Dirt 2 steam

poruka: 4
|
čitano: 1.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Dirt 2 steam

instalirao sam igru preko steama pomoću kupona koji sam dobio uz grafičku ali kad pokrenem igru ubrzo se zblokira,npr. dođe do one reklame od amd-a ili intela ili onog uvodnog videa i samo stane

sad da li su krivi driveri ili šta?

ovo je verzija drivera

Driver Packaging Version   8.66-090918a-088538C   

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dirt 2 steam
M4X kaže...

instalirao sam igru preko steama pomoću kupona koji sam dobio uz grafičku ali kad pokrenem igru ubrzo se zblokira,npr. dođe do one reklame od amd-a ili intela ili onog uvodnog videa i samo stane

ovo je verzija drivera

Aha, vidim da imaš i HD, FullHD video problem...

Ja sam to riješio tako da sam uvodne filmove zamijenio sa praznima (tj. potraži No Intro patch za Dirt 2). Također stabilnije mi radi ako igru pokrenem iz Steam -> My Games nego sa shortcuta.

Druga opcija je da forcaš grafičku da i pod 2D radi na 3D frekvencijama.

Koristim ovo za tu namjenu (digneš frekvenciju za 1 i aktiviraš):

http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html

Time se izbjegava da se grafička spusti na 157/300, što izgleda da je premalo za neke konfiguracije i sve ode u bananu.

Također, moj savjet je da staviš zadnji BIOS za matičnu, puno ljudi je i to pomoglo.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
M4X kaže...

ovo je verzija drivera

Aha, vidim da imaš i HD, FullHD video problem...

Ja sam to riješio tako da sam uvodne filmove zamijenio sa praznima (tj. potraži No Intro patch za Dirt 2). Također stabilnije mi radi ako igru pokrenem iz Steam -> My Games nego sa shortcuta.

Druga opcija je da forcaš grafičku da i pod 2D radi na 3D frekvencijama.

Koristim ovo za tu namjenu (digneš frekvenciju za 1 i aktiviraš):

http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html

Time se izbjegava da se grafička spusti na 157/300, što izgleda da je premalo za neke konfiguracije i sve ode u bananu.

Također, moj savjet je da staviš zadnji BIOS za matičnu, puno ljudi je i to pomoglo.

skinuo sam ovaj no intro ali ga ne želi otvorit (.nfo file) kaže da je corupt ili incompatibil sa tom verzijom sistemskih informacija

17 godina

Šaljem ti PM.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice