Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.989.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I u cem je fora ako stavis da zaradjuju preko 20.000e ? Muci se malo,kako sam ja uspio..

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Xperiax1 kaže...

Pa zato ti i zaradjuju po 3.000 e dok moji donose od 5 do 15.000 par puta sam cak i 20.000 e dobio...Pa ti stedi na njihovim kamionima ;) Naravno da to ovisi i o razini vozaca....

Ali ti ne koristiš economy mod tako da sorry :)

Praktički je nemoguće na economy modu da ti zaradi 15 tisuća eurića :)

I što mu staviš jači motor, to će te više izać šteta jer su glupi i naprave par tisuća eura štetu

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za ljubitelje DAF-a evo novi kamion:

LINK:http://www.sendspace.com/file/0irq0m

I moji modovi koje koristim u novoj verziji:

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 15:12 (gefufna).

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skinio sam mod hard economy i easy ali nisam jos probao.Imam nesto sitno modova u vezi kamiona i prikolica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E pa stavi hard economy, kreiraj novi račun i reci mi za koliko dana ćeš imat 50 kamiona, 10 garaža i kad će ti počet zarađivat 2000 eura po ruti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam tek prije nekih 2 tj tek poceo zaradjivat dobro,prije toga sam imao 4 kamiona i mucio se da zaradim za nove kamione...Ne koristim nikakve sifre za novce i XP jel mi je onda glupavo igrat...Mozda cak to i ubacim vidit cu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni nije imalo smisla igrat igricu kad sam za 3 dana igranja (otprilike 20-tak sati provedenih za volanom) kupio 3 kamiona, a od tih 20 sati sam sigurno jos 2 sata proveo na fejsu..

Kad staviš hard economy, budeš vidio koliko je teže :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...
Virus_sc kaže...

joj poludit cu! vozim ja turu za neku firmu sa dafom i primjetim da mu radi retarder jer kod mene na 1.3.1 verziji kod mana i scanie nema retardera i dignem kredit 300.000 kupim dafa  uredim ga super kad ono ima rucica za retarder ali nema funkcije nikakve ne radi a dok sam za tvrtku drugu vozio dafa radio super

a da pogledas malo po postavkam ???

jesam ne pomaze nista...

13 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...
hasankooo kaže...
Virus_sc kaže...

joj poludit cu! vozim ja turu za neku firmu sa dafom i primjetim da mu radi retarder jer kod mene na 1.3.1 verziji kod mana i scanie nema retardera i dignem kredit 300.000 kupim dafa  uredim ga super kad ono ima rucica za retarder ali nema funkcije nikakve ne radi a dok sam za tvrtku drugu vozio dafa radio super

a da pogledas malo po postavkam ???

jesam ne pomaze nista...

Odeš na "popravak" i tamo imaš mislim treći meni, nešto tipa slika mjenjača i imaš neki naziv pa neke brojke i onda ništa ne piše, a drugi ispod toga imaš isto naziv i brojke i onda piše R.. uzmi taj R i radit će ti :)

12 godina
neaktivan

Ubacit cu si,al su sada nastavit dok ne otkrijem sve jel mi je blesavo sada prestat a ovo mi je 4 profil...

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja sam probo 10x prebacit no speed limit u MOD i nema teorije dode do 90 i samo stoji nista se nedogada :(

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni je limit na 110km/h

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bongy kaže...

ja sam probo 10x prebacit no speed limit u MOD i nema teorije dode do 90 i samo stoji nista se nedogada :(

Sigurno imaš neki mod koji ti ograničava limit na 90km/h. Meni je mod za svjetla (LIGHTS-ETS2-MOD-by-Dallyborr) ograničavao na 90km/h.

Otvori svaki mod tj .scs datoteku za 7-zip programom. Oni koji imaju u mapi "def"  datoteku "game_data.sii", otvori tu datoteku, stisni ctrl + F i upiši truck_speed, izbacit će ti liniju koda: "truck_speed_limit:    90.0". 

E tih 90 promjeni u recimo 180. Ako ta linija koda ne postoji onda ju ubaci u dio koda da izgeda ovako(znači, dodaš taj srenji red samo):

truck_to_trailer_dmg:     0.2    // how much damage is transferred from truck to trailer (and vice versa)

truck_speed_limit:    180.0

used_truck_odometer_min: 500000
    used_truck_odometer_max: 600000

13 godina
neaktivan
Osa kaže...
bongy kaže...

Sigurno imaš neki mod koji ti ograničava limit na 90km/h. Meni je mod za svjetla (LIGHTS-ETS2-MOD-by-Dallyborr) ograničavao na 90km/h.

Otvori svaki mod tj .scs datoteku za 7-zip programom. Oni koji imaju u mapi "def"  datoteku "game_data.sii", otvori tu datoteku, stisni ctrl + F i upiši truck_speed, izbacit će ti liniju koda: "truck_speed_limit:    90.0". 

E tih 90 promjeni u recimo 180. Ako ta linija koda ne postoji onda ju ubaci u dio koda da izgeda ovako(znači, dodaš taj srenji red samo):

truck_to_trailer_dmg:     0.2    // how much damage is transferred from truck to trailer (and vice versa)

truck_speed_limit:    180.0

used_truck_odometer_min: 500000
    used_truck_odometer_max: 600000

sve napravio kako si reko i dalje je 90 s time da sam stavio jos i speed limit !

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
17 godina
neaktivan

Moras upalit mod kad pokrenes igru. 

Kod izbora profila ides na pocetku izaberes Edit... i onda s desne strane palis/gasis modove. 

13 godina
neaktivan
DJ Zero kaže...

Kod izbora profila ides na pocetku izaberes Edit... i onda s desne strane palis/gasis modove. 

e hvala ti meni modovi nisu bili upaljeni tj samo jedan je bio i to za realniju kisu :S 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo napokon popunio garažu u münchenu.... imam 4 svoja zaposlenika :)

što se tiče ekonomije... meni je to sasvim ok... koliko si kvalitetan vozač (odnosno koliko imaš one skilove onaprijeđene) toliko para dobiješ... zaposlenici mi zarađuju ok... znači, što dulje rade to više para zarađuju... trenutno mi zaposlenica koju sam prvu zaposlio najviše zarađuje dnevno... preko 3K € po danu... dakle, nemoraš ništa prčkati oko kamiona, jednostavno kako napreduju tako više zarađuju... isto kao što i tebi kako prelaziš na veće razine tako su ti vožnje sve skuplje.... to  je cijela kemija igre :)

bt. došao sam na 20. LVL, još samo pet i kupujem napokon najjaču scaniu 8) 

--> gas -- gas <---

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zamolio bih ako  ima neko link za daf 8x4 ili gps malo ljepsi za scaniu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DJ Zero kaže...

bravo prijatelju skratio si mi muke 

daj neka neko jos napise koje je modove fora imati (nemislim na citerske) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 18:31 (bongy).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nekoliko ljudi sam vidio da su napisali da im 1.3.1. radi sa piratskom verzijom. Jel na kraju postoji kako da se prevari ili da ponovno vračam na staru verziju?

1 1 hvala 0
13 godina
Maky355 kaže...

Nekoliko ljudi sam vidio da su napisali da im 1.3.1. radi sa piratskom verzijom. Jel na kraju postoji kako da se prevari ili da ponovno vračam na staru verziju?

Postoji samo blokiraj internet sa firewall.om i to je to ;)

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Mod za MAN F200

http://ets2.lt/en/man-f200/

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 14:42 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

ne radi, ja sam isprobao kao i onaj MB 1853

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moj kamion i prosjek 155 km/h , moze i brze al et {#}

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jedna s nove mape

aerodrom aerodrom

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mala pomoć, instalirao sam mod "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter" a brzina je ograničena na 90km/h???? kako to da otklonim

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Decki kako sa TANDEMOM da pokupim posao odnosno prikolicu, na koju foru, uzeo sam scaniu tandem a gdje je prikolica {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koji patch koristis, ak je 1.3.1 mislim ovaj zadnji imas opciju uredi i dodas taj mod mozes ukljucivati ili iskljucivati

14 godina
Moj PC  
5 1 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice