Dodge Race 2 (moja prva igra)

poruka: 6
|
čitano: 620
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Pozdrav ekipa.

Napravio sam svoju prvu igru, radi se o flashu, kasnije cu objaviti i za android/iOS uredjaje. Igra je arkadnog tipa, teska je, nesto na fazon flappy bird, sto se tezine tice, ali sto se izgleda tice skroz je drugacija, radi se o "trkacoj" arkadi.

Cilj je izbjeci auta iz suprotnog smjera i nabiti sto vise moguce poena. Igra je inspirisana onom igricom sto smo svi igrali na tetrisu (bar tako smo mi zvali tu konzolicu), ne znam ime toj igrici, ali po samom opisu igre mozete predpostaviti na sta mislim.

Igru mozete igrati na sljedecem linku:
http://www.kongregate.com/games/tomicz/dodge-race-2

Sve preporuke, kritike sve je dobro dosle. Sve sam, sam dizajnirao, nisam krao tudji rad. Samo sam koristio free zvukove koji nisu moji, ali ih imam pravo koristiti.

Ako neko ima ovdje da zeli praviti igre, a da pritom zna programirati za mobilne platforme, nemora biti neki strucnjak, samo da zna nesto, mozemo zajedno praviti igre.

HINT: Koristite strelice lijevo, desno, da izbjegavate vozila.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 17:52 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
15 godina

Preteško :D , da je malo laganija bilo bi bolje jer ovako čovjek izgubi volju

Problem je u tome što se niti ne tresnem u auto a ispadne koda se jesam.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 17:54 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Dodge Race 2 (moja prva igra)
Gremlin144 kaže...

Mogao sam namjestiti igru da bude laksa za nijansu, ali onda dodje baja nabije 1000 poena i izadje, jer ne moze da pogine. Malo prakse i vidjeces da nije toliko teska, ja je igram bas lagano. Hvala na probi :)

Darko
16 godina

Igra se "izbuguje" kada se zabijem u zid. Auto nestane, ali igra se ne prekine.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
15 godina
DarkoKwon kaže...
Gremlin144 kaže...

Mogao sam namjestiti igru da bude laksa za nijansu, ali onda dodje baja nabije 1000 poena i izadje, jer ne moze da pogine. Malo prakse i vidjeces da nije toliko teska, ja je igram bas lagano. Hvala na probi :)

Np, nego ja bi na tvom mjestu malo popravio grafiku , napravio duplo veći razmak između auta i da se igra postepeno ubrzava. :)

Još nešto, bilo bi bolje da je malo veća udaljenost što se tiće pogleda, da se brže vidi što te očekuje, još bi dodao recimo sastrane sat da vidi čovjek kojom brzinom ide :D

Tolko od mene

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 18:06 (Gremlin144).
14 godina
odjavljen
Shamrock kaže...

Igra se "izbuguje" kada se zabijem u zid. Auto nestane, ali igra se ne prekine.

To nisam nikako mogao da popravim, kada igrac udari u zid na samom startu mape desi se sljedeci bug. Najbolje rjesenje je refresh i trudi se da ne udaras u zid :) Kontao sam da nece niko na startu odmah udariti u zid, ali eto hoce, potrudicu se u sljedecoj verziji da to ispravim.

@Gremlin144

Takva grafika, pixel-art mi je bio cilj od pocetka, jednostavno svidjaju mi se takve igre. Hvala na sugestijama. Udaljenost hoce biti veca kada igru napravim za android, sada je u pitanju flash igrica, mislim da su one ogranicene negdje na 680x460, nadam se da ne grijesim.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 18:08 (DarkoKwon).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice