hvala
hvala
Ovako,niti jedan mod za Mercedes interier mi ne radi.Kako?KAKOOOO !?!??!!? 
Hannover - Soutphampton.
Prva vožnja preko La Mancha. Vozio sam oko sat i pol vremena.
Tokom vožnje zakačio 2 auta, 2 puta proklizao ( jednom se izvukao, jednom udario ogradu ) i 1 put zakačio ogradu s prikolicom tokom skretanja.
Sve skupa 4% oštećenja.
Evo par slika.
Hannover - Soutphampton.
Tokom vožnje zakačio 2 auta, 2 puta proklizao ( jednom se izvukao, jednom udario ogradu ) i 1 put zakačio ogradu s prikolicom tokom skretanja.
Sve skupa 4% oštećenja.
Evo par slika.
aaa..... lipo putovanje i slike ali kud u onu Englesku.....ja gori više nikad 
meni je u engleskoj skoro još ljepše voziti nego u ostatku Europe, neznam zašto. jednostavno se brzo privikneš na tu lijevu stranu. jedino malo na živce idu oni limiti brzine kod svakog grada, nerijetko popušim po par soma eura zbog prevelike brzine.
ovo je jedna od rijetkih igara koja je napredovala u odnosu na original. Iako zapravo sam komjuniti ovu igru čini dobrom i održava je na životu.
kod developera nevidim neku veću zainteresiranost za neke velike stvari, nažalost. ne znam je li im se išta igra isplatila, možda je nitko ne kupuje pa im se neda
ovo je jedna od rijetkih igara koja je napredovala u odnosu na original. Iako zapravo sam komjuniti ovu igru čini dobrom i održava je na životu.
kod developera nevidim neku veću zainteresiranost za neke velike stvari, nažalost. ne znam je li im se išta igra isplatila, možda je nitko ne kupuje pa im se neda
haha, normalno da ju nitko ne kupuje kad i malo dijete moze fejkati CD key... igra je skroz super, samo da ima malo više mogućnosti(kvar, prazna guma, ne radi svjetlo ili tak nest), jer nakon nekog vremena postane monotono.
Hannover - Soutphampton.
Sve skupa 4% oštećenja.
Evo par slika.
dobro je sve to samo sto ja ne bi imao zivaca voziti mecku sa limitom
, nista bez scanie 
Koliko sam uspio skontat po teretu,ni ne smije brze vozit 
Jel moze netko preporuciti dobar mod novog Actorsa MP4 sa interierom ? Da radi sve kak spada sa novim patchom :)
, nista bez scanie 
Pošto nemam još svoj kamion, tek sam počeo igrat onda sam odabrao Mećku jer je bio najbolje plaćen posao a da se ide preko La Mancha. :)
Ne smeta mi to, ipak je to Euro Truck Simulator a ne nekakav Need For Speed ili slično. ;)
Još jedno 5 poštenih poslova i kupujem Scaniu, to mi i je cilj.
Samo što ne želim uzimat kredit pa onda tako malo sporije to ide.
, nista bez scanie 
Pošto nemam još svoj kamion, tek sam počeo igrat onda sam odabrao Mećku jer je bio najbolje plaćen posao a da se ide preko La Mancha. :)
Ne smeta mi to, ipak je to Euro Truck Simulator a ne nekakav Need For Speed ili slično. ;)
Još jedno 5 poštenih poslova i kupujem Scaniu, to mi i je cilj.
Samo što ne želim uzimat kredit pa onda tako malo sporije to ide.
ma ne mislim ja na 200 km/h, nego da moze barem 115 razviti da ide malo brze, a tako sam i ja pocinjao al sam ipak podigao kredit :D
još kad bi napravili mod kojim bi bilo moguće podizati i spuštati ovu pomočnu osovinu koja i obično skreće bilo bi super 
još kad bi napravili mod kojim bi bilo moguće podizati i spuštati ovu pomočnu osovinu koja i obično skreće bilo bi super 
Napravili su je dobro u ETS2, skrece u manjem radijusu i prati skretanje prve osovine, ali jbg sad ec ulazimo u detalje da su napravili da se moze dizati i spustati, onda bi jos komodno mogli napraviti rampe, ukrcaj/iskrcaj prikolica i jos puno toga, ali to mozemo sanjati ;)
isto tako san je da naprave da mozes sam baratati dizalicom i utovarat trupce itd...
evo dva ss od mene tek toliko nis specijalno! igra stvarno super zgleda...
original size01original size02evo dva ss od mene tek toliko nis specijalno! igra stvarno super zgleda...
skini update imat ćeš oriđiđi znakove
Počeo baš igrati danas i mogu reći da je igra jako zarazna.
Sad pitanje:
Koje postavke najviše kradu FPS? U gradovima i dok je jako sunčano vrijeme, FPS mi se vrti oko 20, a kod normalne vožnje, na autocesti se vrti oko 50 FPS-a. Što smanjiti da se FPS malo popravi?
Sad pitanje:
Koje postavke najviše kradu FPS? U gradovima i dok je jako sunčano vrijeme, FPS mi se vrti oko 20, a kod normalne vožnje, na autocesti se vrti oko 50 FPS-a. Što smanjiti da se FPS malo popravi?
Travu, teksture i onaj sun nesto..
Sad pitanje:
pa rezolucija naravno
od ostalih najvecih žderaca "sijene", "antialasing" tj odma ispod "scalling" smanjiti na vama prihvatljiv izgled od 25% jako zrnato pa do 400% sto izgleda najljepse ...LP
Sad pitanje:
Ja otkada sam isključio glađenje rubova i stavio travu na srednje, duplo bolje mi radi. Texture su i dalje na najjačem 
Okretaji skacu ko ludi, sto ti je, mijenjam prije 2000RPM, bas kao i na kamionu kojeg vozim zapravo, mod za pare ne postoji, to je cheat engine i on nemoze nista promijeniti, kamion je sa prikolicom, ocigledno nikad nisi vozio kamion od 730HP
Ja sam vozio od 500HP pa je isao kao metak, a kamoli od 730HP
A kao dokaz, evo kako se vozi MAN 33.331, isli smo s njim i 115km/h, ali svaku glupariju nemozemo i nesmijemo snimiti, odmah baciti listic od tahografa u vitar ako te policija uvati