Ali Panda ima "vazniju" ulogu od Axea sto se tice nekog standardnog gamea i mislim da je pocetniku bolja opcija... No ovo kako si ti postavio ne mogu opovrgnuti i slazem se. Mislim, da kad bolje razmislim, jedan Skeleton King bi isto dobro legao pocetniku + potrebno je poprilicno vremena da ga se ubije ukoliko mu je ulti spreman...
Koliko farma pandi treba? Aghanims Scepter, Boots i što još? Manje-više to je sve što mu treba da bude efektivan. Ako ga se igra kao carrya onda samo uzima farm od ostalih heroja kojima je farm potreban.
S druge strane Axe, dođeš u teamfight i on sam radi Helix, heroj je toliko lagan da se i početnika može naučiti jungleati s njim. Sven, također, treba 2 itema: Boots i BKB da bude efektivan.
Nipošto ne igrati heroje od kojih zavisi igra, to su carryi, a pogotovo split pusheri (zbog njih tim živi 4v5 dok odjednom ne bude "The other team lost their barracks"). Ja sam užasno uništio win/loss ratio zbog toga što igram te solo pushere ili kako se već zovu. Pub tim ne može da shvati farmanje i pushanje, vole stati na mid i čekati pola sata da se fight desi.
Pub timovi nisu u stanju igrati solo lane. (ne mogu da shvate da ako imaju mane za 2 spella da ne engageaju jer poginu, kasnije će imati ogromnu XP prednost u odnosu na dual lane protiv kojeg su). Ne mogu podnijeti junglera kao što je Furion.
Jeste li primjetili da pub igrači jednostavno ne mogu da ubace u um da ako su sentryiji postavljeni, i ako netko ima gem, da invis heroj postaje obični heroj? Jednostavno im ne ide u glavu. Ja sam Brood.