Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.953.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dota 2

edit :)

moja greska :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 14:54 (goodye).
14 godina
neaktivan
Arxi kaže...
mali ivica86 kaže...

Imam jednu zamolbu ako nije problem;molio bih prijedlog nekog laganog za promjenu mele heroja  za pocetak...igro sam do sada sa venomancerom i drawicom...

Panda tj brewmaster. Jak je kroz cijelu igru i zaista je tesko biti los sa njim.

Brewmaster i nije bas za pocetnike (potreban je sitan micro tijekom ulte).. Igraj centa i 80% da ces dobit game

15 godina
Slash 666 kaže...
xxxxx kaže...

Bloodseekerov rupture i 5xforcestaf u pro igri

lol

Kad je točno?

35:40

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
12 godina
neaktivan
Dota 2

Dajem steam acc. sa igrom DotA 2 za cod2 org. cd key.

Zainteresirani neka se jave na PM.

0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
total77 kaže...

vidi ovog trolla....dota2 ne vrijedi ništa, kad svi imamo po 20 invajtova koji stoje i čekaju da netko zatreba da mu se pošalje.....

15 godina
HDesignz kaže...
total77 kaže...

vidi ovog trolla....dota2 ne vrijedi ništa, kad svi imamo po 20 invajtova koji stoje i čekaju da netko zatreba da mu se pošalje.....

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Dota 2

I tako ja jučer bacim game s ekipom iz cro kanala kad ono na početku kaže lik "Ne možemo dobit", ja pitam pa kako ne a on: "Pa nemamo TENKA". Eto svaki dan nešto novo naučim. :) Praktički je neizvedivo naći solidnu ekipu u tom kanalu, tako da igram uglavnom sa grcima lol.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

I tako ja jučer bacim game s ekipom iz cro kanala kad ono na početku kaže lik "Ne možemo dobit", ja pitam pa kako ne a on: "Pa nemamo TENKA". Eto svaki dan nešto novo naučim. :) Praktički je neizvedivo naći solidnu ekipu u tom kanalu, tako da igram uglavnom sa grcima lol.

Kada bi predao svaki gejm u kome nisam imao supporta pobjedio bih dva ili tri gejma dote u svom zivotu {#}

15 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Joj volim to :D
Tenk je najbitniji dio tima. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
ManuKane kaže...

Joj volim to :D
Tenk je najbitniji dio tima. 

Random draft.

Picka zadnji par/zadnji tip: TANK, WE NEED TANK, PLS PICK TANK.

15 godina
Dota 2

Best Riki item build. EVER.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

NA'VI VS EMPIRE

KOSU SAM SI POČUPAO

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Ja sam neki dan igrao s balnarom koji je napravio sve čizme, i fino mu je islo hehe

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

ide netko private game 5v5, in lobby za 1 h?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

ljudi moji... ja nemogu vjerovati kakvih amatera ima... ja ljepo randomam BH-a... imam jakira ko supurta i liona u ekipi ostali pikaju cerje... a nakon mog randoma protivnici pikaju redom riki, bone, n assasin i PL.... i uz to sve riki koji je imao 0-8 jer samo ga doslovno silovali kupi gem da mene vidi pa da može pobjeći, a gem izgubio odmah u prvom fithu... zar su fakat neki tako mutavi igrači ili misle da su mutavi oni krotiv kojih se igra i da neznaju koristit ulty od BH-a????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bojica kaže...

ljudi moji... ja nemogu vjerovati kakvih amatera ima... ja ljepo randomam BH-a... imam jakira ko supurta i liona u ekipi ostali pikaju cerje... a nakon mog randoma protivnici pikaju redom riki, bone, n assasin i PL.... i uz to sve riki koji je imao 0-8 jer samo ga doslovno silovali kupi gem da mene vidi pa da može pobjeći, a gem izgubio odmah u prvom fithu... zar su fakat neki tako mutavi igrači ili misle da su mutavi oni krotiv kojih se igra i da neznaju koristit ulty od BH-a????

Jest.

17 godina
neaktivan
Bojica kaže...

U većini slučajeva, ako riki dobro igra pojede BH za doručak, i to bez gema. Bez obzira na ulti od bh.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
15 godina
neaktivan
Dota 2

u većini... ali riki koji ima 0 - 8 i kupi gem igra dobro?? ma moš mislit kako je pro taj... ako nemaš gem ili neki ward riki je najgori heroj protiv kojeg možeš igrat (bar meni)... odnosno jedino ako taj tip zna igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

U većini slučajeva, ako riki dobro igra pojede BH za doručak, i to bez gema. Bez obzira na ulti od bh.

Pa ne bih tako na to gledao. Nije ista svrha Rikija i Bounty Huntera.

Dok je Riki streight up farmer, Bounty Hunter je sololane do lvla 6 kad ide roamati i gankati. Ulti od Bounty Huntera će cijelom timu donijeto Gold i ako sve bude dobro išlo imat će ogromnu prednost nad Rikijem koji nije nikakav heroj.

Iako bi netko mogao reći da je Backstab bonus dmg od 1.25 agia potencijalni carry skill ne zaboravite da se za to mora biti iza heroja, pa je Rikija u tom slučaju lako stunati i disableati. Uz to, Rikija je posebno lako ugasiti early game. 

Bounty Hunter je jak od početka pa do kraja, Shuriken, Critical i Invis su dobri skillovi, ali Track je jedan od najboljih u igri. 

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Pa ne bih tako na to gledao. Nije ista svrha Rikija i Bounty Huntera.

Dok je Riki streight up farmer, Bounty Hunter je sololane do lvla 6 kad ide roamati i gankati. Ulti od Bounty Huntera će cijelom timu donijeto Gold i ako sve bude dobro išlo imat će ogromnu prednost nad Rikijem koji nije nikakav heroj.

Iako bi netko mogao reći da je Backstab bonus dmg od 1.25 agia potencijalni carry skill ne zaboravite da se za to mora biti iza heroja, pa je Rikija u tom slučaju lako stunati i disableati. Uz to, Rikija je posebno lako ugasiti early game. 

Bounty Hunter je jak od početka pa do kraja, Shuriken, Critical i Invis su dobri skillovi, ali Track je jedan od najboljih u igri. 

da slažem se... kad igram sa frendima do lvl-a 6 sam sa nekim i nakon toga samo genkam... tada je puno lakše jer prićamo preko skypa, pa se sve može s njiam dogovorit ko je gdje sa malo hp-a i ko od mojih ima mane da uspješno obavimo to... ali sve u svemu njegov ulty je brutala... jer ako smo svi 5 na kupu jednostavno samu fokusamo ono na kome je moj ulty, i nema foga da svaki svojeg roka...

nego da vas pitam kakav vam je skil bild i item?? zanimaju me i načini igranja drugih... možda mi se nečij bild više dopadne pa malo promjenim način igranja :D

13 godina
neaktivan
Bojica kaže...
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

da slažem se... kad igram sa frendima do lvl-a 6 sam sa nekim i nakon toga samo genkam... tada je puno lakše jer prićamo preko skypa, pa se sve može s njiam dogovorit ko je gdje sa malo hp-a i ko od mojih ima mane da uspješno obavimo to... ali sve u svemu njegov ulty je brutala... jer ako smo svi 5 na kupu jednostavno samu fokusamo ono na kome je moj ulty, i nema foga da svaki svojeg roka...

nego da vas pitam kakav vam je skil bild i item?? zanimaju me i načini igranja drugih... možda mi se nečij bild više dopadne pa malo promjenim način igranja :D

Ja ga obično igram sa phase bootsima (nekada i tranquil ako imam problema sa harrasom, naravno uz to i pms), drums i onda ili early bkb ili deso. Po potrebi orchid, ili neki utility item nekad. Kad sam solo 1v1 volim kupiti orb of venom za efikasniji harras. Heroj je fenomenalan jer tradeanje killova u mid gameu uvijek bolje završi sa stranu sa track killovima. Nekada je dovoljno samo stajati sa strane i ultat heroje.

17 godina
neaktivan
Bojica kaže...

u većini... ali riki koji ima 0 - 8 i kupi gem igra dobro?? ma moš mislit kako je pro taj... ako nemaš gem ili neki ward riki je najgori heroj protiv kojeg možeš igrat (bar meni)... odnosno jedino ako taj tip zna igrati...

Ma dobro, to se nebroji jer je to "specifična situacija". Govorio sam općenito, no daleko od toga da BH nije dobar heroj, jedan mi je od omiljenih.

Što se builda tiče, fejzice, poor mans shield, BF, desolator ili jako rjetko bkb. Poslije samo dmg, rapier dosta puta u pubu. Drum nikad, previse para za recept :D

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 17:26 (Pupo).
15 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Ja ga obično igram sa phase bootsima (nekada i tranquil ako imam problema sa harrasom, naravno uz to i pms), drums i onda ili early bkb ili deso. Po potrebi orchid, ili neki utility item nekad. Kad sam solo 1v1 volim kupiti orb of venom za efikasniji harras. Heroj je fenomenalan jer tradeanje killova u mid gameu uvijek bolje završi sa stranu sa track killovima. Nekada je dovoljno samo stajati sa strane i ultat heroje.

hmmm... zanimljiva solucija... ja idem na bootse, i nakon njih idem ili na medaljon da smanjim armor za 6, ili odma na BF... ovisi kakvi su protivnici.. ako su mekani onda mi netreba medaljon a ako su neki tenkiji onda treba... oba itema su mi jako korisna radi mana regena jer uvjek imam sa manom probleme... a nakon toga u 80% slučaja idem na S&Y radi brzine pa tek onda na desoletor....

15 godina
neaktivan
Dota 2

Ah, pretpotopni S&Y build.
Super item na Omniju :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Bojica kaže...
ManuKane kaže...
...

hmmm... zanimljiva solucija... ja idem na bootse, i nakon njih idem ili na medaljon da smanjim armor za 6, ili odma na BF... ovisi kakvi su protivnici.. ako su mekani onda mi netreba medaljon a ako su neki tenkiji onda treba... oba itema su mi jako korisna radi mana regena jer uvjek imam sa manom probleme... a nakon toga u 80% slučaja idem na S&Y radi brzine pa tek onda na desoletor....

Ah da, ako imam problema sa manom (ako nitko nema arcane i nema kotla) uzmem bottle. Ali BF mi nema smisla jer item košta 4k golda a nisam hard carry pa i ne farmam ništa posebno. Znam završiti game sa -100 ck i opet imati najviši gpm čisto zbog mehanike ultija. Također ako je u timu neki melee hard carry nekad uzmem vlads za team boost. Sve ovisi jel :) Medaljon je super item jako rano ali ja ga jednostavno baš nikad ni na jednom heroju ne kupim osim kada se planira early rosh. 

17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ah, pretpotopni S&Y build.
Super item na Omniju :D

:D Nepravim ga ni s jednim herojem osim s barom

Za BF, je to 4K, al koje lagano skupiš. Nije da ti treba odjednom 4K. No, sve ovisi o gameu, i jedno je zajebancija u pubu, jedno je kad se igra CM s ekipom.

16 godina
Dota 2

Sa bh-om nikada na battlefury!

BF je item sa samo jednom namjenom - farmanje, a ako igrate bh-a kao farmera krivo ga igrate jer on to nije, ne znam zašto mu je to uopće u recomended itemima.

Desolator i mkb su puno bolji itemi za dmg.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

BF je item sa samo jednom namjenom - farmanje, a ako igrate bh-a kao farmera krivo ga igrate jer on to nije, ne znam zašto mu je to uopće u recomended itemima.

a u team fightu kada imas splash dmg??

13 godina
Dota 2

Ljudi, MOLIM VAS, kad igrate BH, pobogu, NE battlefury, osobno jedan od najgorih itema koji možete kupiti za nj. Puno bolja opcija je deso!

BH ne NABIJA creep score, nego "farma" heroje sa ultom!!! {#}

Standard build je, ka sta je manukane vec spomenia, phase bootsi (jer odlicno funkcioniraju sa jinadom), magic wand, pms, drums i masa TPova -> gank, gank i gank.

E sad, to bi bili core itemi, dok opcionalni variraju od gamea do gamea... kod mene u vecini slucajeva nakon core itema idu deso, bkb/linken, mkb... vlado ako je glavni carry melee ili treba early push...

Uglvnm, hard/solo lane da dobis sto prije lvle i onda aaaaajmo gankanje, jer je bh jedan ako ne i najbolji ganker u doti. Obicno skill invis, pa jinadu, shuriken... e onda zavisi, ako ide dobro prema phase bootsima onda lvlam jinadu, ako ne onda lvl 2 shuriken i invis radi duzeg trajanja pa ulta itd...

Također, ne trošite manu bzvz na shuriken nego bacajte TRACK, jer san igra zilion puta sa bh koji tu i tamo bace tu prokleto dobru ultu... isto vrijedi za slardara! {#}

Eto, sad ste dobili svoje {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
xxxxx kaže...

a u team fightu kada imas splash dmg??

Ne pretvoris se u kunkku kad kupis BF. Taj splash ti nece puno pomoc.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice