jel ima netko za trgovinu imam cirka 30 itema koja mi netrebaju ni najmanje(iskljuceni chestovi) add me steam antimon95
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pošto mene ono jaje ne zanima, dajem ga u zamjenu za iteme. Popunjeno je žutim, crvenim i plavim esencijama.
Evo i mojih duplića. Imam prva dva slota punih itema ali ih koristim na herojim.
Ovi mi ne trebaju, ukoliko nekom nešto treba od ovoga nek se javi, može i na pm pa trejdamo.
Ima itko uncommon esenciju ili prazno jaje?
Ima li tko key za betu? Zahvaljujem unaprijed :)
Ako ima neko voljan dati key, tu sam.
Ja sam jedino si skupio Axeov najrare set i s tim sam se zadovoljio. Blood Chaser! Ostale iteme uvijek podijelim kompićima...
@antimon95 može nešto za juggernauta ili neku esenciju - Zahvaljujem. :)
dodao sam te ja sam ti onaj koji ima beheaded kamikazu za sliku -blackdemon5
ekipa tražim sve essence(crven,žut,plaw,shadow,unusual), drow ranger iteme, pa ak imate i jaja te može i helm of tw's calling i hammer of tw's calling
http://steamcommunity.com/id/191596/inventory/
(trjedam sve osim dr iteme,ess,jaja, tw calling iteme možda, ak imate odlićnu ponudu može i Age of Empires® III: Complete Collection)
mijenjam plavi za neki drugi essence, mogu dati i duple iteme za essence(sve osim plavih, njih sam skupio dosta)
Ovako, trebao bi jedan DOTA 2 Gift ako netko ima (za prijatelja koji bi zelio igrati).
Ja sam imao 2-3 komada, ali sam poklonio pa ako netko ima bio bi mu jako zahvalan (i ja i on).
Hvala!
EDIT: btw. moze li mi netko objasniti cemu sluze te esencije i ta jaja?
Ovako, trebao bi jedan DOTA 2 Gift ako netko ima (za prijatelja koji bi zelio igrati).
Ja sam imao 2-3 komada, ali sam poklonio pa ako netko ima bio bi mu jako zahvalan (i ja i on).
Hvala!
EDIT: btw. moze li mi netko objasniti cemu sluze te esencije i ta jaja?
+1 Meni bi isto trebao jedan gift za frenda koji bi počeo igrat? plizz I objasniti mi ta jaja i to... I usput, jel imaju neki item-i za Eartshaker tj. za njegov lik? (možda je pitanje glupo, ali nisam još sve usavršio u doti) :no0b:
Možda je netko zainteresiran za razmjenu DOTA Items/Games? Ako imate neke inviteove ili keyeve za Steam, možemo se dogovoriti ;)
Ja sam novi u ovom tradeanju, što mi napraviše od DOTA-e, je*eni plac :D ali evo vam link, ako vam se nešto sviđa vičite. Ja hoću napunit to vražje jaje, da vidim kakve sam sreće
Ali na Dota-trade stranici velika reklama Play League of Legends.......................WTF?
Ali na Dota-trade stranici velika reklama Play League of Legends.......................WTF?
Zar misliš da se DotA 2 treba bojati LoL-a?
Pffffff.
MOje mišljenje je da će mnogi preć s LoL na DotA 2 kada postane free-to-play. I ne mislim da bi se dota treala bojat LoL-a. Krivo si shvatio
Dota 2 kad izađe će potuć apsoultno sve, sad u beti ima stalno preko 100k igrača dnevno....a kad bude free to svima., bit će svega.
Btw. nudim steam invite za dotu 2, trejdam ga za neke iteme. Na pp dogovor, hvala.
Dota 2 kad izađe će potuć apsoultno sve, sad u beti ima stalno preko 100k igrača dnevno....a kad bude free to svima., bit će svega.
Btw. nudim steam invite za dotu 2, trejdam ga za neke iteme. Na pp dogovor, hvala.
Valjda će popraviti to da kad odeš na USA West server ne naiđeš na 8 Rusa i 1 Ukrajinca koji nikad nisu čuli da postoji engleski jezik.
ima itko sylvan guard's iteme za trejd (za drow rangera)
Valjda će popraviti to da kad odeš na USA West server ne naiđeš na 8 Rusa i 1 Ukrajinca koji nikad nisu čuli da postoji engleski jezik.
A kako bi to trebali popraviti?
A kako bi to trebali popraviti?
Malo sam se zezao.
Invite-am u betu prvog ko quote-a ovaj post.
Dobio sam invite danas (vjerojatno je puno ljudi dobilo), al možda ima netko još da mu treba...
Ja nikako dobit taj invite. Ovaj jedan što imam sam trjedao i sad ga se nemrem riješit više :(
Invite-am u betu prvog ko quote-a ovaj post.
Dobio sam invite danas (vjerojatno je puno ljudi dobilo), al možda ima netko još da mu treba...
Eto ja pa me invitaj :D
Svi su dobili pun k toga!
Dobio sam invite na steamu, mjenjam za razno...
Dobio sam invite na steamu, mjenjam za razno...
Mladi odojak ili hdd od 320gb.