Cudno, ali meni je igra kompletno osrednja.
----
---
---
Doslovce sam usao u onu High Overseer vilu/hram, sta vec je, i nonsalantno okinuo nekoliko glava, malo se blinkao i pobio ostatak.
---
NIje lose, ali jako jako daleko od Deus Ex-a, cak i ovog novog.
Hmmm...
Kad se skine pravi alat (govorim za PC) koji "omogući" pravo tweakanje igrine grafike, dođe čovjek do zaključka da je odlična. A zašto je odlična? Jer jako sliči Team Fortressu 2, a ja Team Fortress 2 volim.
Dalje, ne znam da li misliš na sadržaj samog svijeta, da bi trebalo toga svega biti više u njemu, ali kako god da bilo, ne slažem se. U misijama ćeš naići i na razne karte, i knjige, dnevnike, i do raznih, recimo soba koje ti same govore što se desilo, imaju priču samu za sebe, slike, posteri itd. da ne nabrajam, stvarno toga ima na pretek. Mali edit: ima još i gadget jedan koji upotpunjuje atmosferu - srce koje govori tajne i prošlost onih koji su koristili rune i bone charmove.
Ne znam na kojoj težini igraš, (igra bi trebala pružiti izazov pa makar i na normal), ali ja sam jednom igru prešao na very hard i mogu reći da borba nije baš laka, stealthanje je zeznuto, čak ni moći poput "Blink" koje su po nekima OP, ne budu OP, neprijatelji skoro instantno detektiraju, i dosta su "pametni". Kad smo kod toga, zamijetio sam da ne rade uvijek recimo jednu radnju iznova. Npr. otići će do jednog mjesta, pa se vratiti, mokriti na drugom, te otići na treće i nasloniti se. Već drugi put će, taj jedan te isti NPC otići protegnuti se i u sekundi se vratiti na prvo, te ne obaveći nuždu otići na treće. Uglavnom, mislim da sve predstavlja izazov (pogotovo ako se ne koristi famozni F5/F9) na svoj način i da su oba pristupa fino izbalansirana.
Za ostalo se više manje slažem, meni je opet fora tražiti metu, također igrajući bez ikakvih noob svijetlećih pomagala te usput istraživati povijest tog mjesta, ljudi itd.