Moze mi neko rec di ima mod ili kako namjestit ono da mi kamion ima 3000ks???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znam da je ogranicenje u EU 90kmh.. al glupo je vozit toliko.. al kad vozis po "sporednoj" cesti s kamionom 700ks (ja imam 1100 sto mi je oke za obilazenje auta koji idu oko 70kmh) taman.. 10. 11. 12 brzina 120kmh koci da ne lupim, ne sletim i tako non stop.. imas mogucnost terat kamion do krajnje granice... slici na "NFS" ali je zabavno... ii normalno da se dese gluposti i prevrtanja al eto tako je... imam pola miliona kredita (vec drugi put) 2 garaze po 3 mjesta i 6 kamiona sve skupa... jos u zalihi imam 240k €... sad cu kupit neku garazu pa kamion. imao sam dnevno kredit 14.5k€ i nije mi ga bio problem vracat i jos imat 3 radnika koji nista nisu zaradjivali... jednostavno brza voznja, cesto pod umorom :/ jedino izbjegavam vozit pod kisom i po mraku.. ne svidja mi se to..
za snijeg sam vidio u modovima par linija oko ponasanja vozila al ga jos nisam dozivio ://
pošto vidim da ima puno modova za prava imena kompanija, da li mi može netko preporučiti koji je najbolji i da li vrijedi za pumpe i autosalone
Ove i sam koristim:
Za pumpe ---- http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15233
Update cijena dizela + cijena se vidi na panelu kada prolaziš kraj pumpe ---http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15162
Real company mod (jako kvalitetan) --- http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15174
Ograničenje brzine ima smisla ako koristiš hard economy mod.Ali opet po želji.
Ma znam za to sve i zakone al bas bi htjeo probat se malo igrat sa motorom pa mu stavit kojih 1000ks ;)
Moze mi neko rec di ima mod ili kako namjestit ono da mi kamion ima 3000ks???
ma to sam ja pravio mod od 3000ks... nikom to ne preporucam... ja sam to pravio iz za*ebancije, da vidim kako se prave modovi... katastrofa je s tim vozit... malo stisnes gas a ono kamion vec ide 120km/h... kao sto sam reko, top speed dok sam prevozio traktore je bio 190... al fora je kad naglo pustim kvacilo, kamion se propne.. u 1, 2, 3, 4 pa cak i 5 brzini :D
moglo bi se napravit da kamion ide i vise al bi se morao uredit gear ratio fajl, a to mi se neda... kazem ti, to ti ne treba... koji to kamion moze od 160-180 u 3-4 sec? gluposti ;)
ljudi jel vi dobivate u igri one mailove?? ja sam na početku igranja dobio 4 maila i otad ih uopće ne dobivam (a sad sam 22 lvl). To mi je nkak malo čudno pa zato pitam
ne... ja 26 lvl i isto 4 maila...
anketa, što staviti na tgx od 680hp
1 | 4x2 |
---|---|
2 | 6x2 |
15 | 6x4 |
ja mislim da kad dodem do tih potreba za osovinama da cu koristiti iskljucivo 6x4 kao all-around
Kad se mogu očekivati poneke mapice :D ? dosadilo više po ovoj voziti , nije furka
ako zelite do odredista stici sigurno? - scania sa 1100 ks nije za vas ;)
scaniu 1100ks treba znat vozit :DD
inace otkako sam s njom vuko NEON (ali i ostale cisterne) nepada mi napamet zakopcat cisternu za nju.. to kad pocne driftat po zavojima nije normalno ko po jajima moras vozit. zato ja zakopcam one traktore bagere i ostali teski materijal i opleti.. upravo sam iso 190kmh... sad na spavanje :D samo sto ja na svojoj scaniji imam 16 brzina i 250kmh je blokada...
scania je super za uzivanje u voznji ali treba bit na oprezu jer izgubi se s vremenom osjecaj za brzinu :D ja s njom imam 7000km ii polako mi je sjeda na mjesto :D
ne... ja 26 lvl i isto 4 maila...
Ja imam 6 mailova. bila su dugo 4 maila, a onda sam zaposlio vozača koji je jedno vrijeme bio bez kamiona, pa je stigao mail da će dati otkaz za 3 dana i onda kad je dao otkaz stigao je još jedan mail.... Ali čudno je to, na početku dobiješ nekoliko mailova i onda poslje ništa, mora da je to neki bug.
Kakav je sad to glitch da lik zijeva vec na 4h do odmora.
Sad na 3h do odmora pise da pocinje bit umoran... Prije je bilo na cca 1-2h max
Kakav je sad to glitch da lik zijeva vec na 4h do odmora.
Sad na 3h do odmora pise da pocinje bit umoran... Prije je bilo na cca 1-2h max
Nije glitch u patchu 1.1.3 počne zijevati 4h prije a zadnja 2 sada mu se mrači pred očima.
Možete imati više mailova ako nemate ratu za kredit;banka vas ne zaboravlja
Taj mod za realne firme...kakav je jel kvalitetan? mislim ne kvari utisak igranja u odnosu na standard?
po meni je ok... draze mi je vidjet da mi pise recimo IKEA ili OBI nego nesto bezveze.... sad kako kome. sto se tice FPS-a i to ja nemam nikakvih problema, sad kako ce bit kod drugog to ne znam... najvise koristim modove od merlinite, jer su mi se pokazali kao najbolji jos od german truck simulatora. ove realne firme jednostavno stavis u mods, bez pocinjanja nove karijere, probas, ako ti se svidi ostavis, ako ne maknes i gotovo :) tako sam ja napravio i radilo je :)
Od merlinte je i hard economic mod,malo sam ga prepravio da ipak budu nadogradnje zaključane na početku,nekako je taj mod dao balans igri.Tek sam se probudi,jutarnja kava ne mogu odmah za volan a kasnije komp ide samnom na posao.
Mozes pojasniti kako si prepravio mod da budu nadogradnje zakljucane ? Stavio bi taj mod ali zelim da su nadogradnje kao u "normalnoj" igri zakljucane :)
Taj mod za realne firme...kakav je jel kvalitetan? mislim ne kvari utisak igranja u odnosu na standard?
po meni je ok... draze mi je vidjet da mi pise recimo IKEA ili OBI nego nesto bezveze.... sad kako kome. sto se tice FPS-a i to ja nemam nikakvih problema, sad kako ce bit kod drugog to ne znam... najvise koristim modove od merlinite, jer su mi se pokazali kao najbolji jos od german truck simulatora. ove realne firme jednostavno stavis u mods, bez pocinjanja nove karijere, probas, ako ti se svidi ostavis, ako ne maknes i gotovo :) tako sam ja napravio i radilo je :)
Od merlinte je i hard economic mod,malo sam ga prepravio da ipak budu nadogradnje zaključane na početku,nekako je taj mod dao balans igri.Tek sam se probudi,jutarnja kava ne mogu odmah za volan a kasnije komp ide samnom na posao.
Mozes pojasniti kako si prepravio mod da budu nadogradnje zakljucane ? Stavio bi taj mod ali zelim da su nadogradnje kao u "normalnoj" igri zakljucane :)
Izbacis folder "vehicle" iz hard economy mod .scs file-a,u tom folderu su samo definicije za dijelove kamiona koje su postavljene da budu otključane,kada izbaciš taj folder igra normalno čita iz svojih deafult postavki.Obrati pažnju da novi update za hard economy mod ima dodatak i neke mjenjače sa 16 brzina,u tom slučaju van ide i folder imena "ui" gdje su definicije tih mjenjača.
Kako mi je bilo bitno da bude sve zaključano a ne zanima me 16 brzinski mjenjač obadva foldera lete van;samo dio što se ekonomije tiče je bitan + dodatno sam u police_data.sii unutar hard economy moda prepravio na veće kazne za sudar i brzu vožnju.
Lvl14,rating 4.2 i sretan kada ubodem turu a da mi plate 1,65€/km,ako zapne tu uvijek ima special cargo sa prosjekom 7€/km
Danas zadnja tura po slikovitom Engleskom pejzažu,noćim u Aberdeenu i smišljam taktiku za kupnju drugog kamiona 6x2 naravno a ovoga Iveca u stari otpad.Još samo da kredit to izdrži...ovim tempom prije će Grci izaći iz dužničke krize
Da su bar napravili da se na 6x4 i 6x2 kamionima mogu dizati osovine , npr. kad si prazan onda na 6x4 dignes 3. osovinu, a na 6x2 dignes drugu osovinu, kad imas teret onda ih supustis...ovako mi je glupo kupovati 6x4 šasiju jer je nepotrebna, cak je i 6x2 nepotrebna, ali sad s njom vozim ;)
Došao do levela 18, išao upgradeat garažu u Liverpoolu (odakle sam krenuo) na max.
i sve u redu, video pokazuje novu garažu, vamo-tamo..
završi video, reko sa da nastavim vozit, i gle čuda, kamion ne da je završio postrance na cesti, već je bio na šoferšajbi, tako da su zadnje osovine u zraku bile...
pokušao sam i pozvat pomoć na cesti ništa, odbacit teret, pa ponono pomoć pozvat, također ništa...
sad sam krenuo ispočetka, ima li netko kakvo riješenje i je li mu se tako slično što dogodilo?
ako zelite do odredista stici sigurno? - scania sa 1100 ks nije za vas ;)
ta prikolica sta vozis je najgora,se se ljulja nenormalno.
inace na svojoj scainji imam 12 000 km najdraze mi je vozit cisterne velike jer su full stabilne,i usput skupljam za 6x4.
ja volim svakakve cisterne i sto dulje prikolice... mrzim onaj kratki kontejner... nije zabavno :)
kakve su ovo gluposti,imam svoju scaniu r730 i sad hocu kupit 6x4 i kupim to i fino idem vozit i maknuli su mi boju koju sam platio 42 000 i nemam vise motor od 730 ks nego neki od 480,kakva glupost. -.-'
ovo bi bilo jos bolje http://farm4.staticflickr.com/3183/2871239006_935c97d7dd_z.jpg?zz=1 :D
Moze li neko uploadati svoj .sii file, ko vec ima nase domace radio stanice. Dosadilo mi je slusati strane gluposti. Stavio sam vec onaj s prethodnih stranica, ali nema domacih radio stanica.
ovo bi bilo jos bolje http://farm4.staticflickr.com/3183/2871239006_935c97d7dd_z.jpg?zz=1 :D
E e to je extra :D
Ima li mod koji bar malo ubrzava promet, barem auti? Voze ko bakice
ja volim svakakve cisterne i sto dulje prikolice... mrzim onaj kratki kontejner... nije zabavno :)
Pokušaj ako već nisi kupiti onog mercedesa 6x4 ali extra duža šasija...ja sam odustao nakon prvog zavoja.
Mislim da sam krostio ovaj mod za ubrzavanje AI vozača kamiona --- http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15128 mod sam uklonio na kraju jer ipak primjetio sam da ponekada i AI vozači voze oko 90kmh na sporednim putevima,recimo jučer 2x na nekom sporednom putu nisam mogao ni da se približim kamionu ispred;a ponekada puzaju.