Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.986.686
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
Spartakus kaže...
Reedy kaže...

evo sad sam testirao CPU i GPU usage u igri. konfa pod MOJ PC, testirao sam pomoću AIDA64 appleta na LCD screenu od tipkovnice.

CPU Usage varira uvijek oko 16-17 % dok GPU usage ovisi o vremenu ( noć/dan ) i kameri. Kod kamere iz kabine GPU Usage je veći, te varira između 85-88%, dok sa bilo kojom drugom kamerom gpu usage iznosi 66-73%. To su statistike kada je dan i ne koriste se prednja svjetla na kamionu. E sad kada je noć i kada se upale svjetla na kamionu, odmah osjetim pad fps-a za 10-12 frameova. Naime, po noći s upaljenim svjetlima GPU Usage odmah skoči na 99% i oduzme mi fps. Znači igra ima problem s tim, i trebali bi što prije popravit ovo, da radi sve kak spada :) i da, postavke su sve na maximumu, samo je MLAA isključen.

Testirao sa MSI afterburnerom gpu je stalno između 94% - 98% dan/noć,takođe su sve postavke na ultra MLAA isključen fps bez upaljenih svjetala 88fps-105fps sa upaljenim svjetlima 55fps - 79fps tako nekako.Da li je to dobro ili loše ne umijem reći nisam od struke.

Na koliko ti je scaling?

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Spartakus kaže...
Reedy kaže...

evo sad sam testirao CPU i GPU usage u igri. konfa pod MOJ PC, testirao sam pomoću AIDA64 appleta na LCD screenu od tipkovnice.

CPU Usage varira uvijek oko 16-17 % dok GPU usage ovisi o vremenu ( noć/dan ) i kameri. Kod kamere iz kabine GPU Usage je veći, te varira između 85-88%, dok sa bilo kojom drugom kamerom gpu usage iznosi 66-73%. To su statistike kada je dan i ne koriste se prednja svjetla na kamionu. E sad kada je noć i kada se upale svjetla na kamionu, odmah osjetim pad fps-a za 10-12 frameova. Naime, po noći s upaljenim svjetlima GPU Usage odmah skoči na 99% i oduzme mi fps. Znači igra ima problem s tim, i trebali bi što prije popravit ovo, da radi sve kak spada :) i da, postavke su sve na maximumu, samo je MLAA isključen.

Testirao sa MSI afterburnerom gpu je stalno između 94% - 98% dan/noć,takođe su sve postavke na ultra MLAA isključen fps bez upaljenih svjetala 88fps-105fps sa upaljenim svjetlima 55fps - 79fps tako nekako.Da li je to dobro ili loše ne umijem reći nisam od struke.

Na koliko ti je scaling?

Scaling je na 125%.

15 godina
neaktivan
Spartakus kaže...
Almin94 kaže...
Spartakus kaže...
Reedy kaže...

Na koliko ti je scaling?

Scaling je na 125%.

Zato i imas tako visok fps, a igra puno ljepse izgleda kada je scaling na 300-400%. Ja drzim na 300 i nemam nikakvih problema s igranjem, sve ostalo je na max.

12 godina
neaktivan

Ja imam 6970, i5 2500k..i stavim sve na max i 1920 1080..scaling 200...i fps samo oko 40 al usage nece iznad 70%..koji k...

12 godina
neaktivan

koliko fps dobivas na 300%..meni sve nes bloka ...

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Meni se igra očito zbugala i ne traži me key više :D

Vjerovatno su se u SCS-u krstili kolko sam uopran s istim kodom i pustili mi,sad igram igru za besplatno

Kako si to uspio? Ja igram i kada želim vidjeti neš u dijagnostici stisnem Esc i kaže mi probna verzija igre je završila upiši kod da nastaviš igrati ja upišem ali mi ga aneće prihvatiti.Onda sam otkrio da se trba izbaciti iz igre i onda nastaviti ali me to više ne sluša tako da se sada zaj..... oko toga ako zna neko fix toga problema nadam se da će mi ga reći :(

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ghost995 kaže...

*KAH*sto je scaling*KAH*

12 godina
neaktivan
leotom kaže...

U potpunosti se slažem s tobom! Pogotovo za ovo otklučavanje svega i svačeg, tako igra gubi smisao (i ne pada mi napamet to radit). Ja sam trenutno na 20+ lvl (instruktor) i imam dvije garaže (Koln, 5 mjesta i Bratislava, 3 mjesta). Inače vozim Volvača i super mi je s ovim modom, ali ponekad ga zamjenim za ovu Scaniju ( s najjačim motorom, 630 KS čini mi se). Inače, igra je super, a sviđa mi se i to što ima puno modova pa si ju svako može prilagođavati po nekom svom ukusu!  

Mislim da je najjaca 'legalna' Scania R720. Vidi kod mehanicara ako ima jos jedan motor za 'otkljucati'. Trebao bi bit jedan jos jaci od tvog.Ja upravo otkljucao R560 {#}

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Prodajem ETS2 igran pola sata za 100kn samo sutra jel mi je hitno

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Jel postoji nekakav site gdje su nabrojani svi kamioni sa karakteristikama i cijenama ? Ne da mi se bas putovati od salona do salona {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nezz,ali bilo bi fora :)

12 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Gledao sam malo okolo i vidim da su svi ti forumi o igri bas nekako jadni. Ovaj nas je bas aktivan. Jeste li pronaslijos koji OK forum gdje se mogu naci informacije o igri?

P.S. Kvragu i istrazivanje mape! Danas zakasnio s isporukom nisam vidio da je specijalna isporuka pa oso okolo Biminghama istrazivati. Kaznili me!! sa 44 eura hahaha!!{#}

15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Znalac111 kaže...

Gledao sam malo okolo i vidim da su svi ti forumi o igri bas nekako jadni. Ovaj nas je bas aktivan. Jeste li pronaslijos koji OK forum gdje se mogu naci informacije o igri?

P.S. Kvragu i istrazivanje mape! Danas zakasnio s isporukom nisam vidio da je specijalna isporuka pa oso okolo Biminghama istrazivati. Kaznili me!! sa 44 eura hahaha!!{#}

e jadan... sad ce ti firma u bankrot hahhahah...

12 godina
neaktivan

RIJEŠIO.

Fora je bila da sam prvi kamion kupio sebi, onda nadogradio garažu, i zaposlio 2 vozača. Jednom sam kupio kamion, a drugome dao svoj. I to je zbugalo igru kad sam htjeo ići u bilo koji truck shop poslje. Otpustio jednog vozača (jer si nisam mogao vratit njegov kamion), uzeo si kamion, i to je to. :)

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Kome osjetno padne fps kod paljenja svjetla, neka u postavkama smanji tj isključi "Raspon vidljivosti svjetala". Ja sam to probao na high i na iskljuceno i u grafici ne vidim priomjene, ali u fps-u je razlika za 4-5 fps-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pozdrav svima!! Ja bi vas zamolio da mi pošaljete module sve tko kakve ima,benzinske,imena vozila......itd...ništ od toga nemam kad sam friški igrač. Hvala vam puno

0 0 hvala 0
16 godina
Mirkecc kaže...

Pozdrav svima!! Ja bi vas zamolio da mi pošaljete module sve tko kakve ima,benzinske,imena vozila......itd...ništ od toga nemam kad sam friški igrač. Hvala vam puno

Ja koristim prava imena benzinskih i pravi logo na kamionima,redizajnirani interijeri,bolji zvuk kamiona,novi zvukovi kiše i grmljavine,modove za bolju fiziku itd.

Ima svega,biraj si sta ces,sve modove stavljas u Documents/Euro Truck Simulator 2/mods,vidjeti ces sam.

http://truckers-paradise.weebly.com/other-mods1.html

12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
ghost995 kaže...

*KAH*sto je scaling*KAH*

Pogledaj si pod grafičke podstavke..to je brijem podstavka koja je povezana s AA..ili tak neš... popravlja blur ( zamagljenje, što je veći postotak..od 25% do 400%...to je jasnija slika..ali izvlači više GPU resursa...)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 22:42 (ghost995).
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ja sam nesta zeznio i obriso save,a dosao do razine 11 jer ima mozda netko save,od 10 11 razine? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ljudici kako ste evo mene s puta... :D radio sam za firmu jednu vozio do Njemacke...evo prije nekoliko sati sam dosao kuci pa sam pogledao sta ima tu....kako ste? cujem ETS2 razvaljuje....

stinky

1 0 hvala 0
17 godina

Mene sad zbugale *ebene naplatne kucice probo proc za dzaba al mi je prikolica ostalo poklopljena mislim mogu ju ostavit tam i dalje se ovaj vozit :D al onda cu zgubit hrpu novaca :S.

You got to lose to know how to win
15 godina
Eurotruck Simulator 2

bolje to nego bug koji sam ja imo cca sam negdje otprilike oko za 200 000 eura pokraden

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Kako se pale ona dodatna svijetla što se kupe na kamion?

Nigdije nisam mogao nać. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M27 kaže...

Kako se pale ona dodatna svijetla što se kupe na kamion?

Nigdije nisam mogao nać. 

stisnes F4 dok vozis i otvori se meni sa svjetlima ;)

12 godina
neaktivan

Ja 17. level i tek sad kupio dodatna svijetla {#} i reko dao preko 25k€ i da ih nemogu upalit hvala

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Liverpool{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ovu englesku izbjegavam kad god mogu jel mi je uzas na ljevoj strani vozit

You got to lose to know how to win
15 godina
R4zOR229 kaže...

Ja ovu englesku izbjegavam kad god mogu jel mi je uzas na ljevoj strani vozit

Meni nije toliki užas na lijevoj strani vozit, koliki mi je užas vozit sa volanom na desnoj strani.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 0:40 (Vapor).
13 godina
neaktivan
Vapor kaže

Meni nije toliki užas na lijevoj strani vozit, koliki mi je užas vozit sa volanom da desnoj strani.

Čisti haiku  {#} .Odmor uz pivce u Milanu.....

15 godina
neaktivan
Spartakus kaže...
Vapor kaže

Meni nije toliki užas na lijevoj strani vozit, koliki mi je užas vozit sa volanom da desnoj strani.

Čisti haiku {#} .Odmor uz pivce u Milanu.....

ti od kad si na godisnjem ne skidas se sa kamiona... ccc...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice