Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.888.430
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
Euro Truck Simulator 2

....i kod mene je bug ostao,desni retrovizor,nije popravljen u ver. 3....nadam se da će netko to srediti...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 16:05 (lion002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

skinio sam onu mapu europe novu.... nešto predobro.... samo dokaz da se uz malo truda može napraviti igrivia igra još igiviom :)

nego imam pitanje... kada vozim na istok... istočne gradove... imam strašne lag-ove... toliko mi zna lag-ati da ili završim pored ceste ili se slupam... i to samo na par mjesta... ima li netko istih problema?

btw. evo par slikica :)

Zaustavila ga murja... maše ko da ga idu silovat xD Zaustavila ga murja... maše ko da ga idu silovat xD
Oprez... oštećenja na cesti Oprez... oštećenja na cesti
uredno nepoštivanje prometne signalizacije -.-' uredno nepoštivanje prometne signalizacije -.-'
vlak prolazi, rampa dignuta :O vlak prolazi, rampa dignuta :O
--> gas -- gas <---

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
DriverOS kaže...

skinio sam onu mapu europe novu.... nešto predobro.... samo dokaz da se uz malo truda može napraviti igrivia igra još igiviom :)

nego imam pitanje... kada vozim na istok... istočne gradove... imam strašne lag-ove... toliko mi zna lag-ati da ili završim pored ceste ili se slupam... i to samo na par mjesta... ima li netko istih problema?

odakle si skinuo mod? (kako se zove?)

16 godina
Inspector_ kaže...
DriverOS kaže...

odakle si skinuo mod? (kako se zove?)

{#}.. Pričamo o toj mapi već unazad barem 10-15 str. malo prolistaj i vidit ćeš.. No pošto imam osjećaj d ćeš i dalje biti tulipan i nepročitati mapa ti se zove: Europe Rebuilding.. (i ako te utepin da tražiš download link, jeba si ježa)..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
Euro Truck Simulator 2

....UPSSS....huh..{#}

Moj PC  
5 2 hvala 0
18 godina
Euro Truck Simulator 2

...visoko,usko,poplave....{#}

Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

Sve mi se cini da je ovo Scania driving simulator a ne ets...

13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

Jel ovo na novoj europa mapi,ili je ovo neka specijalna mapa{#}

18 godina
EasyWay kaže...
lion002 kaže...

Jel ovo na novoj europa mapi,ili je ovo neka specijalna mapa{#}

...ma malo za promjenu instalirao SCANIA Truck Driving Simulator....malo testova,zahtjevnih vožnji,da odmorimo od dugih isporuka...{#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pa ovo je tema vezana za euro truck simulator 2 a ne za druge igrice...

Gaming 4ever.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DriverOS kaže...

Nego da te upitam, šta je ovo kod volva? Ono šta visi iznad satova i volana {#}

14 godina
neaktivan
lion002 kaže...

Momak, skrenio si sa teme, valjda ima tema za STDS....

13 godina
neaktivan

E pa baš taj, europe rebuilding sam i skinio... pročitao sam da se o njemu piše pa sam skinio... a odakle nisam siguran, zaboravio sam.... čak ako se ne varam da sam baš i na jednoj od prethodnih stranica našao jedan link, netko je stavio, pa sam skinio preko njega... evo točno ime moda: "[MAP-ETS2] Europe Rebuilding v1.0.scs"

--> gas -- gas <---
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
nema nista bolje nego kad se vozis za kamionom nekih 90km/h i odjednom iz čista mira frajer zakoči nasred ceste.... bubnes u njega napraviš štete 45% i 65 000$ milina.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
nema nista bolje nego kad se vozis za kamionom nekih 90km/h i odjednom iz čista mira frajer zakoči nasred ceste.... bubnes u njega napraviš štete 45% i 65 000$ milina.

Ako ikad satram čovika ili ga udarim ja pristajem igrat ovu igru {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skinuo europe rebuilding i neće. Pokušao sam sa otvaranjem novog profila ali ništa. Čitao sam par postova unazad da je netko resetirao drivere, ili tako nešto.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Inspector_ kaže...

Skinuo europe rebuilding i neće. Pokušao sam sa otvaranjem novog profila ali ništa. Čitao sam par postova unazad da je netko resetirao drivere, ili tako nešto.

Meni krene ucitavat voznju i samo me prebaci na odabir profila...Nisam htio skidat drivere kad ionako ETS 2 slabo igram...

13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Inspector_ kaže...

Meni krene ucitavat voznju i samo me prebaci na odabir profila...Nisam htio skidat drivere kad ionako ETS 2 slabo igram...

meni isto učitava, ali odmah me izbaci na desktop.

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni Rebuilding radi ko i original. 

Pozdrav iz maglovitog Dresdena {#}

2 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

može li mi neko odgovorit na ovo,imao sam instaliranu verziju 1.1.1. i updajtao sam na 1.3.0. i ne vuče mi save game od ovog na 1.1.1.,nego mi nudi novi profil za otvorit;a stvarno mi se ne da ispočetka jer sam na ovom bio prešao preko 80000 km.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

rađe probaj "spin tires", a ne sa skanijom po vodi {#}

15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
tommek10 kaže...
nema nista bolje nego kad se vozis za kamionom nekih 90km/h i odjednom iz čista mira frajer zakoči nasred ceste.... bubnes u njega napraviš štete 45% i 65 000$ milina.

Ako ikad satram čovika ili ga udarim ja pristajem igrat ovu igru {#}

kad bi ga mogao izvuci iz kamiona živog bi ga pojeo!!! :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

koja glupost, vozikam se ja malo i dodjem do kraja puta, aj reko da vidim bas sta ce biti, ja po gasu, kad ono nema dna :D

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
jedno občno raskrižje :)
i tako laganini dodje do križanja i tako laganini dodje do križanja
5-6 sudara dok sam čekao 5-6 sudara dok sam čekao
ne ne ja sam kriv.... a ne ne ja sam kriv inzistiram :) ne ne ja sam kriv.... a ne ne ja sam kriv inzistiram :)
kasnije propao uzemlju od tuge što nije on kriv kasnije propao uzemlju od tuge što nije on kriv
i nakon pola sata uspio sam izaći iz križanja.... ali u međuvremenu je došao helikopeter (gore lijevo) i nakon pola sata uspio sam izaći iz križanja.... ali u međuvremenu je došao helikopeter (gore lijevo)

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

koja je to mapa

13 godina
neaktivan
Pauli96 kaže...
lion002 kaže...

koja je to mapa

To nije ETS opce...

15 godina
neaktivan
Pauli96 kaže...
lion002 kaže...

koja je to mapa

da se malo i citalo ispod ;-) znao bi da to nije nikakva mapa i nema veze s ovom temom .... i nekuzim sto to moderatori nisu obrisali.

13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Pauli96 kaže...
lion002 kaže...

koja je to mapa

da se malo i citalo ispod ;-) znao bi da to nije nikakva mapa i nema veze s ovom temom .... i nekuzim sto to moderatori nisu obrisali.

Vidio sam poslje o cemu se radi samo neznam obrisat komentar sta odmah nesto kenjas 

15 godina
neaktivan
Pauli96 kaže...
tommek10 kaže...
Pauli96 kaže...
lion002 kaže...

koja je to mapa

Vidio sam poslje o cemu se radi samo neznam obrisat komentar sta odmah nesto kenjas 

nekenjam nego samo kažem....

14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
jedno občno raskrižje :)

ajmeeee......!!!!!!!! to je negdi u istočnoj europi. Znam to, ja sam tu isto čekao 15ak minuta pa sam ugasio igru jer mi se nije dalo čekati. Pravi kaos.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice