Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.983.430
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
M27 kaže...

Ja 17. level i tek sad kupio dodatna svijetla {#} i reko dao preko 25k€ i da ih nemogu upalit hvala

Kako nemozes? Dok vozis stisni ESC i idi desno imas meni za retrovizore i svjetla. Misem ukljuci glavna svjetla a onda dodatna koja zelis, prednja donja, ona na krovu, zutu rotirku..sve.Za dodatna moraju bit upaljena glavna, ona dugo/kratko inace dodatna ne mozes ukljuciti.

13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Spartakus kaže...
Vapor kaže

Meni nije toliki užas na lijevoj strani vozit, koliki mi je užas vozit sa volanom da desnoj strani.

Čisti haiku  {#} .Odmor uz pivce u Milanu.....

ti od kad si na godisnjem ne skidas se sa kamiona... ccc...

{#}previše tura premalo vremena AC/DC se sluša.....

12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Vožnja sporednim cestama 90km/h je odlična!!!! Čak se može i prestići ali i dobro oštetiti kamin,npr. ako prestižete kolonu koja stoji na pružnom prijelazu i onda pras u rampu.Nešto bi rekao da ne  postoje znakovi ali....jedva sam se dovukao do servisa.kamion se gasio svakih 20 km,PO NOĆI!!!!28 500 € popravka poslije boli.Srećom otvorile su mi se ture preko 70 000€.Naravno,od Brna pa prema Britaniji.Malo je banana voziti po Britaniji (znam i u krivi smjer) ali lova ne pita!!!!!!Sve u svemu,toliko je igra dobra da nemam ni jednog moda u njoj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 6:43 (goransmy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala ti najljepša!!

14 godina
goransmy kaže...

Vožnja sporednim cestama 90km/h je odlična!!!! Čak se može i prestići ali i dobro oštetiti kamin,npr. ako prestižete kolonu koja stoji na pružnom prijelazu i onda pras u rampu.Nešto bi rekao da ne  postoje znakovi ali....jedva sam se dovukao do servisa.kamion se gasio svakih 20 km,PO NOĆI!!!!28 500 € popravka poslije boli.Srećom otvorile su mi se ture preko 70 000€.Naravno,od Brna pa prema Britaniji.Malo je banana voziti po Britaniji (znam i u krivi smjer) ali lova ne pita!!!!!!Sve u svemu,toliko je igra dobra da nemam ni jednog moda u njoj.

kako se popneš na brod?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Mirkecc kaže...

Pozdrav svima!! Ja bi vas zamolio da mi pošaljete module sve tko kakve ima,benzinske,imena vozila......itd...ništ od toga nemam kad sam friški igrač. Hvala vam puno

Ja koristim prava imena benzinskih i pravi logo na kamionima,redizajnirani interijeri,bolji zvuk kamiona,novi zvukovi kiše i grmljavine,modove za bolju fiziku itd.

Ima svega,biraj si sta ces,sve modove stavljas u Documents/Euro Truck Simulator 2/mods,vidjeti ces sam.

http://truckers-paradise.weebly.com/other-mods1.html

a reci mi kojim programom ti skidaš sa neta? recimo kad ti se modovi skinu s neta u kojem su programu i da li je moraš raspakiravat u mod

12 godina
neaktivan

kako se popneš na brod?

Kad putuješ iz Europe u Veliku Britaniju onda u jednoj luci se penješ na trajekt.Ne znam sad točno u kojoj.Ima ih par.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 8:42 (goransmy).
12 godina
Eurotruck Simulator 2

Vjerojatno  Dover-Calais luke

0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

scania r560

R3MZ1
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Remzi kaže...

scania r560

jbt pas, kako si lud ;)

U stvarnosti bi te vidio da dolazis jos kad bi bio 10KM od mene haha

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Meni jedan od najljepših kamiona - Mercedes, naravno{#} Šteta što ga nema u igri. 

0 0 hvala 0
12 godina
krayz1e kaže...

Meni jedan od najljepših kamiona - Mercedes, naravno{#} Šteta što ga nema u igri. 

šta i inox radi od kamiona :D

12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

evo ljudi da se pohvalim voznjom malo :D nabrzinu sam ga snimo cesta i nije bas zanimljiva bila al bio je kraj vikenda aa na laptopu ne mogu snimat, dok mi je komp kod kuce malo jaci pa tamo jos i ide nekako snimanje... ima par laggova al eto...

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ma3x kaže...

evo ljudi da se pohvalim voznjom malo :D nabrzinu sam ga snimo cesta i nije bas zanimljiva bila al bio je kraj vikenda aa na laptopu ne mogu snimat, dok mi je komp kod kuce malo jaci pa tamo jos i ide nekako snimanje... ima par laggova al eto...

Ti to stvarno voziš ko NFS:Fast Trailers, još samo fali nitro i vatra iz auspuha. Takvim tempom lako natučeš i 10 lvl-a u kratkom vremenu.

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Dobro ga dereš

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

malo mi je tesko igrat dok snimam zbog tih lagova, jos gore mi je na laptopu.. al kad igram normalno to je uzivanijca.. po autoputu vozim cca 140-150 cik cak... al desi se tu i tamo neka glupost izleti mi netko krivo procjenim pa bude svega.. otprilike mi je prosjek 100km na sat... trudim se sto vise mape istrazit... i koristim sve vise sporedne ceste jer su mi zanimljivije i nema radara toliko (ili cak uopce nema)

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo jedan video za sve one koji se pale na velik teret{#}

0 0 hvala 0
15 godina
krayz1e kaže...

Evo jedan video za sve one koji se pale na velik teret{#}

Your Mom’s Dildo Is Being Delivered

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan

tek je na 10 000km :)

13 godina
neaktivan

briši

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 18:18 (Ajze).
15 godina
neaktivan
Spartakus kaže...
karlo666 kaže...
Spartakus kaže...
Vapor kaže

Meni nije toliki užas na lijevoj strani vozit, koliki mi je užas vozit sa volanom da desnoj strani.

Čisti haiku {#} .Odmor uz pivce u Milanu.....

ti od kad si na godisnjem ne skidas se sa kamiona... ccc...

{#}previše tura premalo vremena AC/DC se sluša.....

de ti meni postaj onaj fini mod... cijene dizela i kako ih i s cim apdejtam? naso sam nesto al neznam jel to valja... pa bi bilo dobro da mi postavis onaj koji ti koristis :)

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Dali se kome desilo da nakon cca sat vremena igranja izbaci te iz igrice i sve zablokira?

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

@Tarkis... hrvoje, inace clan ovog foruma prodaje original key za 100kn... fino ga kupis i igras bez problema i nece te trazit key... i bolje da prekines postavljat te piratske keyeve i postavljat glupa pitanja oko njih jer ces popusit ban :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

skini sa službene stranice demo 1.1 ubaci key i igraj, updejti do 1.3 nisu nesto super da se bas "mora" imati :)

15 godina
Tarkis kaže...

pozzzz svima

jel zna neko kako postaviti full screen da je preko citavog monitora gledao sam tamo u opcijama i ukljucen je full screen

ali i dalje mi nije preko citavog monitora

Probaj s drugim rezolucijama koje su ti ponuđene u postavkama u igri !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dodjes u luku i pokupis onaj zeleni holo-sidro znak i to je to.

12 godina
neaktivan
Ostecenja

Pozdrav.

Zanima me kakav utjecaj na ponasanje kamiona imaju ostecenja. ja redovito popravljam kamion tako da nikad nemam vise od 5-6% ostecenja (osim ako imam karambol).

Dakle, kako se kamion ponasa kod ostecenja? Sto ako neki dio bude ostecen 100%??

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ostecenja

meni se znao gasit na vecim ostecenjima,nisam ga mogo iz prve zapalit,nisam mogo normalno ubrzat itd

You got to lose to know how to win
15 godina
Re: Ostecenja
BULIGO kaže...

Pozdrav.

Zanima me kakav utjecaj na ponasanje kamiona imaju ostecenja. ja redovito popravljam kamion tako da nikad nemam vise od 5-6% ostecenja (osim ako imam karambol).

Dakle, kako se kamion ponasa kod ostecenja? Sto ako neki dio bude ostecen 100%??

Iritantno malo malo gašenje motora :)

Može li netko pojasniti kako da stavim neki dobar domaći radio? Ili imate kakav fajl?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 21:06 (thechosenfreak).
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

napad na 25. lvl

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice