evo sad sam testirao CPU i GPU usage u igri. konfa pod MOJ PC, testirao sam pomoću AIDA64 appleta na LCD screenu od tipkovnice.
CPU Usage varira uvijek oko 16-17 % dok GPU usage ovisi o vremenu ( noć/dan ) i kameri. Kod kamere iz kabine GPU Usage je veći, te varira između 85-88%, dok sa bilo kojom drugom kamerom gpu usage iznosi 66-73%. To su statistike kada je dan i ne koriste se prednja svjetla na kamionu. E sad kada je noć i kada se upale svjetla na kamionu, odmah osjetim pad fps-a za 10-12 frameova. Naime, po noći s upaljenim svjetlima GPU Usage odmah skoči na 99% i oduzme mi fps. Znači igra ima problem s tim, i trebali bi što prije popravit ovo, da radi sve kak spada :) i da, postavke su sve na maximumu, samo je MLAA isključen.
Testirao sa MSI afterburnerom gpu je stalno između 94% - 98% dan/noć,takođe su sve postavke na ultra MLAA isključen fps bez upaljenih svjetala 88fps-105fps sa upaljenim svjetlima 55fps - 79fps tako nekako.Da li je to dobro ili loše ne umijem reći nisam od struke.
Na koliko ti je scaling?