....i kod mene je bug ostao,desni retrovizor,nije popravljen u ver. 3....nadam se da će netko to srediti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skinio sam onu mapu europe novu.... nešto predobro.... samo dokaz da se uz malo truda može napraviti igrivia igra još igiviom :)
nego imam pitanje... kada vozim na istok... istočne gradove... imam strašne lag-ove... toliko mi zna lag-ati da ili završim pored ceste ili se slupam... i to samo na par mjesta... ima li netko istih problema?
btw. evo par slikica :)
skinio sam onu mapu europe novu.... nešto predobro.... samo dokaz da se uz malo truda može napraviti igrivia igra još igiviom :)
nego imam pitanje... kada vozim na istok... istočne gradove... imam strašne lag-ove... toliko mi zna lag-ati da ili završim pored ceste ili se slupam... i to samo na par mjesta... ima li netko istih problema?
odakle si skinuo mod? (kako se zove?)
odakle si skinuo mod? (kako se zove?)
.. Pričamo o toj mapi već unazad barem 10-15 str. malo prolistaj i vidit ćeš.. No pošto imam osjećaj d ćeš i dalje biti tulipan i nepročitati mapa ti se zove: Europe Rebuilding.. (i ako te utepin da tražiš download link, jeba si ježa)..
...visoko,usko,poplave....
Sve mi se cini da je ovo Scania driving simulator a ne ets...
Jel ovo na novoj europa mapi,ili je ovo neka specijalna mapa
Jel ovo na novoj europa mapi,ili je ovo neka specijalna mapa
...ma malo za promjenu instalirao SCANIA Truck Driving Simulator....malo testova,zahtjevnih vožnji,da odmorimo od dugih isporuka...
pa ovo je tema vezana za euro truck simulator 2 a ne za druge igrice...
Nego da te upitam, šta je ovo kod volva? Ono šta visi iznad satova i volana 
Momak, skrenio si sa teme, valjda ima tema za STDS....
E pa baš taj, europe rebuilding sam i skinio... pročitao sam da se o njemu piše pa sam skinio... a odakle nisam siguran, zaboravio sam.... čak ako se ne varam da sam baš i na jednoj od prethodnih stranica našao jedan link, netko je stavio, pa sam skinio preko njega... evo točno ime moda: "[MAP-ETS2] Europe Rebuilding v1.0.scs"
Ako ikad satram čovika ili ga udarim ja pristajem igrat ovu igru 
Skinuo europe rebuilding i neće. Pokušao sam sa otvaranjem novog profila ali ništa. Čitao sam par postova unazad da je netko resetirao drivere, ili tako nešto.
Skinuo europe rebuilding i neće. Pokušao sam sa otvaranjem novog profila ali ništa. Čitao sam par postova unazad da je netko resetirao drivere, ili tako nešto.
Meni krene ucitavat voznju i samo me prebaci na odabir profila...Nisam htio skidat drivere kad ionako ETS 2 slabo igram...
Meni krene ucitavat voznju i samo me prebaci na odabir profila...Nisam htio skidat drivere kad ionako ETS 2 slabo igram...
meni isto učitava, ali odmah me izbaci na desktop.
može li mi neko odgovorit na ovo,imao sam instaliranu verziju 1.1.1. i updajtao sam na 1.3.0. i ne vuče mi save game od ovog na 1.1.1.,nego mi nudi novi profil za otvorit;a stvarno mi se ne da ispočetka jer sam na ovom bio prešao preko 80000 km.
rađe probaj "spin tires", a ne sa skanijom po vodi 
Ako ikad satram čovika ili ga udarim ja pristajem igrat ovu igru 
kad bi ga mogao izvuci iz kamiona živog bi ga pojeo!!! :)
koja je to mapa
koja je to mapa
To nije ETS opce...
koja je to mapa
da se malo i citalo ispod ;-) znao bi da to nije nikakva mapa i nema veze s ovom temom .... i nekuzim sto to moderatori nisu obrisali.
koja je to mapa
da se malo i citalo ispod ;-) znao bi da to nije nikakva mapa i nema veze s ovom temom .... i nekuzim sto to moderatori nisu obrisali.
Vidio sam poslje o cemu se radi samo neznam obrisat komentar sta odmah nesto kenjas
koja je to mapa
Vidio sam poslje o cemu se radi samo neznam obrisat komentar sta odmah nesto kenjas
nekenjam nego samo kažem....
ajmeeee......!!!!!!!! to je negdi u istočnoj europi. Znam to, ja sam tu isto čekao 15ak minuta pa sam ugasio igru jer mi se nije dalo čekati. Pravi kaos.