Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.968.545
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Dota 2

jel ima netko za trgovinu imam cirka 30 itema koja mi netrebaju ni najmanje(iskljuceni chestovi) add me steam antimon95

16 godina
neaktivan
Dota 2

Pošto mene ono jaje ne zanima, dajem ga u zamjenu za iteme. Popunjeno je žutim, crvenim i plavim esencijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Evo i mojih duplića. Imam prva dva slota punih itema ali ih koristim na herojim.

Ovi mi ne trebaju, ukoliko nekom nešto treba od ovoga nek se javi, može i na pm pa trejdamo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ima itko uncommon esenciju ili prazno jaje?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li tko key za betu? Zahvaljujem unaprijed :)

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Ako ima neko voljan dati key, tu sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

nakupilo se itema ovih dana pa nadjite nesto sto vam odgovara

14 godina
Dota 2

Ja sam jedino si skupio Axeov najrare set i s tim sam se zadovoljio. Blood Chaser! Ostale iteme uvijek podijelim kompićima...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

@antimon95 može nešto za juggernauta ili neku esenciju - Zahvaljujem. :)

dodao sam te ja sam ti onaj koji ima beheaded kamikazu za sliku -blackdemon5

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 9:18 (dead_shadow).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

ekipa tražim sve essence(crven,žut,plaw,shadow,unusual), drow ranger iteme, pa ak imate i jaja te može i helm of tw's calling i hammer of tw's calling

http://steamcommunity.com/id/191596/inventory/

(trjedam sve osim dr iteme,ess,jaja, tw calling iteme možda, ak imate odlićnu ponudu može i Age of Empires® III: Complete Collection) 

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

mijenjam plavi za neki drugi essence, mogu dati i duple iteme za essence(sve osim plavih, njih sam skupio dosta)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ovako, trebao bi jedan DOTA 2 Gift ako netko ima (za prijatelja koji bi zelio igrati).
Ja sam imao 2-3 komada, ali sam poklonio pa ako netko ima bio bi mu jako zahvalan (i ja i on).

Hvala!

EDIT: btw. moze li mi netko objasniti cemu sluze te esencije i ta jaja?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 17:24 (rebelsy).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ovako, trebao bi jedan DOTA 2 Gift ako netko ima (za prijatelja koji bi zelio igrati).
Ja sam imao 2-3 komada, ali sam poklonio pa ako netko ima bio bi mu jako zahvalan (i ja i on).

Hvala!

EDIT: btw. moze li mi netko objasniti cemu sluze te esencije i ta jaja?

+1 Meni bi isto trebao jedan gift za frenda koji bi počeo igrat? plizz I objasniti mi ta jaja i to... I usput, jel imaju neki item-i za Eartshaker tj. za njegov lik? (možda je pitanje glupo, ali nisam još sve usavršio u doti) :no0b:

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
14 godina
Dota 2

Možda je netko zainteresiran za razmjenu DOTA Items/Games? Ako imate neke inviteove ili keyeve za Steam, možemo se dogovoriti ;)

http://steamcommunity.com/profiles/76561198001826131

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 21:12 (kuleee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Dota 2

http://dota-trade.com/user=5503

Ako ima tko šta za tradat message tamo ili invite :)

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Ja sam novi u ovom tradeanju, što mi napraviše od DOTA-e, je*eni plac :D ali evo vam link, ako vam se nešto sviđa vičite. Ja hoću napunit to vražje jaje, da vidim kakve sam sreće

http://dota-trade.com/user=17055

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

{#} Ali na Dota-trade stranici velika reklama Play League of Legends.......................WTF?

13 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

{#} Ali na Dota-trade stranici velika reklama Play League of Legends.......................WTF?

Zar misliš da se DotA 2 treba bojati LoL-a?

Pffffff.

13 godina
neaktivan

MOje mišljenje je da će mnogi preć s LoL na DotA 2 kada postane free-to-play. I ne mislim da bi se dota treala bojat LoL-a. Krivo si shvatio

15 godina
Dota 2

Dota 2 kad izađe će potuć apsoultno sve, sad u beti ima stalno preko 100k igrača dnevno....a kad bude free to svima., bit će svega.

Btw. nudim steam invite za dotu 2, trejdam ga za neke iteme. Na pp dogovor, hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dota 2 kad izađe će potuć apsoultno sve, sad u beti ima stalno preko 100k igrača dnevno....a kad bude free to svima., bit će svega.

Btw. nudim steam invite za dotu 2, trejdam ga za neke iteme. Na pp dogovor, hvala.

Valjda će popraviti to da kad odeš na USA West server ne naiđeš na 8 Rusa i 1 Ukrajinca koji nikad nisu čuli da postoji engleski jezik.

16 godina
neaktivan
Dota 2

ima itko sylvan guard's iteme za trejd (za drow rangera)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Valjda će popraviti to da kad odeš na USA West server ne naiđeš na 8 Rusa i 1 Ukrajinca koji nikad nisu čuli da postoji engleski jezik.

A kako bi to trebali popraviti?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Onjegin kaže...

A kako bi to trebali popraviti?

Malo sam se zezao.

17 godina
neaktivan
Dota 2

Invite-am u betu prvog ko quote-a ovaj post.

Dobio sam invite danas (vjerojatno je puno ljudi dobilo), al možda ima netko još da mu treba... {#}

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ja nikako dobit taj invite. Ovaj jedan što imam sam trjedao i sad ga se nemrem riješit više :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Invite-am u betu prvog ko quote-a ovaj post.

Dobio sam invite danas (vjerojatno je puno ljudi dobilo), al možda ima netko još da mu treba... {#}

Eto ja pa me invitaj :D

13 godina
neaktivan

Svi su dobili pun k toga!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 15:59 (ExStazy).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Dobio sam invite na steamu, mjenjam za razno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
k1klop kaže...

Dobio sam invite na steamu, mjenjam za razno...

Mladi odojak ili hdd od 320gb.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice