Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.987.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

pozzz svima 

pomocu kojeg program da otvorim filie game u save game-u folderu da ukucam pare

ne mogu da ga otvorim preko notpeda niti pomocu microsofta office izbaci mi neka kineska slova ili tak nesto sl......

Tarkis...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
Tarkis kaže...

pozzz svima 

pomocu kojeg program da otvorim filie game u save game-u folderu da ukucam pare

ne mogu da ga otvorim preko notpeda niti pomocu microsofta office izbaci mi neka kineska slova ili tak nesto sl......

skini cheat engine

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Englesko vrijeme nikada ne razočara + cijene dizela danas.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Lijepe slikice. Ima ih puno, da. Pa sto onda? Thumbnails su tako mali, lako ih je preskociti ako se nekom neda gledat slike.Ja pogledo sve, jasno ;)

Zasto tek 'satisfactory'? Koji je bio teret? Onaj vremenski ogranicen ili si puno gazio kokosi po Engleskoj?

Inace, zivjeli autoputevi u GB! Inace se NIKAD ne bih znao vratiti doma iz Londona :D

P.S. Vidim da vozis volvo. Ja sam nocas prodao svoju ljubljenu Scaniu 480 KS i kupio Volvo 750KS. Nakon pola sata, reloadao sam raniji save sa Scaniom. Ne lezi mi nekako Volvo, a i mod zvuk na Scaniji mi je bolji. I preglednost na Volvu mi je drukcija, cisto me smeta ona lijeva 'greda' ne znam zasto.. Kod Scanie mi je postavljena vise nazad, to mi je bolje. Valjda zato sto sam jos uvijek papak i imam problema sa osmatranjem okoline na raskrscima...minimalne razlike, znam ali eto :)

P.S. Ovo iztrazivanje karte je postalo opsesija. Idem iz Kiela za Paris, i popeglam sve sporedne ceste, i pokupim sve upitnike. Imam srecu, iz Pariza dabra tura za Geneve. Opet sporednim cestama i kupim upitnike..OPet sreca: Geneva-Berlin 52.000 vozim roza lonce opet. Usput svratim u svaki hebeni grad/gradic i pokupim upitnike. na kraju ponekad jedva stignem na vrijeme dostaviti teret lol. 800 km tura je od mene 1200 haha. Zato mije otkrivenost mape sa 12% skocila na 40% :) Sad sam u Berlinu i sve neka sranjca nude. Moram u Hannover po dobru turu. PRAZAN!! :(

Pitanje za Spartakusa i kompaniju: kolika je VIDLJIVA razlika u kontroli/ponasanju kamiona sa pogonom 4x2, 4x2-4 i 4x6? Ona dva kotaca kod 4x2-4 su pogonska ili mozda..upravljiva? Ja volim velike (1400 litara) tankove pa vozim jos uvijek sve terete na 4x2. Primjecujem kod nadvoznjaka ili prelaska preko pruge extremno njihanje napred-nazad, ko na brodu. Da li je to do mog pogona? Extra teski lonci a samo 1 osovina sa 4 pogonsla kotaca? To bi se poboljsalo sa 4 x 6?

Hvala.

P.S.

Dajte ljudi, pa cheat engine u ovoj igri je zbilja nepotreban. ne zato sto je lako doc do novca, vec sa gomilom para nemas bas nikakve beneficije. Osim jacih motora na kamionima i neke exra sminkerske cake. Cijela poanta u igrije VOZNJA kamiona. Nije to starcraft gdje moras cim prije nakucati vojsku i napasti nekoga. Ovdje imas sandbox igru bez kraja. Kraj je kad ti dosadi. A buduci da sve sto radis u bit je voznja, i moras uzivati uvoznji jer ces 'usput' nakupiti pare da otkljcas jace stvari. Da, usput. Jer, jednom kad dodjes do najjaceg kamiona, sto ces onda? Nema vise. Gejm over. Okej je isprobati sve kamione ali zato postoji quick job, odaberes turu s kamionom kojeg jos nisi probao i vozi. Znam da ima ovdje ljudi koji su si nabili milijune eura i skillova pa opet poceli polako iz pocetka, ali takvi su rijetki. 90% vjerojatnosti je da ako koristis money cheat, igra ti nece 'trajati' vise od nekoliko dana. Mozda tjedan i to je to. Toga se ja bojim i zato ne koristim money cheat. Svako je gospodar svoje volje ali mislim da je velika steta upropastiti ovako dobar simulator teskim cheatovima. I jos nesto, razlika medju kamionims je po meni mala, premala. Scania od 480 konja iVolvo od 750 konja...Ili ih u Scaniji ima vise nego sto pise na kutiji ili na Volvu manje...razlika je premala. Isto za druge kamione. Zapravo mislim da ne postoji 'los' kamion u igri.

Kakva su vasa iskustva? Mislim kod voznje do oko 110 na sat, ne 189 lol. Ima li velike razlike medju modelima?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 17:20 (BULIGO).
14 godina
BULIGO kaže...

Lijepe slikice. Ima ih puno, da. Pa sto onda? Thumbnails su tako mali, lako ih je preskociti ako se nekom neda gledat slike.Ja pogledo sve, jasno ;)

Zasto tek 'satisfactory'? Koji je bio teret? Onaj vremenski ogranicen ili si puno gazio kokosi po Engleskoj?

Inace, zivjeli autoputevi u GB! Inace se NIKAD ne bih znao vratiti doma iz Londona :D

P.S. Vidim da vozis volvo. Ja sam nocas prodao svoju ljubleju Scaniu 480 KS i kupio Volvo 750KS. Nakon pola sata, reloadao sam raniji save sa Scaniom. Ne lezi mi nekako Volvo, a i mod zvuk na Scaniji mi je bolji. I preglednost na Volvu mi je drukcija, cisto me smeta ona lijeva 'greda' ne znam zasto.. Kod Scanie mi je postavljena vise nazad, to mi je bolje. Valjda zato sto sam jos uvijek papak i imam problema sa osmatranjem okoline na raskrscima...

P.S. Ovo iztrazivanje karte je postalo opsesija. Idem iz Kiela za Paris, i popeglam sve sporedne ceste, i pokupim sve upitnike. Imam srecu, iz Pariza dabra tura za Geneve. Opet sporednim cestama i kupim upitnike..OPet sreca: Geneva-Berlin 52.000 vozim roza lonce opet. Usput svratim u svaki hebeni grad/gradic i pokupim upitnike. na kraju ponekad jedva stignem na vrijeme dostaviti teret lol. 800 km tura je od mene 1200 haha. Zato mije otkrivenost mape sa 12% skocila na 40% :)

Pitanje za Spartakusa i kompaniju: kolika je VIDLJIVA razlika u kontroli/ponasanju kamiona sa pogonom 4x2, 4x2-4 i 4x6? Ona dva kotaca kod 4x2-4 su pogonska ili mozda..upravljiva? Ja volim velike (1400 litara) tankove pa vozim jos uvijek sve terete na 4x2. Primjecujem kod nadvoznjaka ili prelaska preko pruge extremno njihanje napred-nazad, ko na brodu. Da li je to do mog pogona? Extra teski lonci a samo 1 osovina sa 4 pogonsla kotaca? To bi se poboljsalo sa 4 x 6?

Hvala.

inače vozim mana ovo je bio quick job a malo sam bio slupao kamion udario od ogradu pa sam fulao izlaz sa autoceste pa išao preko trave :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

......

Hvala.

Dosta velika razlika na stranu stabilnosti za 6x2 i 6x4,ta dodatna osovina je upravljiva.Sa 4x2 dosta se ljulja teret ali opet ovisi o kojemu teretu se radi,jeste veći su tankovi ali kada voziš dosta sati kao ja počne koncentracija da popušta i tu dolazi dodatna prednost jedne osovine više...e sad ako još svratiš na heineken koji....ne kaže se zalud dok piješ ne vozi{#}

12 godina
neaktivan

Hvala za info. No, ta dodatna osovina ce mi jos vise produziti vozilo? Ne znam za vas ali ja svako malo pokupim pokoji znak po raskrcima i u gradu. Polako ucim ali jos  treba vjezbe. Sad puno kasnije skrecem kad dodjem u raskrsce. Vozim polako do sredine raskrsca i onda naglo skrenem u novi smjer inace one duge prikolice/labudice pokose znakove, semafore, zivice, retrovizore....{#}

Sinoc sam stavio onaj mod za noc da padne ranije. Dobar je, realisticnije je sad kad je noc u 7 sati. Kontra-indikacija: sada sam ja jedini koji svoijm svjetlima osvjetljava autocestu, buduci da je vec u 7 mrak a oni pale svjetla tek u 8. Prvi put kad mi se to dogodilo, vani mrkli mrak osim mojih farova, i odjednom BUUUMM! sve se osvjetlilo! Prepao sam se i oderao ogradu hehe :)

Opet isto pitanje: da ji je nekom vozac posve zaspao ili uvijek zijeva i kunja? Ovo njegovo kunjanje nije bas opasno. Ja sam jednom zaspao u RL (hebeni diskaci)i sletio u grabu. Nije trajalo vise od sekunde, mozda manje ali sreca da sam prezivio. Pocivaj u miru crveni Zastavastojedanmediteran!! Nes sasvim drukcije nego sto je implementirano u igri. Trebala bi se slika potpuno zamraciti kad zadrijema, da bude opasno a ne ovako,.

Cim stignem u Hanover, odoh u Scaniu nakeljiti si jos jednu pogonsku osovinu!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 17:35 (BULIGO).
14 godina
neaktivan
skinuo i sta dalje
Tarkis...
14 godina
neaktivan
Tarkis kaže...
skinuo i sta dalje

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
Scania truck driving simulator je bila (i još uvjek je) odlična škola za ETS2 još malo i otplatit ću cjelu kredu napadam 23. lvl i jedva čekam da kupim motor R720 za sad je R620 Kak vam se čini DAF? Danas planiram kupit Man me malo razočarao Odvozio jednu turu i dao ga svom vozaču Scania mi je još uvjek br . 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne moze drug uradim sve kao sa linka ali para nema jel moram imati svoj kamion ili ne posto sam tek poceo igrati igru lvl 2
Tarkis...
14 godina
neaktivan
Tarkis kaže...
ne moze drug uradim sve kao sa linka ali para nema jel moram imati svoj kamion ili ne posto sam tek poceo igrati igru lvl 2

ne moras imat. cheat radi 100%. ponovi postupak

14 godina
neaktivan
e ovako udzem u igricu euro truck simulatro 2 i onda pritisnem ctrl+alt+2 delte da bi minimizirao igru i onda udzem u program cheat engin kliknem na onaj mali kompjuter nadzem euro truck....i idem open ukucam 500.000 i onda idem na frist scan al opet nema para i kako da napravim full screen u kabini.....
Tarkis...
15 godina
neaktivan
Tarkis kaže...
e ovako udzem u igricu euro truck simulatro 2 i onda pritisnem ctrl+alt+2 delte da bi minimizirao igru i onda udzem u program cheat engin kliknem na onaj mali kompjuter nadzem euro truck....i idem open ukucam 500.000 i onda idem na frist scan al opet nema para i kako da napravim full screen u kabini.....

ti si nesto pobrkao... pogledaj tutorial... al to ti ne preporucam da cheatas pare ;)

14 godina
neaktivan
Tarkis kaže...

pa pogledaj hebeni tutorial pa onda radi ili radi paralelno 

14 godina
neaktivan
Tarkis kaže...

idi u igru i pogledaj stanje računa! Tad upali CE i upiši točan iznos svog računa Nikakvih 500000 I piši bez točke npr 9000 I tad stisni scan i u lijevom prozoru če ti se pojavit dosta sličnih podataka sa istim brojkama tj stanjem računa Tad na prvog klikni 2 put I idi opet u igru Završi neku turu ili prekini započetu. Bitno da se desi promjena računa I nakon toga idi opet u CE i upiši novo stanje I tad new scan I kad ti nađe jedan podatak sa stanjem, klikni na njega i tad napiši koliko love hočeš i onda ok
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Čini mi se da samo mercedes ima verziju 6x4 produžena šasija,veći spremnik goriva - dužina kompozicije dobra za skidanje svih znakova kod skretanja.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Haha, znaci nisam jedini. Signpost terminator {#}

Moj originalni plan da zaobilazim GB  je oso kvragu. Skuzio sam da je najbolji sistem skillova za pocet najprije trpat u udaljenost a poslije u roza lonce (pressure tank jeli). A tek potom one ostale djidje kao cisterne, staklo bla bla.Kod mene bar lonaca i bagera nikad nije nedostajalo.

E danas poceo 'za ozbiljno' voziti po GB. Nije tako strasno kao sto sam zamisljao, teba vise paziti na seoskim raskrizjima (kad istrazujem i hvatam upitnike), rotori im rade naopako a po autocesti je ionako sve ko tor za ofce. Drzis se lijevog plota i to je to. Sreca: taman zavrsio turu u Aberdeenu Skotska, i ding lvl i dobio 1 skill bod s kojim sam otkljucao cijelu Europu. I vidi vraga, dobio posao bas u Aberdeenu da vozim cisternu s benzinom ravno dole u Milano!{#} Placa: sitnica, 63.000 eurica!!

E moze li mi netko pojasniti tu zavrzlamu oko motora? Zasto Volvo nudi najjaci motor tako rano a za npr. Scanijin 720 moram prije pljuvat krv danima? Lvl 17 sam i cini se jedino Scania ima jos zakljucane motore (do lvl 25 isse!!!)

P.S. Cisterne zbilja buckaju i to jako kod jedno-osovinskih pogona haha.

Naletio sam na bug. Zapravo nije bug nego lose optimiziran dio mape. Dosao do raskrizja ispod nekog nadvoznjaka od autoceste, hocu skrenut lijevo, ne mogu jer je ispred mene kamion koji ceka da propusti aute kojiimaju prednost. Ceka predugo, tako da se citav lijevi i desni trak ispunili autma i ni makac. Imam skrinshotove. Probao cekat pol sata i nje se raskrcila guzva, pa sam reloadao .

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 20:54 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Haha, znaci nisam jedini. Signpost terminator {#}

Moj originalni plan da zaobilazim GB  je oso kvragu. Skuzio sam da je najbolji sistem skillova za pocet najprije trpat u udaljenost a poslije u roza lonce (pressure tank jeli). A tek potom one ostale djidje kao cisterne, staklo bla bla.Kod mene bar lonaca i bagera nikad nije nedostajalo.

E danas poceo 'za ozbiljno' voziti po GB. Nije tako strasno kao sto sam zamisljao, teba vise paziti na seoskim raskrizjima (kad istrazujem i hvatam upitnike), rotori im rade naopako a po autocesti je ionako sve ko tor za ofce. Drzis se lijevog plota i to je to. Sreca: taman zavrsio turu u Aberdeenu Skotska, i ding lvl i dobio 1 skill bod s kojim sam otkljucao cijelu Europu. I vidi vraga, dobio posao bas u Aberdeenu da vozim cisternu s benzinom ravno dole u Milano!{#} Placa: sitnica, 63.000 eurica!!

E moze li mi netko pojasniti tu zavrzlamu oko motora? Zasto Volvo nudi najjaci motor tako rano a za npr. Scanijin 720 moram prije pljuvat krv danima? Lvl 17 sam i cini se jedino Scania ima jos zakljucane motore (do lvl 25 isse!!!)

P.S. Cisterne zbilja buckaju i to jako kod jedno-osovinskih pogona haha.

Naletio sam na bug. Zapravo nije bug nego lose optimiziran dio mape. Dosao do raskrizja ispod nekog nadvoznjaka od autoceste, hocu skrenut lijevo, ne mogu jer je ispred mene kamion koji ceka da propusti aute kojiimaju prednost. Ceka predugo, tako da se citav lijevi i desni trak ispunili autma i ni makac. Imam skrinshotove. Probao cekat pol sata i nje se raskrcila guzva, pa sam reloadao .

Uleti se tu i tamo u gužvu,najduže što sam čekao je oko 10-tak minuta ali dobro dođe da se pusti malo volan iz ruku i otpije gutljaj pive  {#}

17 godina
Eurotruck Simulator 2

Jednom sam i ja cekao na ulazu na autocestu sigurno 5-10min.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BORG kaže...

Jednom sam i ja cekao na ulazu na autocestu sigurno 5-10min.

I ja naletio na neki zastoj, čekao 2-3 min, dojadilo jer vidim da niko ni makac, žmigavac, na zaustavnu i piči sa strane :D

14 godina
neaktivan
hvala drug napravio sam jos samo jedno pitanje kako da napravim full scren u kabini nije mi preko citavog moniotra a tamo u opcijama je ukuljucen full scren jos jednom hvala.......pozzzzz
Tarkis...
16 godina
Eurotruck Simulator 2

još nema nikakvog fix-a ili moda za popravak onih svjetla noću i pada fps-a ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
nema na čemu. Ako vam je gušt igrat na taj način, ok A za full scren ne znam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

kako napraviti quick travel?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

oproštaj od mana, stigla scania r560

R3MZ1
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Remzi kaže...

a sto ga ovaj svijetli... pa ti iz milana vidis u london? :D

sviđa mi se. jesu ti ksenoni?

14 godina
karlo666 kaže...
Remzi kaže...

a sto ga ovaj svijetli... pa ti iz milana vidis u london? :D

sviđa mi se. jesu ti ksenoni?

da, ksenon mod, bolje svijetli nego obicni

R3MZ1
12 godina
neaktivan

Napokon se rješio MBa , imam osjećaj da se vozim u komori a ne u kamionu .. preloš zvuk za MB .. stigla nova Scania R500 , za sada vuče 136 km/h sa teretom , meni dosta..

17 godina
Remzi kaže...

To je Scania Betlehem edition :) I ja imam neki light mod, ne zove se xenon, ali je dosta bolje i prirodnije od vanilla igre.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice