Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.954.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
kuleee kaže...

Ali Panda ima "vazniju" ulogu od Axea sto se tice nekog standardnog gamea i mislim da je pocetniku bolja opcija... No ovo kako si ti postavio ne mogu opovrgnuti i slazem se. Mislim, da kad bolje razmislim, jedan Skeleton King bi isto dobro legao pocetniku + potrebno je poprilicno vremena da ga se ubije ukoliko mu je ulti spreman...

Koliko farma pandi treba? Aghanims Scepter, Boots i što još? Manje-više to je sve što mu treba da bude efektivan. Ako ga se igra kao carrya onda samo uzima farm od ostalih heroja kojima je farm potreban.

S druge strane Axe, dođeš u teamfight i on sam radi Helix, heroj je toliko lagan da se i početnika može naučiti jungleati s njim. Sven, također, treba 2 itema: Boots i BKB da bude efektivan.

Nipošto ne igrati heroje od kojih zavisi igra, to su carryi, a pogotovo split pusheri (zbog njih tim živi 4v5 dok odjednom ne bude "The other team lost their barracks"). Ja sam užasno uništio win/loss ratio zbog toga što igram te solo pushere ili kako se već zovu. Pub tim ne može da shvati farmanje i pushanje, vole stati na mid i čekati pola sata da se fight desi.

Pub timovi nisu u stanju igrati solo lane. (ne mogu da shvate da ako imaju mane za 2 spella da ne engageaju jer poginu, kasnije će imati ogromnu XP prednost u odnosu na dual lane protiv kojeg su). Ne mogu podnijeti junglera kao što je Furion.

Jeste li primjetili da pub igrači jednostavno ne mogu da ubace u um da ako su sentryiji postavljeni, i ako netko ima gem, da invis heroj postaje obični heroj? Jednostavno im ne ide u glavu. Ja sam Brood.

Evo meč od maloprije Evo meč od maloprije
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 20:55 (Onjegin).
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
...

Ako zna sta radi, dobar furion moze pobjediti 90% igri u normal matchmakingu bez da puno zavisi od svoga tima (naravno bez ekstremnog fidanja).

btw, tiny je kupio dva hearta? gg. 

15 godina
neaktivan
Vesperian kaže...

jel ima neka dobra dusa da me nauci kak ovo pravilno igrati? lol

Sam ces se nauciti i to je najbolji nacin, samo randomaj i deri. Tako sam se ja naucio, niti jedan stream u zivotu nisam pogledao.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Vesperian kaže...

Sam ces se nauciti i to je najbolji nacin, samo randomaj i deri. Tako sam se ja naucio, niti jedan stream u zivotu nisam pogledao.

Baš me zanima kako igraš. Bez uvrede.

Gledaj streamove, čitaj guidove, nemoj randomat, drži se uloga koje ne utječu na tim previše dok ne pohvataš mehanike igre. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
Jonja kaže...
Vesperian kaže...

Mislim da je ipak korisno tu i tamo pogledat što drugi igrači misle, te kako igraju. Možda onda staneš i promisliš "aha, moguće da je tako bolje..."

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
Vesperian kaže...

Igraj samo s Rikijem, Drow i Huskarom.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Jeste li vidjeli prije par sedmica na Purgevom kanalu fazon s ubijanjem kurira?

Dire support sačeka kurira na high groundu između prva 2 towera na midu i ubije kurira koji nosi bottle. Unazadi se mid i izgubi kurir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Baš me zanima kako igraš. Bez uvrede.

Gledaj streamove, čitaj guidove, nemoj randomat, drži se uloga koje ne utječu na tim previše dok ne pohvataš mehanike igre. 

Ako ima Android telefon neka si skine Twitch.tv aplikaciju (na mom Wildfire S radi samo 226p, ali na sestrinom Galaxy Nexusu radi i 720p sa tečnim FPS-om)

Na Twitch.tv uvijek može gledati Merilinija ili Purgea koji streamaju taman kad mi idemo spavati, većinom poslije 2 ujutro. Meni je to najbolji način da se uvedem u san.

Ako ima Youtube ili Gmail account neka se Subscribea na sljedeće kanale:

• DotA Cinema (zbog najava, objašnjenja i predobrih sedmičnih videa: Fails, Top 10, Headshot (<3), Symphony of Skills i Mythbusters)
  • Sheever (zbog mega količine mečeva)
  • Purge (dok sam bio skroz početnik, gledajući njega, brda stvari se nauče, npr. bottle crowing)
  • Pyrion Flax (jer je jako cool tip)

Također se registruj na DotA2 SubReddit i čitaj ga svakodnevno, Sheever svaki dan na svom blogu objavi spisak važnih mečeva, a Cyborgmatt (Icefrog?) objavi detaljna objašnjenja svakog patcha.

Moraš gledati mečeve da bi počeo voliti neke timove, možda najkarizmatičniji bi bili Na'Vi i FnaticEU (zbog interesantnih teamfightova, a FEU zbog N0taila). Manje-više se konstantno vrte isti: Empire, No Tide Hunter, Team Dignitas i još brdo kojih se ne mogu sjetiti. Dota International je posljednji put osvojio Invictus Gaming iz Kine osvojivši milion dolara.

DotA u konačnici postane neizostavni dio života, rutina i ljubav. Svede se na trenutke predobrih kombinacija, GGova, teamwipeova, deranja na All Chat i pobjede!

15 godina
neaktivan
Dota 2

Sa stramovima nece stvarati vlastita misljenja, jer kad igraci vide da neko builda to i to, automatski misle da je to bolje od onoga sto su oni buildali, i to je tako za 90% igraca. Vise nece igrati oni nego ce sto vise kopirati stream i to nije bas pozeljno. 

A za onoga tko je pitao kako igram, rekao bih da igram jos malo pa zaista, zaista dobro sa nekih 60% champova. S ostalima sam solidan, ili vrlo dobar. Igram od prve dote, a prestao igrat prije izlaska tuskara, poceo igrat lol i vracao se doti jedno vrijeme i tako pomalo sam se opet vratio.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

rekao bih da igram jos malo pa zaista, zaista dobro sa nekih 60% champova

Jonja da sam na tvom mjestu ja bih promjenio ime i napustio drzavu inace ce te neko sacekati u mraku...

13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Sa stramovima nece stvarati vlastita misljenja, jer kad igraci vide da neko builda to i to, automatski misle da je to bolje od onoga sto su oni buildali, i to je tako za 90% igraca. Vise nece igrati oni nego ce sto vise kopirati stream i to nije bas pozeljno. 

A za onoga tko je pitao kako igram, rekao bih da igram jos malo pa zaista, zaista dobro sa nekih 60% champova. S ostalima sam solidan, ili vrlo dobar. Igram od prve dote, a prestao igrat prije izlaska tuskara, poceo igrat lol i vracao se doti jedno vrijeme i tako pomalo sam se opet vratio.

DAJ BOŽE! Daj bože da počnu kopirati to da ne gledam AA sa Mask of Madness i 5 Bracera.

Većina streamera objasni zašto to buildaju i šansa je 99.999999999999999% da im je build (ljudi s 1500 pobjeda) bolji od nekog početnikovog.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 23:12 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Arxi kaže...
Jonja kaže...

rekao bih da igram jos malo pa zaista, zaista dobro sa nekih 60% champova

Jonja da sam na tvom mjestu ja bih promjenio ime i napustio drzavu inace ce te neko sacekati u mraku...

Jbg igram i ligu pa se dogodi, a i obrnuto, slobodno se javite na pm pa da bacimo gejm.

LoL acc THCJoshi
16 godina
Onjegin kaže...
Jonja kaže...
...

DAJ BOŽE! Daj bože da počnu kopirati to da ne gledam AA sa Mask of Madness i 5 Bracera.

Većina streamera objasni zašto to buildaju i šansa je 99.999999999999999% da im je build (ljudi s 1500 pobjeda) bolji od nekog početnikovog.

To je još dobro ja sam u timu imao obsidiana sa blademailom i lifestealom...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan

Randomaj i deri aaa ? šta ako neka noobara randoma meepa {#}, invokera {#},  visagea {#}, chena {#}, anti magea {#}, lone druida {#} ili rubicka {#}.Onda lijepo gg i report. dotin matchmaking je sranje i community u pubovima su najčešće ultra noobovi ili rusi koji selectaju eng{#}(ne odnosi se na vas)

15 godina
dead_shadow kaže...

dotin matchmaking je sranje i community u pubovima su najčešće ultra noobovi ili rusi koji selectaju eng{#}(ne odnosi se na vas)

Otkad je došao onaj feature za biranje jezika nisam vidio rusa, možda 1 na 10 partija.

15 godina
neaktivan
dead_shadow kaže...

Randomaj i deri aaa ? šta ako neka noobara randoma meepa {#}, invokera {#},  visagea {#}, chena {#}, anti magea {#}, lone druida {#} ili rubicka {#}.Onda lijepo gg i report. dotin matchmaking je sranje i community u pubovima su najčešće ultra noobovi ili rusi koji selectaju eng{#}(ne odnosi se na vas)

Pa zato i randoma:). Dobije invokera npr, on neznan koliko je invoker tezak i pokusat ce ga igrat vjerojatno ce ga failat, onda ce ga drugi put dobit i rec, ajme znam ovog heroja i malo ce bolje igrat, da bi na kraju igrao puno bolje nego sto bi postigao normalnim igranjem.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Pa zato i randoma:). Dobije invokera npr, on neznan koliko je invoker tezak i pokusat ce ga igrat vjerojatno ce ga failat, onda ce ga drugi put dobit i rec, ajme znam ovog heroja i malo ce bolje igrat, da bi na kraju igrao puno bolje nego sto bi postigao normalnim igranjem.

Da, igrat će Invokera prvi put. Prvo će se pitati zašto ima 6 spellova. Onda zašto prva 3 spella ništa ne rade. Onda zašto 2 spella stoje prazna. 

Alt+F4, early abandonment by Cro Noob.

Umjesto da je pogledao DotA Cinema introduction i Purge plays Invoker. Onda bi shvatio da Purge igra Quas Invokera i pogledao i Exort i Summon Spirit Invokera kod nekog drugog i eto. Za 6 sati zna kako funkcioniše Invoker.

A nije pokvario 49 mečeva pokušavajući da nauči, prvi item Crystalys, GG.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 13:59 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Vesperian kaže...

Evo ga, Welcome to DotA you suck video.

Video i nije nešto posebno informativan, evo gledam sad. Ali pogledaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 1:24 (Onjegin).
16 godina
Dota 2

Bloodseekerov rupture i 5xforcestaf u pro igri

lol

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Bloodseekerov rupture i 5xforcestaf u pro igri

lol

Kad je točno?

16 godina
Dota 2

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Počeo sam igrati prije nekoliko dana i mogu reći da mi je igra odlična (prvi puta se susrećem sa dotom) iako sam teški nub.

Mada vidim da i ovi protiv kojih igram nisu puno bolji od mene, pretpostavljam da se  ipak treba uloziti poprilično vremena u igru da bi bio bolji.

Ako neko hoce da me doda na steam neko slobodno to ucini (steam name sc4lp3r) dobro bi mi dosla pomoc...

Jos jedno pitanje, danas se nikako ne mogu da ulogujem, izbacuje mi connecting to dota2..... , da li je do mene ili je u pitanju odrzavanje servera i sl.?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ako netko želi danas poslije 9 nabaciti skype i par gejmova a igra very high nek  me doda na steam (NaluMele).

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ako igram pub All pick, i stisnem random, mogu li odabrati nakon tog nekog drugog heroja?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 14:29 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ako igram pub All pick, i stisnem random, mogu li odabrati nakon tog nekog drugog heroja?

Da. Promaknuo ti je ogroman crveni "Repick" gumb sa lijeve strane.

15 godina
Slash 666 kaže...
sirka666 kaže...

Ma nisam nikad ni probao, baš zbog neznanja. {#}

14 godina
Slash 666 kaže...
sirka666 kaže...

Jel nije da ti "repick" da novog random heroja? Ne mozes sam pickati ja mislim... Nisam jos repickao pa mozda brijem...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ne, repick ti uzme 100 G, znači startaš gejm sa 503.
Ako randomaš, dobiješ 250. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...

Ne, repick ti uzme 100 G, znači startaš gejm sa 503.
Ako randomaš, dobiješ 250. 

Malo sam nešto čitao u međuvremenu pa sad cjepidlačim.

Ne dobiješ 250 već izgubiš 250 kada normalno odabireš heroja. Znači svi startaju sa 853 i biranjem heroja gubiš 250.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Ma okej, isti k.

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice