Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.992.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
karlo666 kaže...
malina22 kaže...

Taj mod za realne firme...kakav je jel kvalitetan? mislim ne kvari utisak igranja u odnosu na standard?

po meni je ok... draze mi je vidjet da mi pise recimo IKEA ili OBI nego nesto bezveze.... sad kako kome. sto se tice FPS-a i to ja nemam nikakvih problema, sad kako ce bit kod drugog to ne znam... najvise koristim modove od merlinite, jer su mi se pokazali kao najbolji jos od german truck simulatora. ove realne firme jednostavno stavis u mods, bez pocinjanja nove karijere, probas, ako ti se svidi ostavis, ako ne maknes i gotovo :) tako sam ja napravio i radilo je :)

Od merlinte je i hard economic mod,malo sam ga prepravio da ipak budu nadogradnje zaključane na početku,nekako je taj mod dao balans igri.Tek sam se probudi,jutarnja kava ne mogu odmah za volan a kasnije komp ide samnom na posao.{#}

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

blago vama kad mozete na poslu igrat... da bar ja radim u nekoj postenoj firmi, pa da picim po tome... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Modovi za Garmin, real companies, snijeg i jos svasta nesto:

http://truckers-paradise.weebly.com/other-mods1.html

Inace, taj Real-companies mod mi je super, iako ima svojih nedostataka. Npr, vec odavno poznat problem da npr. sretnes cisternu od DHL-a ili neke druge kurirske firme koja veze nema sa tekucinama, ali je ok, po meni ipak bolje nego one fantomske nepostojece firme.Npr. nocas sam odgulio 800 km turu sa cisternom od ENI, Talijanske INE u neku ruku. Uvijek bolje nego da pise na cisterni neko ime zixdhfhofo. :)

Kako sam otkljucao dulje ture (zasad do 850 km), pojavila se potreba za tankiranjem (konacno!), osobito s ovim tro-osovinskim maticama sa slabim tankovima.

I naletih jasno, na INA-inu crpku!{#} Hvala onom forumasu koji je stavio INU u onaj svapski mod!!!

A sto se tice 'varanja' s modovima, nisu svi modovi varanje. Npr. zasto bi bilo varanje ako zelim mod koji pojacava zvuk motora u kabini? Ili koji smanjuje intenzitet svjetala (e taj je mali mod cudna stvar, vecina nas ovdje zapravo zeli nakeljiti cim VISE farova, a ne manje hehe. Bar za look ako ne drugo).

Ja sam trenutno lvl 11-i-po i jedva cekam lvl 12 pa da mogu kupit pristojan kamion i otkljucati snaznije motore za njega I ja sam se ko i ti Karlo bacio na vrijedan teret, udaljenost i 2 ona certifikata za tekucine (za sada). Ture od 800 km placaju 23.000 eura. Zaradio sam do sada 260.000 eura pa ce bit dosta za kupit nes pristojno.Odradio 22 ture do sada.

Namjeravao sam kupiti Scaniu, ima onaj 1040 konjski mod za nju, kamion je sve pet, ali me nervira taj njen Baby-sound motora. To nekako NIJE to. Jucer sam odgulio turu 800 km Njemacka-Poljska sa Iveco-om, i zvuk je znacajno bolji, nekako vise realniji.I Volvo ima ok zvuk. Trazim neki dobar Scania sound-mod, ovi dosad mi nisu nesto.

Inace. vecinom vozim max 80-90 kmh. Sve preko toga je lutrija i nije mi gust jer onda vozim napet ko puska. Vidjet cu kasnije s tim 1040HP modom. Planirao sam ga stavit iskljucivo zbog pretjecanja. AKo vidim da previse debalansira igru, maknut cu ga, zelim da mi igra traje i traje :)

Jos jedna super stvar mi je sto primjecujem kako sve vise ovladavam upravljanjem kamiona. Nije to vise ono stalno grcevito nastojanje da ne sletim u kuruze, sad vozim puno opustenije, i cak nadjem vremena promatrati okolinu i druga vozila na cesti :) Filing je sve bolji i bolji. :) Poceo me zanimati onaj IR-tracking pokreta glave. Jos se mucim na raskrizjima, ili neko pokupi mene ili ja nekoga :( Ide na bolje ali polako.

P.S.

Sto se tice lagganja kod koristenja svjetala i zmigavaca, slucajno naletio na neki mini ETS2 forum (strani) bilo svega tri-cetiri topica. Jedan lik tvrdi da je lag rijesio promjenom u postavkama koje se ticu 'vidljive udaljenosti svjetala' nekako kao light visible range, i jos neka druga pstavka koju sam zaboravio ali se isto ticala nesto oko svjetala.Iskljucenja svjetala na kamionu vidljivih izvana (poziciona svjetla??). Nadam se da ce informacija bit od koristi vama sto imate lag. Inace radi informacije za one koji mozda tek zele kupit igru, ja je igram sa skoro svim postavkama na ful, i nema trzanja bas nikakvog. Evo speca moje starke:

Intel Core2Duo 6600 @ 2.45 MHz, 2GB RAM i graficka NVIDIA GeForce GTX 275. Rezolucija:1920 x 1200 na 24-incnom Lenovo Thinkvision LCD. Sistem Windows XP Pro.

Stara koka ali igra radi besprijekorno.

Sve iznad ovoga (tj. vecina danasnjih kucnih sistema/laptopa) igra bi trebala teci savrseno. Toliko o optimizaciji.

@ Kiki 287: ja koristim Realy Physics mod 1.5 i imam svako malo kisu, kod ovih tura od 800+km bar jednom po turi.Skoro obavezno.

@ Leotom: tankstellen mod sa INA-om : link ces naci na ovom topicu. Moras gledat dosta unazad, i to odmah nakon sto je igra lansirana, znaci negdje od 30 ili 35 stranice naovamo.

@(s)Izgoreo: svidja mi se tvoja kombinacija dvobojne Danice. Mislim da cu svoju ofarbati na slican nacin {#} Scaniu, ne Danicu :)

@Crack: meni taj sistem apgrejda skillova nije cisto posve jasan. Ja jednom profilu sam metnuo poinse u jedne skillove na drugom u druge (jednaki broj pointsa ukupno) i nakraju je ispalo da je svejedno gdje ih meces. 6 u daljinu= bolja placa zbog daljine, nema specijalnih tereta. Sve u cisterne= vise cisterni, bolja placa ali ne bolja nego 6 u udaljenost. WTF? Na kraju cu stavit sve u sve i vozi Mile. Najveca upotrebna vrijednost ne-specijaliziranja je, cini mi se u raznovrsnosti prikolica. Vec mi bio pun ku..fer onih hebenih roza Pressure Tankova! 5% bolja placa zbog udaljenosti ili vrijednog tereta izgleda da je samo stvar ukusa. Volio bih da se nadje netko tko je taj sistem malo bolje izanalizirao. Igra je ful nova pa ce se i to pojaviti uskoro, nadam se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:42 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

bok,svima ja sam novi ovdje

malo sam gledo po forumu i naiso na ovu temu,imam ets2,i mogu rec da je igrica zarazna,samo minus ide losoj optimizaciji ali valjda ce to patch-evi sredit

evo moje scanie

http://www.uploadffs.nl/images/2012/11/01/V4rqF.png

http://www.uploadffs.nl/images/2012/11/01/sVda.png

P.S. mozda se slabo vidi ai na tablicama u kabini pise (lijevo) PARAVINJA (desno) ANTONIJA

(malo humora dobro dode)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:01 (Strumf123).
Moj PC  
1 8 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako pogledas moj post gore, vidjet ces da je igra dobro optimizirana, za neke 'normalne' konfiguracije. Problem je sto ima tisuce i tisuce raznih konfiguracija i uvijek postoji mogucnost da imas negdje usko grlo, a da ni ne znas. Osobito se to dogadja kod laptopa i konfa koje kupis kod kumice na placu, kao ono 'super igracka konfiguracija za samo 1500 kuna'. Toga nema. Kad bi bilo, onda bi svi mi koji dajemo 10.000+ kuna prilikom svake zamjene PC-a bili istinski idioti. :)

Ja svoje konfe biram sam. Ne prihvacam nikakve opcije necega 'integriranog' u maticnu plocu.Odaberem svoj graficki podsistem i onda gradim konfiguraciju oko toga.Komp koristim 80% igranje 20% posao. Novac nije problem. I to je do sada uvijek palilo. Minus je sto to puno kosta. Odaberes vrhunsku grafiku, memoriju, disk, maticnu i ode tisuce i tisuce kuna na nesto sto je za 6 mjeseci zastarjelo hehe :)

Ta fora sa Paravinjom je davno iskoristena na ovom topicu lijevo DRAGAN desno PARAVINJA. Antonijinoj obitelji to VJEROJATNO nije neka fora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:11 (BULIGO).
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Dobro, šta vi svi imate 10 godina, jeste imbecili ili ni ne shvaćate kakve gluposti radite sa tim Paravinja tablicama?

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
20 2 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Ekipa , dal je tko probao vozit s G25 / G27 ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
TIR669 kaže...

Dobro, šta vi svi imate 10 godina, jeste imbecili ili ni ne shvaćate kakve gluposti radite sa tim Paravinja tablicama?

Slažem se, ovo nema veze s niikakvim humorom, već idiotizmom!

15 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

daj mi objasni kakve to gluposti netko radi ako ima tablice Paravinja?

12 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Stavi pojmove G25 i G27 u srč enđn!!{#}

12 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
TIR669 kaže...

I ja se slažem da je, identificirati se sa osuđenim seksualnim psihopatom i ubojicom glupost. Hebo vas patak sto ne stavite IVICA KOSTELIĆ?? :)

14 godina
MrSkunk43 kaže...
TIR669 kaže...

Zato što su idioti i neshvaćaju da ispadaju glupi a ne fora 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan

zbog tog tvog humora bi te ja trajno uklonio sa foruma..Curu je jadnu silovao i vjerojatno ubio manijak a vi se sa tim sprdate

Sram vas bilo

veky
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:37 (vekyyy).
12 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
MrSkunk43 kaže...
TIR669 kaže...

Zelembicu, jesi li odustao od onih tvojih CRO-tekstura na prikolicama? Bilo te dobro krenulo. Samo je rezolucija bila slaba ali svejedno bih volio vidjati nase firme na prikolicama. Inace ja radim u Posti i upisao sam se od smijeha kad sam vidio cisternu od Hrvatske Poste!! Mi ne radimo sa tekucinama na poslu, valjda su kolege iz Osijeka ljetos vozili Zuju vamo nama u Rijeku da se rashladimo po onoj dusmanskoj omari {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:48 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Nemojte se svađati,naročito ne oko nekog Paravinje i bez presedana osude bez dokaza...ali to je tema nekih drugih foruma.

Cijene dizela nešto su pale barem u DE,vrijeme je da se primim volana.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
BULIGO kaže...
zelenbic kaže...
MrSkunk43 kaže...
TIR669 kaže...

Zelembicu, jesi li odustao od onih tvojih CRO-tekstura na prikolicama? Bilo te dobro krenulo. Samo je rezolucija bila slaba ali svejedno bih volio vidjati nase firme na prikolicama. Inace ja radim u Posti i upisao sam se od smijeha kad sam vidio cisternu od Hrvatske Poste!! Mi ne radimo sa tekucinama na poslu, valjda su kolege iz Osijeka ljetos vozili Zuju vamo nama u Rijeku da se rashladimo po onoj dusmanskoj omari {#}

je je pivu su vozili :D btw nisu texture loše nego ja igram na niskim postavkama kad sam stavio na hifh bile su dobre

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan
Spartakus kaže...

Nemojte se svađati,naročito ne oko nekog Paravinje i bez presedana osude bez dokaza...ali to je tema nekih drugih foruma.

Koristis mod real Diesel price? Kako izgleda u praksi??

13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Spartakus kaže...

Koristis mod real Diesel price? Kako izgleda u praksi??

U praksi recimo jučer su cijene skočile do neba IT - 1,84€/L,NL i GB 1,72€/L,FR 1,67€/L najjeftinije je bilo tankati u Poljskoj,danas su nešto pale u DE je 1,41€/L.Koristim program koji sam update radi po zemljama ima link u postovima prije,nije svejedno gdje tankaš ako u kombinaciji imaš još i economy mod.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 17:21 (Spartakus).
17 godina
neaktivan
Spartakus kaže...
karlo666 kaže...
malina22 kaže...

Taj mod za realne firme...kakav je jel kvalitetan? mislim ne kvari utisak igranja u odnosu na standard?

po meni je ok... draze mi je vidjet da mi pise recimo IKEA ili OBI nego nesto bezveze.... sad kako kome. sto se tice FPS-a i to ja nemam nikakvih problema, sad kako ce bit kod drugog to ne znam... najvise koristim modove od merlinite, jer su mi se pokazali kao najbolji jos od german truck simulatora. ove realne firme jednostavno stavis u mods, bez pocinjanja nove karijere, probas, ako ti se svidi ostavis, ako ne maknes i gotovo :) tako sam ja napravio i radilo je :)

Od merlinte je i hard economic mod,malo sam ga prepravio da ipak budu nadogradnje zaključane na početku,nekako je taj mod dao balans igri.Tek sam se probudi,jutarnja kava ne mogu odmah za volan a kasnije komp ide samnom na posao.{#}

Sta je sve otkljucano sa tim Hard Economic modom ? 

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

pozdrav svima

jel ima netko da mu nema save game u My documents kod mene ga nema ni u My documents ni tamo gdej je instal igrica........

hvala!!!!!!!!

Tarkis...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
Spartakus kaže...
karlo666 kaže...
malina22 kaže...

Sta je sve otkljucano sa tim Hard Economic modom ?

Otključane su sve nadogradnje.

12 godina
neaktivan
Tarkis kaže...

pozdrav svima

jel ima netko da mu nema save game u My documents kod mene ga nema ni u My documents ni tamo gdej je instal igrica........

hvala!!!!!!!!

Morali bi bit u C:\Documents and Settings\Administrator\MyDocuments\Euro Truck Simulator 2\profile\43564D49578F\save.

16 godina
Eurotruck Simulator 2

Malo sam prepravljao modove {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Ja vozim s G27, sto te zanima??

15 godina
Eurotruck Simulator 2

Pa ono , kakav je osjecaj i to , dal vozis s rucnim mjenjacem ...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Vozim s rucnim mjenjacem naravno, dakle imas botun za neparne brzine i kad stisnes njega mijenas (1-3-5-9-11), pa imas botun za parne brzine (2-4-6-8-10-12), a onda imas i botun za visoke i niske brzine (splitter) ,dakle kad njega stisnes jedan put imas izbor brzina do1- 6 brzine, kad ga stisnes ponovo imas od 6-12 brzine...tesko je za opisati, neznam jesi li skuzio!!

Sto se tice volana, pa ok je, sve lijepo radi, force feedback je dobar, malo je "pretezak" za okretati , pa imas osjecaj kao da motas Mercedesa LPS 1632 iz 1980tih, koji nije imao niti servo niti nista ;)

Ali to se sve moze promijeniti, dakle moze se taj FF smanjiti, pa ce biti u redu, ja volim ovako kad je malo tezi za motat.

Svaki simulaciju koju mogu igram na G27 i neznam kako da kazem, meni je G27 dobar u svakoj simulaciji/trkama, tako da mi je i ovdje OK!!

PS:

Za sve one koje neznaju, Mercedes LPS 1632 je kamion od 320HP s max. opterecenjem na osovini od 16t, moglo ga se voziti u German Truck Simulatoru, te je tamo bio odlican, nadam se da ce ga netko u dogledno vrijeme convertati u ETS2 pa ce mo moci gustati ;)

LPS 1632 LPS 1632
Ne mijesati ga s nasljednikom, NG 1632 Ne mijesati ga s nasljednikom, NG 1632
14 godina
neaktivan
nema druze ima samo u folderu euro truck simulator 2 readme file i nista vise
Tarkis...
15 godina
Kiki287 kaže...
Haf932 kaže...

, a onda imas i botun za visoke i niske brzine (splitter) ,dakle kad njega stisnes jedan put imas izbor brzina do1- 6 brzine, kad ga stisnes ponovo imas od 6-12 brzine...tesko je za opisati, neznam jesi li skuzio!!

Mislim da se ovako šaltava i u pravim kamionima,  na mjenjaču ima prekidač koji se miče lijevo desno.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 19:27 (Vapor).
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ni presretači me nisu stigli ali nesreća je :P Dobro je ipak,kamion nije moj a oštećenje "samo" 27% {#}

Niko Pulić Niko Pulić
Radomir Čačić Radomir Čačić
Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Tunel La Manche terminal,čekanje na transport.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice