- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!! Ima netko da mi pošalje mod za imena vozila i deblokadu motora?? Hvala!!
ako mi moze ko objasniti kako da stavim brzine sa 12 na 16 ili vise HVALA !
prelistajte forum pa ce te nac hrpu modova... i stranica za download istih :)
@stinky_cod4: ako nisi nikad takve stvari radio to ce ti bit malo problem... to bi trebao pitat nekog ko se s tim vise bavio, a vidim da neko na ovom forumu je... ja imam u planu pravit nesto sa 18 brzina... :)
stinky poslo sam ti cijeli mod koji ja koristimtesko cu ti ja to objasnit kako sta.. al ubiti moras .scs raspakirat da bi dobio mape i unutra .sii i onda te .sii mozes otvorit s notepadom... kasnije to stavis u .rar (bez kompresije) i preimenujes extenziju sa .rar na .scs
eto ukratko o modovima...
tu dolje dvije slike moje druzine :D kamioni imaju puno km al vecinom su bili moji pa sam ja natuko km, kupio sebi nove a njima polovni.. ja imam 55tkm mislim :/ tako nekako...
PS. jedva cekam da dodjem kuc na komp da snimim cestu prema milanu ;) tamo iznad milana ona sporedna cesta i oni zavoji uff :DD hehehehe upravo sam proso tamo
hahahah krivo ste me shvatili...neam ja prblema sa modovima xD i to razumijem se ja u te stvari.... nego sam pitao sto treba u MODU sa nastavkom .scs promjenit da bude vise brzina... :D a ne kako se mod stavi ili nedaj boze raspakira glupi rar .... ma evo vam slike sto se meni otvori :D
http://www.zaslike.com/viewer.php?file=pewgyj7508kjfiop83gb.png
hahahah krivo ste me shvatili...neam ja prblema sa modovima xD i to razumijem se ja u te stvari.... nego sam pitao sto treba u MODU sa nastavkom .scs promjenit da bude vise brzina... :D a ne kako se mod stavi ili nedaj boze raspakira glupi rar .... ma evo vam slike sto se meni otvori :D
http://www.zaslike.com/viewer.php?file=pewgyj7508kjfiop83gb.png
a iz prilozenog se vidi da veze nemas :/
nije ti on objasnio kako se stvlja mod, nego kako da dođes do toga da promijenis broj brzina... a buduci da ti to neznas ni otvorit, onda pretpostavljam da neces znat ni napravit to... a ako ti je covjek poslao mod onda ga ubaci di idu modovi i deri....
nije ti on objasnio kako se stvlja mod, nego kako da dođes do toga da promijenis broj brzina... a buduci da ti to neznas ni otvorit, onda pretpostavljam da neces znat ni napravit to... a ako ti je covjek poslao mod onda ga ubaci di idu modovi i deri....
poslao mi je mod... sa 16 brzina za scaniu samo... i uspio sam slozit sad za svaki kamion da ima 16 brzina... i ludo ide...
a u ovom modu koji mi je on dao... su normalna slova .... karlo zato ne kenjaj... :33
Dali se moze nekako napraviti da se igra Online ? ili u Lanu ??
Moram se pohvalit da sam uspio proc kroz naplatne kucice bez placanja :D(s prikolicom).
Pričate gluposti!
Neki modovi se mogu čitati, a drugi su 95% nečitko sve neka bezvezna slova!
poslao mi je mod... sa 16 brzina za scaniu samo... i uspio sam slozit sad za svaki kamion da ima 16 brzina... i ludo ide...
a u ovom modu koji mi je on dao... su normalna slova .... karlo zato ne kenjaj... :33
pa ali to je mod... a ti ako hoces mijenjati base.scs dobijes ono sto dobijes... base ne mozes otvorit sa winrarom nego trebas imat extractor :) zato ti malo procitaj sta ti govorim <3
edit: @Ajze ja do sad svaki mod normalno otvorio i uredio prema vlastitim potrebama :)
Pričate gluposti!
A da ih probaš otvoriti s winrarom umjesto notepadom?
Pričate gluposti!
A da ih probaš otvoriti s winrarom umjesto notepadom?
Mnogi su govorili da se otvara notepadom pa sam zato i pokušavao :) Stavio novi motor za kupiti 5000 konja i 300km/h limit, idem probati ^^
Uh kako sam se sad iznervira.
Vozim turu od berlina u newcastle i taman se iskrcam s broda i nestane struje u kući. Još sam imao 0% oštećenja na teretu.
Vozim turu od berlina u newcastle i taman se iskrcam s broda i nestane struje u kući. Još sam imao 0% oštećenja na teretu.
Ja juče vozim iz njemačke u Grimsby u Engleskoj i dodjem na ulaz u Grimsby, dovezao bez imalo štete i prospem vruć čaj po sebi i dok sam ja skakao nisam skontao da nisam upauzirao igru, pogledam ja kamion u ogradi 44% damagea...:D
evo ja upravo zavrsio prvu jutarnju turu :DD hehehe... postavljo sam rekord.. cisti autoput, bez tenkiranja i spavanja. samo stajanje na naplatnim kucicama i parkiranje prikolice na kraju... 0% stete na teretu.. kamion oko 1-2% stete na gumama (neznm tocno jer nie bio popravljen prije ture).. al ubiti nisam nigdje lupio... = > 903km = 7h20min prosjecna brzina 123kmh =)
a evo odma i slika mog profila... jubilarna 100 tura mi je ovo bila... 99 uspijesno, jednu sam odustao... 57.315km, 69.05% istrazene mape, 61d8h (u igri) - 49h14min (stvarno vrijeme igre)
Ja sam daavno naucio tu lekciju! Rjesenje se zove APC UPS Smart 1500 VA
evo ja upravo zavrsio prvu jutarnju turu :DD hehehe... postavljo sam rekord.. cisti autoput, bez tenkiranja i spavanja. samo stajanje na naplatnim kucicama i parkiranje prikolice na kraju... 0% stete na teretu.. kamion oko 1-2% stete na gumama (neznm tocno jer nie bio popravljen prije ture).. al ubiti nisam nigdje lupio... = > 903km = 7h20min prosjecna brzina 123kmh =)
a evo odma i slika mog profila... jubilarna 100 tura mi je ovo bila... 99 uspijesno, jednu sam odustao... 57.315km, 69.05% istrazene mape, 61d8h (u igri) - 49h14min (stvarno vrijeme igre)
GRRR...nabijas mi koplekse grrrr...
salim se, cestitam.
.
Ovo s 2 lampe mi izgleda ko tomo vinković :D
Hahaha!! Neka je....Tomo Vinković R730
Moze li mi neko reci kako da priblizim kameru u kamionu prema volanu? Hvala :*
Ralf, moja nova nada! Solidno napreduje, zadovoljan sam. Zasad
izgleda ko da je iz zatvora izasao :D :D,ja zaposlio neku Stephanie,dobra mala,cak mislim da zaradujem
ako je u .scs formatu ne treba ga raspakirati... raspakujes samo ako je u .rar ili .zip format :)