Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.230.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
gefufna kaže...

evo jedan mod koji otključava sve dijelove bez obzira na level

http://ets2.lt/en/panaikinti-lygiai-perkant-detales/

i jedan gdje samostalno parkiranje prikolice nosi 6000xp, garaža košta 18000e, otkazivanje tereta se ne naplačuje itd. 

http://ets2-mods.com/other-mods/157-euro-truck-simulator-2-mods-level-and-money-xp-mod-v1-0-by-jcv

Nekužim kome se da igrat igru s tim modovima kad odma imaš sve otključano

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mislim da bi bilo punoi teže otkriti cjelu mapu kada bi se otkrivanje cesta računalo posebno za svaki smjer vožnje.npr.voziš autoputem od pariza do lyona i samo taj smjer je otkriven a za drugi moraš ući u obrnutom smjeru.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cruces kaže...

Mislim da bi bilo punoi teže otkriti cjelu mapu kada bi se otkrivanje cesta računalo posebno za svaki smjer vožnje.npr.voziš autoputem od pariza do lyona i samo taj smjer je otkriven a za drugi moraš ući u obrnutom smjeru.

Ma ja baš mislim da bi tako bilo lakše. {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
13 godina
neaktivan
Cruces kaže...

imas dijelova gdje moras i u jednom i u drugom smijeru proc.. mislim da austrija ili njemacka imaju tak na autoputu, zatim ima puno benzinskih koje moras proc naknadno. znaci prodjes autoputom on ne zabiljezi benzinske pa odes s jedne strane pa moras i s druge strane.. ja sam preso 90% i ne da mi se ivse istrazivat :/

13 godina
neaktivan

A ako nije bed da te pitam, kako stoje stvari s tuningom i "šminkanjem" ? {#}

Pess
17 godina
moderator
Scania Fanatic kaže...

Zasad je stock izgled, ne mogu se čak ni retrovizori u boji karoserije staviti (ima samo mirage krovni nosač i mislim joker za prednju stranu). Ima još sitnica koje treba dodati, napisao sam liku na ets2 stranici da popravi: rezervoar od 1420 l, euro 6 motore, da duga svjetla ne svijetle dok se ne uključe, unutrašnjost ako može (navodno ne može).

Ja sam danas modao DAF XF, dodao sam mu chipovani motor 590ks/2800Nm (prema stvarnom chip tuningu), limited edition skin (prema stvarnom LE modelu), mjenjač sa 16 brzina (isto realan), tunirani zvuk (prema stvarnom zvuku chipovanog motora) i high quality skin za unutrašnjost.

Sad guštam {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 20:22 (DrNasty).
16 godina
DrNasty kaže...
Scania Fanatic kaže...

Zasad je stock izgled, ne mogu se čak ni retrovizori u boji karoserije staviti (ima samo mirage krovni nosač i mislim joker za prednju stranu). Ima još sitnica koje treba dodati, napisao sam liku na ets2 stranici da popravi: rezervoar od 1420 l, euro 6 motore, da duga svjetla ne svijetle dok se ne uključe, unutrašnjost ako može (navodno ne može).

Ja sam danas modao DAF XF, dodao sam mu chipovani motor 590ks/2800Nm (prema stvarnom chip tuningu), limited edition skin (prema stvarnom LE modelu), mjenjač sa 16 brzina (isto realan), tunirani zvuk (prema stvarnom zvuku chipovanog motora) i high quality skin za unutrašnjost.

Sad guštam {#}

de boga ti podjeli da i mi gustamo :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2

nemoj samo vrati u cheat enginu na 00000000000 i prepravi opet na 99999999999 il sta vec ubuduce kad citiras - moras u cheat engine stavit -9999999999 

17 godina
moderator
karlo666 kaže...

de boga ti podjeli da i mi gustamo :D

Mjenjači.

Skin.

Zvuk (idi na taj youtube video pa tamo imaš link na scs verziju, ako ti ova rar ne radi, mada meni zvuk nije nešto)

Motor (ovo je 710ks/3850Nm verzija, nju sam modificirao na 590ks/2800Nm u notepadu)

Razočarao me je XF105, mislio sam da će imati bolji handling, a on se izvrće na 80-90kmh. Vratio sam se na Actros, ide kao po šinama.

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Imal kakvih modifikacija za MAN kamione?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
malina22 kaže...

Ovaj link za mjenjače što sam gore stavio ti daje stvarni mjenjač sa 12 i 16 brzina za MAN (i ostale, afkors). Ali je top speed sa tim mjenjačima 120kmh, pa ko voli brzu vožnju, neće se usrećiti.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo moji vozaći služe dovoljno da ne moram ni voziti, dva put odmorim i imam za novu najjaču scaniu.

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...
malina22 kaže...

Ovaj link za mjenjače što sam gore stavio ti daje stvarni mjenjač sa 12 i 16 brzina za MAN (i ostale, afkors). Ali je top speed sa tim mjenjačima 120kmh, pa ko voli brzu vožnju, neće se usrećiti.

Kad otvorim koji od ova tri da odaberm? ajd ona dva razumijem sa i bez limitera ali sta je onaj prvi...

17 godina
moderator
malina22 kaže...

Kad otvorim koji od ova tri da odaberm? ajd ona dva razumijem sa i bez limitera ali sta je onaj prvi...

Ja sam stavio sva 3. Nisam primjetio ništa osim da imam novi meni gdje biram mjenjače.

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Daj par ss-ova novog merca da vidimo kako izgleda u igri :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Hoću poslijepodne, kad dođem kući.

U ovoj poruci sam stavio jednu brzinsku, dok sam pregledao šta sve nudi.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/euro-truck-simulator-2/96813.aspx?page=96&jumpto=3328004&sort=asc&view=flat

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel ima gdje mod da svi kamioni imaju dostupan motor od 750k?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
malina22 kaže...

Evo slike, jako je dobro modeliran. Izvana kad se gleda, novi interijer je vidljiv. Imaju drugi kamioni na slikama da uporedite, pa ako vam se čini loša grafika, to je do mene ;)

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
malina22 kaže...

Evo slike, jako je dobro modeliran. Izvana kad se gleda, novi interijer je vidljiv. Imaju drugi kamioni na slikama da uporedite, pa ako vam se čini loša grafika, to je do mene ;)

Jel se mogu primjenjivati "in game" modifikacije na taj kamion ili moze biti jedino ovakav defaultni ?

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Danas sam presao granicu od  100.000km!

I jos me drzi!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 17:52 (BULIGO).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo i mog ljubimca 22 hiljade i nes kusura je presao.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Pozdrav ekipo!

Evo, nemam ništa pametnoga za reći, samo da sam i ja jedan od vas, - kamiondžija
Navukao sam se na ovu igru i guštam polako. MP3 ili radio u pozadini, zavaljen u stolicu, gamepad u rukama, tempomat na 90km/h i polako ali sigurno do cilja...
Nisam do danas znao da je na Bug forumu ovako aktivna tema o Euro Truck Simulatoru 2 pa mi je baš bilo zanimljivo čitati vaša iskustva i usput sam se nasmijao na neke situacije u igri na koje sam i sam naletio a sada vidim da nisam sam.
Eto, toliko od mene, ako ću imat kaj pametnoga za dodati možda se još i javim

P.S.
Pjesme koje se preporučaju slušati uz vožnju:
Gas, gas - Severina
Šta će nama šoferima kuća - Plavi orkestar
Kamiondžije - Dječaci
:D
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

haha koliko ti auspuha imaš..

17 godina
moderator
nickname86 kaže...

Pjesme koje se preporučaju slušati uz vožnju:
Gas, gas - Severina

Moja firma se zove Gas Gas ;)

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Maloprije sam se vozio po nekoj sporednoj cesti i iz suprotnog smjera je kamion koji je vuko prikolicu s autima ušao u zavoj i skoro se prevalio na mene :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nema boljeg mjesta od ovog za savjet.Izgubio sam inspiraciju za boje.U koju boju da ga ofarbam? (ne bijela)

0 0 hvala 0
16 godina
goransmy kaže...

Nema boljeg mjesta od ovog za savjet.Izgubio sam inspiraciju za boje.U koju boju da ga ofarbam? (ne bijela)

Ljusku jaja. Smijeh

Inače meni ona default crvena od mercedesa izgleda dosta dobro.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan

Egg shell white.... lijepa ali neću bijelu. Pokušati ću s crvenom.

13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

haha koliko ti auspuha imaš..

Treba negdje sve to izac iz V8 {#}

13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
goransmy kaže...

Ljusku jaja. Smijeh

Inače meni ona default crvena od mercedesa izgleda dosta dobro.

Pa baš ti hvala!!!!! Na ovoj stranici ima 1 000 000 000 boja!!!! Sad sam tek u banani!! {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice