Dishonored

poruka: 462
|
čitano: 109.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dishonored
Onjegin kaže...

Sad uletim u WC i vidim čistačicu kako se kupa, pitam je želi li društvo, a ona me lagano odbije.

Nju nije odbio moj pištolj. 

SS or it didnt happen {#}

16 godina
neaktivan
Dishonored

Prešao igru, kraj ( "borba" s admiralom ) i nije baš zadovoljavajuće iskustvo, ona priča na kraju malo popravlja dojam. Sveukupno, igra je dosta dobra, ali moram reći da sam očekivao više.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

Prešao igru, kraj ( "borba" s admiralom ) i nije baš zadovoljavajuće iskustvo, ona priča na kraju malo popravlja dojam. Sveukupno, igra je dosta dobra, ali moram reći da sam očekivao više.

Pretpostavljam da si igrao cijelo vrijeme većinom stealth pristup. Zamisli se, stavi u poziciju njegovu. Kaješ se, ne želiš tu borbu, ali valjda ju moraš odraditi da zadržiš ono malo časti i samopoštovanja što ti je ostalo. Težina borbe je izazovna, opet govorim, na hard težini pa naviše. Prođi tako da doživiš evil ending, puno je bolje.

13 godina
neaktivan
Dishonored

Izvolite. Prvi put kad sam pucao ustala se, ali sad je samo umrla.

Interakcija je moguća, nakon malo dobro probranih odgovora reći će "If we were in a different time and a different place, Corvo".

Nije moguće da sam ja prvi koji je naišao na ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
thuglife kaže...

Pretpostavljam da si igrao cijelo vrijeme većinom stealth pristup. Zamisli se, stavi u poziciju njegovu. Kaješ se, ne želiš tu borbu, ali valjda ju moraš odraditi da zadržiš ono malo časti i samopoštovanja što ti je ostalo. Težina borbe je izazovna, opet govorim, na hard težini pa naviše. Prođi tako da doživiš evil ending, puno je bolje.

Borio sam se sa njim, napao me kad mi je dao ključ emiline sobe i napao me, corvo je okrenuo pištolj i propucao ga, mogla je biti više "epic" borba.

Onjegin kaže...

Izvolite. Prvi put kad sam pucao ustala se, ali sad je samo umrla.

Interakcija je moguća, nakon malo dobro probranih odgovora reći će "If we were in a different time and a different place, Corvo".

Nije moguće da sam ja prvi koji je naišao na ovo.

Nope, i meni je isto rekla.

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Dalje, ne znam da li misliš na sadržaj samog svijeta, da bi trebalo toga svega biti više u njemu, ali kako god da bilo, ne slažem se. U misijama ćeš naići i na razne karte, i knjige, dnevnike, i do raznih, recimo soba koje ti same govore što se desilo, imaju priču samu za sebe, slike, posteri itd. da ne nabrajam, stvarno toga ima na pretek. Mali edit: ima još i gadget jedan koji upotpunjuje atmosferu - srce koje govori tajne i prošlost onih koji su koristili rune i bone charmove.

Ne znam na kojoj težini igraš, (igra bi trebala pružiti izazov pa makar i na normal), ali ja sam jednom igru prešao na very hard i mogu reći da borba nije baš laka, stealthanje je zeznuto, čak ni moći poput "Blink" koje su po nekima OP, ne budu OP, neprijatelji skoro instantno detektiraju, i dosta su "pametni". Kad smo kod toga, zamijetio sam da ne rade uvijek recimo jednu radnju iznova. Npr. otići će do jednog mjesta, pa se vratiti, mokriti na drugom, te otići na treće i nasloniti se. Već drugi put će, taj jedan te isti NPC otići protegnuti se i u sekundi se vratiti na prvo, te ne obaveći nuždu otići na treće. Uglavnom, mislim da sve predstavlja izazov (pogotovo ako se ne koristi famozni F5/F9) na svoj način i da su oba pristupa fino izbalansirana.

Za ostalo se više manje slažem, meni je opet fora tražiti metu, također igrajući bez ikakvih noob svijetlećih pomagala te usput istraživati povijest tog mjesta, ljudi itd.

Mislim da uopce nisi razumio moj post.

Prvo nabrajas povijest svijeta, koja je jedina dobra stvar u igri. Sto sam i sam spomenuo.

Nakon toga, spominjes tezinu, borbu i quickloadanje i quicksaveanje. Bas zbog toga jer igram dok ne umrem i nosim se sa svakom situacijom, otkrio sam da je kaoticni pristup ubijanju svega puno jednostavniji od planiranja stealthanja.

Za igru koja tezi biti stealth - to JE LOS DIZAJN.

Igram na very hard.

Ne mozes napraviti komplicirane stealth sisteme, furati se na ideju assasina, ali onda napraviti igru gdje je jednostavnije pobiti ljude prsa u prsa nego planirati stealth pristup.

Spomenuo sam u jednom prijasnjem postu gdje sam ukratko iznio predavanje sa IGDA-e da su developeri upravo isli sa sistemom da ne skriptiraju previse, vec da osmisle sisteme/simulacije i puste da se stvari dogadjaju same od sebe. Dakle, nije da nisam to ocekivao.

Problem je u izvedbi.

To sto strazar malo pomjeri svoju rutu ne znaci bas nista - cinjenica da ne cuje bocu koju bacim dva metra od njega znaci puno.

Kao i cinjenica da ako stoji pored vratiju, ako bacim tijelo 10 metara dalje, na drugom kraju sobe - cut ce i krenut u istrazivanje. Ako bacim tijelo odmah pored vratiju u drugoj sobi - nece.

Dvaput sam se zaglavio u podu nakon loadanja te uz kombinaciju skakanja i stealthanja izvukao.

Ako se sakrijes u kontejneru pa saveas, ako loadas - vise nisi sagnut nego samo stealthan, pa te neprijatelji vide kroz kontejner.

Stojim usred svijetla, strazar je mozda 5 metara udaljen gleda u mojem smjeru i ne vidi me. Dignem se iz croucha, odjednom 5-6 strazara dolijecu sa svih strana. I naravno - strazari prolaze kroz wall of light, ali ako su mrtvi - onda se dezintegriraju.

Weepersi se ponasaju kao mrtvi zombiji - ali u kanalizacijama postoje parovi weepersa sa tragicnom sudbinom koji umiru zagrljeni.

Ah da, i moj favorit - otvoreno priklao cijeli Distillery kao Rambo, da bi kasnije mirno setkao medju njima a oni komentirali kako im je netko nepoznat provalio unutra.

Svasta...

Glupo je nabrajati silne bugove koji doslovce utjecu na igrivost, ali jos je gluplje procitati kako pises o nekakvom "noob markeru" kao odgovor na ociti bug. Ako je tebi normalno pretrazivati mapu da bi nasao jednog lika koji se tamo sakrio, iako je bio okruzen sa 5-6 strazara koji su svi pobjegli i despawnali se, onda ne znam kako argumentirati. To nije dobar game dizajn, i nikad nece biti. Cinjenica da mi je postalo dosadno trazeci ga, i da sam posegnuo za tim alatom da bi ga nasao je ociti dokaz da nesto ne stima.

Btw, sam izraz "noob marker" i pretpostavka da ga ne koristis te ne cini posebnim ili boljim :-) Apsolutno si isti si kao i decki koji ga koriste,.

Uglavnom, krenuo sam ispocetka jer je stvarno postalo uzasno dosadno kod Golden Cat. Crossbow je totalno overpoweran, prostrijelio sam ih sve da nisu ni znali sto ih je snaslo.

Sad nikog ne ubijam i pokusavam da me ne detectaju. Malo je veci izazov, ali jos uvijek nista posebno... izasao sam iz zatvora sa pet sest quickloada nikad detectan <-- ovo nije hvalisanje, nego jos jedan pointer na bezveznost, jer sam jako JAKO tesko "hardcore gamer" i ovo bi trebala biti nemoguca misija za mene.

P.S. Razmisljam se da li me je mozda Dark Souls upropastio... nakon te igre, maltene sve ostalo je walk in the park...

I wanna feel the changes coming down... I wanna know what I've been hiding...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 23:05 (Deus ex machina).
13 godina
neaktivan
Dishonored

Noob marker je strelica? Šta?

Ok, furam se na realizam, onog policajca što je pobio bračni par u Golden Cat (totalno nebitno za priču, ali desilo se), sam ubio i stavio s njima u krevet tako da osramotim njegovu familiju i okaljam policiju stvorivši lažnu priču o tome kako je orgijao.

Ali da ne koristim strelicu, nema govora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dishonored

Igra je dosta lagana, neovisno o pristupu, neovisno o postavkama težine, na najtežima je također jako lagana. Toga sam se čim sam čuo za igrinu mehaniku u najavama prepao, lik je jednostavno prejak.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Igra je dosta lagana, neovisno o pristupu, neovisno o postavkama težine, na najtežima je također jako lagana. Toga sam se čim sam čuo za igrinu mehaniku u najavama prepao, lik je jednostavno prejak.

U odnosu na Deus Ex, dobiti Ghost je poprilicno tesko - nazalost, ne zato jer je igra izazovna, nego zbog bugova.

Sto se tice same borbe, osobno mislim da pati od Assasin's Creed sindroma: glavni lik je toliko overpoweran da se covjek priupita da li ima smisla igrati uopce, kad zna da moze zavrsiti igru bez previse muke.

17 godina
neaktivan

Probao igru kod prijatelja, igrali je malo duže. Lagano sam razočaran. Ne toliko lošom grafikom (ne samo da je cell nego je i totalno ''isprana'') nego i lošom izvedbom - stealth koji nije stealth (tko je igrao stare Splinter Cellove, znat će o čemu govorim), prelagane borbe, kratke misije koje ne traže uporabu ni tri sive stanice i opet - ružna grafika.

U stvari, igra je dobra za ubiti par sati popodne, ali čemu ovoliki USHIT?

Valjda zato što trenutno nema boljih naslova?

Idem ja probat Black Mesu (ako je uspijem pokrenuti).

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 3:25 (Danyel).
16 godina
Deus ex machina kaže...

Mislim da uopce nisi razumio moj post.

Prvo nabrajas povijest svijeta, koja je jedina dobra stvar u igri. Sto sam i sam spomenuo.

...ocekivao.

Problem je u izvedbi.

To sto strazar malo pomjeri svoju rutu ne znaci bas nista - cinjenica da ne cuje bocu koju bacim dva metra od njega znaci puno.

...netko nepoznat provalio unutra.

Svasta...

Glupo je nabrajati silne bugove koji doslovce utjecu na igrivost, ali jos je gluplje procitati kako pises o nekakvom "noob markeru" kao odgovor na ociti bug. Ako je tebi normalno pretrazivati mapu da bi nasao jednog lika koji se tamo sakrio, iako je bio okruzen sa 5-6 strazara koji su svi pobjegli i despawnali se, onda ne znam kako argumentirati. To nije dobar game dizajn, i nikad nece biti. Cinjenica da mi je postalo dosadno trazeci ga, i da sam posegnuo za tim alatom da bi ga nasao je ociti dokaz da nesto ne stima.

Btw, sam izraz "noob marker" i pretpostavka da ga ne koristis te ne cini posebnim ili boljim :-) Apsolutno si isti si kao i decki koji ga koriste,.

Uglavnom, krenuo sam ispocetka jer je stvarno postalo uzasno dosadno kod Golden Cat. Crossbow je totalno overpoweran, prostrijelio sam ih sve da nisu ni znali sto ih je snaslo.

Sad nikog ne ubijam i pokusavam da me ne detectaju. Malo je veci izazov, ali jos uvijek nista posebno... izasao sam iz zatvora sa pet sest quickloada nikad detectan <-- ovo nije hvalisanje, nego jos jedan pointer na bezveznost, jer sam jako JAKO tesko "hardcore gamer" i ovo bi trebala biti nemoguca misija za mene.

P.S. Razmisljam se da li me je mozda Dark Souls upropastio... nakon te igre, maltene sve ostalo je walk in the park...

Hajdemo sad ovako, pošto drugi put prelazim igru kao Rambo, pa sad vidim u određene stvari koje sam sumnjao. Dakle, ono što je jedina i očita stvar koja se mijenja težinom igre je količina štete koju primate od neprijatelja. Niti su "pametniji", niti se bolje brane, ni ništa. Isto detektiraju...

Sad sam na Golden Cat misiji, tj. završio sam ju, i pobio sam sve Slackjawove ljude, a on je kasnije išetao i vidio njih petoricu mrtve koje sam poredao na ogradu, kao pred streljanje, i nije ništa rekao, ni uradio. Zdrav razum mi kaže da jest.

Što se snimanja stanja i učitavanja tiče se slažem sto posto. Jedan od najglupljih sustava za snimanje ikad u igrama. Mikrovalna mi bolje upamti vrijeme kad sam nešto podgrijavao, dok igra to nije u stanju.

Pored svih ovih bug-ova mi jedino ne ide u glavu ovo za boce (kod mene je stvar još gora), kad god sam ih bacio, reagirali su normalno, ALI, kad ih pogodim bocom u tintaru, samo kažu nešto u stilu: "Stop it already..." i to je to. Puno ja stvari nisam vidio tokom prvog prelaska igre, jer sam se trudio što više skraćivati put, pritom po potrebi, koje nije baš bilo, ubijati stražare. To za crouch nije ni meni jasno, u učitavanju neke snimljenje pozicije igra magično tvrdi da kada si u crouch poziciji postaješ ogrnut plaštem Harry Pottera, bug broj xx.

Ne čini me boljim, samo mi produži trajanje igre (neka vrsta igrinog placebo efekta valjda).

Borba je definitivno najgori dio igre. Sa 2 moći recimo, Windblast i Time Bend se mogu raditi čuda. Navučeš pet stražara, baciš granatu - ba dum ts! Navučeš ih više, aktiviraš Time Bend, izvadiš samostrijel, ispališ po jednu strelicu svakom u glavu - ba dum ts. Moram priznati da drugi put igram igru na silu baš zbog toga što sam očekivao puuuno više od borbe.

Igra je sve u svemu dobra, ali trebala je mnogo više poliranja.

Mislim da sam ja taj koji je sam sebi maglio oči kod ove igre, i gledao samo njene vrline, dok pritom nisam želio dati neki objektivni dojam. Sad kad jesam, budem tužan jer znam da igra koja je trebala biti moja najdraža, to neće biti. LOL

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 7:48 (4ucker).
17 godina
Danyel kaže...

nego i lošom izvedbom - stealth koji nije stealth (tko je igrao stare Splinter Cellove, znat će o čemu govorim),

E to mi je upravo sinulo kroz glavu kada sam krenuo igrati (i steltati). Sišao sam niz neke stepenice u polumraku i banuo točno pred stražara koji se kretao sa sredine sobe prema meni. Ono gledam ljevo ne mogu desno ne mogu ako se okrenem i potrčim nazad skužit će me. Več sam lagano stavio prst na quick load a ovaj tikvan od stražara se lagano prošeta pored (par metara ispred) gledajući u mom smjeru i ništa.

Gdje je to od Splinter cella kojeg sam btw igrao prije sigurno 10 godina.

Igra je ok ali ipak IMHO pati od bolesti koja se javila na dosta igara unazad 5-6 godina a to je zaglupljivanje i jednostavnost što dovodi do toga da nema skoro pa nikakvog izazova a samim tim i zadovoljstva. Ipak, igru vrijedi odigrati ali nikako ne mogu progutati da su stare igre kompleksnije i zahtjevnije od današnjih koje se btw pretvaraju u slikovnice (igram je da bi završio i vidio kraj, izazova baš i nema).Inače u najavi igre prije par mjeseci kada sam saznao da glavni lik nije obični čovjek nego ima neke super moči posumnjao sam da bi moglo nešto ovako ispasti i eto desilo se. Prejak glavni lik koji kada skužiš mehaniku igre (manje od 10 minuta) postaje godlike ( nekad, u starim igrama za to se ukucavala skrivena šifra {#})

Igram na hard jer sam mislio da će very hard biti ono impposibile za igrati ali kako vidim i to je kamilica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 9:51 (JackIsBack).
13 godina
protjeran
Dishonored

Nego onda dal vam se igra svidjela unatoč svim manama?

36 Da
4 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dishonored

Koliko otprilike ima sati cistog gameplay-a? Znaci da se lagano sve pretrazuje etc..., a ne samo prozuji kroz igru?

ॐ नमः शिवाय

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dishonored

Ovisi o načinu igre naravno, ali meni je za stelth trebalo oko 10-12 sati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dishonored

Odustao od igre nakon 10ak sati igranja.

Odbilo me puno toga, od grafike do težine i mehanike igre.

Igra je naprosto zamorna, ponavlja se, šuljanje nije izazov, loš AI.

Priča je zanimljiva ali sveukupno nedovoljno dobra da nadmaši tehničke nedostatke.

Niti jednom mi se (na hard) nije dogodilo da sam se našao 'u banani'.

Quick save, load i to je to.

Bioshock mi je godinama od ovoga - sadržajno, grafički, po priči, razini zabavi..

6/10 za trud i inovativnost (possesion magije i još par sitnica).

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Ovisi o načinu igre naravno, ali meni je za stelth trebalo oko 10-12 sati.

Na taj nacin sam i mislio, ali zaboravih napomenuti i da obavezno na very hard ili kako je vec podijeljeno ispod toga nista...

forzzuk Ti bas ocrni igru...

ॐ नमः शिवाय
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 17:00 (SPY).
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Mislim da sam probao stealth pristup, al se forsa uzasno. Nakraju sam samo pikal sve zivo kaj mi se naslo na putu , osim civila naravno. Igra mi se svida, iskreno prekratka mogla je biti malo duza. Najvise sam koristio blink i time bend.... eventualno i dark vision , ostale su mi moci bezveze. Kaj se tice nonleathal pristupa, probao i to , al nije mi se dalo stalo nosit nekoga, negdje , pa uzeo onaj brzi.... mislim da sam evil ending dobio, nis cudno s obzirom da sam skoro svakog ubio :P , inace meni je najjaca stvar skrivanje ekipe u kantu za smece :D   , inace dishonored se moze posramit pred bioshockom defintiivno. Ne kazem da je igra losa al slazem se s lošim AI-om, bugova sam par puta osjetio da sam zapeo na cijevi neke zgrade, al nisam se zamarao previse time. 

17 godina
protjeran
forzzuk kaže...

CUT

CUT

A jesi se ti oznojio od ove igre u 3**.

13 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Odustao od igre nakon 10ak sati igranja.

Odbilo me puno toga, od grafike do težine i mehanike igre.

Igra je naprosto zamorna, ponavlja se, šuljanje nije izazov, loš AI.

Priča je zanimljiva ali sveukupno nedovoljno dobra da nadmaši tehničke nedostatke.

Bioshock mi je godinama od ovoga - sadržajno, grafički, po priči, razini zabavi..

6/10 za trud i inovativnost (possesion magije i još par sitnica).

Bome vi ste svi neki pro gameri ovdje.

15 godina
4ucker kaže...

Može li netko objasniti zašto je user score za PS3 izdanje Dishonored-a onako nizak na Metacriticu, dok je na PC-u i X360 "kako treba".

Zato što je vjerovatno u neki internet caffe stao autobus debila, pa su malo klikali bez veze.

Igra je GOTY u iskonskom i sirovom smislu te riječi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 17:35 (briatore).
16 godina
neaktivan
briatore kaže...
.....

Ma naravno, a ARMA se moze sakrit' pred CoD-om.... fanboy.

15 godina
Deus ex machina kaže...
briatore kaže...
.....

Ma naravno, a ARMA se moze sakrit' pred CoD-om.... fanboy.

Kak možeš biti fanboy nečega što postoji praktički od jučer?

16 godina
neaktivan
Dishonored

Easy - proglasis igru za GOTY unatoc podijeljenim misljenjima o kvaliteti. Za vecinu drugih "istinskih i sirovih" GOTY naslova, ne sjecam se da su ljudi imali podijeljena misljenja.

Pa mislim, usporedi jedan Arkham Asylum sa Dishonored. Odmah vidis sta je AAA, a sta na jedvite jade ulazi u AAA kategoriju.

Da se razumijemo! Ne vrijedjam igru niti igrace, uostalom i sam je igram, a zbog jako ogranicenog slobodno vremena zaista igram samo ono sto mislim da valja.

Ali ako dobije GOTY, onda ta titula gubi svu vrijednost, za mene.

To je kompletno omalovazavanje ostalih odlicnih naslova koji imaju dubinu i kompleksnost jednog indiea, a polish dostojan pravog AAA naslova.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dishonored

Ne znam ljudi što očekujete od ove igre?

Te vam ne valja grafika, iako je ona namjerno napravljena tako. Slično kao što je Bordelands iskoristio isti engine na drugi način. I oba su uspjela u onom što i najboljim enginima današnjice nije uspjelo. Uspjelo im je grafički engine savršeno uklopiti u priču i gameplay.

Te vam ne valja težina igre ili AI, iako nisam nešto vidio da se razlikuje od sličnih igara.

Te stealth ne valja, iako i nije zamišljeno da ovo bude novi Splinter Cell. BTW na koliko stavite 'brightnes' u igri?

Igra u cijelini zaslužuje GoTY.

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
Deus ex machina kaže...

Easy - proglasis igru za GOTY unatoc podijeljenim misljenjima o kvaliteti. Za vecinu drugih "istinskih i sirovih" GOTY naslova, ne sjecam se da su ljudi imali podijeljena misljenja.

Pa mislim, usporedi jedan Arkham Asylum sa Dishonored. Odmah vidis sta je AAA, a sta na jedvite jade ulazi u AAA kategoriju.

Da se razumijemo! Ne vrijedjam igru niti igrace, uostalom i sam je igram, a zbog jako ogranicenog slobodno vremena zaista igram samo ono sto mislim da valja.

Ali ako dobije GOTY, onda ta titula gubi svu vrijednost, za mene.

To je kompletno omalovazavanje ostalih odlicnih naslova koji imaju dubinu i kompleksnost jednog indiea, a polish dostojan pravog AAA naslova.

Jesu ovdje svi ozbiljni kao ti?

Na kraju krajeva, Goty je za mene radi settinga, atmosfere, tematike i vizualnog stila, što ne znači da će se svidjeti širokoj masi i samim time dobiti službenu Goty titulu.
I na kužim vas PC igrače, stalno nešto kukakte ko babe, jel ima konzolitis, jel optimizirana, ne znam šta sve ne. Ne valja F1 na PC, ne valja Dishonored, pa ima ovaj bug, pa ima onaj bug. Na Playstationu 3 (a vjerujem i Xboxu 360) radi odlično. Sada čekam protuargument o frejmovima po sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 17:58 (briatore).
13 godina
protjeran
Dishonored

Dal ima neka igra koja je istog žanra?

Nema ih baš puno tako ....

Istina je da nije za GOTY ali je igra svakako oblična.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dishonored

Koliko pametovanja i preseravanja oko jedne igre. Igra je odlična i odskače od većine smeća koje danas izlazi. Ima ono nešto što te drži za ekranom, a ne da je igraš preko qurca samo da pređeš jer si dao pare.

Dajte pustite te prazne priče i uživajte u igri :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Koliko pametovanja i preseravanja oko jedne igre. Igra je odlična i odskače od većine smeća koje danas izlazi. Ima ono nešto što te drži za ekranom, a ne da je igraš preko qurca samo da pređeš jer si dao pare.

Ne slušaj Deusa, on ti zamrači um, on je novi duhovni vođa koji ti, iako znaš za greške i bugove dadne hrabrosti da to kažeš.

Igra je solidna. U drugom prelasku kao Rambo ipak se vidi svašta nešto što "fali" i moglo je biti bolje. Daleko od toga da je loša, ali nije ni GOTYOTYOTY.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kad čitaš postove gađenja pomisliš da su svi kupili igru pa da im je žao para {#}

4ucker kaže...

Ne slušaj Deusa, on ti zamrači um, on je novi duhovni vođa koji ti, iako znaš za greške i bugove dadne hrabrosti da to kažeš.

WTF!!?

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 18:08 (EraserHead).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice