Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.975.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo nova ruta gameplaya

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 17:57 (Sheeva).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
trenutno moja Scania R620 ima 31.130 km sad ide zadnja tura i idem po novu Ili možda samo uzmem motor od 730 ks Otplačena kreda :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pozdrav!! Ima netko da mi pošalje mod za imena vozila i deblokadu motora?? Hvala!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ako mi moze ko objasniti kako da stavim brzine sa 12 na 16 ili vise HVALA !

stinky

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

prelistajte forum pa ce te nac hrpu modova... i stranica za download istih :)

@stinky_cod4:  ako nisi nikad takve stvari radio to ce ti bit malo problem... to bi trebao pitat nekog ko se s tim vise bavio, a vidim da neko na ovom forumu je... ja imam u planu pravit nesto sa 18 brzina... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

stinky poslo sam ti cijeli mod koji ja koristimtesko cu ti ja to objasnit kako sta.. al ubiti moras .scs raspakirat da bi dobio mape i unutra .sii i onda te .sii mozes otvorit s notepadom...  kasnije to stavis u .rar (bez kompresije) i preimenujes extenziju sa .rar na .scs
eto ukratko o modovima...

tu dolje dvije slike moje druzine :D kamioni imaju puno km al vecinom su bili moji pa sam ja natuko km, kupio sebi nove a njima polovni.. ja imam 55tkm mislim :/ tako nekako...

PS. jedva cekam da dodjem kuc na komp da snimim cestu prema milanu ;) tamo iznad milana ona sporedna cesta i oni zavoji uff :DD hehehehe upravo sam proso tamo

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 20:17 (ma3x).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
kiki287 :)) bem ti miša Kam sam ja gledal ;)))) R730 :))) hehe Kupljena je A na staroj je novi motor
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

hahahah krivo ste me shvatili...neam ja prblema sa modovima xD i to razumijem se ja u te stvari.... nego sam pitao sto treba u MODU sa nastavkom .scs promjenit da bude vise brzina... :D a ne kako se mod stavi ili nedaj boze raspakira glupi rar .... ma evo vam slike sto se meni otvori :D 

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=pewgyj7508kjfiop83gb.png

stinky
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 21:03 (stinky_cod4).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
stinky_cod4 kaže...

hahahah krivo ste me shvatili...neam ja prblema sa modovima xD i to razumijem se ja u te stvari.... nego sam pitao sto treba u MODU sa nastavkom .scs promjenit da bude vise brzina... :D a ne kako se mod stavi ili nedaj boze raspakira glupi rar .... ma evo vam slike sto se meni otvori :D 

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=pewgyj7508kjfiop83gb.png

a iz prilozenog se vidi da veze nemas :/

nije ti on objasnio kako se stvlja mod, nego kako da dođes do toga da promijenis broj brzina... a buduci da ti to neznas ni otvorit, onda pretpostavljam da neces znat ni napravit to... a ako ti je covjek poslao mod onda ga ubaci di idu modovi i deri....

13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

nije ti on objasnio kako se stvlja mod, nego kako da dođes do toga da promijenis broj brzina... a buduci da ti to neznas ni otvorit, onda pretpostavljam da neces znat ni napravit to... a ako ti je covjek poslao mod onda ga ubaci di idu modovi i deri....

poslao mi je mod... sa 16 brzina za scaniu samo... i uspio sam slozit sad za svaki kamion da ima 16 brzina... i ludo ide...

a u ovom modu koji mi je on dao... su normalna slova .... karlo zato ne kenjaj... :33

stinky
12 godina
neaktivan

Moja Scania prevalila 20.000 kilometara {#}

13 godina
Eurotruck Simulator 2

Dali se moze nekako napraviti da se igra Online ? ili u Lanu ?? 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Moram se pohvalit da sam uspio proc kroz naplatne kucice bez placanja :D(s prikolicom).

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan

Pričate gluposti!

Neki modovi se mogu čitati, a drugi su 95% nečitko sve neka bezvezna slova!

15 godina
neaktivan
stinky_cod4 kaže...
karlo666 kaže...

poslao mi je mod... sa 16 brzina za scaniu samo... i uspio sam slozit sad za svaki kamion da ima 16 brzina... i ludo ide...

a u ovom modu koji mi je on dao... su normalna slova .... karlo zato ne kenjaj... :33

pa ali to je mod... a ti ako hoces mijenjati base.scs dobijes ono sto dobijes... base ne mozes otvorit sa winrarom nego trebas imat extractor :) zato ti malo procitaj sta ti govorim <3

edit: @Ajze ja do sad svaki mod normalno otvorio i uredio prema vlastitim potrebama :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 23:17 (karlo666).
16 godina
Ajze kaže...

Pričate gluposti!

A da ih probaš otvoriti s winrarom umjesto notepadom?

12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 10:31 (goransmy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
Ajze kaže...

Pričate gluposti!

A da ih probaš otvoriti s winrarom umjesto notepadom?

Mnogi su govorili da se otvara notepadom pa sam zato i pokušavao :) Stavio novi motor za kupiti 5000 konja i 300km/h limit, idem probati ^^

15 godina
Eurotruck Simulator 2

Uh kako sam se sad iznervira.

Vozim turu od berlina u newcastle i taman se iskrcam s broda i nestane struje u kući. {#} Još sam imao 0% oštećenja na teretu.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goransmy kaže...

{#}.

Ovo s 2 lampe mi izgleda ko tomo vinković :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 13:14 (Osa).
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Vozim turu od berlina u newcastle i taman se iskrcam s broda i nestane struje u kući. {#} Još sam imao 0% oštećenja na teretu.

Ja juče vozim iz njemačke u Grimsby u Engleskoj i dodjem na ulaz u Grimsby, dovezao bez imalo štete i prospem vruć čaj po sebi i dok sam ja skakao nisam skontao da nisam upauzirao igru, pogledam ja kamion u ogradi 44% damagea...:D

12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

evo ja upravo zavrsio prvu jutarnju turu :DD hehehe... postavljo sam rekord.. cisti autoput, bez tenkiranja i spavanja. samo stajanje na naplatnim kucicama i parkiranje prikolice na kraju... 0% stete na teretu.. kamion oko 1-2% stete na gumama (neznm tocno jer nie bio popravljen prije ture).. al ubiti nisam nigdje lupio... = > 903km = 7h20min prosjecna brzina 123kmh =)

a evo odma i slika mog profila... jubilarna 100 tura mi je ovo bila... 99 uspijesno, jednu sam odustao... 57.315km, 69.05% istrazene mape, 61d8h (u igri) - 49h14min (stvarno vrijeme igre)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 13:54 (ma3x).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ja sam daavno naucio tu lekciju! Rjesenje se zove APC UPS Smart 1500 VA {#}

12 godina
neaktivan
ma3x kaže...

evo ja upravo zavrsio prvu jutarnju turu :DD hehehe... postavljo sam rekord.. cisti autoput, bez tenkiranja i spavanja. samo stajanje na naplatnim kucicama i parkiranje prikolice na kraju... 0% stete na teretu.. kamion oko 1-2% stete na gumama (neznm tocno jer nie bio popravljen prije ture).. al ubiti nisam nigdje lupio... = > 903km = 7h20min prosjecna brzina 123kmh =)

a evo odma i slika mog profila... jubilarna 100 tura mi je ovo bila... 99 uspijesno, jednu sam odustao... 57.315km, 69.05% istrazene mape, 61d8h (u igri) - 49h14min (stvarno vrijeme igre)

GRRR...nabijas mi koplekse grrrr...

{#} salim se, cestitam.

12 godina
neaktivan
Osa kaže...
goransmy kaže...

{#}.

Ovo s 2 lampe mi izgleda ko tomo vinković :D

Hahaha!! Neka je....Tomo Vinković R730

12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Moze li mi neko reci kako da priblizim kameru u kamionu prema volanu? Hvala :*

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ralf, moja nova nada! Solidno napreduje, zadovoljan sam. Zasad {#}

12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
molim može li mi netko objasnit kako staviti mod. Skinem mod, raspakiram ga, kopiram i zaljepim u my doc.../ets2/mod i ništa KAKO?? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ralf, moja nova nada! Solidno napreduje, zadovoljan sam. Zasad {#}

izgleda ko da je iz zatvora izasao :D :D,ja zaposlio neku Stephanie,dobra mala,cak mislim da zaradujem

Xc
15 godina
neaktivan
borac05 kaže...
molim može li mi netko objasnit kako staviti mod. Skinem mod, raspakiram ga, kopiram i zaljepim u my doc.../ets2/mod i ništa KAKO?? Hvala

ako je u .scs formatu ne treba ga raspakirati... raspakujes samo ako je u .rar ili .zip format :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice