Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.991.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Xperiax1 kaže...
rider12 kaže...

e dajte mi mod za xenon kit. hvala

Pa nadji na netu,jel toliko tesko ? I nije mi jasno zasto ne uredjujes prvi post nego radis dupli?

E i ovo mi je cudno bas nikad nesretnem svoj kamio do duse nemam puno ali cudno mi je.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pila sredjena  {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
rider12 kaže...

e i zašto nikad na cesti ne sretnem svoje kamione od svojih vozača?

to sam i ja htio pitati jel netko na cesti sreo svoj kamion pa nikak oda se sjetim :)

dakle pitanje je isto, jel netko imao priliku vidjeti svojeg zaposlenika na djelu?

--> gas -- gas <---
12 godina
neaktivan
DriverOS kaže...
rider12 kaže...

e i zašto nikad na cesti ne sretnem svoje kamione od svojih vozača?

to sam i ja htio pitati jel netko na cesti sreo svoj kamion pa nikak oda se sjetim :)

dakle pitanje je isto, jel netko imao priliku vidjeti svojeg zaposlenika na djelu?

to je virtualni svijet!!!!

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam baš jučer sreo svog zaposlenika na cesti, odnosno na odmorištu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GeraltTheWhite kaže...

I jeste popili kavu zajedno? {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zna li iko mod za daf-a da ima oko 650-700 ks

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
GeraltTheWhite kaže...

hahahaah ma nije imao para GAZDA kod sebe

12 godina
Virus_sc kaže...

Evo ti za 1200ks. Btw koliko ks ima najači dafov motor u igri???

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E al pazite sa tim modovima za motore jel kad ih maknes iz igre nece ti radit save tj kresat ce ti pa ces morat ponovo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

prvo... napokon sam otkrio tajnu pravljenja skinove za kamione... sada se (nakon svih napora da skontam kako i da mi uspije) treba natjerati napraviti neki pošteni skin :)

drugo... dok sam isprobavao skinove za prikolica, pa i sada za kamion, napravio sam jedan "save" "proba", pa mi vrag nije dao mira i evo šta ispadne... dakle ovako otprilike će izgledati moj kamion kada budem došao na 25. lvl i kad kupim onu najjaču scaniu:

btw. trenutno sam 18. razina, igram bez modova za pare i bez kredita... evo još jednu vožnjicu odradim i kupujem i četvrti kamion... za sada imam dvije ženske zaposlene... imao sam i jednog lika al sam ga otpustio pošto je ženska zarađivala 4 puta više para o.O... 

sav vozni park su mi scanie naravno :)

ovako to izgleda sa upaljenim dugačkim svjetlima... ovako to izgleda sa upaljenim dugačkim svjetlima...
... kratka svjetla... ... kratka svjetla...
... rikverc plus žmigavci... ... rikverc plus žmigavci...
...kočnice plus žmigavci... ...kočnice plus žmigavci...
--> gas -- gas <---

0 4 hvala 0
14 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

evo novi kamion vozio sam volva prije 

mala guzva mala guzva
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Virus_sc kaže...

gdje mi je za 1200ks nisi postavio nikakav link. za dafa najjaci je 510ks

13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

E al pazite sa tim modovima za motore jel kad ih maknes iz igre nece ti radit save tj kresat ce ti pa ces morat ponovo....

Prije nego što makneš mod, skini motor na default snagu (ako si imao 1000 konja, skini ga na default 500)

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo i ja sam uspijo nesto da napravim pa pogledajte i molijo bi koji komentar da znam koliko sam uspijesno napravijo

http://ch-slike.com/g6J8

http://ch-slike.com/g6JG

http://ch-slike.com/g6JS

http://ch-slike.com/g6JZ

1 1 hvala 0
12 godina
Virus_sc kaže...
macgyver 53 kaže...
Virus_sc kaže...

gdje mi je za 1200ks nisi postavio nikakav link. za dafa najjaci je 510ks

Jooj šta mi je danas, zaboravio postavit link. {#} Evo: http://www.ets-2.com/daf-xf-with-1200bhp-motor/ 

15 godina
neaktivan
bbigii kaže...

evo i ja sam uspijo nesto da napravim pa pogledajte i molijo bi koji komentar da znam koliko sam uspijesno napravijo

http://ch-slike.com/g6J8

http://ch-slike.com/g6JG

http://ch-slike.com/g6JS

http://ch-slike.com/g6JZ

Dobar je za početak.. Samo bi molio link za skiuti :)..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jos ga nisam nigdje postavijo za dijelenje 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

joj poludit cu! vozim ja turu za neku firmu sa dafom i primjetim da mu radi retarder jer kod mene na 1.3.1 verziji kod mana i scanie nema retardera i dignem kredit 300.000 kupim dafa  uredim ga super kad ono ima rucica za retarder ali nema funkcije nikakve ne radi a dok sam za tvrtku drugu vozio dafa radio super

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...

joj poludit cu! vozim ja turu za neku firmu sa dafom i primjetim da mu radi retarder jer kod mene na 1.3.1 verziji kod mana i scanie nema retardera i dignem kredit 300.000 kupim dafa  uredim ga super kad ono ima rucica za retarder ali nema funkcije nikakve ne radi a dok sam za tvrtku drugu vozio dafa radio super

a da pogledas malo po postavkam ???

12 godina
neaktivan
marin sparks kaže...

evo novi kamion vozio sam volva prije 

gdje ima ovaj  mod sa laptopom

13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
GeraltTheWhite kaže...

Nismo, pravio se da me ne vidi jer mi je dužan 500€ od prošlog puta kad "nije mogao pronaći posao" {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
GeraltTheWhite kaže...
macgyver 53 kaže...
GeraltTheWhite kaže...

Nismo, pravio se da me ne vidi jer mi je dužan 500€ od prošlog puta kad "nije mogao pronaći posao" {#}

Sumnjiv mi je nešto taj tvoj zaposlenik, vidio sam ja njeg jedno na odmorištu u Francuskoj kako krade mljeko u prahu iz prikolice. Otpusti ti njeg dok još nije počeo krast gorivo iz kamiona pa če ti prodavat priče da je kamion počeo više trošit. {#}

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel ovdje svi kamioni idu 90 nebitno koliko imaju konja? ja imam volava 700 ks al samo 90 ide 

imam garazu u munchenu za 4 vozaca trenutno imam 2 zaposlena imaju 2.5 rejting al stalno slabo zaraduju po 800 dolara,1200 najvise mi zaradio lik 2000 dolara, kako da zaraduju vise?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 14:50 (bongy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bongy kaže...

jel ovdje svi kamioni idu 90 nebitno koliko imaju konja? ja imam volava 60 ks al samo 90 ide

imam garazu u munchenu za 4 vozaca trenutno imam 2 zaposlena imaju 2.5 rejting al stalno slabo zaraduju po 800 dolara,1200 najvise mi zaradio lik 2000 dolara, kako da zaraduju vise?

Imas mod koji ubacis da ti idu preko 90,ja sam ubacio da mi ide do 150 max...

Moras im sredjivat kamion,stavit jace motore,iza osovinu jos jednu,gume itd....Moras im poboljsat kamion,moras otkrivat nove agencije za zaposljavanje....

13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
bongy kaže...

jel ovdje svi kamioni idu 90 nebitno koliko imaju konja? ja imam volava 60 ks al samo 90 ide

Moras im sredjivat kamion,stavit jace motore,iza osovinu jos jednu,gume itd....Moras im poboljsat kamion,moras otkrivat nove agencije za zaposljavanje....

Nebi se složio, moji imaju stock MAN samo dodana svjetla i skin.. a zaradjuju po 3000 eura.. al ne zarade toliko uvijek, ovisi o rutama..

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pa zato ti i zaradjuju po 3.000 e dok moji donose od 5 do 15.000 par puta sam cak i 20.000 e dobio...Pa ti stedi na njihovim kamionima ;) Naravno da to ovisi i o razini vozaca....

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 15:01 (Xperiax1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Pa zato ti i zaradjuju po 3.000 e dok moji donose od 5 do 15.000 par puta sam cak i 20.000 e dobio...Pa ti stedi na njihovim kamionima ;)

staviš im da napreduju na veliku udaljenost...ili stavi mod koji pri parkingu prikolice donosi 6000xp pa će ubrzo zarađivati preko 20000

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice