Ja sam Iveca vozio jednom i nikad vise..Kamion je uzas..Bolje da su umjesto njega ubacili tamica 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo napokon počeo i ja igrat ovu igricu.
Tek sam je instalirao, namjestio postavke da igram bez štekanja a sutra krećem voziti.
Stavio sam grafiku sve na high, i 150% skaliranje, i zadovoljan sam.
Jel mi možete preporučit neke modove ?
Zasad sam skinuo samo za prava imena kamiona i prava imena tvrtki jer ne želim pretrpavat igricu modovima.
EDIT : Evo par slika s prve vožnje.
nisam ni krenuo prema torinu vec problemi :)
EDIT: Još problema.... tunel u svicarskoj
Jel te stvari kao policija na cesti,prosvjedi i nepovoljne
situacije dolaze samo sa tim dodacima ili sama igra ima
u sebi?
To ti je kao da si rekao.. Hvala ali nebudem ja ovu čokoladu kupio u trgovini, nije mi sigurno.. Gledaj, steam je jedna od najsigurniji stranica gdje možeš nabaviti key, tako da nemoj trabunjati i uzmi odatle..
u sebi?
Sama igrica ets 2 od sebe nema toga... Ali ako dodas mapu zadnju od nekih cca 400mb europe rebulding puno je zanimljivija i ima vise detalja i doradjenija je... Zna se dogodit i da zatvore cestu jel pukne cijev pa kopaju, prevrne se cisterna uz cestu, ostecenja na cesti i slicno uglavnom za tu mapu same pohvale jedino sto moras novi profil otvarati kad je dodas...
u sebi?
Sama igrica ets 2 od sebe nema toga... Ali ako dodas mapu zadnju od nekih cca 400mb europe rebulding puno je zanimljivija i ima vise detalja i doradjenija je... Zna se dogodit i da zatvore cestu jel pukne cijev pa kopaju, prevrne se cisterna uz cestu, ostecenja na cesti i slicno uglavnom za tu mapu same pohvale jedino sto moras novi profil otvarati kad je dodas...
Moze link od kuda da skine mtu zadnju mapu?
Sad sam instalirao europe rebuilding map i addone, i mogu samo reći.. SAVRŠENSTVO! Počeo sam u Suwalki (Poljska :) ) i prvi posao koji sad vozim i na izlazu iz grada, hop radovi! Prođem radove i odjednom f*cking rupe
.. Pa ti j*beni Poljaci nemogu održavati svoje ceste? >.< I nego, samo da pitam, ti radovi i to sve, jel to ima određeni rok ili je to tu stalno? Dakle, jel se oni pomaknu nakon nekog vremena ili su tu cijelo vrijeme?
Sad sam instalirao europe rebuilding map i addone, i mogu samo reći.. SAVRŠENSTVO! Počeo sam u Suwalki (Poljska :) ) i prvi posao koji sad vozim i na izlazu iz grada, hop radovi! Prođem radove i odjednom f*cking rupe
.. Pa ti j*beni Poljaci nemogu održavati svoje ceste? >.< I nego, samo da pitam, ti radovi i to sve, jel to ima određeni rok ili je to tu stalno? Dakle, jel se oni pomaknu nakon nekog vremena ili su tu cijelo vrijeme?
cjelo vrjeme
Presao sa njim 59.182 km i jos mi nije dosadio,mislim da cu bar jos toliko sa njim prec..
i ja imam sličnog volva (srednja kabina, 750 ks{kupio taj motor preko buga u igri na verziji 1.1 dok sam bio level 2-3})
zanima me je li to mod ili se poslije može takvo nešto raditi na kamionu (prvenstveno mislim na slova)?
cjelo vrjeme
Šteta, bilo bi dobro da su ubacili da se maknu nakon n/a vremena..
Presao sa njim 59.182 km i jos mi nije dosadio,mislim da cu bar jos toliko sa njim prec..
i ja imam sličnog volva (srednja kabina, 750 ks{kupio taj motor preko buga u igri na verziji 1.1 dok sam bio level 2-3})
zanima me je li to mod ili se poslije može takvo nešto raditi na kamionu (prvenstveno mislim na slova)?
Boja na kamionu je mod..Dobijes slova FH 16 750 iznad sajbe i na jos par mjesta.Takodjer dobijes i onu liniju na vratima..Inace ne volim kad mi je kamion pre saren pa mi se ovaj mod super svidio.
zato što inače ne igram igre, jer nemam vremena, ets je iznimka koju zaigram oko 2-3 ujutro kad se nađe vremena ;)
volan bi mi bio totalno overkill, a gamepad bih već mogao negdje još koji put upotrijebiti
postoje modovi za drugačiji i glasniji zvuk, ovosi za koji kamion, imaš ovdje http://ets2.lt/en mnoštvo modova a čak sam i ja napravio jedan sound mod za scaniu
Ja sam G25 prodao zbog nedostatka vremena a i više me nisu toliko interesirale vožnje makar sad mi je malo žao jer sam igrao zadnji ETS s njim i znam kakav bi bio gušt igrati pa makar da je namjenjen samo za ovu igru 
Imaš u Diskontu za 240 kn taj gamepad, tamo je najjeftinije mislim.
Stjepanj idi na ovu stranicu koju ti je robisierra linkao i imaš zabave do večeri s traženjem i skidanjem.
kupio :) moram priznati da je potpuno drugačiji osjećaj s gamepadom, trebla malo navikavanja, jer kočnica i gas su mi prenje tipke a upravljanje i kamera gljive, pa sam se par puta već shebao i zabio se u ogradu ;) sad vježbam ;)
kupio :) moram priznati da je potpuno drugačiji osjećaj s gamepadom, trebla malo navikavanja, jer kočnica i gas su mi prenje tipke a upravljanje i kamera gljive, pa sam se par puta već shebao i zabio se u ogradu ;) sad vježbam ;)
Brzo ćeš se naviknuti. Stavi si pod Kontrole gore na Tipkovnica + XBox Controller a Podtip - Gamepad, igraća palica i igraj se s osjetljivosti gljiva da si složiš kak ti paše jer po defaultu nije to baš složeno kak spada.
Evo par slika sa jedne dionice istočno od Kaliningrada na rebuilding map. Ovoga stvarno fali u ETS 2, sva sreća pa se netko sjetio. Kuće uz cestu, veliki truckstop sa servisom i benzinskom, policija............... Najdraža cesta

Koja je to mapa ?
Europe rebuilding map..... ona o kojoj se dosta govori ovih dana 
imam je ja ali mi nije ni slicna kao ova tvoja :(, ne mogu da udjem u neke gradove, jednostavno me izbaci
Rijesio sam problem :), svi koji imaju ovakav problem neka skinu http://www.4shared.com/rar/pQvyZ4Ox/zzzz_er_fix.html i nece imati vise nikakvih zezancija
ja igram sa ovime dobio ga od kolege :)
mogu reci da je osjecaj prej...n :) milimetarski je namjesten tako da je kao na pravom kamionu volan je odlican...
Evo par slika sa jedne dionice istočno od Kaliningrada na rebuilding map. Ovoga stvarno fali u ETS 2, sva sreća pa se netko sjetio. Kuće uz cestu, veliki truckstop sa servisom i benzinskom, policija............... Najdraža cesta

Koja je to mapa ?
Europe rebuilding map..... ona o kojoj se dosta govori ovih dana 
imam je ja ali mi nije ni slicna kao ova tvoja :(, ne mogu da udjem u neke gradove, jednostavno me izbaci
Rijesio sam problem :), svi koji imaju ovakav problem neka skinu http://www.4shared.com/rar/pQvyZ4Ox/zzzz_er_fix.html i nece imati vise nikakvih zezancija
Kakav je ovo fix od 1.6 giga kad se otpakuje,a sama mapa sa addonsima iznosi 1.34 gige. Ne znam, nije mi ovo nimalo jasno. Ovo ce bit prevelik teret za mod folder,velika je mogucnost da ce igra dropati,ne samo meni nego vecini raje. Znaci skoro 3 gige samo ova 3 moda,a gdje su ostali modovi. Znaci moj mod folder sa ovim fixom ce iznositi 4 gige,sto je brate previse. Ne znam,vjerovatno ga necu ni ubacivati. Zasad ide sve fino,ako me bude izbacivalo na nekim dijelovima,izbjegavat cu ih i gotovo. Cuj 1.6 giga,ko je to pravio da mi je znati
ne znam , i meni je to bilo cudno ali mi se igrala mapa pa sam odlucio skinuti fix. Sad mi radi normalno 
Dali je moguce napraviti mod za tablice? Da recimo ne budu Njemacke nego Hrvatske? Da npr pise OS 123 tb?
ja igram sa ovime dobio ga od kolege :)
mogu reci da je osjecaj prej...n :) milimetarski je namjesten tako da je kao na pravom kamionu volan je odlican...
Ja igram na isti volan kako je ETS2 iziso dosta je dobar samo sto fali jos tipki na njemu, a meni love za g27 :)
ma dosta ima tipaka :) ni na pravom volanu nemas vise hehehe
nego jedno pitanje nevezano za temu
dali netko ima i da zna namjestiti mis ROCCAT KONE PURE
kupio novi mis ali nemogu namjestiti macro (ima ga u sebi) za cod 4
ima preko 20 igara memorirano ali cod nema pa ako netko zna kako molio bih za pomoc...
Dali je moguce napraviti mod za tablice? Da recimo ne budu Njemacke nego Hrvatske? Da npr pise OS 123 tb?
moguće je, vidio sam taj fajl u ets base folderu, al ne znam kako napravit da se prikazuju samo na jednom kamionu, ako netko zna neka kaže :)
jel mi hoce tko rec kako da promjenim limit brzine, ubacujem modove ali nista
jel mi hoce tko rec kako da promjenim limit brzine, ubacujem modove ali nista
jesi li ih upalio na pocetku igrice ili ti nije dobra verzija