monitor, a još ovo.. ali pretpostavljam da je igra napravljena u 16:9 ili tako nešto, pa se ne može...

ovo bi bio raj sa Oculus Riftom, za okretanje glave

Hvala

sad vec dosta dugo ne igram, ali dok sam igrao, rijesio sam to tako da sam volanom skretao (logicno {#}) a onim krizicem sam okretao kameru lijevo, desno, gore dolje.

radi se o Logitech DFP volanu

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 23:52 (Bacelj).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Bacelj kaže...
tonchy kaže...

Pozdrav. Danas sam prvi put zaigrao ETS2 i nisam se razočarao. Igra je predobra, pogotovo ako se igra uz volan. No zanima me nešto.. Kako ste skombinirali volan (ako igrate njime) i miš za okretanje kamere? Ja sam uspio jedino okretati volan s 1 rukom, a drugom kontrolirao miš, te tu i tamo obje ruke na volan, zbog brzina.

Također, zanima me kako namjestiti full screen, a da nemam crne crte gore i dolje, prilično mi je iritantno to da imam niski monitor, a još ovo.. ali pretpostavljam da je igra napravljena u 16:9 ili tako nešto, pa se ne može...

ovo bi bio raj sa Oculus Riftom, za okretanje glave

Hvala

sad vec dosta dugo ne igram, ali dok sam igrao, rijesio sam to tako da sam volanom skretao (logicno {#}) a onim krizicem sam okretao kameru lijevo, desno, gore dolje.

radi se o Logitech DFP volanu

Low-profile webcam & face track noir :)

Malo zna zaštekat vjerovatno zbog osvjetljenja i detekcije lica, ali savršeno radi.. :)

15 godina
Euro Truck Simulator 2

probao sam i to (web cam + trackIR - mislim da se tako software zvao) i moram priznat da mi nije bas funkcioniralo. tj, nisam mogao ustimam to sve da sljaka kako treba. opet, lako je moguce da je do postavki...

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

probao sam i to (web cam + trackIR - mislim da se tako software zvao) i moram priznat da mi nije bas funkcioniralo. tj, nisam mogao ustimam to sve da sljaka kako treba. opet, lako je moguce da je do postavki...

Ja sam koristio ovaj video i ove postavke -

Doduše malo zna trcnut, kao što sam rekao, nekad malo i češće, al naručio sam PS3 kameru pa valjda će radit kao i na ovom videu :)

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
imam pitanje ;) dakle, imam novi xbox360 gamepad za pc, i kad udem u igru, postavke, kontole, nemogu nijednu funkciju stavit na tipke LT i RT (l2 i r2). jel se moze to poravit nekka, ili igra ne podrzava gamepad?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

2 1 hvala 0
16 godina
leotom kaže...
imam pitanje ;) dakle, imam novi xbox360 gamepad za pc, i kad udem u igru, postavke, kontole, nemogu nijednu funkciju stavit na tipke LT i RT (l2 i r2). jel se moze to poravit nekka, ili igra ne podrzava gamepad?

ako ti u windowsu prepoznaje gamepad, ne vidim zato ne bi i u ets-u. probaj ne ii u kontrole, nego u tipkovnica, i tamo pridruzi odredenoj akciji tipku na gamepadu koju zelis

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav svima, da li moze neko da mi preporuci gume za snijeg. Kad dodjem na malo veci uspon ne mogu da mrdnem. Ako ima neko link da mi posalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
torsen kaže...

Pozdrav svima, da li moze neko da mi preporuci gume za snijeg. Kad dodjem na malo veci uspon ne mogu da mrdnem. Ako ima neko link da mi posalje.

Sve gume su iste, ja mislim da nema razlike u gumama..

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
torsen kaže...

Sve gume su iste, ja mislim da nema razlike u gumama..

I ja vidim da nema razlike, kad idem po ravnici moze nekako da ide, ali kad dodje uzbrdica, ne mogu nikako da se popenjem.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

narode na kojim vi to mapama igrate da ima snjega??

ili je samo mod?

ako ima koja mapa da negdej u skandinaviji ima snjega molio bih link :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

ili je samo mod?

http://ets2.lt/en/truckers-map-v8/     evo legendo ja igram ovu mapu, ima snjega. Samo je mana sto moras uzeti velike ture, ja upravo vozim jednu od 10.000 km, i kad dodjes na snjeg obavezno gume nabavi, jer neces moci sa obicnim.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

S kojim sve patch-evima radi ta mapa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
torsen kaže...
balvanar kaže...

ili je samo mod?

http://ets2.lt/en/truckers-map-v8/     evo legendo ja igram ovu mapu, ima snjega. Samo je mana sto moras uzeti velike ture, ja upravo vozim jednu od 10.000 km, i kad dodjes na snjeg obavezno gume nabavi, jer neces moci sa obicnim.

da li je cijela mapa pod snijegom ili samo neki gradovi? Ako je u pitanju ovo drugo,odmah cu je staviti :D Izgleda da je mocna mapa,ako je gledati po broju komentara na ovom linku (oko 130) O cemu se zapravo radi,moze li ukratko {#}

13 godina
neaktivan
torsen kaže...
balvanar kaže...

ili je samo mod?

hvala evo skidam pa budemo vidjeli :)

a ako nabavis gume koje te nepate slobodna nabaci i taj link :)

18 godina

...evo Vam link za gume pa probajte http://www35.zippyshare.com/v/56068469/file.html a izgledaju ovako:

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima netko normalan link za tu mapu? Meni skine neki programcic i kad kliknem na njega moram mail pisat i neke fantazuke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Xperiax1 kaže...

Jel ima netko normalan link za tu mapu? Meni skine neki programcic i kad kliknem na njega moram mail pisat i neke fantazuke?

....izvoli...ostalo znaš.. http://www40.zippyshare.com/v/25715499/file.html

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo i ja stavljam taj mod pa javim iskustva :)) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rucipe kaže...

Edit:Koja je šifra za unpack ove mape ??? 

13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
Rucipe kaže...

Edit:Koja je šifra za unpack ove mape ??? 

Ja sam je otpakovao i nije mi trazilo nikakvu sifru. Kad se otpakuje izađe teska 1.03 gige. Nisam je jos ubacio,probat cu sutra

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Na svijetu postoje dvije vrste vozača kamiona, oni koji voze Scaniu i oni koji ju žele... :)) {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
macgyver 53 kaže...

Na svijetu postoje dvije vrste vozača kamiona, oni koji voze Scaniu i oni koji ju žele... :)) {#}

Evo slike i Moje Scanie..Jedini problem je što je uvijek unesrečena na screenshotovima xd

Strm
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel mi može netko reći koji mod za hardeconomy koristi???
a da radi na 1.3.1. verziji, jer pokušao sam sa "zzzzzhardcosim2.scs" i dobio klinac....
ako itko može staviti link, hvala 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
torsen kaže...
balvanar kaže...

ili je samo mod?

da li je cijela mapa pod snijegom ili samo neki gradovi? Ako je u pitanju ovo drugo,odmah cu je staviti :D Izgleda da je mocna mapa,ako je gledati po broju komentara na ovom linku (oko 130) O cemu se zapravo radi,moze li ukratko {#}

Nije cijela mapa pod snijegom, gradovi KUST 1,2,3 i 4 su pod snjegom. Ja sam dotle dosao, za ostale ne znam.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koristim mapu Trucker V8, i ne radi mi ulicna rasvjeta ni u jednom gradu. Da li neko zna do cega je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
djorg kaže...
Ima netko crack za igru?

Evo ti http://store.steampowered.com/app/227300/

Moj PC  
8 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imao sam onaj mod za Actrosa ali bez interijera, probat ću kakav je ovaj. Ako bude ok vozit ću ga dok SCS ne izbaci novi Volvo, već je bio 3D model nedavno prikazan, valjda će nekad do kraja ovog tisućeljać izbacit patch i poneki novi kamion

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Euro Truck Simulator 2

.....vozim ja ,vozim i vozim kad ono...{#} . ....a poslije....{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 22:57 (lion002).
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali netko ima specijalne terete a da neruse igru? 1.3.1 verzija bi mi trebala

imam  modova  2 od mape +1 fix za mapu

transporti runko i 2 tuning scania i tuning man +volvo

i to mi je dosta modova ali bi htio za specijalne terete sada sam stavio 1 mod i odma rusi igru...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice