Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.987.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Od danas na godišnjem....spremaju se sendviči za put i cijelodnevne vožnje.Sa ivecom sam prešao 9500km neke novce sam zaradio 76.000€ imam na računu i zaposlenog odličnog vozača sa kojim sam imao sreće više nego sa prošlim koji me je u otjerao u bankrot,ima rating 3.3 .Planiram zaposliti još jednoga,dati mu ovoga iveca kojega sam samo koristio za teške i spec. terete,sebi kupiti MB i lagano krstariti cestama odmaknuti se od specijalnih tereta.

@BULIGO - za tu turu od Aberdeena do Milana za istu cisternu ako ubodem 17.000€ to je premija -1900€ za gorivo i -1200€ za održavanje kamiona -rata kredita takođe i -cijena trajekta.Opći teret za tu relaciju sa rangom 4.2 cca 8.000 - 9000€ minus troškovi naravno.

Jedan tjedan 78% produktivnost,drugi 68% ali tjedno ukupno ja i zaposleni vozač izađemo sa 6000-8000€ zarade.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 5:52 (Spartakus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2

Meni ide OK. Moja Scania prevalila svojih prvih 10.000 km!{#}

Kupio sam jedan Iveco kamion, stavio motor od 550KS i regrutirao nekog papka vozaca i dao ga njemu.Lik je imao 2 'cvarka' na vrijedni teret, pa sam mu stavio da to i dlaje trenira. Skupio je jos 1 cvarak na vrijedni teret i sad ima tri. Cim skupi i cetvrti (ako ikada) reci cu mu da od sada stavlja u daljinu. Mislim da je bolje u daljinu nego vrijedni teret jer ovaj papak svaki put se vraca doma prazan. Il se ceska po guzi il hrce u nekoj rupi, nis ne valja nikakav prihod hehe. Ali drzat cu ga, jer bas zelim vidjet hoce li se ikad izvuc iz te zabokrecine u kojoj je sada.

Nisam cheatao za novac niti uzeo kredit, sve posteno zaradjeno. Otkrivenost mape mi je oko 50%. Rang mi je 5.0

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 5:56 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ja igram sa hard economic modom,a zadnji vozač je odmah slupao kamion preko 15.000EU štete a zatim 2 dana odmarao u garaži{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

malo prije prvi put prevozio aute, ne znam zašto ih prije nije bilo, zbog toga što sam tek sada prešao 30i nivo ili jer sam tek sad otključao treći nivo lomljivog tereta... jel tko od vas već prevozio automobile?

gaahhh
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

kako napraviti quick travel?

Kad sam htio prosiriti garazu u Hanoveru, bio sma u Parizu. Kliknuo sam na garazu i pitalo me hocu li quick travel do tamo. KLIK i eto me tamo!??! Sto zelis napraviti??

12 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

malo prije prvi put prevozio aute, ne znam zašto ih prije nije bilo, zbog toga što sam tek sada prešao 30i nivo ili jer sam tek sad otključao treći nivo lomljivog tereta... jel tko od vas već prevozio automobile?

Ja jos nemam nijedan bod u lomjivo a imam sve puno u udaljenost, vrijedan teret i cisterne. Bit ce da si u pravu, auti su valjda 'lomljiv' teret. Ili mozda neki teret 'on time'??{#}

17 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ja jos nemam nijedan bod u lomjivo a imam sve puno u udaljenost, vrijedan teret i cisterne. Bit ce da si u pravu, auti su valjda 'lomljiv' teret. Ili mozda neki teret 'on time'??{#}

auti su lomljiv teret sigurno, bit će da ih treći bod otključava... 

gaahhh
15 godina
Eurotruck Simulator 2

ja imam tri boda na lomljivo i još uvijek nisam naišao da bih mogao aute prevoziti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja također imam problema s fps-om...HD 6970 i i5 2500k..GPU usage mi nikad ne prijeđe 70% a cpu 30%...u kabini se vrti ok 50fps..ali varira i skaće..nikad nije 60 konstantno..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 10:31 (ghost995).
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pozdrav!

Igrao sam ETS 2 dok sam bio online, i došao prvo do 14 lvl, pa se igra rušila kad sam išao u shop kamiona, pa krenuo izpočetka do lvl 12 i opet isto, i krenuo sam ooopet izpočetka, igram skroz offline, i lvl 7. I sad mi se opet igra ruši i u 7 i u XP-u.  :( U čemu je fora? Probao sam izvadit modove, al isto...

Mogu dat crash log ako išt znači.

MOLIM pomoć... :(

0 0 hvala 0
15 godina
ghost995 kaže...

Ja također imam problema s fps-om...HD 6970 i i5 2500k..GPU usage mi nikad ne prijeđe 70% a cpu 30%...u kabini se vrti ok 50fps..ali varira i skaće..nikad nije 60 konstantno..

Probaj s drugim driverima !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

Ma imam najnovije..i sve igre rade kako treba i samo ova zajebava...i kad iskljucim vsync na drugim igrama (f1 2012,Black Ops...) uvijek dere 98-99% gpu usage..samo ovdje ne

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 11:25 (ghost995).
14 godina
Eurotruck Simulator 2

Ima li netko mod za max brzinu do 140-150kmh?

Kolega jedan je stavio bio do 130 i super je mod. Pa ako ima do ove brzine?

Sad je na 130 i samo nizbrdo ide max 131.

Btw-To sam vozio Volvo od 750ks i nejde brze jer je limitirano da nebi bilo zabune

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 11:55 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa imas i sad valjda to brzine samo sta ti je preslab kamion da vozit tom brzinom

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ja evo igram sa svojom scaniom.. zaokruzio sam 50000 kilometara.. imam 5 radnika, oni imaju sveg i svaceg... poprilicno skupe kamione imaju vrijednost oko 600-700t eura njihovi plus moj 300tisuca... imam 3 garaze po 3 mjesta... i sve brze rastem.. dnevno zaradjujem 30t eura, radnici svi skupa oko 15-20... planiram jos malo igrat ovako pa pocet na drugom profilu od pocetka sa hard economy modom... istrazio sam 60% mape...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Treba mi mod za 200km/h i više. Bio sam stavio no limit mod ali neradi....

15 godina
neaktivan
Ajze kaže...

nema no limit... mozes ga stavit recomo 1000km/h i tak... al to ti dođe ko no limit jer nikad neces vozit toliko :)

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Meni se igra očito zbugala i ne traži me key više :D

Vjerovatno su se u SCS-u krstili kolko sam uopran s istim kodom i pustili mi,sad igram igru za besplatno {#}

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Ajze kaže...

nema no limit... mozes ga stavit recomo 1000km/h i tak... al to ti dođe ko no limit jer nikad neces vozit toliko :)

dobro onda ima li gdje 200km/h ili 300, bilo koji samo da je više od 200km/h

16 godina
Eurotruck Simulator 2

evo sad sam testirao CPU i GPU usage u igri. konfa pod MOJ PC, testirao sam pomoću AIDA64 appleta na LCD screenu od tipkovnice. 

CPU Usage varira uvijek oko 16-17 % dok GPU usage ovisi o vremenu ( noć/dan ) i kameri. Kod kamere iz kabine GPU Usage je veći, te varira između 85-88%, dok sa bilo kojom drugom kamerom gpu usage iznosi 66-73%. To su statistike kada je dan i ne koriste se prednja svjetla na kamionu. E sad kada je noć i kada se upale svjetla na kamionu, odmah osjetim pad fps-a za 10-12 frameova. Naime, po noći s upaljenim svjetlima GPU Usage odmah skoči na 99% i oduzme mi fps. Znači igra ima problem s tim, i trebali bi što prije popravit ovo, da radi sve kak spada :) i da, postavke su sve na maximumu, samo je MLAA isključen. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ma3x kaže...

ja evo igram sa svojom scaniom.. zaokruzio sam 50000 kilometara.. imam 5 radnika, oni imaju sveg i svaceg... poprilicno skupe kamione imaju vrijednost oko 600-700t eura njihovi plus moj 300tisuca... imam 3 garaze po 3 mjesta... i sve brze rastem.. dnevno zaradjujem 30t eura, radnici svi skupa oko 15-20... planiram jos malo igrat ovako pa pocet na drugom profilu od pocetka sa hard economy modom... istrazio sam 60% mape...

Kakve i koliko skillova ti  imaju radnici? Koji motor za scaniu koristis? Ja sam na nekih 13000 km (oko 25000 skupa s kilometrima koje sam nakucao radeci za 'gazde') i imam motor 500KS. Lvl 18 sam, minus par bodova. Igra mi je sve vise fora, volim skupljati one 'upitnike' usput i nastojim prolaziti ne najbrzom/najkracom rutom koju predlaze Navigator nego vozim po onim sivim cestama koliko mogu {#}

Igram mis+tastatura i dosad je upravljanje bilo OK, ali sam svejedno iso cackat po onoj Sensitivity i Non-linearity, i gle cuda, ako stavim slider na sensitivity skroz lijevo, a non-linearity skroz desno do kraja, ukupno upravljanje se znacajno popravilo!!! Sad je igra jos bolja. Poceo sam napokon koristiti radio stream i nasao stanicu bas po mom ukusu. Immersion je fantastican sad :)

Picim po Europi, slusam muziku pjevuckam i psujem glupane koji mi se ubacuju na traku. AI je jos uvijek ponekad zabit ko panj. Npr ima krizanje bez semafora. AI hoce skrenut preko moje trake ali normalno bi trebao cekat da prodjem (jer imam prednost) i to je ok. Problem je sto me on izgleda 'detektira' na udaljenosti recimo 30 metara. Ako nema nikoga na 30 metara, on valjda misli da, ako uleti neko vozilo, ono ce ici max brzinom koja je tu dopustena i stat ce da ga ne udari, te skonta da moze sigurno proc. To mu valjda uvijek 'pali' sa AI vozilima koja voze po limitu. Problem je u tome sto sam sada JA tamo na 31. metru i idem 140 na sat. Rezultat: BBUUMM! AI Algoritam ne valja hehe.

Cestitam na 50.000 km, bogme si presao nesto malo puta s tom Scaniom :) Ja cu radit mala slavlja svakih 10000 km :)

P.S.

Dodatna osovina je zaista pomogla. Sada se kompozicija PUNO manje ljulja i citava voznja je stabilnija i ugodnija. Sada vecinom vozim razne cisterne. Cesto me dopadne ona dugacka koja ima tank skroz nazad pri kraju, ta je opaka ko vrag. Dvaput me zanijelo onako, zestoko, jednom se prevrnula na uzlaznoj rampi za na autoput!! WTF!!!!? Kakvih 190kmh, moram paziti cim sam na 90-100!! Na rampama preko 50-60 je opasno. One 'normalne' cisterne za goriva itd su okej.

Imam novi mod za Scaniju interijer. Nista specijalno, solidno izgleda, par zastora na bocnim prozorima, nesto svijetlo smedje koze i tako.Nasao sam jako lijepi interijer mod za Volvo, izgleda bas onako, gospodski, koza i skupocjeno drvo. Super. Bez ukrasa i nepotrebnih djindjuva. Ne vozim Volvo pa mi nije od koristi. Steta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 14:30 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ti ne voziš, al neki voze (npr. ja) ;)) može link za taj interijer od Volva? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Eurotruck Simulator 2

Kak sloziti da se upravlja volanom i daje gas na pedalama? 

0 0 hvala 0
15 godina
AMD Phenom II X4 kaže...

Jel vi uopće odete u postavke? Imaš Čarobnjaka tamo, ne može biti lakše.

Winter is coming...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 14:47 (kratos091).
13 godina
protjeran
kratos091 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

Jel vi uopće odete u postavke? Imaš Čarobnjaka tamo, ne može biti lakše.

za volan radi, ali za gas i kočnicu ne radi. ne prepoznaje pedale a sve je dobro spojeno

12 godina
neaktivan
leotom kaže...

ti ne voziš, al neki voze (npr. ja) ;)) može link za taj interijer od Volva? :D

http://www.ets-2.com/page/12/

reci kako je prosla instalacija i da li ti se svidja :)

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

instalacija je prošla super, normalno radi ;)) Naravno, sviđa mi se, baš nekak luksuzno izgleda!!! Hvala na linku  

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leotom kaže...

instalacija je prošla super, normalno radi ;)) Naravno, sviđa mi se, baš nekak luksuzno izgleda!!! Hvala na linku  

Nema na cemu. Mozda nisi primjetio, ali taj isti mod mijenja i interijer za Scaniu!! Mozda ne bas sve detalje ali vecinu (autor kaze da je to bug zbog nacina na koji igra interpolira texture, ili sto vec). Ja sretan {#}

Inace, za mene je marka Volvo uvijek bila sinonim za luksuznost, nesto extra, bilo od automobila Volvo do kamiona. Mod se savrseno uklapa u taj mentalitet. Imam novi cilj: zasljakati dovoljno para da si kupim Volvac. Pa mogu voziti Scaniu i Volvo naizmjence, kad mi dosadi jedan, uzmem drugog haha.Zelim levelati jos malo da otkljucam taj Scanijin motor od 1010 konja, bas da vidim kako to radi. Mogu stavit mod da bude sve otkljucano odmah, ali necu. Ovako se veselim svakom zaradjenom Euru heh.Do tada, vec ce bit okolo motorcine za svaku marku kamiona :)

Evo kako izgleda Scanijin interijer s tim Volovo delux modom:

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 15:48 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

U potpunosti se slažem s tobom! Pogotovo za ovo otklučavanje svega i svačeg, tako igra gubi smisao (i ne pada mi napamet to radit). Ja sam trenutno na 20+ lvl (instruktor) i imam dvije garaže (Koln, 5 mjesta i Bratislava, 3 mjesta). Inače vozim Volvača i super mi je s ovim modom, ali ponekad ga zamjenim za ovu Scaniju ( s najjačim motorom, 630 KS čini mi se). Inače, igra je super, a sviđa mi se i to što ima puno modova pa si ju svako može prilagođavati po nekom svom ukusu!  

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reedy kaže...

evo sad sam testirao CPU i GPU usage u igri. konfa pod MOJ PC, testirao sam pomoću AIDA64 appleta na LCD screenu od tipkovnice.

CPU Usage varira uvijek oko 16-17 % dok GPU usage ovisi o vremenu ( noć/dan ) i kameri. Kod kamere iz kabine GPU Usage je veći, te varira između 85-88%, dok sa bilo kojom drugom kamerom gpu usage iznosi 66-73%. To su statistike kada je dan i ne koriste se prednja svjetla na kamionu. E sad kada je noć i kada se upale svjetla na kamionu, odmah osjetim pad fps-a za 10-12 frameova. Naime, po noći s upaljenim svjetlima GPU Usage odmah skoči na 99% i oduzme mi fps. Znači igra ima problem s tim, i trebali bi što prije popravit ovo, da radi sve kak spada :) i da, postavke su sve na maximumu, samo je MLAA isključen.

Testirao sa MSI afterburnerom gpu je stalno između 94% - 98% dan/noć,takođe su sve postavke na ultra MLAA isključen fps bez upaljenih svjetala 88fps-105fps sa upaljenim svjetlima 55fps - 79fps tako nekako.Da li je to dobro ili loše ne umijem reći nisam od struke.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice